Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ya kızlar epilasyonun süresi kısaldımı sizdede sanki 3 4 gün içinde tekrar baş gösteriyor bunlar ya:) biraz bakınayım dedim netten kan miktarı çoğalıyormuş hamilelikte ondan dolayı diyor ama tek bende mi var bu

Vallah canım ben evlenmeden epilasyona gitmiştim hiç yoktu hala öyle devam :) Kökten çözüm

allah allah hiç duymamıştım daha önce nasıl oluyor bizim bulantılar psikolojik değil fizyolojik geçirir mi gerçekten kim tavsiye etti doktorun ne dedi

Normal aile hekimi tavsiye etti..
Hastahanede gecti tedavi..

Uzaniyorsun, hemsire yada o isi bilen arkadas, 8 igneyi 8 ayri yerine batiriyor..
Sen o 8 igneyle yarim saat uzaniyorsun, sonra cikariyor igneleri.. Islem bukadar..

Ertesi gun sanki hic icin bulanmamis gibi dimdik ayaktasin..

Bende 13+1 de gittim. Soylerim demişti söylemedi doktorum. Zaten bir tanesi ters duruyordu diğerini de popodan yakaladı al bakalım sen karar ver dedi Sanırım biri erkek :44:

oyyyyy Masallah..

Yanliz senin isin zormus yaa

Bir degil iki..

Vallah canım ben evlenmeden epilasyona gitmiştim hiç yoktu hala öyle devam :) Kökten çözüm

Ciddimisiniz? Ayyy ne guzel yaa

Wolla sizin gibileri resmen kiskaniyorum arkadas..
Burda kalkip yaptirsam, alttindan cikmayiz..

Ne kadara mal oldu kökten cözüm? :44:

Ben evlenmeden önce istanbulda yaşıyodum doğma büyüme istanbul yani orda yaptırmıştım yaklaşık 1500 civarı falan ama şuan Rize de yaşıyorum duyuyorumda fiyatları çok pahalı burda da

kahvaltıda adet edindim 1 tane peynirli poğaça ve çay öğlen ya makarna yada tost akşam kaynanam zorla oda gidebilirsem 1 kase şehriye çorbası (ekmeksiz) aşağı yukarı öğünlerim bu canım

Canım yaaa inş bu ay atlatırsın artık. Herşeyden bol bol yiyebilirsin umarım yaaa.. Yiyememek ne kötü biliyorum. Bak bir iştahın açılacak durduramayacaksın bir daha..

Ultrasona girmeden çikolata ye :)

Canım bacaklarıma yaptırdım ben. Hiç canı acımayan ben öldüm bitene kadar. O kadar kasıldım ki kuaförüm bile gelme bir daha almam dedi. Benim göbek bölgemde artış göstermeye başladı. O da tüp bebek ilaçlarını karnımızdan vuruyorduk sanırım onunla alakalı. Onun dışında kolum bacağım normal uzuyor. Uzamasınlar yaaaa çok acıyorlarrrr..

oyyyyy Masallah..

Yanliz senin isin zormus yaa

Bir degil iki..

Hem zor hem de şanslıyım. İlk çocuklarım olmasına rağmen ikisini bir arada çıkarıp bir daha doğum yapmayı düşünmeyeceğim. Daha ne olsun :) Ama kafayı byiyeceğim de bir gerçek.

Canım ben de gidiyordum ama bebikler için bırakmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra artık devam edeceğim :)

Herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyordum ara ara takip ediyorum ama yoğunluktan bir türlü konulara cevap veremiyordum. Bende ikili test sonuçlarımı bugün aldım. Normal çıktı Allahıma binlerce şükürler olsun. Sizlerinde bebişleriniz ile ilgili paylaştığınız güzel yorumları okuyorum. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Sağlıklı olarak doğmalarını nasip etsin inşallah. Hepiniz Allaha emanet olun. Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun...

Bu arada kızlar oğlum olacakmış onu yazmayı unuttum :)))))))))))

özletme kendini ama:)

Bu arada kızlar oğlum olacakmış onu yazmayı unuttum :)))))))))))

Aaaaaaaaaaaa topiğe bir erkek daha geliyor. Canım yaaa tebrik ederimm. Hayırlı evlat olur inş. Sende sağlıkla kucağına al.. Hem sen hem bebeğin sağlıklı olsun. İkili testine de çok sevindim. Ben dedim bu topikten sağlıksız bir şey çıkmaz diye

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Selam kızlar. hamileliğimin başından beri sizi takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. Allah izin verirse ikiz bebeklerim olacak. doktor birinin erkek olabileceğini söyledi :) hepinize sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum.

Ohhhh benim ikizlere yeni arkadaşlar geliyor Hayırlı olsun canım. Bana da doktorum biri erkek olabilir dedi. Ama tatmin olmadım... Bakalım ay sonu belki öğreniriz.. Bize de haber ver cinsiyetleri ekleyelim seni de topiğimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…