Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bu arada dün ilk defa kendime baktım fön çekip makyaj yaptım babamız bizi sinemaya götürdü:) moralimiz yerine geliyor gibi inşallah bir elbise giydim göbikimiz biraz çıktı çok güzeldi ama kilo göbeği olsa içimize çekeriz bu göbek kutsal olduğu için salına salına dolaştım vallahi çok hoşuma gitti:KK49:

bu arada dün ilk defa kendime baktım fön çekip makyaj yaptım babamız bizi sinemaya götürdü:) moralimiz yerine geliyor gibi inşallah bir elbise giydim göbikimiz biraz çıktı çok güzeldi ama kilo göbeği olsa içimize çekeriz bu göbek kutsal olduğu için salına salına dolaştım vallahi çok hoşuma gitti:KK49:

Aynen vallaha benimde karnım belırgınleştıkçe çok hoşuma gidiyo salına salına geziyorum...

Uykum var işteki heyecan bana fazla geliyor önümde işler var fakat yapmak istemiyorum daha şimdiden muhasebeciden doğum izni süresini öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğime göre Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftaymış daha çok var offff offff

Uykum var işteki heyecan bana fazla geliyor önümde işler var fakat yapmak istemiyorum daha şimdiden muhasebeciden doğum izni süresini öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiğime göre Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 haftaymış daha çok var offff offff

canım olsun Allah sağlık versinde çalışalım yeterki tek derdimiz bu olsun:nazar:

Evet doğum izni okadar 6 aya çıkıcak diyolardı ama ne oldu bilmiyorum. Bende düşünüyorum son zamana kadar çalışabilsem çok iyi olur bütün izni evde bebeğimle geçiririm. Ama bakalım çok ağırlaşırsam yapıcak bişey yok.

Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun:21: Bebeğimin cinsiyetini öğrendim Erkekmiş :KK16: Testlerimi yaptırmadım ben ne olursa olsun kabulüm olduğu için gerek duymadım doktorumda bir problem olmadını söyledi...Allahım herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarını almaya nasip etsin.) buarada benım kasık ağrılarım oluyordu bugun doktor gıttım eşin aşşağıda dedi bu problemi yaşayan varmı acaba?:KK43:

Yaşamadım ama yaşayan birine şahit oldum. Şimdi doğurdu bebeğini büyütüyor :) Endişelenme hemen... Hem bak ne güzel cinsiyetini falan da öğrenmişsin... Allah sağlık versin...

kızlar ya 1 2 gündür iyi gibiydim ama bugün yine çok bulantım var Allahtan annem işyerime çok yakında biraz yemek getiriyor sağolsun bişeyler atıştırabiliyorum yoksa kilo vermem çok hızlanacak

iyi dileklerin için saol arkadşım işlh senin içine dogdugu gibi olur bebegimi sağ salim kucagıma alırım.cenabı allahtan başka hiç bi istegim yok onu sağ salim görmek.kanamam durdu ama sevinemiyom kesenin etrafında daha görünmüştü ultrasyonda acaba onu nasıl atacam ya giderek çogalırsa .hayatımı kendime zehir ettigim yetmiyor etrafımdakilerde acımı paylaşıyo annem eşim siz kızlarda olmasanız napardım bilmem ki.iyi şeyler duyunca içim okadar rahatlıyoki anlatamam .hep iyi düşünmek istiyom ama olmuyo genede korkuyla yaşamak çok zor arkadaşım.allahım işlh yardım eder bana ve benim gibi durumda olanlara

iyi dileklerin için saol arkadşım işlh senin içine dogdugu gibi olur bebegimi sağ salim kucagıma alırım.cenabı allahtan başka hiç bi istegim yok onu sağ salim görmek.kanamam durdu ama sevinemiyom kesenin etrafında daha görünmüştü ultrasyonda acaba onu nasıl atacam ya giderek çogalırsa .hayatımı kendime zehir ettigim yetmiyor etrafımdakilerde acımı paylaşıyo annem eşim siz kızlarda olmasanız napardım bilmem ki.iyi şeyler duyunca içim okadar rahatlıyoki anlatamam .hep iyi düşünmek istiyom ama olmuyo genede korkuyla yaşamak çok zor arkadaşım.allahım işlh yardım eder bana ve benim gibi durumda olanlara

