- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah allah hiç duymamıştım daha önce nasıl oluyor bizim bulantılar psikolojik değil fizyolojik geçirir mi gerçekten kim tavsiye etti doktorun ne dedi
Bende 13+1 de gittim. Soylerim demişti söylemedi doktorum. Zaten bir tanesi ters duruyordu diğerini de popodan yakaladı al bakalım sen karar ver dedi Sanırım biri erkek :44:
Vallah canım ben evlenmeden epilasyona gitmiştim hiç yoktu hala öyle devam :) Kökten çözüm
Ciddimisiniz? Ayyy ne guzel yaa
Wolla sizin gibileri resmen kiskaniyorum arkadas..
Burda kalkip yaptirsam, alttindan cikmayiz..
Ne kadara mal oldu kökten cözüm? :44:
kahvaltıda adet edindim 1 tane peynirli poğaça ve çay öğlen ya makarna yada tost akşam kaynanam zorla oda gidebilirsem 1 kase şehriye çorbası (ekmeksiz) aşağı yukarı öğünlerim bu canım
ay poposunu yerim ben onun benimde kuzenim gitti geçen hafta 17 haftada oda poposunu dönmüş göstermemiş üzülerek geldi göremedim diye benden 1 ay büyük birdahaki randevusu 1 martta ben 28 şubatta gideceğim kızdırıyorum onu ben senden 1 ay küçüğüm ama ben daha önce öğrenirim belki diye:)
ya kızlar epilasyonun süresi kısaldımı sizdede sanki 3 4 gün içinde tekrar baş gösteriyor bunlar ya:) biraz bakınayım dedim netten kan miktarı çoğalıyormuş hamilelikte ondan dolayı diyor ama tek bende mi var bu
oyyyyy Masallah..
Yanliz senin isin zormus yaa
Bir degil iki..
Ciddimisiniz? Ayyy ne guzel yaa
Wolla sizin gibileri resmen kiskaniyorum arkadas..
Burda kalkip yaptirsam, alttindan cikmayiz..
Ne kadara mal oldu kökten cözüm? :44:
Canım ben de gidiyordum ama bebikler için bırakmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra artık devam edeceğim :)
Herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyordum ara ara takip ediyorum ama yoğunluktan bir türlü konulara cevap veremiyordum. Bende ikili test sonuçlarımı bugün aldım. Normal çıktı Allahıma binlerce şükürler olsun. Sizlerinde bebişleriniz ile ilgili paylaştığınız güzel yorumları okuyorum. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Sağlıklı olarak doğmalarını nasip etsin inşallah. Hepiniz Allaha emanet olun. Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun...
Herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyordum ara ara takip ediyorum ama yoğunluktan bir türlü konulara cevap veremiyordum. Bende ikili test sonuçlarımı bugün aldım. Normal çıktı Allahıma binlerce şükürler olsun. Sizlerinde bebişleriniz ile ilgili paylaştığınız güzel yorumları okuyorum. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Sağlıklı olarak doğmalarını nasip etsin inşallah. Hepiniz Allaha emanet olun. Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun...
Bu arada kızlar oğlum olacakmış onu yazmayı unuttum :)))))))))))
Henüz hiç kız haberi almadık. Ekleyelim seni de topiğeee...
Selam kızlar. hamileliğimin başından beri sizi takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. Allah izin verirse ikiz bebeklerim olacak. doktor birinin erkek olabileceğini söyledi :) hepinize sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum.