- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Selam kızlar, ilk başlarda çok güzel yazıyordum topiğe ama sonra mide bulantılarım bir başladı gözümü açamaz oldum ve herşeyi bıraktım ailemin yanına gittim annem baktı bir süre bana, şimdide annemi bize getirdim hala o bakıyor bana ve kızıma.. hala geçmedi bulantılarım öleceğim yakında.. banyo yapmak istemiyorum şampuan kokusundan, deterjan kokusu yüzünden yeni yıkanmış şeyler giyemiyorum, bulaşık yıkayamıyorum, yemek yapamıyorum, su içemiyorum, ilaç içemiyorum kısacası felaket durumdayım... kızımda hiç böyle olmamıştım..
11. haftada cvs (plesentadan parça alınması) oldum ve kromozom analiziyle kızımız olacağını öğrendik.. haftaya kromozom bozukluğu olup olmadığını öğreneceğiz ve ondan sonra biraz rahatlayacağım.. ben ikili tarama üçlü tarama falan yaptırmayacağım bu durumda, zaten down sendromu olmadığını öğrendik ama diğer kromozomları bekliyorum dört gözle.. benim kızımın 7. kromozomunda delesyon olduğundan gelişim geriliği var, bu yüzden bu bebeğimde her türlü tedbiri aldı genetik doktorumuz.. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. Allahım çok midem bulanıyor yaa perişanım.. sizin mide bulantılarınız ne durumda? geçmişi okuyamadım çünkü okumak bile midemi bulandırıyor o dereceyim(((
çok geçmiş olsun inşallah sonucunuzda iyi gelir bir rahat nefes alırsınız söylediklerinizin tamamı bende de var ne yazıkki bende çok şiddetli geçiriyorum Allahtan öğle yemeklerimi annem akşamlarıda saolsun kayınvalidem yapıyor bazen yiyorum bazen yiyemiyorum banyoyu ağlayarak yapıyorum hele diş fırçalamak zulüm gibi ker fırçalamada istifra mutfağımı tamamen kapatmış durumdayım evde eşimin alamadığı ama benim sürekli burnumda olan bir koku var deterjan kokuyor diyor eşim ama gelde bana anlat su olayını bende içemediğim için bir müddet doktorumun verdiği haplarıda kullanamadım şimdiyi sorarsan 3 gün kötü 1 gün fena değil gibi oluyor ama galiba geçme devresinde inşallah seninde bir an önce geçer gerçekten çok zormuş bu süreç söyleyenlere pek inanmıyordum ne yalan söyliyim taaa ki kendi başıma gelene kadar