Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İlk önce ailesi konusunda geri adım attı. Sonra yedşremedi kendine bende ikilemdeyim dedi. Şimdi boşanıyorum desem eşyalarını alıp gitmeye hazır. Son olaylar ikimizinde kopmasına sebep oldu. Ben bir üsre Ankara ya gidip kardeşimde kalacağım ziyaret amaçlı. Bu süre içinde o da bende düşünme kararı aldık. Ama bu konuyu konuştupumdan beri çok iyi, bana. Hatta hafta sonu adalara kahvaltıya götürecekmiş beni. Sanırım hatalarının farkına varıyor.

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.

Cnm bence oda hatasini anlayacak ve olmasi gerektigi gibi karisinin yaninda dik durmaya karar verecek bence..Hem ozlem duygusu ile ask depresir.. Bence daha guzel olacak ama tabi burda senin hislerin cok onemli..Yasadiklarini tart bi , bide esine olan hislerinİ dusuncelerinİ , mantigini karmanla bakalim neler olacak..Hayirlisi olsun cnmcmm..

Ankara ya gidince bizi ihmal etme ama :KK66:

evde yürüme bandı ve yatay bisiklet var, göbeği eritmede işe yarar mı acaba? yoksa mekik gibi hareketleri yapmak için erken mi daha dün 40 ımız çıktı

Senin normal dogum ya cnm bence bi problem olmasa gerek..Benimde normal olsaydi keske..Okadar sanciya karsilik ama neyse onemli olan minik oglum saglikli ya gerisi bos.. :)

Bu arada 40 inda farkli birsey yaptin mi cnm ? Benim kimsem yoktu ya burda , esimle yikadik , sonra ayri bir su yaptik icinde 40 tane tas , bir avuc bugday , altin ve cicek vardi.Bu sudanda bir tas dokup , disari ciktik biz..

Senin normal dogum ya cnm bence bi problem olmasa gerek..Benimde normal olsaydi keske..Okadar sanciya karsilik ama neyse onemli olan minik oglum saglikli ya gerisi bos.. :)

Bu arada 40 inda farkli birsey yaptin mi cnm ? Benim kimsem yoktu ya burda , esimle yikadik , sonra ayri bir su yaptik icinde 40 tane tas , bir avuc bugday , altin ve cicek vardi.Bu sudanda bir tas dokup , disari ciktik biz..

Bide bizim bugun 46. gunumuz ama ben hala regl olmadim kizlar..Regl olan var mi aranizda ?

annem bikaçgün önce gitti bende yanlızım. sadece yıkadım suyuna altın koydum onuda annem söyledi. çakıl falan arayacak halim yok zaten. havada yağmurlu olunca gezmeyede çıkaramadım. ama olsun sonuçta batıl bunlar. bu arada çocuk kırkından sonra değişir diyolar ya iki gün oldu ben pek bi fark göremedim. yine gündüz uyuyo gece bakıyo... bugün günndüzde hiç uyumadı, halada uyumuyo, bi ağlıyo bi gülüyo, gezdiriyorum emziriyorum, konuşuyorum, sallıyorum, ayaklarımda sallamayı bile denedim, anlamadım bugün derdini.

ya hayat şartlarım bayağı zora girdi. bakkala bile gidemiyorum. ya eşim eve geldikten sonra ya da işe gitmeden önce çok erken saatlerde çıkabiliyorum, oda çocuk uyuyosa. bi ihtiyacım olsa elim kolum bağlı....

annem bikaçgün önce gitti bende yanlızım. sadece yıkadım suyuna altın koydum onuda annem söyledi. çakıl falan arayacak halim yok zaten. havada yağmurlu olunca gezmeyede çıkaramadım. ama olsun sonuçta batıl bunlar. bu arada çocuk kırkından sonra değişir diyolar ya iki gün oldu ben pek bi fark göremedim. yine gündüz uyuyo gece bakıyo... bugün günndüzde hiç uyumadı, halada uyumuyo, bi ağlıyo bi gülüyo, gezdiriyorum emziriyorum, konuşuyorum, sallıyorum, ayaklarımda sallamayı bile denedim, anlamadım bugün derdini.

ya hayat şartlarım bayağı zora girdi. bakkala bile gidemiyorum. ya eşim eve geldikten sonra ya da işe gitmeden önce çok erken saatlerde çıkabiliyorum, oda çocuk uyuyosa. bi ihtiyacım olsa elim kolum bağlı....

canım gazı olabilir mi?

