Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

hanımlar ben oğluma 3 numara bez kullanıyorum kilosu 6,400. 3 numara bacaklarının kenarını sıkmaya başladı 4 numarayamı geçsem diyorum oda 8 kg.dan başlıyor daha erkenmi acaba? siz geçtinizmi 4 numaraya?

hanımlar ben oğluma 3 numara bez kullanıyorum kilosu 6,400. 3 numara bacaklarının kenarını sıkmaya başladı 4 numarayamı geçsem diyorum oda 8 kg.dan başlıyor daha erkenmi acaba? siz geçtinizmi 4 numaraya?
Canım bence geç anlarsın zaten ben daha 3 numara kullanıyorum eliz 5 kg daha var 4 numaraya ama ben elimde olsada 1 2 numara kullanmadım değiştirdim hemen kullanmadım küçük gelince anlarsın zaten canım bize daha var 4 numaraya

Canim benimkide oyle yapiyor ama gaz sancisi oldugu zaman :-( belki yaramazin gaz sancisi cekiyor olabilir varsa ilacini ver, karnina saat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yap. Karnina ve ayaklarinin altina sicak havlu (ama onun dayanabilecegi sicaklikta olsun) sar faydasi oluyor. Birde termometreyi ates olcer gibi kicina sokuyup hafif hafif dairesel hareketler vap o xaman hem gaz cikartiyor hemde kakasini guzel yapiyor. Dikkat kakayi fiskirtiyor sipalar :-D :-D

Son düzenleme:

Kilomuz 6.700 daha 3 numara kullaniyoruz, 4 buyuk geliyor

Benim oglumun agzi cok akiyor salyali salyali:-( hep önlugunu ustunu islatiyor, herkes dis cikariyor diyip duruyor dr sordum normal dedi fakat disde olabilir dedi hemen cikartmaz 1-2ay surer dedi. Sizinkilerin agzi akiyor mu?

senin ufaklıkla benim ufaklık 5 kiloyu geçemediler daha benimkide 5550 olmuş yavaş yavaş alıyoruz bakalım 6 aya kadar sütlen idare edebilsek bari

kızlar malum havalar soğudu bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz.

ben çok giydiremiyorum öyle bu seferde terliyor.. evlerim çok sıcak tek uzun kolla badi yetiyor dışarı çıkarkende uzun kollunun içine kısa kollu yada askılı badi giydirip kapşonlu montu var onu giydriyorum

Benim oglumun agzi cok akiyor salyali salyali:-( hep önlugunu ustunu islatiyor, herkes dis cikariyor diyip duruyor dr sordum normal dedi fakat disde olabilir dedi hemen cikartmaz 1-2ay surer dedi. Sizinkilerin agzi akiyor mu?

benimkininde son günlerde akıyo salyaları. boloncuk yapıyo bide

Canım aynen dediğin gibi acile gittik lavman yapıldı rahatladı çok kötü oldu kuzum içini çeçe çeke ağlamaya başladı bağıra bağıra tabi biz panik olduk doğru acile çok şükür gazmış salya bizdede çok bizede diş çıkaracak diyolar ama erken daha gerçi internette okudum 3 aylıkken bile Nadir'de olsa çıkıyomuş
bebeklerinize su veriyormusunuz kızlar
Cnm vermiyorum 6 ay olmadan vermem aklınızda bulunsun su bi kez verildiyse hep verilmeliymiş

bizde su veriyoruz hem mama hemde emziriyorum ama bu gunlerde istahinda azalma oldu bilmiyorum neden burada da dogru duzgun doktorda yok ne yapacagimi bilmiyorum....

aaa ilk defa duydum ben ıkıcık tuttukça veriyorum

Benim sipam icmemek icin dirensede yinede su veriyorum cunku gecen hafta bezinde tamda pipisinin denk geldigi yerde kiremit renginde lekelenme gordum. Apar topar dr gittik elim ayagim titredi resmen ama dr vucudu susuz kalinca bezinde bu rengi gorebilirsin panik yapma su icir 2-3saat sonra bezine tekrar bak dedi. Birde kan gorursen hemen hastaneye gel dedi. Onceden su icin zorlamiyordum ama bu olaydan sonra resmen kavga ederek zorla su iciriyorum sipaya

Son düzenleme:
Anne sütüyle beslenenlere su 6 aydan sonra olabilir fakat mama da alıyorsa ona verilebilirmiş.

Anne sütüyle beslenenlere su 6 aydan sonra olabilir fakat mama da alıyorsa ona verilebilirmiş.

Canim ben sadece anne sutu veriyorum fakat daha 2 aylikken dr su ve gaz problemi icinde bebekler icin olan rezene cayini icir demisti. Hatta benimki ne su ne cay icmiyordu biberon sevmiyor dedim oda suyu kasikla icirmeye calis, cayida sen ic sutunle onada gecer bari oyle faydalansin demisti.

Anladım canım bak o rezene çayı be papatya çayı bende verdim bebelerime. Etrafındaki bütün hamileler vermiş o çaylardan. Suyu ben arada 1-2 çay kaşığı veriyordum ağzı değişsin diye. Ama şimdi doktorum verebilirsin dedi suyu zaten bizde 4 aylık olduk verebilirim :)

Bende 3 numara kullanıyorum ama canım senınde dedıgın gıbı bacaklrının kenarlarını sıkıyo galıba bende 4 numaraya geçıcem.Bugun saglık ocagına gidicem geçen ay gittigimde gel ayına göre gelişimi nasıl ona bakıcaz demişti bakalım nasılmış mınıkım :)

Evet :) aynı sorun bizde de var canım agızımız hep akıyo baloncuklar bile çıkarıyoruz :) Banada bıkaç kişi diş için dedi ama erken gibi geldi bilmiyorum.

canım kilosu ne ? gerçi bez biraz büyük olsa problem olmaz bence ama küçük olunca hem taşıyo hemde sıkıyo....

maşallah ona büyümüşte poz veriyor bide :)

kızlar göbek eridikçe sarkan deriyi gerginleştirmek için herhangi uyguladığınız birşey var mı? korse kullanıyorum ama işe yarıyor mu henüz anlamadım?

hastaneden çıktığım gibi korse taktım 40 gün boyunca.. 2. aylıkkende spora başladım göbek felan kalmadı dümdüze yakın göbeğim.. ohh mis.. 3 kilom kaldı fazla.. oda sanırım sütümden olsa gerek :)

3 aylık .. yarın gitcez dr. kilosu için ama 3 no. kullanıorum büyük kullanma.. iz olan erler bpantol sür duzelir ben ole yapıom canışkom..

Yagınde tükürüklü dolaşıo.. çokta seker :) bu dönemde başlıo demekki diş yerlerini buluo galiba :)

hiç vermedim.. çalışmaya başladım için sütümü sağıyom ertesi gün içio minnak ve süt saganlar bilir. 1 gün bekleyince en altı süt oluyor ortası su ve en üstü yağ.. hiç gerek yok yani anne sütü alan bebekler için gözümle de gördüm.. bıraktığım süt 2 ye bölünuo resmen süt ve su olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…