Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm benim dr.um 39 derece olmadan ates dusurucu verilmemeli diyo..Vucut atesi ogrenmeli direnc gostermeli diyo..Ben vermeyecegim..

Cnm her ay 1 kilo almis yavrucak daha ne yapsinn.. :) Masllah masallahh ona annesii..Hem boyuda cok iyi artmis.Bence sen stres yapiyosun...Allah nazarlardan korusun daha da alacak boyle dusunsene her ay 1 kilo alsa 1 yasina geldiginde 14 kilo olacak... :)

( oyle olmayacak tabi emeklesin bi biraz kilo alimi yavaslar ama bence gayet iyi )

yaklaşık 2 kilo almış gayet iyi bence sana bebeğinin zayıf gelmesinin sebebi zaten küçük doğmuş o yüzden kilosu az gibi gelio ama yüzdeliğe vurduğunda benim bebeğimden daha iyi kilo almış bence sakın kafana takma maşallah kuzuya büyüyor

canım bende hep öyle yaptırıyorum yapamadığı zaman çok etkili gerçekten

canım kilosu gayet iyi benimki 3200 doğdu 2750 ye düştü şimdi 2 ay 10 günlük kilomuz 4350 49 cm doğdu 57 cm oldu bence seninki gayet iyi almış boşuna stres yapma yani

ankaraya gidicem bayram tatili için. hatta bir haftada fazladan kalıcam annem 2. kez mevlüt yapıcak. dönüşümüz uçakkla olucak stres yaptı. beni rezil ederse diye korkuyorum:18:

Tşkler kızlar icim biraz ferahladı ama dert oldu resmen.. Mama versemmi diyodum bende.. Doktor verme sakın dedi :S.. Sağlıklı olsunda.. :)

:))) Ay keşkee 14 kilo olsa ..

bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ...
kendime zerre kadar vakit ayıramıyorum, hamileyken bile kendi temizliğim konusunda bukadar sıkıntı çekmedim. onu bırak banyoya girmek için bile günlerdir fırsat kolluyorum.
kucağımda derin derin uyuyo, yatağına koymamla kalkması en fazla beş dakika
hani kırkı çıkınca değişiyodu çocuk düzene giriyodu

kızlar bu havalarda dışarı çıkarıp gezdiriyor musunuz?
ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...

Aynen hamileyken daha çok vakit oluyodu ya şimdi dediğin gibi banyoya zor giriyorum 40 falan hikaye ya yok arkadaş nedeğişmesi ayağımda mışıl mışıl uyuyo beşiğine koyuyorum anında gözler açılıyo nasıl bişey anlamış değilim

Ay ayni durumdayim kucakta uyuyor yataga koyunca basiyor cigligi, su kirk olayida yalan inanmiyorum cunku benimkinde de hicde degisme falan olmadi:'( :'(
oglum gece 00.00 ile 03 arasi kalkmadan rahat yatiyor (onun disinda saat basi yada yarim saatte bir uyaniyor) saat 00.00 gibi banyo yapayim diyorum ama ozamanda yorgunluktan gozlerimi acamiyorum ki yakinda bitlenicem bu sipa yuzundan :-D

ben bugün niyetlendim sarıp sarmalayıp arabasına koyup gezdireyim diye ama kudurukluğu hiç bitmedi...

Bizim burda havalar epey soguk ama yinede hergun disari cikartip temiz hava aldiriyorum iyi geliyor. Emdirip altini temizleyip hemen cikiyorum oyle rahat oluyor cunku hemen sakinlesip uyuyor. Zaten alti temiz karni tok oldular mi temiz havada bayilip uyuyorlar

ben pek çıkartmıyorum çok dengesiz havalar rüzgarda var ama son güneşler artık en azından balkona çıkartim bebeğimi güneş alsın biraz

yaa bnde aynı durumdayım..Ben gunduzlri yanından hic ayrılmıyorum .. aksam babası gelince islerimi görüyorum.. arada kynvalideme bırakıyorum 1-2 saat oyle yapıyorumm yoksa imkansız :) zaten zor uyuyo.. kucakta atakta sallandıgında sıkıntı yok ama yataga koydugumda en fazla 5 dk :)..

Bu arada bugun aşı olduk akşam avm ye gicektik b sakıncası olurmu yaa

Bu arada bizimkinşn huzursuzluğu gazdan sizinkilerde buyuk ihtimal ondan.. Ama yapacak bişey yok 1-2 ay daha sabretcez sonra inşallah düzelir.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…