Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

7-18 kg aralığuındaki 4 numaradan aldım, tam oldu...

Kızlar ik gecedir acildeyiz nasıl ağlıyo kuzum saat 2 olunca kıyamet koparıyo kararıyo anlamadık bi gece götürdüğümüz doktor gaz dedi diğeri dişleri çıkyo jel verdi şimdi size bişey sorucam gaz olsa 4 ay neredeyse hiç yoktu şimdi mi başladı kafam allak bullak oldu doymuyor mu acaba diye istemeye istemeye mamayada başladık sütüm varken şimdi geceyi bekliyorum bakalım ne olcak vicdan azabı duydum mamayı verirken ama siz söyleyin biz işin içinden çıkamadık

canım sütün yetmiyorsa kakasını az yapmasınddan kilo vermesinden anlarsın. doktor mu dedi kendin mi başladın mamaya?

Kızlar yine aynı saat yine feryat figan biz sokaklarda artık doktora gitmiyoruz arabayla grzdiriyoruz arabaya binine susuyo sizce ağrısı falan olsa arabada susar mı

canım sütün yetmiyorsa kakasını az yapmasınddan kilo vermesinden anlarsın. doktor mu dedi kendin mi başladın mamaya?
Cnm işin aslı kendi doktoru demedi acile gittiğimiz doktorlar dedi 45 günde 700 gr falan almış onlar başla dediler ben yinede başlamıcaktım ama o bağırışlardan sonra mecbur kaldım doymuyor mu acaba diye ama bu gece anladım ki alakası yok her halde huy belledi anlamadım

700 gr bana az gibi gelmedi, başta hızlı kilo alıyolar ama gittike kilo alımı yavaşlıyo. hem böyle bi karar almak için acil doktoru değilde çocuk doktoruna bi götür bence. iyice bi incele çocuğu pişik mişik olmasın. benimkinin bi ara tam poposunun ortası arkaya kadar oldu ıslak mendilden dediğin gibi çığlıklar falan geçene kadar çok çektik....

Rota asimizi olduk. Aman Allahim uyuyor bebegim; ) bilsem daha once yaptirirdim. Saka bir yana sukur yan etkisi olmadi simdilik..

cnm arabada susuyorsa sancısı vardır bence araba zıplattıkça bağırsaklar rahatlarmış 45 gündede 700 gr bana az geldi biliosun benim kızda hep az alıyor bana ebenin dediği en az ayda 600-700 gr alması gerekiyor dedi haftaya dr gidicem ona sorarım ne kadar alması gerekiyor diye ...

Kızlar yine acildeydik eve geldik yoruldum inanın psikolojim alt üst oldu bişeyde yapmıyolar yolluyorlar İstanbul'daki bütün acilleri dolaştık aynı saatte başlıyor ağlamaya kasıla kasıla kıp kırmızı oluyo kuzum anlamadığım bi haftaya kadar gaz sorunumuz yokken neredeyse 5. Aya gireceğimiz zaman mı başladı eşimde yok bu gece nöbetçi o ağladıkça ben bitiyorum akıl verin nolur

Canım ben kilosundan değilde ağlamasından ötürü verdim acaba doymuyor mu ağlıyo diye dün gece mama içti bügün sütümü içmiyo çıldırcam 1 kerede alışır mı bebek dolaptada neredeyse 1aylık sütüm var ve hala sağıyorum sÜtümü almayınca mecbur yine mama verdim kaç kere önce süt yaptım içmedi mamayı içti

Hay Allah'ım küçücük bebeklerdeki gaZ sancısını anlamıyorum yazık bebelere. Rabbim bebeklerimize huzur versin.
Ağrısı olsa bir yerinde hiç durmaz gibi geliyor ama gaz sancısı içinde dediğin gibi 5.ayda bitmesi gerekirken başlaması değişik tabi.
Kendi Dr ne diyor? Ya bir mama verdin hemen onamı alışılırmış şaşırdım doğrusu.
Benim bebeklerim anne sütünde içiyor mama da alıyor. 2 tane olunca yetişmiyor sütüm. Ama şükür mama yiyip süt almamazlık yapmadılar. Canım bide bol bol oku bebeğini nas felak ayetel kürsi aklına geldikçe.

ben bu ay sonu aras ı yaptırıyorum cnm. önümüzdeki ay da sarp olacak.

