Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kulun rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.kendisine dua edenleri geri çevirmeyen;günahları bağışlayan ,herşeyi bilen,gören ve duyan yüce allah tüm dualarımızı kabul etmesi dilegiyle mevlid kandiliniz mübarek olsun.işlh güzel allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine herkesin yavrusunu bagışlasın amin...bende iyi olmaya çalışıyom allaha şükür biraz azaldı cuma günü kontrolüm var işlh artık herşey yoluna girer .bebegim gayet saglıklı ama şu kanamada bi geçseydi rabbbim sabrınıda veriyo

amin amin amin... geçer allahın izniyle canım.. rabbim bebişlerimizi korusun..

kızlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın vede bebiklerinize kandiliniz mübarek olsun bu gece bol bol salavat getirin dua edin öptüm sizi

Merhaba kızlar hepimizin mevlid kandili mübarek olsun.. rabbim bu güzel günün hatrina bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin.inşallah .. olmayanlarada nasip etsin inşallah... Benim bel ağrılarım Cok. 10 dk ayakta olsam belfitigi gibi ağrım oluyor... Çok şükür çalışmıyorum diyorum. Çünkü hergün hastanelik olucaktm. Calisanlara rabbim yardım etsin... Bazen söyleniyorum kendimi bu kadar zayif bunyeli düşünmezdim gebelikte diyorum... Ilk 3aya bağlıyorum.şimdilik. :). Bende ilk iki ay progestan kullandım. Oral.. Cok uyku getiriyor o ilaç. Bıraktıktan sonra uyumakta güçlük çektim ilk hafta. Sonra normale döndüm. Simdi yine bi yorgunluk sürekli uyuma isteği var... Ve mide bulantilarim kötünün iyisi. Onun için hala ilaç kullanyrum . Bugün yine istifra ettikten sonra biseyler yiyebildim.. ama boş mideyle istifra ediyorum ve bu beni mafediyor. Boş mideyle istifra etmeme ve yinede yemeklerimi Cok iyi yememe ragmen 1kilo vermisim... Ama kilom iyi zaten. :). Bende böyle kızlar..

amin saol canım sizlerinde kandili mübarek olsun Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi inşallah.. yakında azalır istifraların merak etme:)

Selam kızlar şimdi geldik dr.dan ve uykusuzluktan ölüyorum...Bebeğim sağlıklı şükür kıpır kıpırdı 6.7 cm boyumuz olmuş kalbide çok güzel atıyordu...Karın zarımda kan gördü ve dinlenmeye devam etmemi söyledi ve o kadar iğne ilacın yanında her gün karından olacağım yeni bir iğne verdi hemde doğuma kadar yapacakmışım,neyse sağlıklı olsunda bebişim vuracağız artık ne yapalım...PAMPAM senin sorduğun o soruyuda sordum akıntı o önemli değil bebeğin suyu gayet normal diye cevap verdi dr.um...Yarım saate yakın ultrasonda kaldık ense kalınlığı 1.72 çıktı 2.5 a kadar normalmiş burnunada baktı normalmiş sonrada kan verdik haftaya arayıp öğrenecekmişim sonucu...Kredi kartı geçmiyo kızlar peşin alıyorlar hazırlıklı gidin...Beklentimde az istediler 55 tl dediler...Ben bazı arkadaşlardan 120 falan diye duymuştum...Eeee başkaa başkaaa ne dedi he kara kara gelirse lekelenme korkma dedi çok olursa aramamı söyledi karın zarındakilerin hepsi çıkacakmı dedim emilebilir çıkmayabilir dedi...Cinsiyetinede büyük ihtimal erkek dedi ama bir daha ki sefere garantileriz dedi..İşte böyle kızlar kanamam bile olsa bebeğimi görünce keyffim yerine geldi işte...Abileyyy sen ne durumdasın....Yazılan hiçbişeyi okuyamadım akşama açarım bilgisayarı uyuyacağım kızlarrr...

