- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Gökçecim geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebişlere.bebişler bu zamana kadar kendileri takıyorlar dı doyuyorlardı ama şimdiden sonra bana ye diyorlar herhalde çok ara verim yemek için bir garip oluyorum bende ara öğünleri çoğaltım bebişler öle istiyor:) ama bu arada da kilolara dikkat etmek lazım dimi:) bende 2 ayrı doktora gittim ikiside cinsiyet için birine erkek dediler ama net sonuç bu ay sonu belli olucak tabi bebişler izin verirse öle dediler ya bende biri erkek diyorum 2 doktorda yanılmaz herhalde diyorum ama belli olmas tabi. Ay sağlıkla gelsinler de dimi ama. Bende jeli bıraktım elevit, Demir hapı, bide coraspirine devam ediyorum. He bide doktor pregostan hapı verdi ama memorialdeki doktor gerek yok dedi Napsam bilemedim. İki doktor da birbirlerini tanıyolarmış tesadüfen:) başka ne desem şimdilik bu kadar:)
Canım bence Memorial daki doktorun doğru söylüyor. Artık progestan kullanacak bir durumumuz kalmadı. O gebeliğin başında verilir. Aynı gidiyoruz seninle benimkinin de birine erkek dedi ama kesin değil de dedi. Şimdi ayın 25 ini bekliyoruz. Bana da son gittiğimde Demir ilacı verdi. El kramplarım vardı ya onlar geçti valla. Sence ne biri erkek biri kız mı? Ben ikisini de erkek hissediyorum..