Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnmmm cok sevindimm sutunun gelmesinee:) Ohh allah arttirsin insallahh :)

kızlar 2 aylık aşılarını nasıl yapıyorlar??

ilk önce koldan sonra bacaklardan mı? yoksa çocucugu susturup her defasında tekrar tekrar mı???

Valla susmasini beklemiyorlar cnm..Ama diger asiyi alana kadar falan bebek susuyo o arada..Sonra igne ile birlikte tekrar agliyo kuzucuklar

benim oğlum ellerini emiyo ya hemde kudurmuş gibi, suratı elleri salya içinde kalıyo . emzikte almıyo onunla unutturayım ...

kızlar bu arada eşimde garip davranıyo. çok fazla yaklaşmıyo bebeğe, ben eline vermedikçe alıpta sevmiyo...
hala alışamaması gücüme gidiyo benim. iki yıldır onun hastalığı boyunca ona bebek gibi davrandım gözünün içine baktım, şimdi ilgi tamamen kesilince, ben bütün gün bebekle haşır neşir oluncamı alışamadı, zorlanıyomu ki... yada doğumdan çok sonra aramıza katılıncamı zorlandı? artık üzülmeye başladım... yeni hayatımıza adapte olamıyo galiba... kendi başına kalmayı tercih ediyo.
ama bende onun ilgisine çok muhtacım. hastalığı boyunca ona adadım kendimi, şimdi tamamen bebekle ilgileniyorum.ama benimde ilgiye ihtiyacım olduğunu kimse düşünmüyo. bazen çok değersiz olduğumu düşünüyorum. :85:

Son düzenleme:
benim oğlum ellerini emiyo ya hemde kudurmuş gibi, suratı elleri salya içinde kalıyo . emzikte almıyo onunla unutturayım ...

Canım bu çok güzel bir gelişme sakın başka şeylerle unutturmaya çalışma. Oral öğrenme dönemindeler. Şimdi tuttukları şeyleri ağızlarına götürmeye geldi sıra. Gerçi benimkiler battanıye falan sokuyor ağızlarına. BNırak salya olsun her yanı..

Canım ne gariptirki doğumdan sonra birşey oluyır eşlere. Daha biz lohusalık psikozunu atlatamadan bir de onlarla uğraşıyoruz maalesef. Ama kendi ağzınla söylüyorsun bebek gibi baktım ben kocama diye ve şu an tahtını başkası kaptı. Uzak ve soğuk durması bundan. E haliyle sende ikiye bölünemiyorsun. Bence karşına al konuş. biliyorsun ben boşanma kararı aldım ve bunu eşime söyledim. O günden beri pervane... Ben aynısını yap demiyorum sakın yanlış anlama ama konuşunca çözülüyor bu işler.Bekleyince değil onu anladım

Ya bu el emmek çıktı uyku düzeni bozuldu arkadaşlar. Emzik düşüp eli ağzına yanlışlıkla değince başlıyorlar ellerini emmeye uyanıyorlar bu seferde. Napıcazz puuffff

ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....

Ben dogumdan 1 hafta sonra fln gitmiştim dahada gitmedm 40 cıkınca gel demişti :)

Cnm yaa yeni cikti ya lactamil..Sonradan bi problemi bulunursa diye ben cesaret edemiyorum..Sen iciyormussun , sen bilirsin tabiki ama bi soliim dedim..İlaclarin bile kac yil sonra birseyleri cikiyo..bu urun yeni cikti yaa guvenemiyorum ben..

Ben bi ara iciyodum şuan fırsat bulup icemiyorum desem yeridir :)

Benimki donmuyo daha .. Biz 2 ay 9 gunluguz ..

Benimki 2 ay 25 gunluk dönmedi daha.. zar zor kafayı kaldırıyo zaten.. bide ben pek koymuyodum yuzekoyun:S

Benimki emzik alıyo eger cok acsa yada uykusu varsa ellerini emiyo.. hemen imdadına yetiştiğimden bırakıo tabi :)

Canım benim eşimde ilk zamanlar 1 ay falan hep dışarıya kaçtı hafta sonları bile sonra muhabbet esnasında abime şikayet ettim sakayla karışık abim tabi bu konularda cok anlayışlıdır kendi bebeğine eşine öyle bi alakalı ilgilidirki başladı anlatmaya, kızmaya :).. oda anladı bi zaman sonra şuan en yakın yardımcım bebek konusunda ama birbrimize karşı uzaklaştık eskisi gibi değiliz malesef.. anne ve babalarız :S herkestemi böyle bilmiyorum ama kimle konuştuysam buna benzer problemler duyuyorum..İnşallah düzelir

aynen, belki bebekler büyüyünce şimdiki kadar üstüne düşmemiz gerekmez ve birbirimize ayıracak vakit bulabiliriz... ben anlamıyorum çocuk yuvayı güçlendirir eşi bağlar falan derler. ben tabi bu akıllarla yapmadım ama hep böyle duyarız ya, bana tam tersi gibi geldi...

