Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçecim geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebişlere.bebişler bu zamana kadar kendileri takıyorlar dı doyuyorlardı ama şimdiden sonra bana ye diyorlar herhalde çok ara verim yemek için bir garip oluyorum bende ara öğünleri çoğaltım bebişler öle istiyor:) ama bu arada da kilolara dikkat etmek lazım dimi:) bende 2 ayrı doktora gittim ikiside cinsiyet için birine erkek dediler ama net sonuç bu ay sonu belli olucak tabi bebişler izin verirse öle dediler ya bende biri erkek diyorum 2 doktorda yanılmaz herhalde diyorum ama belli olmas tabi. Ay sağlıkla gelsinler de dimi ama. Bende jeli bıraktım elevit, Demir hapı, bide coraspirine devam ediyorum. He bide doktor pregostan hapı verdi ama memorialdeki doktor gerek yok dedi Napsam bilemedim. İki doktor da birbirlerini tanıyolarmış tesadüfen:) başka ne desem şimdilik bu kadar:)

Canım bence Memorial daki doktorun doğru söylüyor. Artık progestan kullanacak bir durumumuz kalmadı. O gebeliğin başında verilir. Aynı gidiyoruz seninle benimkinin de birine erkek dedi ama kesin değil de dedi. Şimdi ayın 25 ini bekliyoruz. Bana da son gittiğimde Demir ilacı verdi. El kramplarım vardı ya onlar geçti valla. Sence ne biri erkek biri kız mı? Ben ikisini de erkek hissediyorum..:KK16:

Canım bence Memorial daki doktorun doğru söylüyor. Artık progestan kullanacak bir durumumuz kalmadı. O gebeliğin başında verilir. Aynı gidiyoruz seninle benimkinin de birine erkek dedi ama kesin değil de dedi. Şimdi ayın 25 ini bekliyoruz. Bana da son gittiğimde Demir ilacı verdi. El kramplarım vardı ya onlar geçti valla. Sence ne biri erkek biri kız mı? Ben ikisini de erkek hissediyorum..:KK16:

Dimi bencede o da tedbir amaçlı verdi söyledi de bende almıyorum artık. 2 doktorda öyle söyleyince erkek geçiyor biri diğeri de kız ultrasonda da biri çılgın biri de çok usturuplu gözüküyor hep :)

Dimi bencede o da tedbir amaçlı verdi söyledi de bende almıyorum artık. 2 doktorda öyle söyleyince erkek geçiyor biri diğeri de kız ultrasonda da biri çılgın biri de çok usturuplu gözüküyor hep :)

Seninkinin ikisi de hareketli miydi? Benimkilerden biri uyuyordu. Kardeşi kaç kere dürttü ama uyanmadı. Biri de çıldırmış gibi sürekli hareket ediyordu. Ama bana ikisi de erkek gibi geliyor. Ama sanırım biri uslu diğeri fırlama olacak :) :KK52::KK9::KK16:

Seninkinin ikisi de hareketli miydi? Benimkilerden biri uyuyordu. Kardeşi kaç kere dürttü ama uyanmadı. Biri de çıldırmış gibi sürekli hareket ediyordu. Ama bana ikisi de erkek gibi geliyor. Ama sanırım biri uslu diğeri fırlama olacak :) :KK52::KK9::KK16:

:)evet canım aynen benimkilerinde biri uslu biride çok hareketliydi bende ona dayanarak kız diyorum birine :) ay iyice meraklandım bu Arada senin test sonuçların nasıldı iyiydi dimi

:)evet canım aynen benimkilerinde biri uslu biride çok hareketliydi bende ona dayanarak kız diyorum birine :) ay iyice meraklandım bu Arada senin test sonuçların nasıldı iyiydi dimi

İyiydi canım. Doktorumuz çok memnun sonuçlardan. Bu durumda bana da mutlu olmak düşüyor. :21: Ay sonu gelsin artııııkkkkkk... Daha 18 gün var :44:

2 günün lafı olmaz.. Malum bizim ikizler durabildikleri kadar duracaklar. Sağlıklı olsunlar da.. Senin istediğin özel bir cinsiyet var mı? Yani kız da olsa iyi olur falan gibi..

