Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

allah allah bi kerette alışmaz gibi ama baksana içmemeside enteresan vermesen inat etsen azıcık sütte yinede almazsa o zaman verirsin mama bende benim kızın emmemesini yalancı emziğe bağlıyorum ona çok düşkün oldu emme iç güdüsünü onunla gidiriyor gibi

maşallah cok tatlı olmuşlar. süt yapması icin şeker pancarı ye cok süt yaptı bende gökcecim dene bir.benim migimin biri şuan 7,5 kilo kucagımdanda inmiyor kollarımın kopuyor akşam babamız gelene kadar.

ayy gamzeleride var Allah nazarlardan saklasın. doğduklarında miniciklerdi, üzülüyodun, bak tosun olmuş paşalar :109: çok sevimliler...

ayy gamzeleride var Allah nazarlardan saklasın. doğduklarında miniciklerdi, üzülüyodun, bak tosun olmuş paşalar :109: çok sevimliler...

Tosun oldularda bir de bana sor nasıl baktım onlara. Gecemi gündüzüme kattım, yemedim içmedim zamanında doğan bebeklerin aşamasına getirdim.

maşallah cok tatlı olmuşlar. süt yapması icin şeker pancarı ye cok süt yaptı bende gökcecim dene bir.benim migimin biri şuan 7,5 kilo kucagımdanda inmiyor kollarımın kopuyor akşam babamız gelene kadar.

Canım ben şeker pancarını sevmemm yiyemiyorum o yüzden. Seni çok iyi anlıyorum ama inan bende eşim gelince nefes alıyorum..

Canlarım hepimizin ayrı ayrı ama benzer hatta aynı problemleri var.. Rabbim başka dert vermesin inşAllahh..

Bizim bezimizde 3+ numara primanın .. bi ara bende düsündüm 4 e gecsemmi die kilomuz fazla olmamasına ragmen, ama bi süre daha idare eder sanırım..
Moon ayda 600+ kilo normal kabul ediliyo 3 aydan sonra en az 500 gr kilo alımı yinede fena değil bence 200 gr alanlar var burda.. birde sanırım bebeginin gaz sancısı olabilir sac kurutma makinası fln calıştır belki ise yarayabilir..
Gökcecim maşallah cok güzel bakmışsın meleklerine tosun olmuşlar yaşıtlarını gecmişler bile :)..

Bize gelince kusmalar devam süt alerjisi dendi ama tahlilde cıkmamış ikinci kez yaptılar yok dendi.. sadece reflüden bu kadar kusma olurmu bilmiyorum ama ilaclar biraz hafifletsede devam ediyor.. kakamız azaldı cok sukur normal sınırlarda yapıyor ama mukuslu oluyor cogu kez tahlil yaptırdık ondada bişey cıkmadı.. doktorumuz da cok yedirdiğimi söylüyor ondan oluyomuş ki bence cok yedirmiyorum.. Neyse inşallahhh düzelir ne diyim.. Sünnet biz buyuyunce yaptırcaz eşim öyle istiyo hangisi iyi, kötü bilemedim ..
İş guc yapamaz durumdayım hele yemek eşim gelince yapıyorum cogu zmn.. yani bu durumu herkes yaşıyor hemen hemen yapcak bişey yok gecici sonuçta sabretmek lazım :)..
Verdiğim kiloları geri alıyorum resmen cok sistim ama diyet yapmıyorum ztn doru duzgun de yiyemiyorum ya neyse..

Bizden bu kadar saglıklı bol gülücüklü huzurlu,mutlu ömürler diliyorum.. hoşcakalın..

Tosun oldularda bir de bana sor nasıl baktım onlara. Gecemi gündüzüme kattım, yemedim içmedim zamanında doğan bebeklerin aşamasına getirdim.

hakkını ödeyemezler vallah, inşallah sana çok hayırlı evlat olsunlar, el üstünde tutsunlar...

kızlar göbek eridikçe sarkan deriyi gerginleştirmek için herhangi uyguladığınız birşey var mı? korse kullanıyorum ama işe yarıyor mu henüz anlamadım?

Benim erimiyo ki artik napacam bilmiyorummm Korse aldim ama 2 kere giydim etkisi olmuyo sanki Emzirdigim icin birseyden kismiyorumda

kızlar malum havalar soğudu bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz.

Ben hala tek kat giydiriyorum ..sicagi sevmiyoruz biz..Hemen aglamaya basliyo..gecen 2 kat giydirdim atesi yukseldii...corap , zibin uzerine bir takim , uzerine yelek yelek.. uykudan ilk kalktiginda battaniye aliyorum uzerine sonra onu kenara atiyoruz..

benimkide bazı günler huysuzluğu tutuyo aynen böyle.... çıldıracak gibi oluyorum. akşama kadar tuvalete bile gidemediğim oluyo benimde. inşallah bugünler biz kafayı yemeden geçer....

ilerde cok ozleyecegiz yaa ben hep oyle diyorum ki bizimkinin deli gibi gazi var hala surekli agliyo Siz ne yapiyorsunuz gaz icin ? Yada gectiyse nasil gecti ?

hanımlar ben oğluma 3 numara bez kullanıyorum kilosu 6,400. 3 numara bacaklarının kenarını sıkmaya başladı 4 numarayamı geçsem diyorum oda 8 kg.dan başlıyor daha erkenmi acaba? siz geçtinizmi 4 numaraya?

cnm bizde 6 kiloyuz ve 3 numaraya yeni gectik..Kocaman bez 3 numara..hangi marka kullaniyorsun ki kucuk geliyo acaba ?

Benim oglumun agzi cok akiyor salyali salyali:-( hep önlugunu ustunu islatiyor, herkes dis cikariyor diyip duruyor dr sordum normal dedi fakat disde olabilir dedi hemen cikartmaz 1-2ay surer dedi. Sizinkilerin agzi akiyor mu?

cnm seninki 4 ayliksa belki erken distir..ama 3ile 5 ay rasi salya donemi olabiliyormus..Bakalim zamangosterecek malesef

Benim oglumda dogdugundan beri baloncuk baloncuk .. :) Surekli tukuruyo..Gecenlerde kayinbabm sen hamileyken lama belgeseli mi izledin dedi :)

Cnmcmm ne sporu yapiyorsun ? Benim gobegim var hala Korse takmadim dikislerin yamuk kaynayabilir dedi dr.Simdi mekik e bakacagiz ama sen ne yaptin ?

cnmcm kolik olabilir..birara bende de vardi.Her aksam 6-7.30 arasi agliyordu dr.a gidiyorduk dgaz deyip yolluyorlardi..gecti..Zamanla herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…