Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar valla önceden karnımız büyüsün istiyorduk ama şimdi her karnım büyümeye başladığında olağanüstü bel ağrısı çekiyorum. 4 gündür yine bel ağrım var gece uyursam çok şanslıyım. Dün sabaha kadar soluma yatmışım kalktığımda omuriliğim ağrıyordu. Özellikle bugün kocaman karnım... Daha büyüdüklerinde ne yapacağım hiç bilmiyorum.

slm kızlar iyisiniz inşallah. çiçek demeti abiley diğer arkadaşlar ..gökçecim sen nasılsın valla canm gördm resmini sen 20liklere taş çıkartırsın ayol gebelik piskolojisidir seni o düşüncelere iten... .saç rengn gayet güzel... gebeliktede saçını boyatan var.. ama bebişler doğsun kuşkusuz bir şekilde istedeğin renge yine boyatırsın inşallah canım. ama gerçekten yakışıyor sana ...
ben pek giremiyorum girsemde sohbete katılamıyorum. haftasonu sınavım var ve ben kitabı elime alıp boş boş bakıyorum. hiç çalışasım yok. oysa notlarım çok iyidi.berbat olucak bu sınavım sanırım :KK43: . bebeğimi düşünmekten başka bişey yapamıyorum.. belimın ağrısı çok var..en çokta bel ağrım sebeyle ders çalışamıyorum. hiç normal gelmiyor bu kadar ağrı bana .ama gebelikte normal diyor kimisi kimisi değil diyorum. yarın kısmet olursa inşallah randevum var unutmassam soracağım . işin bir diğer tarafı hala istifra ediyorum. ama yemeği çok güzel yiyorum...
gökçecim sanırım sen videosunu almışsın bebişlerin . her ultrasondan verebiliyormu doktorlar bende istiycem yarın .inşallah verebilir.. dün gece saat 12yi geçince ohh çok şükür bebeğimi yarın görcem diyordum... çok özledim onu ya . bugün rüyamda gördüm yavrumu emziriyordum göğsüm acıyordu ama hiç umrumda değildi.. ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam. çok çok tatlı bir bebekti... rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah.....
yarın ense kalınlığı ölçülcek bebişimin banada dua edin...canlarım.. öpüyorum sizleri..

Son düzenleme:
merhabaaaaa
benim de 3 ağustos gözüküyor ama bıcırlar genelde zamanından önce gelir derler. temmuz annesi de olabiliriz gibi dim?? :KK34::KK34:

slm bende 3 agustos gibi görünyrm. ama dediğinz gibi gelişler pek belli olmuyor.. siz cinsiyet öğrendiniz mi acabaa..

hastalara geçmiş olsun allah acil şifa versin.bende dün doktora gittim bebek gayet iyi ama ara ara kanamalr devam deiyo doktorum şimdiye kadar yaşadıgıysa işlh bundan sonrada yaşar diyo bebek büyüdükçe orayı kapatıp kanaman durur işlh diyo .bu hafta azalmışdı kahverengi şeklinde gelmeye başlamıştı ama doktor ultrasyonda gördü o bölgede daha kan var diyo şimdi kanam olsada atsam diyom bazan dursa diyom bende napacamı şaşırdım .kızlar dua edin de mucize bebegim yaşasın haftaya bizde 2 li test yapacaz işlh iyi çıkar.11 haftalık olduk allaha şükürler olsun .1 aydır kanamalarla mücadele ediyok bebegim o kadar güçlükü dayanıyo yavrum.ama ben kafayı yedim hergün yavruma bişe olacakmı korkusuyla yaşamak çok kötü anlatılmaz .sanki hergün etimden bir parça kesiyolar okadar acı çekiyomki.65 kilo ile hamile kaldım 61 kiloya düştüm ne yiyebiliyom ne içebilyom.bol bol yatıyom dua ediyom elimden başkada bişede gelmiyo.ama rabbim sabır veriyo dayanıyom genede .allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın herkesin yavrusunu bağışlasın

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Bebeğin yaşıyor ya çok şükür az daha sık dişini annesi, güzel günler hep böle sıkıntıların ardından gelir zaten. inşallah sende sağlığına kavuşursun kanamaların biter bi an önce

kızlar bugün ikili tarama sonucunu aldım yaş riski var biraz herhalde 1/330 totalde ise 1/6660 sizce nasıl

Benim yaş riskim 1/101 totalde benimde 6000 cnm...Benimle kıyaslarsan mükemmel bir sonucun var...Geçen haftayı zehir ettim kendime ama diğer bütün sonuçlar iyi yaş hariç alıştırdım kendimi o yüzden iyi diye...Sende zaten 330 korkulacak bir durum yok bence 250 altı riskli...