İstediğim bir cinsiyet yok özellikle. ama yakınlarımın rüyalarında hep kız oluyorlardı. herhalde beni de etkiledi ikiside kız olur diyordum :) bu arada bende 2li testi yaptırdım sonuç iyi olunca 3lü testi yapmayalım dedi doktorum.
Allahım bu bebekleri bize bağışladığı için çok şükrediyorum. inş. hepimizin hamileliği yolunda gider. ben 3. aşılamada hamile kaldım sen? 3lü taramayı yaptıracak mısın?

:) benim bebeklerinde biri kıpır kıpır diğeri pek sakin :) doktor hareketli olana erkek gibi dedi ama bakalım :)

Sali günü hastahane'deydim, gelmisken cocugun cinsiyetini ögreneyim dedim (13+1).. Doktor cok erken demisti..
6 - 7 hafta sonra tekrar gel demisti..
Bu kadar erken ögrenmenize gercekten cok sasirdim.. :44:
Masallah :nazar: Artik alis verise yavas yavas baslarsiniz.. :KK34:

canım benim ilk kızımda kromozom bozukluğu olduğundan plasentadan parça alındı kromozomlarına bakılıyor bebeğimin, ben genetik doktorumuza rica ettim cinsiyetini bu vesileyle öğrendim. ultrasonda çıkmadı yani.. mesela ben ilk bebeğimi 16 haftalık öğrendim cinsiyetini..

lili o kokuyu önlemenin bir çaresini bulamadım ne yazıkki sende arama boşuna çünkü psikolojik :) ben mesela bişey iyi geliyor diye ona yükleniyorum sonra ondan da tiksiniyorum ben çok kilo verdim şuan 6 kilo oldu sen nasılsın?

canım benim tansiyonum yükseldiği için doktorum sodayı yasakladı mineraller var içinde ondan ama çok canım çekerse bende içine limon sıkıp içiyorum allahtan çaydan tiksinmedim kızlar bu tiksinme olayı gerçekten çok berbat bişey mide bulantısınıda geçtim tiksinme ben hayatımda bilmezdim ama bebikle bunuda tatmış oldum beyaz ekmek yiyemiyorum portakalın rengine bile tahammülüm yok zeytin peynir hiç hiç göremiyorum bile sebze yemekleride aynı şekilde halimi görseniz acırsınız vallahi

canım ben sürekli karbonhidrat alıyorum, beni rahatlatıyor, bu yüzden kilo falan vermedim ben canım, aksine aldım yani:)))

Yalnız kızlar bir şey dikkatimi çekti cinsiyetini öğrenen anneler hep erkek annesi olacak. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. :)))))))

iyi bakmamışsın listeye canım, benim kızım olacak inşallah.. topiğin ilk kız annesiyim:)) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Ben sordum. İkiz olunca bile 20. hafta dedi. Yani aslına bakarsan aynı sürelerde hissediyoruz. 20 ila 24 hafta olarak değişiyor süreler. Aslında bence 4. aydan sonra belki hissedebiliriz gibi geliyor bana..:18:

Ben kızımı 21. Haftada hissetmiştim,bu kez 16-17 gibi hissedersin kesin diyor doktorum :)

Ben hiç düşünmedim. Önce cinsiyetlerini öğreneceğim dedim. Ama biri erkekse Sarp düşünebilirim. Başka hiç aklıma gelmiyor.....

Tanrımmmmmmmm :))) Baştan beri kız olursa ''CANSIN''...Erkek olursa ''SARP'' diyorum bende Gökçe :) Anti parantez eşim ikisinden de memnun değil....Fakat bu aralar isim analizinden de bakıyorum hayalperest falan yazıyor ..Muhtemelen yengeç olacak zaten...Uysal olmasııııııın :))...21 Temmuzdan sonra olsada benim gibi aslan olsa diyorum ,)) Dik duruşlu sert bir ismi ve anlamı olsun diyorum...Sarp ismi söylenişi ve anlamı bakımından çok güzel de..S harflerine bakınca analizden azıcık soğudum yani...Öyle hayalperest falan olmasın tuttuğunu koparan sert erkek olsun :))) İsim paylaşırsanız sevinirim bayanlarrr...Yaaa nereden nereye geldikkk isim konuşuyoruzzz....Maşallah hepimizeee..
BU ARADA ŞU İKONLAR NEREDEN YAPILIYOR BİRİ BENİ BİLGİLENDİRSE DEE BENDE TAKLALAR ATSAM ARTIK ,))

