Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlarrr bugün kültür sonucumun haberi geldi. İdrarda bakteri görülmüş. Yine yeni ilaçlar verildi yani. Aman iyileşeyim bebeklerime zarar vermesinde razıyım ben ilaç içmeye..

Canım cinsiyet söylemedi mi? Bir de bunun zayıflıkla ne alakası var yaa.. Kısa sürdü ne demek izletmesi lazım.. Biz dönüp dönüp bakıyoruz bebeklere. Bak eli bak ayağı. 13. haftada midesi ve mesanesi gelişmesi gerekiyormuş. Hepsini tek tek gösterdi bak bu midesi bak mesanesi diye. Kestirip atmakta neymiş.

Bişey sorcam diyodum okuyunca geldi aklım sakıncası yok dimi bende korkuyorum ağda için öZellikle o bölge için:)

Bişey sorcam diyodum okuyunca geldi aklım sakıncası yok dimi bende korkuyorum ağda için öZellikle o bölge için:)

Canım ben genital yaptırmıyorum epilasyonlu. Ama ağdaya dayanamam diyorsan tek şansın jilet kalıyor.

Canım bende ilk defa dün sarı bir akıntı oldu. İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir diye düşündüm. Doktora gittiğimde soracağım bende. Ama bugün hiç olmadı mesela..

Ben birde bir şey soracağım kızlar. İdrarınızın rengi koyu sarı ve hafif kokulumudur. Hele sabah ilk idrarda dahada yoğun oluyor bu söylediklerim. Şimdi okudum acaba enfeksiyonmu var bendede. Gerçi baktılar birşey çıkmadı ama 3 hafta falan oluyor. Yoksa normalmi böyle olması bilemedim. Paylaşırmısınız benimle...

Canım idararın rengi önemli değildir bulanık mı değil mi ona bakmalısın. Zaten vitamin kullandığın için idrarın kokulu olacak. Eğer enfeksiyon olsa bu koku rahatsız edici şekilde olur. Eğer pubik bölgende belinin yanlarında ağrı varsa bence yeniden idrar vermeni tavsiye ederim. Benim renkten kokudan değil ağrıdan belli etti kendini.

Bende bunu aldım kızlar geçen gün dayanamadım :)

Eklentiler

• $56274488_tn50_0.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 30
Millet benim karnım kocaman oldu yaaaaaa... Hamile body ler giymeye başladık. Ama öyle göbişinde resimli olan bodylerden değil. Sevmiyorum onları çok teşhirci geliyor gözüme. Ama şu an 5 aylık karnı var yani bende.

ay canm sen dün yemekten sonra bnim gobusu gorseydin. 6aylık derdin. Simdi normle döndü. Sen ikiz tasiyon normal... Geçmiş olsun canm buarada dikkat et kendine.... Daha kontrolume 1ay var iiki şubat 28 çekiyor diye göbek atasim geldi bisaat önce. Hemde deli gibi başım agrirken. Istifradan sonra biraz yemek ve mecbur ikinci agrikesiciyi aldım. Uzandm hafif ağrı var ama idare ediyorum.. ve yarin sinavim var.. kızlar dua edin ii geçsin. Arasinv derslerim Cok iyi geçti ama buna sadece 1haftadır calisabiliyorum . Hep bi uyku hali istifralar. Anca baslayabildim. Bugünde bu migrenim tutunca anca kendime gelebildim....

Canııımm sınavında başarılar dilerim. yani göbek atacak keyfim yok çünkü geçmiyor zaman. 1 ayda olsa 15 günde olsa bende bu merak varken zaman geçmeyecek. Ayrıca ara sınavın iyi geçtiyse finalinde iyi geçecek demektir. Yine iyisin bu zorluklara rağmen ders çalışabiliyorsun. Maaşallah..

Kayınvaliden kilitledi seni sandım yahuuu :)) Hoşgeldinnn...Memnun değilsen tabikide değiştir dr.unu daha yolun başında sayılırız...Bende ilk kez duyuyorum öyle bir test...Haftaya cumartesi gideceğim yaparsa ilk bana yapar yazarım sizede...

selam kızlar... yine midem çok kötü olduğundan tam okuyamadım yazılanları ama kalbim sizlerle.. öpüldünüz...

selam kızlar... yine midem çok kötü olduğundan tam okuyamadım yazılanları ama kalbim sizlerle.. öpüldünüz...

Az kaldı annesi biraz daha sabırrr...Bak alt tarafta birşey paylaştım adresi tıkla ve gez..Bakarken aklımdan geçtin cidden herşey kızlar içinmiş yahu :) Kırmızı ojeli ayakların üzerinde gene kırmızı ojeli bebek ayakları var . İlk sayfa falandı sanırım tam sana göre...
Hem kafan da dağılmış olur belki canım...En yakın zamanda atlatırsın inşallah ve tadını çıkarırsın hamileliğinin...

Son düzenleme:

canım çok teşekkürler, haftaya bebeğimin sağlıklı raporunu alsam birde midem geçse ohhh hamileliğin tadına varmaya başlasam inşallah Allahımın izniyle:))

bu arada cacık aklını bana veren gökçeydi sanırım Allah razı olsun çok iyi geldi gerçekten, bugün bolca yaptım dolaba koydum gittim geldim içtim, hem sağlıklı hem susuzluğuma çok iyi geldi hemde mideme çok iyi geliyor soğuk soğuk:)) tavsiye edilir..

canım başın ağrıdığında aprol veya parasetamol içeren herhangi bir ilacı alabilirsin, kendini strese sokma sakın, bebeğin daha önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…