slm kızlar iyisiniz inşallah. çiçek demeti abiley diğer arkadaşlar ..gökçecim sen nasılsın valla canm gördm resmini sen 20liklere taş çıkartırsın ayol gebelik piskolojisidir seni o düşüncelere iten... .saç rengn gayet güzel... gebeliktede saçını boyatan var.. ama bebişler doğsun kuşkusuz bir şekilde istedeğin renge yine boyatırsın inşallah canım. ama gerçekten yakışıyor sana ...
ben pek giremiyorum girsemde sohbete katılamıyorum. haftasonu sınavım var ve ben kitabı elime alıp boş boş bakıyorum. hiç çalışasım yok. oysa notlarım çok iyidi.berbat olucak bu sınavım sanırım :KK43: . bebeğimi düşünmekten başka bişey yapamıyorum.. belimın ağrısı çok var..en çokta bel ağrım sebeyle ders çalışamıyorum. hiç normal gelmiyor bu kadar ağrı bana .ama gebelikte normal diyor kimisi kimisi değil diyorum. yarın kısmet olursa inşallah randevum var unutmassam soracağım . işin bir diğer tarafı hala istifra ediyorum. ama yemeği çok güzel yiyorum...
gökçecim sanırım sen videosunu almışsın bebişlerin . her ultrasondan verebiliyormu doktorlar bende istiycem yarın .inşallah verebilir.. dün gece saat 12yi geçince ohh çok şükür bebeğimi yarın görcem diyordum... çok özledim onu ya . bugün rüyamda gördüm yavrumu emziriyordum göğsüm acıyordu ama hiç umrumda değildi.. ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam. çok çok tatlı bir bebekti... rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah.....
yarın ense kalınlığı ölçülcek bebişimin banada dua edin...canlarım.. öpüyorum sizleri..

inşallah iyi çıkar sonuçların canım. benimde yarındı ne güzel ama heyecandan randevu almayı unutmuşum salıya kaldım:KK43: çok özledim bebeğimi ya.. Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık versin inşallah. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. onlar için çile çekerken bile onları düşünüyoruz bir şey oldumu olacakmı nasıl acaba diye. annelik böyle bir duygu dmekki. eskiden hep erkek olsaymışım keşke diyordum. taki hamile kalan kadar:KK49: Rabbime sonsuz şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için ve bize mükemmel hediyeler verdiği için:21:

can sın umarım dediğin gibidir yarın başka bir dr a gideceğim ben iki doktora birden gidenlerdenim oda yapacak tı ikili yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama

hastalara geçmiş olsun allah acil şifa versin.bende dün doktora gittim bebek gayet iyi ama ara ara kanamalr devam deiyo doktorum şimdiye kadar yaşadıgıysa işlh bundan sonrada yaşar diyo bebek büyüdükçe orayı kapatıp kanaman durur işlh diyo .bu hafta azalmışdı kahverengi şeklinde gelmeye başlamıştı ama doktor ultrasyonda gördü o bölgede daha kan var diyo şimdi kanam olsada atsam diyom bazan dursa diyom bende napacamı şaşırdım .kızlar dua edin de mucize bebegim yaşasın haftaya bizde 2 li test yapacaz işlh iyi çıkar.11 haftalık olduk allaha şükürler olsun .1 aydır kanamalarla mücadele ediyok bebegim o kadar güçlükü dayanıyo yavrum.ama ben kafayı yedim hergün yavruma bişe olacakmı korkusuyla yaşamak çok kötü anlatılmaz .sanki hergün etimden bir parça kesiyolar okadar acı çekiyomki.65 kilo ile hamile kaldım 61 kiloya düştüm ne yiyebiliyom ne içebilyom.bol bol yatıyom dua ediyom elimden başkada bişede gelmiyo.ama rabbim sabır veriyo dayanıyom genede .allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın herkesin yavrusunu bağışlasın

11 hafta oldu 21 de olacak 31 de annesiii ama kilo vermene üzüldüm Abiley...Bende aynı şeyleri yaşıyorum seninle bugün tam 11. gün kanamanın üzerine ve damla damla ara ara hala geliyor...Bende aynı şeyi düşünüyorum seninle bazen yeter nolur kesilsin artık diyorum..Bazen de yok yok gelsin ki o ultrasonda gördüğüm kanama içimde kalmasın diyorum...Ve diye diyeee 14+5 olmuşum...Tadını çıkaramadığıma çok üzülüyorum hamileliğimin ama bebişlerimiz sağlıklı yaa ben 9 ay da olsa yatmaya razıyımmm...Herkes görerek gezerek alışveriş yapsın bizde internetten veririz ne yapalımmm :) Bu arada benim yatmaktanmıdır nedir ayaklarımda uyuşmalar başladı ama ben ısrarla evde bile gerekmedikçe yürümüyorum korkudan :) Sol tarafına yat cnm...Bol su iç...Günde 4-5 ceviz ye...2-3 meyve...2-3 sebze ye...Dua et...Ve korkusuz olll..Arada da bizi bilgilendir ve kendinize dikkat edinnn