İstediğim bir cinsiyet yok özellikle. ama yakınlarımın rüyalarında hep kız oluyorlardı. herhalde beni de etkiledi ikiside kız olur diyordum :) bu arada bende 2li testi yaptırdım sonuç iyi olunca 3lü testi yapmayalım dedi doktorum.
Allahım bu bebekleri bize bağışladığı için çok şükrediyorum. inş. hepimizin hamileliği yolunda gider. ben 3. aşılamada hamile kaldım sen? 3lü taramayı yaptıracak mısın?

Canım yaaa bende bir gün rüyamda evime iki tane serçe girdiğini gördüm. O zaman ikizlere hamile olduğumu yeni öğrenmiştim. Benim 6. hissim kuvvetlidir. Ben ikisini de erkek hissediyorum.

Benimde ikili testim iyi çıkınca başka gerek yok dedi. Üçlüyü yapmayacak ama dörtlü test çıktı şimdi de onu yapacak muhtemelen. Benim aşılama değil canım tüp bebek. Ben hiç aşılama denemedim. İkinci transferimde tuttu minik meleklerim annelerini. Ama ben tutacağını zaten biliyordum. Hatta transfer için masaya yatarken doktoruma bu sefer almaya geldim dedim. Allahım utandırmadı. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kurban kestirdim valla :) Allahım hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin inş. Hepimiz için çok dua ediyorum.

Ama bence senin ikizlerde erkek.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK1::KK39:

:) benim bebeklerinde biri kıpır kıpır diğeri pek sakin :) doktor hareketli olana erkek gibi dedi ama bakalım :)

Ahahha nasıl iş yaa benimde hareketli olana erkek dedi. Ama tüm ikizlerin aynı olması da enteresan. Biri kıpır kıpır biri sakin.. Bende boşuna endişe ediyordum acaba hareket etmeyenin birşeyi mi var diye?

Heyyooo buldum ikoncanlarııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Benimde göbüşüm var artıkkk:KK49::KK49::KK49:
öPTÜK BİZ HEPİNİZİİİİ:KK19:

Tanrımmmmmmmm :))) Baştan beri kız olursa ''CANSIN''...Erkek olursa ''SARP'' diyorum bende Gökçe :) Anti parantez eşim ikisinden de memnun değil....Fakat bu aralar isim analizinden de bakıyorum hayalperest falan yazıyor ..Muhtemelen yengeç olacak zaten...Uysal olmasııııııın :))...21 Temmuzdan sonra olsada benim gibi aslan olsa diyorum ,)) Dik duruşlu sert bir ismi ve anlamı olsun diyorum...Sarp ismi söylenişi ve anlamı bakımından çok güzel de..S harflerine bakınca analizden azıcık soğudum yani...Öyle hayalperest falan olmasın tuttuğunu koparan sert erkek olsun :))) İsim paylaşırsanız sevinirim bayanlarrr...Yaaa nereden nereye geldikkk isim konuşuyoruzzz....Maşallah hepimizeee..
BU ARADA ŞU İKONLAR NEREDEN YAPILIYOR BİRİ BENİ BİLGİLENDİRSE DEE BENDE TAKLALAR ATSAM ARTIK ,))

Canım ben ilk önce Sarper dedim eşim azıcık burun kıvırdı Sonra Sarp olabilir ama dedim. Beğendi. Ben pek öyle analizlerden anlamıyorum. Bir de benim isim analizime bakarsan benimle çok zıt :) Ayrıca yengeç olacağına emin misin sanki Aslan diye hesapladım ben... İkonları da anlatayım sana :)

X