Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

parmağını çok emerse şekil bozukluğu olur ama.

Son düzenleme:
Canım sanada geçmiş olsun hiç kafa kalmıyo ki insanda çocukla uğraşmaktan melek onlar Allah koruyo iştekoku gitmiyo canım hala kokuyo mutfak
Canım çok dikkat et ben emzirmiyorum biberon veriyorum ama yedikten sonra en az yarım saat bekliyorum boğulmasın kusmasın diye çok işimiz var kuzulardakuzularda

Canım çok geçmiş olsun. Bende biberon verirken uyumuşu biberonun düşmesine uyandım. Uyku gaflettir. Ne zaman geleceği belli olmaz.

bende bi doktorun yazısında okudum. artık doktorlarda ayrı telden çalıyo...

Mrb kızlar.. doktor doktor gezdikten sonra kusmalarımızın nedeni ortaya cıktı.. İnek sütü alerjisi .. Burda bi arkadaşta cıkmıştı hicbir bilgim yok aydınlatırsa beni sevinirim.. ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum endişe etmem gerekiyomu.. off kafam ck karısık

kızlar anne sütünü artıran br şey keşfettim annem sayesinde güvem bitkisi var çakal eriğide derler onu marmelat gibi yapmış suyu karıştırıp meyve suyu niyetine içiyorum

Gecmis olsun canim.benim kizimda cikti.bizde kakada kan vardi oyle anlasildi.ben sut ve urunleri-seker ve sekerli seyler-dana eti-balik yemiyorum.kizimda pregomin as yiyo.2 ay oldu.cok sukur doktorumuz memnun.gecici bisey sakin korkma.zor bi surec.kusma kilo alimini yavaslatmistir muhtemelen.bundan sonra toparlar Allahin izniyle ins.ben hicbisey yiyemiyorum.herseyde sut var.ama sukrediyorum bizim gittigimiz ilk doktor teshisi koydu.uzulme annesi.Allah caresiz dert vermesin yeterki

Oyyy oyyyy masallahh. Ne kadarlik ve kac kilo canim.. cok guzelll...

Moon.. gecmis olsun canim.

canim resimde az biseyde olsa büyük cikmis kizim :) kasimin 11 inde 3 aylik olacak..11 agustos dogumlu..2 aylikken gittigimizde 5.500 kilo idi...6 olmustur heralde belkide gecmistir :)

Zelda canim masallah cok gyzel bebegin... anne sutumu mama mi veriyorsun merak ettim canim..

Moons.. canim gecmis olsun..

canim resimde az biseyde olsa büyük cikmis kizim :) kasimin 11 inde 3 aylik olacak..11 agustos dogumlu..2 aylikken gittigimizde 5.500 kilo idi...6 olmustur heralde belkide gecmistir :)

oo maşallah kilosu çok 41.5 kere maşallah benim kız 3 aylık anca yeni5300 oldu bende merak ettim mama veriyormusun anne sütümü sadece

geçmişolsun cnm benim bildiğim diyet yapacaksın inek sütü içeren şeyler yemeyeceksin diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…