Canım anne sütü çabuk sindirildiği için belkide hemen acıkıyordu. Bu arada siz Pınar a devam ediyor musunuz?

Kızlaaarr merhaba öncelikle çok özledim hepiniziiii... Sizinle konuşmak paylaşmak inanın çok güzelmiş yokluğumda daha iyi anladım :)

Öncelikle oğluşlarımın son hallerini göstereyim size...

Ömrüm, canlarım aldığım nefeslerim.. Bazen isyan etsemde hayatıma en büyük anlamı yavrularım kattı. Şimdilik sağlık durumumuz iyi çok şükür. Ama uyarılar doktorum tarafından devam ediyor. Hasta etmemeye çalışıyorum ama Sarp yakın zamanda bir rahatsızlık atlattı. Neyseki Aras a geçmeden çözdük.

Biliyorsunuz ben tek başıma bakıyorum oğluşlarıma. Bu yüzden sütüm kesilmişti. Medipolde bir doktorum Motilium yazması üzerine sütlerime yeniden kavuştum. Tam ona sevinirken oğluşlarım sütümü içmediler buna üzüldüm. Bende farklı yöntemlerle içiriyorum. Biz ek gıdalara geçtik yeniden. Sebze çorbasını su ile haşlayıp çok yoğun kıvamda olduğu zaman anne sütü ile sulandırıyorum. Hiip in organik pirinçli maması ve gece maması var. Bunşarda anne sütü ile yapılıyor ona da kullanıyorum. Asıl en önemlisi mamaya anne sütü karıştırıp öyle veriyorum. Nasıl mı? 60 cc mama yapıyorum Üzerine 50 cc anne sütü döküyorum. Sakın 90 cc anne sütü koyup 3 kaşık mama koymayın protein komasına sokarsınız çocukları. Ek gıda olarak sebze çorbası, elma ve armut püresi, Hiip organik pirinçli mama ve gece maması kullanıyoruz şimdilik. 15 gün sonra yoğurdu yeniden deneyeceğim çünkü beğenmediler. Bu arada Milupa kullandığıma bin pişman oldum. Hipp çok başkaymış ve benimkiler çok sevdi. bu arada ek gıdalara da geçtiğimiz için Ferrum vermiyoruz artık. Demiri fazlasıyla alıyrmuş öyle dedi doktorumuz. Oğluşlarla ilgili bilgiler bunlar.

Bana gelince... fazla 10 kilomu hala veremediğim için ki çok az yememe rağmen platese başladım. Evde kendim yapıyorum. Oğluşlar büyüdükçe tek başıma bakmak zorlaşıyor. Abartmıyorum Sabah 8 de kalkıp Gece 12 de yatıyorum ve bu süre içinde toplasanız yarım saat oturmuyorum. Dün annem geldi bende kaldı. İnanamadı. Allah güç mü veriyor dersiniz? Bilmiyorum ama kimseye mudana etmek istemiyorum çocuk bakma konusunda. Zaten kimsede benim gibi bakamayacaktır.

Ağlayınca çocuklar herkeste bir panik hali var. Ben şalterleri indirdim. Gayet sakin pervasız ve bazende umursamazım. Oyun halısına koyuyorum bazen ondan sıkılınca koltuğa oturtup Mozar For baby dinletiyorum olmadı yatağına yatırığ dönence izletiyorum. Derken akşam oluyor. Her gün böyle. Kucağa fazla almıyorum aldırmıyorumda. şımarık ağlamalara kulak asmıyorum. Ama bunlara rağmen yanlarından ayrılamıyorum. hiç iş yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi. Aras 7,5 kilo ve taşımak gerçekten zor.

Ay sonu sünnet oluyoruz... Çoka raştırdım çok sordum herkes farklı birşey diyor ama sağlıkları için sünnet şart. Hepinizi seviyoruz unutmayın. Allah hepinize sabır ve güç versin. şahsen benim çok ihtiyacım var. :)

ne kadar büyümüşler maşallah onlara bu arada süt için cnm boza ve güvem marmalatı yiyorum iyi geliyor aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…