Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Çok geçmiş olsun Gökçecim,çok üzüldüm Bağışıklığının antibiyotiğe direnç göstermesi çok kötü olmuş.
Umarım Allah'ın izniyle tez vakit kurtulursun bu sıkıntıdan..

Yarın ürolojiye gideceğim. Baktı doktorum hiç azalma yok senin sorununu üroloji çözer dedi. Böbreklere bakacaklar... Bebeklerime bir şey olmasın da istedikleri yerlerime bakabilirler.

Canım sen yine doktoruna sormadan bir şey içme. Bir de antibiotikler canının istediği zaman bırakılacak ilaçlar değildir. Bitirmeden bırakma sakın.

doğru canım haklısın ama su içemiyorum diye hap da içememiştim bir ara sistit de 20 gün önce falandı verdiği yani şimdi tekrar başlasammı acaba dedim hamileyken verdi yani doktorum zararlı olur mu acaba

Futbol takımı kuracağız bizim topiğin bebişleriyle :) Bizim henüz belli değil ama Çin takvimi erkek diyor .Canım da sürekli tatlı çekiyor kızımdakinden farklı olarak.Ay sonunda belli olacak hayırlısıyla .:)

Selam kızlar, ilk başlarda çok güzel yazıyordum topiğe ama sonra mide bulantılarım bir başladı gözümü açamaz oldum ve herşeyi bıraktım ailemin yanına gittim annem baktı bir süre bana, şimdide annemi bize getirdim hala o bakıyor bana ve kızıma.. hala geçmedi bulantılarım öleceğim yakında.. banyo yapmak istemiyorum şampuan kokusundan, deterjan kokusu yüzünden yeni yıkanmış şeyler giyemiyorum, bulaşık yıkayamıyorum, yemek yapamıyorum, su içemiyorum, ilaç içemiyorum kısacası felaket durumdayım... kızımda hiç böyle olmamıştım..

11. haftada cvs (plesentadan parça alınması) oldum ve kromozom analiziyle kızımız olacağını öğrendik.. haftaya kromozom bozukluğu olup olmadığını öğreneceğiz ve ondan sonra biraz rahatlayacağım.. ben ikili tarama üçlü tarama falan yaptırmayacağım bu durumda, zaten down sendromu olmadığını öğrendik ama diğer kromozomları bekliyorum dört gözle.. benim kızımın 7. kromozomunda delesyon olduğundan gelişim geriliği var, bu yüzden bu bebeğimde her türlü tedbiri aldı genetik doktorumuz.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Allahım çok midem bulanıyor yaa perişanım.. sizin mide bulantılarınız ne durumda? geçmişi okuyamadım çünkü okumak bile midemi bulandırıyor o dereceyim(((

Çok geçmiş olsunnnn...Bende hiç olmadı bahsettiğiniz şeyler fakat annenizin yanınızda olması çok büyük destek...Herkesin farklı farklı dertleri var sizinkide bayağı bir sıkıntılıymış gerçekten...Mide bulantıları yakın zamanda geçecektir..Sonuçlarınız inşallah güzel çıkar...

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Son düzenleme:
gökçecim çok geçmiş olsun canım.bende dün doktora gittim benim hematon(kesesini yanındaki kan )7.5 cm.olmuş canım bebegin kesesinden bile büyük sizce geçermi bu erir şuan 12 hafta olduk allaha şükür doktor yavaş yavaş vücut onu eritir yada bebek onu kapatacak işlh dahada büyümez

Canım nedense 1-2 aya bunlar geçecek gibi geliyor bana. Yani kanama ve bu gördüğün kese kaybolacak gibi. En azından temennim o yönde. Bazen sana yazamasam da takip ediyorum mutlaka. Ama bak 3 aylık oldun bile 9 ayını da göreceğiz :)

Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız. Benim 4 ile 8 hafta arası bulantım oldu ama çok şiddetli değil. Zaten sonrasında da hemen geçti. Aç kalmamaya ve bol su içmeye özen gösterdim bu dönemde. Biraz daha rahatlattı tabi bunlar. Ama koku duyarlılığınız hala yüksek anladığım kadarıyla. Ne diyim bu ay hepsini atlatırsınız inş. İlk kız bebek haber ne güzel. Doğum tarihi ne zaman.

Gelmez o ay sonu.. Ben artık saymayı bıraktım. Bugün günlerden ne onu bile öğrenmek istemiyorum.

Kızlaaarr ne zamandır fazla ilgilenemiyordum sizinle. Malum enfeksiyonumdan dolayı her gün ya hastanede ya laboratuvardayım. Bugün yine hastanedeydim dolayısıyla. Üroloji doktorumuz gördü. Kaç aylıksın dedi 3,5 aylık dedim. Ne kadar büyük karnın var dedi. Çünkü benim bebeklerim ikiz dedim. Ultrasonla böbreklere bakarken arada bebiklerime de baktık. Böbrekler de hiç bir sorunumuz yok. Mesanede de bir şey göremedi. Ama enfeksiyon neden oluyor bunun için kültür yapacağız. Ancak ikinci verdiğim idrar tahlilinde çok az kum göründü. Hayatımda hiç kum dökmedim daha neler duyacağım merak ediyorum. Kültür için tahlilimizi de verdik ve evimize geldik çok şükür. Şimdi biraz uyuyacağız.

Ama ben uyurken PAMPAM ve NES17 den haber almak istiyorum. Bu kızlara ne oldu, neredesiniz meraktan öldüm. PAMPAM benden sonra doktora gidecekti. Ben mi göremedim yazdıklarını.

Bu git geller arasında yazdıklarınıza cevap veremediysem, aranızda pek olamadıysam kusura bakmayın arkadaşlar. Özellikle CAN_SIN ın ikiz bebek resimlerine bayıldım ve masaüstü yaptım. Yirim ben onları yiriiiimmmmmmm...

Azıcık uyuyayım görüşürüz tekrardannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…