Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benim erimiyo ki artik :KK43: napacam bilmiyorummm :KK43: Korse aldim ama 2 kere giydim etkisi olmuyo sanki :KK43: Emzirdigim icin birseyden kismiyorumda :KK43:

benim 5 aylık hamile gibi görünen göbeğim bayağı indi deri sarktı bu sefer ama yavaş yavaş toplanıyo ben doğumdan beri korse kullanıyorum. ama kilo verdikçe bi küçük bedenini almak gerekiyo tabi. şimdi bi küçüğünü almam gerekiyo sanırım. bide yine yağlarla göbeğe masaj yapmak iyi geliyomuş. fırsat bulabildikçe yapıyorum.

cnm bizde 6 kiloyuz ve 3 numaraya yeni gectik..Kocaman bez 3 numara..hangi marka kullaniyorsun ki kucuk geliyo acaba ?

canım bütün markalara denedim. en iyi canbebe geliyo. canbebenin 7 kilodan başlayan 4 numarasını aldım. bugün oğlumu tarttım 7 kilo olmuş zaten. 3 numara taşma yapıyodu belden şimdi yapmıyo tam geliyo.

eski migren kabusum hamilelikten sonra dün yine hortladı kızlar. akşam sol şakağıma saplandı, kusma, titreme, soğuk terleme...
gerçekten beyin kanaması geçirdiğimi zannettiim. sabaha çıkamayacağımı düşündüm. sabah hala ağrıyodu.
artarak geri geldi migren. Allahtan oğlum mızmızlık yapmadı ağlamadı hiç. anladı sanki annesinin hasta olduğunu. uyudu hemencik.

şimdi bi doktorun yazısını okudum. bende bırakıcam artık kullanmayı. en iyisi egzeriz

PROF. DR. BEKTAŞ YILDIRIM

Karın sarkıklığını ve gevşemesini önlemek amacıyla korse veya benzeri karın sargıları kesinlikle kullanılmamalıdır. Bu tür sargılar önce karın kaslarında hareketsizliğe bağlı kas gücünde gerilemeye yol açar. Gevşeme ve sarkma korse çıkartılınca daha da artar. Ayrıca bu sargılar vücut alt kısımları ve bacaklardaki kan dönüşünü zorlaştırarak biraz önce değindiğimiz damar içi pıhtılaşma ve damar duvarında iltihaplara zemin hazırlarlar.
Doğum sonu bakım ve önemi köşe yazısı - 15 Kasım 2012 Perşembe - Prof. Dr. Bektaş YILDIRIM

birde doğum sonrası lohusa egzersizleri tarif etmiş ama bizden geçti artk olan oldu :KK5:
yapabildiğin en iyi egzersiz odadan odaya iş koşturmak :KK52:

eski migren kabusum hamilelikten sonra dün yine hortladı kızlar. akşam sol şakağıma saplandı, kusma, titreme, soğuk terleme...
gerçekten beyin kanaması geçirdiğimi zannettiim. sabaha çıkamayacağımı düşündüm. sabah hala ağrıyodu.
artarak geri geldi migren. Allahtan oğlum mızmızlık yapmadı ağlamadı hiç. anladı sanki annesinin hasta olduğunu. uyudu hemencik.

saraçoğlunun migren tedavisi vardı onu denesene cnm netten araştır bi

bebeğimi dr götürdüm kızlar 5650 olmuş 1 ayda 650 gr almış sınırdan sınırdan kilo almışız boyda 63 cm doktora ayda kaç kilo alması lazım dedim ona hiç takılma dedi her bebeğin gelişme çizgisi farklı olabilir dedi önemli olan o çizginin aşağısına inmemek dedi bu arada doktordayken bir çift geldi benim bebeğimi sordular 3.5 aylık dedim eşine dönüp bizimkide zamanında doğsaydı bu kadar olacaktı dedi yavrum 7 aylık doğmuş beyin kanaması geçirmiş ameliyat olmuş fıtık ameliyatı olmuş anneside diyor daha yeni doğmuş gibi bende dedim çabuk büyüyorlar üzülme dedim ama canım ya küçücük bedeninde neler atlatmış herşeye şükürler olsun

canım kilosu ne ? gerçi bez biraz büyük olsa problem olmaz bence ama küçük olunca hem taşıyo hemde sıkıyo....

Geçen işte sağlık ocağına götürdüm kg 7100 boyumuzda 63 olmuş kuzum baktırdı kendine tosuncuk bi kız oldu.Evet dediğin gibi taşıyo küçük geldiği için bende 4 numaraya geçtim.

Kızımın eli hep ağızında geçen sağlık ocagına gittiğimde ebe ye sordum erken diş çıkarıcak dedi dün akşam baktım sankı önden elime sert diş gibi bişey hissettim ama görünürde bişey yok

canım bütün markalara denedim. en iyi canbebe geliyo. canbebenin 7 kilodan başlayan 4 numarasını aldım. bugün oğlumu tarttım 7 kilo olmuş zaten. 3 numara taşma yapıyodu belden şimdi yapmıyo tam geliyo.

onemli olan bebis rahat etsin...ne guzel ozaman cnmcm :)

ayy cnm benim yaa :KK43: buyuk gcmis olsun valla .. migren cok zor..

bebeğimi dr götürdüm kızlar 5650 olmuş 1 ayda 650 gr almış sınırdan sınırdan kilo almışız boyda 63 cm doktora ayda kaç kilo alması lazım dedim ona hiç takılma dedi her bebeğin gelişme çizgisi farklı olabilir dedi önemli olan o çizginin aşağısına inmemek dedi bu arada doktordayken bir çift geldi benim bebeğimi sordular 3.5 aylık dedim eşine dönüp bizimkide zamanında doğsaydı bu kadar olacaktı dedi yavrum 7 aylık doğmuş beyin kanaması geçirmiş ameliyat olmuş fıtık ameliyatı olmuş anneside diyor daha yeni doğmuş gibi bende dedim çabuk büyüyorlar üzülme dedim ama canım ya küçücük bedeninde neler atlatmış herşeye şükürler olsun

cok sukur hr alimize.. rabbim herkesin bebegini korusun kollasin ..

Yine aynı şeyler yine sokaklardaydık Allah yardımcım olsun kuzum iyi olsun o ağladıkça bbenim içim eriyo

cnm youtube da annekarnindaki sesler var..onlari dinlt rahatlatir..bir ara bizde her aksam 6- 7.30 arasi aglayip yollara dusuyorduk..muzik rahatlatiyo biraz ve bz anakucaginda susuyorduk..dene istersen..

Kızımın eli hep ağızında geçen sağlık ocagına gittiğimde ebe ye sordum erken diş çıkarıcak dedi dün akşam baktım sankı önden elime sert diş gibi bişey hissettim ama görünürde bişey yok

ayy masallahh...bnim bi arkş.ımında oyle oldu 4 aylikken basladi ama 9. ayda cikti disi..yavrum cok bekledi :KK43: .insallah sizinki erken cikar :)

X