Merhaba annecikler
Hatırlarsanız hastaydım 1 haftadır.Bol bol dinlenmeme,tavuksuyu çorbalar,limonu ıhlamurlar,elma,portakallar,bilumum ilaçsız griple savaşma metodlarına rağmen iyileşeceğime hastalığım ilerledi ne yazık ki
5 gün boyunca ne koku ne tat alamadım,hem de hiç.Yüzümün,gözlerimin ağrısını tarif edemem,kas ağrıları da cabası.Sadece günde 2 tane Minoset alabildim o da zerre kadar etkilemedi.En son Çarşamba sabah yataktan kalktığımda sağ gözüm şişmiş ve ciğerlerim ağrıyordu.Üstüne de acı dolu bir öksürük nöbeti eklenince soluğu hastanede aldım.Gittiğimde öksürük o kadar artmıştı ki hemen müdahale odasına alıp 15 dk.boyunca buhar verdiler kontrolden sonra.
Sonuç:Akut sinüzit + bronşit başlangıcı
KBB uzmanı antibiyotik ve pediatric bir burun damlası verdi.Dahiliyeci ise sadece buğu septil önerdi.Haftaya kontrole gideceğim.
Hala tıkanıp öksürüyorum,nefes almak bile kabus gibi
Bebeğime birşey olmasın da ben herşeyde dayanırım,nelere dayanmadım ki?Ama daha da ilerler zatürreye falan çevirirse de ağır tedavi almam gerekirse diye çok korktum,ağladım.Çok çaresiz hissediyor insan kendini.
Neyse çok şükür en azından artık enerjim yerine gelmeye başladı,koku ve tat alabiliyorum.Buna da şükür.
Yanısıra 3 gündür de evde tadilat vardı.Bu halde bir de ustaydı,dağınıklıktı,temizlikti,yok kızım okuldan çıkacak yemekti bunlarla uğraştım.Eşim de evdeydi neyse ki ama erkek işte ,bırak dağınık kalsın diyerek yardımcı oluyor bana sadece sağolsun. :)
Sizlerden biraz ayrı kalmamın nedenleri bunlar :) Gelelim 2'li test sonucumuza
Doktoruma bugün ulaşamadım,sürekli meşguldü.Akşam bana mesaj atmış,sadece "2'li test sonucunuz normal,3 hafta sonra 4'lü test yapacağız",yazmış.Oranlar nedir hiç bilmiyorum.6 senelik doktorum ve çok şeyler yaşadık atlattık birlikte,bu yüzden ona çok güveniyorum ve detayları bilmek de hiç istemiyorum.Sonuç iyi mi kötü mü ,bundan sonra izlememiz gereken yol ne onu söylesin yeter.Yoksa biliyorum ki ben oranları bilsem sabahlara kadar netten çıkmam,en küçük olumsuz bir ihtimalde bile kendimi çok yıpratırım,bebeğimi belki de hiçbir sorun olmadığı halde zora sokarım.Çünkü gerçekten çok ciddi bir sorun olsa bu testlerde %80-90 oranında tespit ediliyor.O zaman da zaten doktorum sonuçlar iyi demez.(Allah korusun)Bu yüzden "iyi"demesi benim için yeterli.
Çok kurcalamak bana yaramıyor,tecrübeyle sabit
Bekleyen bütün anneciklerin harika sonuçlarla dönmeleri dileğiyle.Bebişlerimiz Allah'ın bize emaneti ve yine hepsi Allah'a emanet.