saol canım, buarada hayırlı olsun demek erkek bebek:) Allah hzayırlı ve sağlıklı bir evlat versin hem sana hem bize inşallah.. buarada ne iğnesi öyle hergün vurulman gereken

Gökçe selam canım. İkiz gebelikte ikili kan testi olmuyormu bilgin vardır senin? Sadece ense kalınlığına Kalp atışlarına burnuna Falan bakılıyormuş?Birde sen İstanbul damısın? Eğer öyleyse hangi hastane

Gökçe selam canım. İkiz gebelikte ikili kan testi olmuyormu bilgin vardır senin? Sadece ense kalınlığına Kalp atışlarına burnuna Falan bakılıyormuş?Birde sen İstanbul damısın? Eğer öyleyse hangi hastane

Oluyor tatlım. Şimdi kontrole gittiğimizde ense kalınlığına ve burnuna bakacak. Bana ölçüm kağıtlarını verecek. Bende onunla laborant arkadaşıma gidip kan vereceğim. Kan sonucunu da doktoruma mail atacağım.. Aksatma sakın. Olmuyor diye bir şey yok..

Kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Dün ev temizlediğimden giremedim bir daha. Malum kaplumbağa gibi hareket ediyorum.

Dua eden tüm arkadaşlara da amiiiiinnnn diyorum kocaman. Bu hafta ve önümüzdeki haftalar bebeklerimizin ikili test haftaları. Hepimizin güzel sonuçlar alacağına inandığım gibi kendim için de hiç bir endişe taşımıyorum.

nescim ben hastaneye gitmiyorum. Özel muayenehanesine gidiyorum. İstediği tetkikleri de dışarıda ya özel de ya devlette yaptırıyorum. İstanbul dayım bende ama mesela ilk kan testi istediğinde Taksim İlkyardım da yaptırdım. Görümcem orada çalışıyor sıra beklemeden hallediyorum işlerimi. Ama bu ikili testi laborant arkadaşıma götüreceğim.

nescim ben hastaneye gitmiyorum. özel muayenehanesine gidiyorum. Istediği tetkikleri de dışarıda ya özel de ya devlette yaptırıyorum. Istanbul dayım bende ama mesela ilk kan testi istediğinde taksim ilkyardım da yaptırdım. Görümcem orada çalışıyor sıra beklemeden hallediyorum işlerimi. Ama bu ikili testi laborant arkadaşıma götüreceğim.

canım ne zaman senin ense kalınlığı ve ikili test benim randevum 29 ocakta

nescim ben hastaneye gitmiyorum. Özel muayenehanesine gidiyorum. İstediği tetkikleri de dışarıda ya özel de ya devlette yaptırıyorum. İstanbul dayım bende ama mesela ilk kan testi istediğinde Taksim İlkyardım da yaptırdım. Görümcem orada çalışıyor sıra beklemeden hallediyorum işlerimi. Ama bu ikili testi laborant arkadaşıma götüreceğim.

Aaa benimde eşim taksim ilk yardımda sağlık memuru. Ben tedaviyi memorialde oldum şu 3 aylık dönemi orda geçiriyim daha sonra başka doktora gideyim diyorum çünkü memorialde hem muayene ücreti pahalı hem ultrasona girmek pahalı.bide ikiz yaa ondan devam ediyim diyorum ama bilemedim ne yapıcam. Rutin kan tahlillerimi bende Taksim'de yaptırıyorum hatta hastaneye bile gitmeden eşim kanımı alıyor götürüyor:) haftaya 12 hafta memorialdeki doktorum beni yine memorialde bir doktora yönlendirdi 12 hafta kontrolleri için o konuda uzmanmış şansya o doktor da hafta izinde Şubat 4.5 gibi gel dedi. O zamanda 12 hafta geçiyor bende o zaman yaptırmak istiyorum nereye gideceğimi bilemedim. Ne zor şeylermiş