inşallah canım sen stres yapma bebeklerimize çok hissettiriyoruz dokun ona sev okşa konuş onlar hissediyor eminim enerjinizi yollayın birbirinize bu zor günlerin elbet geçicek hiç merak etme sen çok insan tanıyorum 9 ay boyunca kanaması olup sağlıklı evlatları olanları hatta bak bu topikte bile var hala kanaması devam edenler bol bol dinlen olur mu minik kuşun annesi:) sana bol bol dua ediyoruz burada :KK49:

abiley01... Canım benim kuzenim 9 ay boyunca kanama oldu rapor alıp hep yattı oda her kanamada gitti ddi ama her kontrol de bebeğini gördü sağ sağlım kucagına aldı..Eminim sende bebeğini kucağına alıcaksın sağ salim öyle şeyler oluyo bazı gebeliklerde korkma sakın dualarımız seninle canım

Yaşamadım ama yaşayan birine şahit oldum. Şimdi doğurdu bebeğini büyütüyor :) Endişelenme hemen... Hem bak ne güzel cinsiyetini falan da öğrenmişsin... Allah sağlık versin...

Ay inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sorunsuz bır şekilde atlatırız bugünleri:KK31:

iyi aksamlar güzel anneler...biz bugün doktora gittik :) herseyin yolunda oldugunu söyledi doktorumuz..kipir kipir 3 boyutlu da gördük dvd verdi bize...izleyip izleyip onu seviyorum ve bu bir mucize diyorum...2 hafta sonra 2'li test yapacakmisiz..randevumuzu aldik..sabirsizlaniyorum simdiden,tekrar görebilmek icin yavrumu :)

Canımsın her gün dua ediyorum sana ve bebeğine.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye.. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama herşey çok güzel olacak görürsün.

iyi aksamlar güzel anneler...biz bugün doktora gittik :) herseyin yolunda oldugunu söyledi doktorumuz..kipir kipir 3 boyutlu da gördük dvd verdi bize...izleyip izleyip onu seviyorum ve bu bir mucize diyorum...2 hafta sonra 2'li test yapacakmisiz..randevumuzu aldik..sabirsizlaniyorum simdiden,tekrar görebilmek icin yavrumu :)

Ayyyy ne güzelll... Ay ben geçen salak gibi 3 boyutu açtırmadım yaaa. Yüzü bize bakıyordu görürdüm ne güzel :)

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Kızlar geçen teşhis edilen idrar yolu enfeksiyonum için verilen antibiotiki Pazar akşamı bitirmiş bulunmaktayım. Özellikle Cumartesi ve Pazar ağrılarımın tekrarlaması sebebiyle ilacımın fayda etmediğini düşünsem de bitirdim. Dün hastaneye yeniden tahlil vermeye gittim yetişemedim. Bugün eşimle gönderdim. Sabah idrar verirken gene bulanıktı. Çok moralim bozuldu.

Daha öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ancak çok zor atlattım. Yapılan kültürde tüm antibiotiklere karşı aşırı duyarlı bulundum. Yani bağışıklık sistemim kuvvetli olduğu için doğru düzgün hiç bir antibiotik kar etmedi. Taaa ki penisilin kullanana kadar. Gebelikte de penisilin kullanamayacağıma göre sanırım bu hastalığı atlatmak işkenceye dönecek. Tabii atlatabilirsem. İdrar yolu enfeksiyonu ilerlerse bebeklerime zarar verebilir. Zaten en ufak bir şey de stres oluyoruz şimdi bir de bu çıktı... Offf Allahım geçsin gitsin bebeklerime zarar vermeden ne olurrrr.. :KK14: :84: :95: :105:

Bu arada dün bende dra gitmistim. Video alamadık ne yazıkki. Esimde telden videoya almaya çalıştı ama gorunmuyordu.. ense kalinligi ii çıktı Cok şükür. Cinsiyetimizide öğrendik. Bebeğim erkekmis . Paşam geliyor inşallah... Yüzde kaclik doğru dedim. %90 erkek dedi. Pipisinide gördük ama siz yinede cok alistirmayin kendinizi dedi 1ay sonra daha kesin bisey söylerim dedi... Artk bakalım hayrlisi... Bu anca beni bi hafta götürur bebisimi Cok özlüyorum.. biray sonra randevumuz. :)

X