Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

en azından bebşleriimizi görmüş oluruz , bayılıyorum zaten muayeneye gitmeye:) inşallah görürürz bi an önce sağlıklılıdırlar inşallah.. zaten görmedim diye 1 hafta sonra çağırırsa tekrar hoş olmaz, muayene parası çok tutuyor ya:KK43: sen istanbuldamısın

ben izmirdeyim canım şifa hastanesine gidiyorum her gidişte 50 tl ama ikili için ayrıca ücret verirmiyim acaba onuda sormadım gerçi

ben izmirdeyim canım şifa hastanesine gidiyorum her gidişte 50 tl ama ikili için ayrıca ücret verirmiyim acaba onuda sormadım gerçi

Allah nasip ederse biraz büyüsün değiştircem ben, şöyle bir 4-5 aylık olsunda. yakınlarımda bir yer içime sinen de bir doktor bulayım diyorum. her gittiğimde 120 tl muayene parası veriyorum. geçen kan aldılar 95 tl de o tuttu.. bu işlerde evdeki hesap çarşıya uymadığı için oda stres yapıyor insanı.. test için ultrason+muayene+ kan alırlar sanırım.. herşey değer bebişlerimiz için. yeterki dursunlar uslu uslu içimizde:)

oyy onun burnuyla da ensesi varmış onu ölçüyolarmış:) bende bir an önce miniğimi görmek istiyorum:))))

:) Evet canım herseyi gösterdi dokt.kollarını ayaklarını yakınlaştırdı goruntuyu herşeyı belli cenesi burnuu hareketlerini gordum hiç ordan kalkmak istemedim :)

Sen nezaman gidiceksin.

:) Evet canım herseyi gösterdi dokt.kollarını ayaklarını yakınlaştırdı goruntuyu herşeyı belli cenesi burnuu hareketlerini gordum hiç ordan kalkmak istemedim :)

Sen nezaman gidiceksin.

bende 4 şubatta gidicem ozaman 11+5 oluyor benimkide. demek öyle herşeyini görüyorsun. süpermiş şimdi daha da sabırsızlandım ya:)

Evet dokt.gösterdi...Ben 2li testte aynı bi ücrette vermedim normal muayene ücreti verdim okadar.

kızlar aranızda gökçe ve benden başka crinone jel ya da progestan iğnesi kullanan var mı?

ense kalınlığı ve 2 li test normal çıkarsa 3 lü yaptıracakmısınız ben düşünmüyorum pek çünkü 2 li daha güvenilirmiş 3 lü bazen kafa karıştırıyormuş

ense kalınlığı ve 2 li test normal çıkarsa 3 lü yaptıracakmısınız ben düşünmüyorum pek çünkü 2 li daha güvenilirmiş 3 lü bazen kafa karıştırıyormuş

aynen bende düşünmüyorum. ama dr.a şunu soracağım. sonuç olumsuz olursa ilaçla falan tedavi imkanı varmı. ona göre. mudahale edemiyorlarsa ne gerek var teste.. ama şuan için bi bilgim olmadığı için net bi fikrim de yok açıkcası..

seninki tüp bebek mi tatlım? kanama geçirdin mi?

Evet canım benimde tüp:)yok hiç olmadı kanamam hani tutunma kanaması diyorlardı ya oda olmadı bende ama şükür tutundular bebeler 2si birden:) senin de çift mi? İlk denemende tutundumu bebiş:)

X