Kizlar kilo durumunuz nedir. Ben 51 ile hamile kaldim 68 ile dogum yaptim. Simdi 55 kiloyum ve dun itibari ile spora gitmeye basladim.
Sizde durumlar nedir..

60 ile hamile kaldım 74,5 lan doğum yaptım şuan 62 kiloyum dr da doğumdan 1 ay sonra gittiğim kontrolde spor serbest dedi egzersiz yapabilirsin göbeğin için dedi tabii bebeğim 2 aylık oldu ben halen başlamadım kilom pek kalmadı ama karnım var heleki etraftan gelen bayat espirilere maruz kalınca sinir oluyorum "bi tane daha mı doğurucan, içinde bebek mi kaldı " vs... sanane deyip ağızlarına çakasım geliyor ki bunu yeni doğum yaptığım haftalarda bile söylediler sanki hemen gitti kendi göbekleride :KK47:

canım gazı olabilir mi?

galiba çok fazla giydirdim bugün soğuk diye. külotlu çorabını çıkardım rahatladı, erkek bebekler çok sıcağı sevmezmiş... şimdi herzaman uyanık olduğu saatte mışıl mışıl uyuyo, gece bu gece uykusuz geçecek...

bu arada burnunda tıkanıklık var burnuna bakıyorum bişey yok ama derinde bişeyler var. horulduyo ve uyanıyo... damlalarını kullanıyorum hatta ikişer damla sıkıyorum ama geçmiyo...

Son düzenleme:
kızlar bende 42 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim. doğumdan çıkınca 54kiloydum. bugün tam 60 günlük oldum. kilomda 47.5. görenler sen mi doğurdun diyorlar ama benim eski eteklerim pantolonlarım olmuyor. çünkü tahta gibiydim. bana göre o yüzden göbeğim var. ama dahada gitmez sanırım 2 ay oldu:KK43: buarada bende regl olmadım hala

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim malum kızla ugraşmaktan gece 2den 3den aşağı uyku yok avaz avaz ağlıyo gözlerinden uyku akıyo ama uyumamk için resmen direniyo neolucak bilmem gözlerini açıyo öylece durup beni izliyo sinirleniyorumda öyle yapınca ama o gülüşü yok mu beni eritiyo işte annelik böyle bişeymiş demek :)

9unda aşılar için sağlık ocagına gidicez çok ağlıycak diye çokda korkuyorum inş.çok ağlamaz.

Benimde kilom duruyo göbek var hala 4aylık hamile gibiyim insanların espirileride bitmedi hala içinde bitane daha mı unuttular yok bilmem ne sanane kardeşim ya.

40dan sonra bende reng olmadım bakalım neolucak

İşte buda benim kara kızım ASYA maşallah teyzeler $1236737_10152564545019386_1250553560_n.jpg i

Bende 63 le hamile kaldım tam emin değilim 68 le de doğum yaptım en son 58 kiloydum ama yine aldım galiba :KK43:.. cnkü geceleri yemeye başladm şuan yaptığım gbi :KK43:..

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim malum kızla ugraşmaktan gece 2den 3den aşağı uyku yok avaz avaz ağlıyo gözlerinden uyku akıyo ama uyumamk için resmen direniyo neolucak bilmem gözlerini açıyo öylece durup beni izliyo sinirleniyorumda öyle yapınca ama o gülüşü yok mu beni eritiyo işte annelik böyle bişeymiş demek :)

9unda aşılar için sağlık ocagına gidicez çok ağlıycak diye çokda korkuyorum inş.çok ağlamaz.

