- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
eklemişsin teşekkür ederim :)
Eklemem mi? Böyle güzel haberler bizi heyecanlandırıyor. Daha daha güzel haberlerinde olur inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eklemişsin teşekkür ederim :)
Eklemem mi? Böyle güzel haberler bizi heyecanlandırıyor. Daha daha güzel haberlerinde olur inş.
Ohhhh benim ikizlere yeni arkadaşlar geliyor Hayırlı olsun canım. Bana da doktorum biri erkek olabilir dedi. Ama tatmin olmadım... Bakalım ay sonu belki öğreniriz.. Bize de haber ver cinsiyetleri ekleyelim seni de topiğimize :)
Teşekkür ederim canımm. öğrenir öğrenmez yazarım bebişlerimin cinsiyetlerini. ne güzel günlerimiz de çok yakın :)
Yalnız kızlar bir şey dikkatimi çekti cinsiyetini öğrenen anneler hep erkek annesi olacak. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. :)))))))
Aaaaaaaaaaaa topiğe bir erkek daha geliyor. Canım yaaa tebrik ederimm. Hayırlı evlat olur inş. Sende sağlıkla kucağına al.. Hem sen hem bebeğin sağlıklı olsun. İkili testine de çok sevindim. Ben dedim bu topikten sağlıksız bir şey çıkmaz diye
Ben demiştim ama bu topik çoğunlukla erkek annelerinin topiği olacak diye. Çin takvimi öyle diyor :)
Çok teşekkür ederim canım. Zaten kalp atışlarını duyduktan sonra başlamıştı endişesi bende şu ikili testin. Hatta yaptırıp yaptırmamak arasında bile gidip gelmedim değil. Ama Rabbime şükürler olsun hiç bir şey çıkmadı. Darısı diğer annelerin başına inşallah. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyorum. Hepimiz için geçerli o dualar :)
Canım bir şey sorucam ne zaman hissederim hareketlerini acaba. Doktora soracaktım bugün unuttum. Bazen bir şeyler oluyor ama anlayamıyorum ki daha tecrübesiz anne olunca böyle oluyor. :)
benm için çin takvimi kız diyodu ama 2 farklı doktor erkek dedi :)
merhaba bayanlar. benim eşimin hayali hep erkek olursa toprak koymak istemiş. dün doktora gidip ikili test yaptırdık inş sorun çıkmayacak. doktorum emin olmadan cinseyet söylemek istemiyor ben zorlayınca %51 erkek dedi. herkes zayıflamaktan şikayet etmiş. ben ise son 6 günde 2 kilo almışım toplam aldığım kilo 6 kilo. doktorum çok kızdı. yemekten kendimi alamıyorum yedikten yarım saat sonra yeniden karnım kazınıyor.. ne yapacağım bilmiyorum (
Peki bu sık acıkmanın sebebi az yemen mi? Yani az yiyip sık mı acıkıyorsun yoksa iyi yesen bile hemen canım birşeyler mi istiyor. Eğer doyduğun halde bile yemek istiyorsan düzenini değiştirmen lazım. Tam doymadan yemeği bırakacaksın mesela tabii ki yine acıkacaksın. Bu süreçlerde ara öğünler yapacaksın kendine. Bir de aşırı ekmek tüketmemek lazım. Akşam belli saatten sonra acıkıyorsan kuruyemiş ye mesela faydası oluyor. Ona bakarsan ben gece bile acıkıyorum hatta açlıktan uyuyamıyorum ama kalkıp yemem. Buna alışırsam her gece aynı şey olacak.
Bebeğinde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eşin erkek istiyor madem sen ne hissediyorsun?Dur topiğe seni de ekleyeyim. Cinsiyetini netleştirince haber verirsin bize de :)
ekmek yemeden doyamıyorum malesef. tıka basa yiyorum hemde eşim önümden tabağı aldı ilk defa dün gece :) çok utanç verici. kilo almaya elverişli bi vucudum yok. hayatım boyunda hiç diyet yapmadım 53 ün üstünede çıkmadım.. topuklarımda ağırlık hissediyorum.. göbeğimde çıktı artık bebek mi kilo mu bilemeyeceğim :) tabi ki haber veririm :)
kızlar isim düşünen varmı biz kız olursa eylül erkek olursa eşimin isteği üzerine kıvanç (ben yağız istiyorum ama)