- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
3 aşı beni strese soktu..perşembe günü olucaz..ilkinde çok bağırdı bunda napar bilmiyorum tatlı kızım
rota aşısı ağızdan damlatılan bir damlaymış..durmunuz varsa benc yaptırın..
benim doktorumda karma aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol ver dedi..
Canım 2700 doğdu 3-4 gün sonra 2450 oldu.. boyu 46 cm di şuan 56 cm.. en son kilosu 4650 ama sağlıkocağında 4750 geldi.. Cok düsük gelio bana ama doktora göre kilo alımı cok iyi :S bizim doktor fazla kilolu olmasından yana değil ama bizimkide zayıf yani :S
Canım 2700 doğdu 3-4 gün sonra 2450 oldu.. boyu 46 cm di şuan 56 cm.. en son kilosu 4650 ama sağlıkocağında 4750 geldi.. Cok düsük gelio bana ama doktora göre kilo alımı cok iyi :S bizim doktor fazla kilolu olmasından yana değil ama bizimkide zayıf yani :S
Cnm saf zeytin yagini kulak temizleme cubuguna sur iyice..ıkındıgında , poposunun etrafina sur ve iceri ittir cubugu biraz.Eger cikisinda zorlanma oluyorsa , bebk cok rahatliyo..Birazda bacaklarini yukari kaldirip karnina baski yaparsan hemen yapiverir kakaisni.Hatta benimki bir kere fiskirtti ben boyle yapinca :) 30 cm menzili var :)
ankaraya gidicem bayram tatili için. hatta bir haftada fazladan kalıcam annem 2. kez mevlüt yapıcak. dönüşümüz uçakkla olucak stres yaptı. beni rezil ederse diye korkuyorum:18:
Cnm her ay 1 kilo almis yavrucak daha ne yapsinn.. :) Masllah masallahh ona annesii..Hem boyuda cok iyi artmis.Bence sen stres yapiyosun...Allah nazarlardan korusun daha da alacak boyle dusunsene her ay 1 kilo alsa 1 yasina geldiginde 14 kilo olacak... :)
( oyle olmayacak tabi emeklesin bi biraz kilo alimi yavaslar ama bence gayet iyi )
bende 5 aylık gibiyim hayatımda hiç göbeğim olmadı psikolojim fenaaaaaaaaaaa
eyvahhhhh biz normalde çok gazlıyız yandık o zaman
bende daha olmadım canım regl olan varmı acaba içimizden
bENDE olmadım niye bilmiyorum :S
bende olmadım dr bana olabilirisinde olmayabilirsinde uzun süre demişti halk dilinde sütüt korur derler ama dedi ilişkide korun dedi
bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ...
kendime zerre kadar vakit ayıramıyorum, hamileyken bile kendi temizliğim konusunda bukadar sıkıntı çekmedim. onu bırak banyoya girmek için bile günlerdir fırsat kolluyorum.
kucağımda derin derin uyuyo, yatağına koymamla kalkması en fazla beş dakika
hani kırkı çıkınca değişiyodu çocuk düzene giriyodu
bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ...
kendime zerre kadar vakit ayıramıyorum, hamileyken bile kendi temizliğim konusunda bukadar sıkıntı çekmedim. onu bırak banyoya girmek için bile günlerdir fırsat kolluyorum.
kucağımda derin derin uyuyo, yatağına koymamla kalkması en fazla beş dakika
hani kırkı çıkınca değişiyodu çocuk düzene giriyodu
kızlar bu havalarda dışarı çıkarıp gezdiriyor musunuz?
ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...
Bi yerde yine okumuştum prezrv. korunun denilmiş.. neden acaba :S
kızlar bu havalarda dışarı çıkarıp gezdiriyor musunuz?
ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...