Benimde kilom duruyo göbek var hala 4aylık hamile gibiyim insanların espirileride bitmedi hala içinde bitane daha mı unuttular yok bilmem ne sanane kardeşim ya.

İşte buda benim kara kızım ASYA maşallah teyzelerEki Görüntüle 821717 i

maşallah asyamıza subhanallah:) rabbim nazarlardan saklasın inşallah.. bizde dün aşılarımızı olduk 2 bacak bir kol. ateş düşürücü vermeden gittim. eve geldiğimde 2 saatte bir ölçtüm gecede aynı şekilde ateşi çıkmadı. çok şükür.

masllah asya ya cok tatli allah saklasin ,hemizkini insallah...

Masallah rabbim nazarlardan korusun minik Asya'yi ♡♡♡♡
Ben 65 ile hamile kaldim 77 ile dogum yaptim ve dogumdan beri 69 kiloyum göbis duruyor :-( :-( dogumdan sonra hata hamilelik dahil tatli manyagi oldum yemek aramiyorum ama tatli icin deli oluyorum:-( kendimi durduramiyorum cok gicik bir durum ya..

Masallah rabbim nazarlardan korusun minik Asya'yi ♡♡♡♡
Ben 65 ile hamile kaldim 77 ile dogum yaptim ve dogumdan beri 69 kiloyum göbis duruyor :-( :-( dogumdan sonra hata hamilelik dahil tatli manyagi oldum yemek aramiyorum ama tatli icin deli oluyorum:-( kendimi durduramiyorum cok gicik bir durum ya..

ben hemile kalmadan da tatlı delisiydim. hamileykende. şuan hat safhada olduğunu düşünüyorum. hatta sadece tatlıda değil tuzlu tatlı ne varsa canım çekiyor:KK43:

ben hemile kalmadan da tatlı delisiydim. hamileykende. şuan hat safhada olduğunu düşünüyorum. hatta sadece tatlıda değil tuzlu tatlı ne varsa canım çekiyor:KK43:

bende tatlı krizlerine girenlerdenim. hamileyken hiç aşermedim hatta iştahsızdım ama şimdi canım çok abur cubur çekiyo. napacaz göbeği nasıl eritecez bimiyorum... üstüne büyümese iyi, tatlı göbek ve kalçayı büyütüyo...

Ben bebegim icin hicbisey yiyemiyorum herseyde sut ve urunleri var.seker de yasak.dana eti ve diger proteinler.iyiki zeytin ve zeytin yagi var yoksa iyice ac kalirdim

Ben bebegim icin hicbisey yiyemiyorum herseyde sut ve urunleri var.seker de yasak.dana eti ve diger proteinler.iyiki zeytin ve zeytin yagi var yoksa iyice ac kalirdim

Selam canım.Sen bebeğinin kakasında mı kan görüp doktora gitmiştiniz.Kakasını inceleyip alerji olduğundan bahsetmişti bir arkadaş.Aynı sorun bende de oldu.Kakasında kan gördüm ve kakalı bezini doktora götürdüm.Doktor mikroskop da inceleyip amipli dizanteri olduğunu söyledi ve şurup verdi.Şurubu kullandık fakat yine arada sırada ben kan görüyorum kakasında.Gördüğüm zamanlarda şuna dikkat ettim oğlum ne zaman yeşil kaka yapıyorsa kan oluyor.Sarı ve kumlu kakasında hiçbir şey yok.Doktor bu şurupla geçmezse diyet yapacaksın dedi.Süt ve süt ürünlerini yememem gerektiğini belirtti.Ben bu hafta içi tekrar kakalı bezini götürüp baktıracağım.Üstelik ben deli gibi süt peynir yoğurt seven biriyim.Sen beslenme listene neler ekledin.Senin yavrunda ne gibi şikayetler olmuştu ve doktor nasıl ve ne teşhisi koydu.Bana ayrıntılı bilgi verir misin? Her şeyin için hemen hemen süt var.Kek,çikolata vb.Çok zor ne yapacaksam..Şimdiden teşekkür ederim.Bebeğine ve sana bol bol sağlık.

X