slm kızlar iyisiniz inşallah. çiçek demeti abiley diğer arkadaşlar ..gökçecim sen nasılsın valla canm gördm resmini sen 20liklere taş çıkartırsın ayol gebelik piskolojisidir seni o düşüncelere iten... .saç rengn gayet güzel... gebeliktede saçını boyatan var.. ama bebişler doğsun kuşkusuz bir şekilde istedeğin renge yine boyatırsın inşallah canım. ama gerçekten yakışıyor sana ...
ben pek giremiyorum girsemde sohbete katılamıyorum. haftasonu sınavım var ve ben kitabı elime alıp boş boş bakıyorum. hiç çalışasım yok. oysa notlarım çok iyidi.berbat olucak bu sınavım sanırım
. bebeğimi düşünmekten başka bişey yapamıyorum.. belimın ağrısı çok var..en çokta bel ağrım sebeyle ders çalışamıyorum. hiç normal gelmiyor bu kadar ağrı bana .ama gebelikte normal diyor kimisi kimisi değil diyorum. yarın kısmet olursa inşallah randevum var unutmassam soracağım . işin bir diğer tarafı hala istifra ediyorum. ama yemeği çok güzel yiyorum...
gökçecim sanırım sen videosunu almışsın bebişlerin . her ultrasondan verebiliyormu doktorlar bende istiycem yarın .inşallah verebilir.. dün gece saat 12yi geçince ohh çok şükür bebeğimi yarın görcem diyordum... çok özledim onu ya . bugün rüyamda gördüm yavrumu emziriyordum göğsüm acıyordu ama hiç umrumda değildi.. ne kadar güzel bir duyguydu anlatamam. çok çok tatlı bir bebekti... rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah.....
yarın ense kalınlığı ölçülcek bebişimin banada dua edin...canlarım.. öpüyorum sizleri..