Son düzenleme:
can sın umarım dediğin gibidir yarın başka bir dr a gideceğim ben iki doktora birden gidenlerdenim oda yapacak tı ikili yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama

Bence sonucunu göster yarın gideceğin dr.a....Yada ne biliyim 2 kere 2'li test zararlı değildir herhalde ama genede sor bence...16.Haftamda gideceğim dr.a bana 3 lü yada 4 lü yapar muhtemelen...Yaşayıp göreceğiz bakalım..Hayırlısı olsun ve hayırlı haberler bekliyoruz yarın :)

pampam öyle valla canım rabbim saglikli bir şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin.. inşallah allahın izniyle hic bir problem olmick hicbirimizinkinde... Vallahi günler geçmek bilmiyor... Öyle cok özledimki oysa ne suureti belli ne biseyi siyah beyaz bi ekrandalar .. rabbim nasil bir sevgi veriyor analarin yüreğine .nasil büyük bir mucize. Düşündükçe şaşırıyorum..... Inşallah gün gelecek burdan bebislerimizin ilk resimlerinide paylaşacagiz... Yanlız ben kendimi Cok dinlediğimdendir diye düşünüyorum .kesinlikle hissediyorum bebeğimi.. sürekli evdeym Cok fazla ayakta duramadgm için uzaniyorum. Sanırım bu sebebten hissediyorum.. :)

Canıııımmmm hoşgeldin yanıma... O bel ağrıları var ya mahvediyor beni de... Ama sordum doktora çok normal dedi. Bu arada benim doktorum her zaman tıka basa sakın karnını doyurma kusarsın derdi. Sende tıka basa yeme sakın... Bende alışkanlık kaldı. Şimdi doymasamda bırakıyorum yemeği. Bu sayede ne kusma ne mide bulantısı. Bunu yapa yapa az yemeye ama sık yemeye başladım. Bende bu ay sonu göreceğim bebiklerimi... Aynen senin gibi özlediğimle kalıyorum. Allahtan video olayını akıl ettimde idare ediyorum onlarla. Her doktor veriyor mu bilmem. Ama özelse vermesi lazım. Yanında ne olur ne olmaz flash disk götür. Ben her gittiğimde alacağım artık video kaydını. Normalde buraya da yüklerdim ama dosya çok büyük mümkün değil birşeye yükleyemiyorum.ikili testin de güzel çıkar canım hiç endişelenme. Zaten ben bebiklerimi götünce unuttum ense ölçümünü falan..

inşallah iyi çıkar sonuçların canım. benimde yarındı ne güzel ama heyecandan randevu almayı unutmuşum salıya kaldım:KK43: çok özledim bebeğimi ya.. Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık versin inşallah. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. onlar için çile çekerken bile onları düşünüyoruz bir şey oldumu olacakmı nasıl acaba diye. annelik böyle bir duygu dmekki. eskiden hep erkek olsaymışım keşke diyordum. taki hamile kalan kadar:KK49: Rabbime sonsuz şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için ve bize mükemmel hediyeler verdiği için:21:

Ay canım kıyamam yaaaa... Salı' ya kaldın demek...Olsun nedense seninkini heyecanla bekliyorum.

ozaman bel agrisindan korkmiyim ben artk. Çok takiyorum bazen gökçecim. Şimdi böyleyse agirlasinca nasil tasicam diyorum. Benm kusma sebebim asiri yemek degil ne yazikki canm o olsa çoktan halletmistm. Ben acikinca midem bossa hemen başlıyor ogurmelerim ve sabahlari kusmadan bişey yiyemiyirum... Çok çabuk acikiyorum metobolizmam yavaşlayacagina hızlanmış sanki anlamadm gitti.. gittigim yer özeldogumevi isticem inşallah verebilir. Videosunu...

ozaman bel agrisindan korkmiyim ben artk. Çok takiyorum bazen gökçecim. Şimdi böyleyse agirlasinca nasil tasicam diyorum. Benm kusma sebebim asiri yemek degil ne yazikki canm o olsa çoktan halletmistm. Ben acikinca midem bossa hemen başlıyor ogurmelerim ve sabahlari kusmadan bişey yiyemiyirum... Çok çabuk acikiyorum metobolizmam yavaşlayacagina hızlanmış sanki anlamadm gitti.. gittigim yer özeldogumevi isticem inşallah verebilir. Videosunu...

