Canım benimkide öyle emzik düşünce ağlıyo sonra deli gibi elini emiyo battaniye Yelek ne varsa yalanlıyo ama ben parmağını emsin istiyorum işin aslı emzik düşünce uykusu bölünmez hemde emzik çok hijyenik değil sürekli düşüyo emzik steril etmek gına geldi sürekli makinada emziklerBide aventin 0 3 ay emziklerini almıştım değiştirdim 3 6 ya geçtim b
türlü almadı onları diğerleri küçük geliyo napıcaz bilmem
bide kızlar benimki hiç giyinmek istemiyo sürekli bacakları çıplak çorapta giymiyo ayakları buz gibi giydiriyorum kıyameti koparıyo napıcağımı şaşırdım kombi açık klima açık öyle oturuyoruz yinede giyindik gibi olmuyo 3.5 aylık bebek parmağında oynatıyor bizi
Canım sanada geçmiş olsun hiç kafa kalmıyo ki insanda çocukla uğraşmaktan melek onlar Allah koruyo işteCanim benim coook gecmis olsun rabbim korumus resmen,bende arefe gunu ocaga baklava serbeti koydum altini kapatacagima sonuna kadar acmissim sonra ise guce daldim ama mutfaktan dumanlar cikiyor hicde koku almdim ev yaniyordu nerdeyse, allahtan oglum odasindaydi ve kapisi kapaliydi. Ev duman alti oldu bayram gunu rezil oldum misafirlere ve hala ev kokuyor ne pis bir koku cikmadi gitti ya perdeleri yikadim koltuklari ve mutfak dolap duvar ne varsa sildim ama koku hsla cikmis degil
Canım çok dikkat et ben emzirmiyorum biberon veriyorum ama yedikten sonra en az yarım saat bekliyorum boğulmasın kusmasın diye çok işimiz var kuzulardakuzulardaayy canım geçmiş olsun allah korumuş yavruşun uyanmış allahtan benimde unuttuğum oldu ama allahtan yarım saat en fazla unuttum bişey olmadı... yoruluyoruz çok normal ama dikkat etmek lazım bende gece emzirirken korkuyorum anlık uyursam üstüne diye ...
Canım kilox2
Mesela Aras 6 kilo 12 damla vermerm lazım.. Sabah 4 damla Öğlen 4 damla Akşam 4 damla olarak üçe bölüyorum
Yok canım ya ağbimin kızı 9 yaşında hala emiyo deli gibi hemde görümcemin kızıda 3 yaşında emiyo şekil bozukluğu yok ama bıraktırmak zor oluyoparmağını çok emerse şekil bozukluğu olur ama.
El emmek bebeklerin doğasında olan ve yapması gereken birşey. neden bu tür oyuncaklarla engellemeye çalışıyorsunuz anlamadım.. Bunlar gelişim için çok önemli tüm kitaplarda yazar. Doktorlarınızada sorabilirsiniz.Şahsi fikrim bu şekilde engel olmayın.Bırakın emsin..
Eki Görüntüle 841147 Eki Görüntüle 841147
iste bu da benim prensesim NEFES kizlar :))) masallah kuzularimizaa :))
Mrb kızlar.. doktor doktor gezdikten sonra kusmalarımızın nedeni ortaya cıktı.. İnek sütü alerjisi.. Burda bi arkadaşta cıkmıştı hicbir bilgim yok aydınlatırsa beni sevinirim.. ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum endişe etmem gerekiyomu.. off kafam ck karısık
Oyyy oyyyy masallahh. Ne kadarlik ve kac kilo canim.. cok guzelll...
Moon.. gecmis olsun canim.
canim resimde az biseyde olsa büyük cikmis kizim :) kasimin 11 inde 3 aylik olacak..11 agustos dogumlu..2 aylikken gittigimizde 5.500 kilo idi...6 olmustur heralde belkide gecmistir :)
Mrb kızlar.. doktor doktor gezdikten sonra kusmalarımızın nedeni ortaya cıktı.. İnek sütü alerjisi.. Burda bi arkadaşta cıkmıştı hicbir bilgim yok aydınlatırsa beni sevinirim.. ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum endişe etmem gerekiyomu.. off kafam ck karısık