Selam kizlar..
Genel olarak gecmise bir baktimm.
Lactamil bnde kullaniyorum. Direncimi arttiriyor dogrusu.. bebegim yaklasik 30 gunluken donmeye badlamis idi.. masallah. .
2. Ay asilarimizi 2 gun evvel olduk hafif atesli ve buraz huysusluk var ama korktugum gibi olmadi. .saglik ocagina gitmiom zaten kendi dr. Vurdu asiyi rahatladim bende.. el emme konusu ise bizde soyle gelisiyor. . Bebegim 2 ay 21 gunluk ve ben hala eldivenleri cikarip tirnaklarini kesmedim.. pamuk gibi hala elleri yawrumun.. dolayisi ile eldivenlerini emiyo yakalayinca engelliyom ve sik sik eldiven degistiriyom..

Bizim asil mevzumuz haftaya ise basliom ...
bolca sut sagip depolamaya basladim .. zaten erken cikacam isten haftada 4 gun calisacam.. bakalim yeni bir duzen daha basliyor bizim icin Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah..

Ya bu el emmek çıktı uyku düzeni bozuldu arkadaşlar. Emzik düşüp eli ağzına yanlışlıkla değince başlıyorlar ellerini emmeye uyanıyorlar bu seferde. Napıcazz puuffff
Canım benimkide öyle emzik düşünce ağlıyo sonra deli gibi elini emiyo battaniye Yelek ne varsa yalanlıyo ama ben parmağını emsin istiyorum işin aslı emzik düşünce uykusu bölünmez hemde emzik çok hijyenik değil sürekli düşüyo emzik steril etmek gına geldi sürekli makinada emzikler Bide aventin 0 3 ay emziklerini almıştım değiştirdim 3 6 ya geçtim b
türlü almadı onları diğerleri küçük geliyo napıcaz bilmem
bide kızlar benimki hiç giyinmek istemiyo sürekli bacakları çıplak çorapta giymiyo ayakları buz gibi giydiriyorum kıyameti koparıyo napıcağımı şaşırdım kombi açık klima açık öyle oturuyoruz yinede giyindik gibi olmuyo 3.5 aylık bebek parmağında oynatıyor bizi

Kızlar bu sabah ölüyorduk gerçekten eliz her sabah 5 6 arası uyanıyo 11 e kadar ayakta saat 7:30 da süt sağma biberonu kaynatıyım dedim makinaya koymak zor geldi 5 dakikada kaynar dedim kızıda 2li koltuğa koydum bende oturuyorum başında ve uyumuşum eliz in ağlamasına uyandım saat 9:15 nasıl bi koku klima yandı sandım başta bi mutfağa gittim her yer kapkara biberonun parçası kalmamış ben makina kiraladık süt sağmak için onların ki çok ince plastik görmeniz lazım Allah korusun salona girmemiş ki mutfağın hemen yani evin diğer 3 odası hol kapkara salona nasıl girmedi şok oldum eşimin dediği duman soğuk alanlara kaçarmış odada klima çalıştığı için duman öbür tarafa yayılmış sadece salonum mutfağın sağında diğer odalar solda hemen alt kata ablama indirdim elizi bütün camları kapıları açtım bu saat oldu hala koku var evde nasıl uyumuşum oturarak 2 saat nası geçmiş hiç anlamadım kızım ağlamasaydı uyanamazdım o kadar yorulmuşum Allah korudu resmen

cnm belli olmaz daha..Bekle bakalim..Anne sutu gibisi var mi ? Dun trt1 de dr. konusuyordu. Dedi ki normalde bebeklerin kilosunun 5. ayda 2. kat agirligina cikmasi gerekiyo dedi.ortalama ayda 500 gr.Bence mama icin baska dr.a da git bi..

memeyi emerken kavga ediyoruz resmen istemiyor itiyor 5 dk emiyor sonra ağlıyor bende sağıp veriyorum napim diyorum yeterki anne sütü alsın öyle yada böyle

Cnm yaa yeni cikti ya lactamil..Sonradan bi problemi bulunursa diye ben cesaret edemiyorum..Sen iciyormussun , sen bilirsin tabiki ama bi soliim dedim..İlaclarin bile kac yil sonra birseyleri cikiyo..bu urun yeni cikti yaa guvenemiyorum ben..

ben içiyorum çokta güzel valla tadı :)

ayy canım geçmiş olsun allah korumuş yavruşun uyanmış allahtan benimde unuttuğum oldu ama allahtan yarım saat en fazla unuttum bişey olmadı... yoruluyoruz çok normal ama dikkat etmek lazım bende gece emzirirken korkuyorum anlık uyursam üstüne diye ...

Canim benim coook gecmis olsun rabbim korumus resmen,bende arefe gunu ocaga baklava serbeti koydum altini kapatacagima sonuna kadar acmissim sonra ise guce daldim ama mutfaktan dumanlar cikiyor hicde koku almdim ev yaniyordu nerdeyse, allahtan oglum odasindaydi ve kapisi kapaliydi. Ev duman alti oldu bayram gunu rezil oldum misafirlere ve hala ev kokuyor ne pis bir koku cikmadi gitti ya perdeleri yikadim koltuklari ve mutfak dolap duvar ne varsa sildim ama koku hsla cikmis degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…