Canım daha güzel işte az ye sık ye. Metabolizman hızlanmış bu düzeninden dolayı iyi olmuş ama. Bel ağrısını sen yine doktoruna sor canım. Takma kendini de çok dinleme. Sen bebikini sev bol bolllll... Maşaallah ikinizde iyisiniz :)

Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun:21: Bebeğimin cinsiyetini öğrendim Erkekmiş :KK16: Testlerimi yaptırmadım ben ne olursa olsun kabulüm olduğu için gerek duymadım doktorumda bir problem olmadını söyledi...Allahım herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarını almaya nasip etsin.) buarada benım kasık ağrılarım oluyordu bugun doktor gıttım eşin aşşağıda dedi bu problemi yaşayan varmı acaba?:KK43:

11 hafta oldu 21 de olacak 31 de annesiii ama kilo vermene üzüldüm Abiley...Bende aynı şeyleri yaşıyorum seninle bugün tam 11. gün kanamanın üzerine ve damla damla ara ara hala geliyor...Bende aynı şeyi düşünüyorum seninle bazen yeter nolur kesilsin artık diyorum..Bazen de yok yok gelsin ki o ultrasonda gördüğüm kanama içimde kalmasın diyorum...Ve diye diyeee 14+5 olmuşum...Tadını çıkaramadığıma çok üzülüyorum hamileliğimin ama bebişlerimiz sağlıklı yaa ben 9 ay da olsa yatmaya razıyımmm...Herkes görerek gezerek alışveriş yapsın bizde internetten veririz ne yapalımmm :) Bu arada benim yatmaktanmıdır nedir ayaklarımda uyuşmalar başladı ama ben ısrarla evde bile gerekmedikçe yürümüyorum korkudan :) Sol tarafına yat cnm...Bol su iç...Günde 4-5 ceviz ye...2-3 meyve...2-3 sebze ye...Dua et...Ve korkusuz olll..Arada da bizi bilgilendir ve kendinize dikkat edinnn

işlh arkadaşım ama çok zor zaman geçmiyor ilk başlarda su bile içemiyordum su içip lavaboya gidip o kanları görünce dünyam yıkılyo hayat sanki oraçıkda duruyo benim için hele geçen elim kadar parçalar düşürdüm kanla beraber hemen doktora gittim içimi temizle artık ben düşük yapdım dedim ultrasyona bi girdim bebegim kıpır kıpır hatta doktor bu oğlan büyümüş evlendir artık dedi .bebegimi görüyom gayet saglıklı ama o içimdeki kan hematon çogalmış .kanamam şuan kahverengi şeklimde az az.kanamyıdo ben bu nasıl atacam doktor bebek büyüdükçe kapar işh diyo mucize bebegimiz diyo doktor bile.bebek 58mm.hemen hemen kanda o kadar hiçmi çaresi yok bunun ne bileyim hiçmi ilacı yokmuş sadece haftada 1 proluton oluyom okadar .bana ilk gittigimde yüremeyi unut demişdi .bende 1 aydır yatıyom canım hiç kalkmıyom doktor dışında.ama çok zor düşünmedende edemiyom hergün yavrunu kaybetme korkusu yokmu o beni öldürüyo.günler geçmiyo akşam oldugunda allaha şükür ediyom oh birgün daha geçdi diye cuma kontrolümüz var iple çekiyom nolur azalmış olsun .2 li test yapacaz işlh ondada bi sorun çıkmaz allahım sabır,güç kuvvet versin başka ne diyeyim bilmiyorum hergün dua ediyom .allahım herkesin yavrusunu korusun .kanamanın durduguna sevineyimmi üzüleyimmi bende bilmiyom artık sözün bittigi yer.peki senin doktorun ne diyo canım.benimk şimdiye kadar vermediyse şimdi de vermez işlh dio bebek kapatır orayı dio büyüdükçe

canım çok geçmiş olsun üzülme kanama kesede olmadığı müddetce bir problem yok kuzenimden bahsetmiştim burada 5. aya giriyor hala kanaması devam ediyor ama bebeği çok sağlıklı maşallah seni rahatlatmak için söylemiyorum yanlış anlama ama böyle yani rabbim ikinizide korusun benim içim rahat sen bebeğini sağ sağlim kucağına alacaksın

canım benim iyiyiz hepimiz şükür ufak tefek korkular heyecanlar oluyor hepimizde özletme kendini dikkat et ense kalınlığıda iyi çıkacak merak etme dualarımız seninle

X