Bende 2li testin sonuçunu merak ediyorum.Bi arkadaşımla konuştum da dedi ki ense kalınlığını ölçerken bi sorun varsa oanda soylerdi dedi.Doktor bana bisey demedi ogün

Aaa benimde eşim taksim ilk yardımda sağlık memuru. Ben tedaviyi memorialde oldum şu 3 aylık dönemi orda geçiriyim daha sonra başka doktora gideyim diyorum çünkü memorialde hem muayene ücreti pahalı hem ultrasona girmek pahalı.bide ikiz yaa ondan devam ediyim diyorum ama bilemedim ne yapıcam. Rutin kan tahlillerimi bende Taksim'de yaptırıyorum hatta hastaneye bile gitmeden eşim kanımı alıyor götürüyor:) haftaya 12 hafta memorialdeki doktorum beni yine memorialde bir doktora yönlendirdi 12 hafta kontrolleri için o konuda uzmanmış şansya o doktor da hafta izinde Şubat 4.5 gibi gel dedi. O zamanda 12 hafta geçiyor bende o zaman yaptırmak istiyorum nereye gideceğimi bilemedim. Ne zor şeylermiş

Canım benimkine gel diyeceğim ama benimki de pahalı. Ama şöyle bir güzelliği var. Profesör olduğu için 300 TL muayenesi ama ikinci muayenen ücretsiz. Ultrasonmuş, ekstra şeylermiş onlara para almıyor. Muayenen 150 tl ye geliyor gibi düşün. İkiz olunca riske atamadım bende bırakamadım kendi doktorumu. Ama çok güveniyorum. Senin eşin hangi bölümde çalışıyor canım. Tesadüfe bak. Görüşmek istersen veririm doktorumun telini.. Bir de kendini tek bir yere takip ettirmeni öneririm. Yeni başlangıçlar yanlışlıkları çıkarmasın ortaya. Ablam da yaşamıştı. Hamile kaldığını öğrenince 4 doktor değiştirdi. Son doktoru tam hesaplama yapamadığı için bebek anne karnında fazla kaldı dolayısıyla pisliğini yedi. 1 hafta yoğun bakımda yattı yeğenim. Yani korkma aynısı sana olacak değil. Ama seçtiğin kimse onda kalmalısın Memorial dan sonra.

Bende 2li testin sonuçunu merak ediyorum.Bi arkadaşımla konuştum da dedi ki ense kalınlığını ölçerken bi sorun varsa oanda soylerdi dedi.Doktor bana bisey demedi ogün

Aslında ben bu doktor tiplerinden nefret ediyorum. iyi ya da kötü bir açıklama yapmak zorunda. Bence normal olduğu için bir şey söylememiştir. Anormal bir durum olsa acil sonuç isteyebilirdi.

Aslında ben bu doktor tiplerinden nefret ediyorum. iyi ya da kötü bir açıklama yapmak zorunda. Bence normal olduğu için bir şey söylememiştir. Anormal bir durum olsa acil sonuç isteyebilirdi.

Evet bana 15gün sonra sonuç alıcaksın dedi.Dediğim arkadaşın 2li testi sorunlu çıktı oyüzden ona sormak istedim bende işte oda bisey oldugunda soyluyolar dedi ense kalınlığında yada burun ölçümünde

Evet bana 15gün sonra sonuç alıcaksın dedi.Dediğim arkadaşın 2li testi sorunlu çıktı oyüzden ona sormak istedim bende işte oda bisey oldugunda soyluyolar dedi ense kalınlığında yada burun ölçümünde

15 gün uzun bir süre değil mi ya... Para verdin mi kan testine peki..

Hayır test için ayrı bi ücret alınmadı normal muayene ücreti verdim 2li test için almıyolarmış.3 lü yada 4lü de ücretliymiş.

Peki arkadaşının testi kötü çıkınca ne yaptırdılar. Bildiğim kadarıyla amniyosentez yapıyorlarmış.

X