Çok geçmiş olsun Gökçecim,çok üzüldümBağışıklığının antibiyotiğe direnç göstermesi çok kötü olmuş.
Umarım Allah'ın izniyle tez vakit kurtulursun bu sıkıntıdan..
Canım sen yine doktoruna sormadan bir şey içme. Bir de antibiotikler canının istediği zaman bırakılacak ilaçlar değildir. Bitirmeden bırakma sakın.
Bence benimkilerin ikisi de erkek. Oğluşlarım olacak gibi geliyor bana. Ayın 25 i gelmez şimdi. Çok uyuz bir durum
saol gökçecim. Amin cumlemizin inşallah.. evet şimdilik erkekler önde gidiyor. Bakalım. Bence seninde ya ikisede erkek yada biri kiz gibime geliyor. Rabbim sağlıklısıni versin hepimize inşallah...
CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Heyyy 4. erkek haberini almışızzz şaka gibi :)) İlk kıza benden kocccaman bir nazar boncuğu :)
Selam kızlar, ilk başlarda çok güzel yazıyordum topiğe ama sonra mide bulantılarım bir başladı gözümü açamaz oldum ve herşeyi bıraktım ailemin yanına gittim annem baktı bir süre bana, şimdide annemi bize getirdim hala o bakıyor bana ve kızıma.. hala geçmedi bulantılarım öleceğim yakında.. banyo yapmak istemiyorum şampuan kokusundan, deterjan kokusu yüzünden yeni yıkanmış şeyler giyemiyorum, bulaşık yıkayamıyorum, yemek yapamıyorum, su içemiyorum, ilaç içemiyorum kısacası felaket durumdayım... kızımda hiç böyle olmamıştım..
11. haftada cvs (plesentadan parça alınması) oldum ve kromozom analiziyle kızımız olacağını öğrendik.. haftaya kromozom bozukluğu olup olmadığını öğreneceğiz ve ondan sonra biraz rahatlayacağım.. ben ikili tarama üçlü tarama falan yaptırmayacağım bu durumda, zaten down sendromu olmadığını öğrendik ama diğer kromozomları bekliyorum dört gözle.. benim kızımın 7. kromozomunda delesyon olduğundan gelişim geriliği var, bu yüzden bu bebeğimde her türlü tedbiri aldı genetik doktorumuz.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Allahım çok midem bulanıyor yaa perişanım.. sizin mide bulantılarınız ne durumda? geçmişi okuyamadım çünkü okumak bile midemi bulandırıyor o dereceyim(((
bana da doktorum erkek dedi.hiç kız yok heralde :)
Heyyy 4. erkek haberini almışızzz şaka gibi :)) İlk kıza benden kocccaman bir nazar boncuğu :)
Yani benden sonra doğuracaklar bile benden önce öğrendi. Doktoruma elin çok ağır diyeceğim :)
Gökçeeeeeeeeeeeeeee bu sana cnm :))))))
gökçecim çok geçmiş olsun canım.bende dün doktora gittim benim hematon(kesesini yanındaki kan )7.5 cm.olmuş canım bebegin kesesinden bile büyük sizce geçermi bu erir şuan 12 hafta olduk allaha şükür doktor yavaş yavaş vücut onu eritir yada bebek onu kapatacak işlh dahada büyümez
Selam kızlar, ilk başlarda çok güzel yazıyordum topiğe ama sonra mide bulantılarım bir başladı gözümü açamaz oldum ve herşeyi bıraktım ailemin yanına gittim annem baktı bir süre bana, şimdide annemi bize getirdim hala o bakıyor bana ve kızıma.. hala geçmedi bulantılarım öleceğim yakında.. banyo yapmak istemiyorum şampuan kokusundan, deterjan kokusu yüzünden yeni yıkanmış şeyler giyemiyorum, bulaşık yıkayamıyorum, yemek yapamıyorum, su içemiyorum, ilaç içemiyorum kısacası felaket durumdayım... kızımda hiç böyle olmamıştım..
11. haftada cvs (plesentadan parça alınması) oldum ve kromozom analiziyle kızımız olacağını öğrendik.. haftaya kromozom bozukluğu olup olmadığını öğreneceğiz ve ondan sonra biraz rahatlayacağım.. ben ikili tarama üçlü tarama falan yaptırmayacağım bu durumda, zaten down sendromu olmadığını öğrendik ama diğer kromozomları bekliyorum dört gözle.. benim kızımın 7. kromozomunda delesyon olduğundan gelişim geriliği var, bu yüzden bu bebeğimde her türlü tedbiri aldı genetik doktorumuz.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Allahım çok midem bulanıyor yaa perişanım.. sizin mide bulantılarınız ne durumda? geçmişi okuyamadım çünkü okumak bile midemi bulandırıyor o dereceyim(((
Futbol takımı kuracağız bizim topiğin bebişleriyle :) Bizim henüz belli değil ama Çin takvimi erkek diyor .Canım da sürekli tatlı çekiyor kızımdakinden farklı olarak.Ay sonunda belli olacak hayırlısıyla .:)