- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızkar ek gıda kullanımımız iptal edildi. Eski dr uma döndüm Medicaşl Parktaki. İstiyorsan ver ama çok erken dedi. 6 ay sadece anne sütü anne sütü yoksa mama.Bende bıraktım ek gıda vermeyi çünkü zaten eninde sonunda alacaklar ek gıdayı erken vermenin mantığı yok. Ek gıda klo aldırmaz dedi. Biz sebzeyi meyveyi zayıflamak için kullanıyoruz unutma dedi.
Bu arada bildiğiniz üzere sütüm kesilmişti. Artık 204 saat bekletip sağsam bile 4-5 damla çıkıyor artmıyordu. Yemediğim içmediğim kalmadı. Gelmedi. Medipole gittiğim dr a söyledim bunun bir çaresi yok mu dedim. Mutilium diye bir ilacın yan etkisi prolaktin hormonunu arttırmakmış. İlacın içeriği aslında mide tedavisi. Reflü gibi hastalar için. Sabah öğle akşam birer tane başladık. 1 hafta sonrada 2 şer taneye çıktık.. Şimdi sütüm geliyor :) Hemde 3 saatte bir sagınca 50 cc ye kadar çıktı. Gitgid artmayada dvam ediyor. Oğluşlarım artık anne sütü alıyorlar.1 günde biten mama iki günde bitmeye başladı.Nasıl mutluyum anlatamam.
kızlar 2 aylık aşılarını nasıl yapıyorlar??
ilk önce koldan sonra bacaklardan mı? yoksa çocucugu susturup her defasında tekrar tekrar mı???
benim oğlum ellerini emiyo ya hemde kudurmuş gibi, suratı elleri salya içinde kalıyo. emzikte almıyo onunla unutturayım ...
kızlar bu arada eşimde garip davranıyo. çok fazla yaklaşmıyo bebeğe, ben eline vermedikçe alıpta sevmiyo...
hala alışamaması gücüme gidiyo benim. iki yıldır onun hastalığı boyunca ona bebek gibi davrandım gözünün içine baktım, şimdi ilgi tamamen kesilince, ben bütün gün bebekle haşır neşir oluncamı alışamadı, zorlanıyomu ki... yada doğumdan çok sonra aramıza katılıncamı zorlandı? artık üzülmeye başladım... yeni hayatımıza adapte olamıyo galiba... kendi başına kalmayı tercih ediyo.
ama bende onun ilgisine çok muhtacım. hastalığı boyunca ona adadım kendimi, şimdi tamamen bebekle ilgileniyorum.ama benimde ilgiye ihtiyacım olduğunu kimse düşünmüyo. bazen çok değersiz olduğumu düşünüyorum. :85:
Cnmmm cok sevindimm sutunun gelmesinee:) Ohh allah arttirsin insallahh :)
aynı valla banada sıra gelmedi hiç..güya kırkında kontrole gidecektim
of ya doğumdan sonraki ilk kanama çok yoğun geliyordışarı çıkmaya korktum düşünün yani
benim oğlum ellerini emiyo ya hemde kudurmuş gibi, suratı elleri salya içinde kalıyo. emzikte almıyo onunla unutturayım ...
ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....
Cnm yaa yeni cikti ya lactamil..Sonradan bi problemi bulunursa diye ben cesaret edemiyorum..Sen iciyormussun , sen bilirsin tabiki ama bi soliim dedim..İlaclarin bile kac yil sonra birseyleri cikiyo..bu urun yeni cikti yaa guvenemiyorum ben..
Benimki donmuyo daha .. Biz 2 ay 9 gunluguz ..
kızlar bu arada eşimde garip davranıyo. çok fazla yaklaşmıyo bebeğe, ben eline vermedikçe alıpta sevmiyo...
hala alışamaması gücüme gidiyo benim. iki yıldır onun hastalığı boyunca ona bebek gibi davrandım gözünün içine baktım, şimdi ilgi tamamen kesilince, ben bütün gün bebekle haşır neşir oluncamı alışamadı, zorlanıyomu ki... yada doğumdan çok sonra aramıza katılıncamı zorlandı? artık üzülmeye başladım... yeni hayatımıza adapte olamıyo galiba... kendi başına kalmayı tercih ediyo.
ama bende onun ilgisine çok muhtacım. hastalığı boyunca ona adadım kendimi, şimdi tamamen bebekle ilgileniyorum.ama benimde ilgiye ihtiyacım olduğunu kimse düşünmüyo. bazen çok değersiz olduğumu düşünüyorum. :85:
Ben dogumdan 1 hafta sonra fln gitmiştim dahada gitmedm 40 cıkınca gel demişti :)
Ben bi ara iciyodum şuan fırsat bulup icemiyorum desem yeridir :)
Benimki 2 ay 25 gunluk dönmedi daha.. zar zor kafayı kaldırıyo zaten.. bide ben pek koymuyodum yuzekoyun:S
Benimki emzik alıyo eger cok acsa yada uykusu varsa ellerini emiyo.. hemen imdadına yetiştiğimden bırakıo tabi :)
Canım benim eşimde ilk zamanlar 1 ay falan hep dışarıya kaçtı hafta sonları bile sonra muhabbet esnasında abime şikayet ettim sakayla karışık abim tabi bu konularda cok anlayışlıdır kendi bebeğine eşine öyle bi alakalı ilgilidirki başladı anlatmaya, kızmaya :).. oda anladı bi zaman sonra şuan en yakın yardımcım bebek konusunda ama birbrimize karşı uzaklaştık eskisi gibi değiliz malesef.. anne ve babalarız :S herkestemi böyle bilmiyorum ama kimle konuştuysam buna benzer problemler duyuyorum..İnşallah düzelir
Canım benimkide öyle emzik düşünce ağlıyo sonra deli gibi elini emiyo battaniye Yelek ne varsa yalanlıyo ama ben parmağını emsin istiyorum işin aslı emzik düşünce uykusu bölünmez hemde emzik çok hijyenik değil sürekli düşüyo emzik steril etmek gına geldi sürekli makinada emziklerYa bu el emmek çıktı uyku düzeni bozuldu arkadaşlar. Emzik düşüp eli ağzına yanlışlıkla değince başlıyorlar ellerini emmeye uyanıyorlar bu seferde. Napıcazz puuffff
cnm belli olmaz daha..Bekle bakalim..Anne sutu gibisi var mi ? Dun trt1 de dr. konusuyordu. Dedi ki normalde bebeklerin kilosunun 5. ayda 2. kat agirligina cikmasi gerekiyo dedi.ortalama ayda 500 gr.Bence mama icin baska dr.a da git bi..
Cnm yaa yeni cikti ya lactamil..Sonradan bi problemi bulunursa diye ben cesaret edemiyorum..Sen iciyormussun , sen bilirsin tabiki ama bi soliim dedim..İlaclarin bile kac yil sonra birseyleri cikiyo..bu urun yeni cikti yaa guvenemiyorum ben..
Kızlar bu sabah ölüyorduk gerçekten eliz her sabah 5 6 arası uyanıyo 11 e kadar ayakta saat 7:30 da süt sağma biberonu kaynatıyım dedim makinaya koymak zor geldi 5 dakikada kaynar dedim kızıda 2li koltuğa koydum bende oturuyorum başında ve uyumuşum eliz in ağlamasına uyandım saat 9:15 nasıl bi koku klima yandı sandım başta bi mutfağa gittim her yer kapkara biberonun parçası kalmamış ben makina kiraladık süt sağmak için onların ki çok ince plastik görmeniz lazım Allah korusun salona girmemiş ki mutfağın hemen yani evin diğer 3 odası hol kapkara salona nasıl girmedi şok oldum eşimin dediği duman soğuk alanlara kaçarmış odada klima çalıştığı için duman öbür tarafa yayılmış sadece salonum mutfağın sağında diğer odalar solda hemen alt kata ablama indirdim elizi bütün camları kapıları açtım bu saat oldu hala koku var evde nasıl uyumuşum oturarak 2 saat nası geçmiş hiç anlamadım kızım ağlamasaydı uyanamazdım o kadar yorulmuşum Allah korudu resmen
Kızlar bu sabah ölüyorduk gerçekten eliz her sabah 5 6 arası uyanıyo 11 e kadar ayakta saat 7:30 da süt sağma biberonu kaynatıyım dedim makinaya koymak zor geldi 5 dakikada kaynar dedim kızıda 2li koltuğa koydum bende oturuyorum başında ve uyumuşum eliz in ağlamasına uyandım saat 9:15 nasıl bi koku klima yandı sandım başta bi mutfağa gittim her yer kapkara biberonun parçası kalmamış ben makina kiraladık süt sağmak için onların ki çok ince plastik görmeniz lazım Allah korusun salona girmemiş ki mutfağın hemen yani evin diğer 3 odası hol kapkara salona nasıl girmedi şok oldum eşimin dediği duman soğuk alanlara kaçarmış odada klima çalıştığı için duman öbür tarafa yayılmış sadece salonum mutfağın sağında diğer odalar solda hemen alt kata ablama indirdim elizi bütün camları kapıları açtım bu saat oldu hala koku var evde nasıl uyumuşum oturarak 2 saat nası geçmiş hiç anlamadım kızım ağlamasaydı uyanamazdım o kadar yorulmuşum Allah korudu resmen