Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Selam kızlar şimdi geldik dr.dan ve uykusuzluktan ölüyorum...Bebeğim sağlıklı şükür kıpır kıpırdı 6.7 cm boyumuz olmuş kalbide çok güzel atıyordu...Karın zarımda kan gördü ve dinlenmeye devam etmemi söyledi ve o kadar iğne ilacın yanında her gün karından olacağım yeni bir iğne verdi hemde doğuma kadar yapacakmışım,neyse sağlıklı olsunda bebişim vuracağız artık ne yapalım...PAMPAM senin sorduğun o soruyuda sordum akıntı o önemli değil bebeğin suyu gayet normal diye cevap verdi dr.um...Yarım saate yakın ultrasonda kaldık ense kalınlığı 1.72 çıktı 2.5 a kadar normalmiş burnunada baktı normalmiş sonrada kan verdik haftaya arayıp öğrenecekmişim sonucu...Kredi kartı geçmiyo kızlar peşin alıyorlar hazırlıklı gidin...Beklentimde az istediler 55 tl dediler...Ben bazı arkadaşlardan 120 falan diye duymuştum...Eeee başkaa başkaaa ne dedi he kara kara gelirse lekelenme korkma dedi çok olursa aramamı söyledi karın zarındakilerin hepsi çıkacakmı dedim emilebilir çıkmayabilir dedi...Cinsiyetinede büyük ihtimal erkek dedi ama bir daha ki sefere garantileriz dedi..İşte böyle kızlar kanamam bile olsa bebeğimi görünce keyffim yerine geldi işte...Abileyyy sen ne durumdasın....Yazılan hiçbişeyi okuyamadım akşama açarım bilgisayarı uyuyacağım kızlarrr...

Canımmmm çok sevindimmmm. Topiğimizin ilk cinsiyet haberini verdin :) Allahım tahlil sonuçlarını da güzel almamızı nasip etsin. Dur listeye ekleyeyim hemen..

Ve ben 11hft.2d bebegimi hissediyorum her nekadar dokturum ve kocacim mümkün degil desede. Benim bebisim onlara nispet kendini bana hissetiriyor.. ultrasondan baktigimzda daha 10haftalikken maşallah oyle bi hareketliydiki hissettigime inanıyorum...

Ayy canımm nasıl hissediyorsun... Neye benziyor....

içimi rahatlattin canm. Genelde bicok hamisin çay gözünde kararır. Iyiki ben icebiliyorum.. yoksa dr inaniyorimki banada su içme kotası koyacaktı. Ve ben icemicektim...

Ama bende içmek istiyorum yaaa... Bu arada bende olağanüstü zeytin yiyorum.. Elimde pet şişe ölçe ölçe su içiyorum. İnsaf yaaa.. Kahvaltı da bile çay değil su içiyorum. Artık süt içmeyi deneyeceğim. Belki başlayabilirim.

ben daha Cok kırılgan oldum.. hasta oldum arayanim annemdi . :KK43: sadece. Aslında bu durumda kırılgan olmuyorum . Dimi. Canim. Saolsun allah eşimi başımdan eksik etmesin o bakti bana annem baska bir ilde. Anneme o kadar cok hasta olduğumuda soyleyemiyordum. Çok üzülür diye... Hamileliğimin su gününe kadar bir corba verenim olmadı canm eşimden baska.. Cok üzgünüm.. oysa ben yardım zamanında nasil davrandm.. bunlar aklıma geldikçe Cok üzülüyorum. Ve uzuldugumde nefes darlığım var nefesim kesiliyor... Sadece rabbime dua ediyorum. Sen herkesin gönlüne göre ver inşallah diyorum... Beni kimseye muhtaç etme diyorum rabbime... Normal doğumu nasip etki ilk günden kalkıp her işimi yapip kimseye muhtaç olmiyim insallah diyorum.... Rabbim Cok büyük... Bunu hicbiselkilde hamilelik duygusalligina yoramam. Çünkü herşey ortda... Insanın sadece keyifli mutlu zamanlarında yanında olanlar. Onlari allaha havale ediyorum...

Canımmm üzme sakın kendini. Bak ben hayatta hiç bir zaman ben herkese koştum kimse bana gelmiyor demedim. Çünkü ben güçlü bir insanım herşeyin altından kalkacağımı biliyorlar diyorum. Bir şey diyim mi gelip başımda bekledikleri zaman kendimi aciz hissediyorum işte bu yüzden bu kadar agresifleşiyorum. Yani bu konuları ne düşünür kendimi üzerim ne de bebeklerimi yorarım. Kocam bana yeter :) Allah bize dayanak olarak eşlerimi vermiş zaten. Bir şey istiyorsan ondan iste en azından borçlu kalmıyorsun.. Ama şimdi bir bana bir adım gelince ben 3 adım koşuyorum. Kendimi yoracağıma kocam yorulsun değil mi :) :KK16:

çiçekdemeti canm. Bende kusarken diyorum heriste bi hayır vardir. Bebeğim Cok şükür orda diyorum. :) çünkü bende pinpirikliyim. Bak ikigundur kasiklarim agrimiyor diye acaba biseymi oldu diyorum.... Bazı gebeler 5.6 aya kadar bisey hissetmiyor. Yani ben o sekil daha Cok sitrese gircegimi düşünüp razi geliyorum bu halime.. ki beni istifra ederken duysan biri bogazliyor sanırsın. Çünkü mide bos olunca... Ve ben okadar zorlaniyorumki afedersiniz altima kaciriyorum... Baya çiş ediyorum..:) yani.. ilk korkuyordum ama anneme soylence rahatladm ondada öyle oluyormuş.. ki annemin hamileliği öyle dillerdedir cok zor geçiyormuş ilk3 ayi.. benm bi Cok kişiye gore iyidir bence... Bulantim henüz bitmedi ama eskisi gibi gunde iki defa istifra etmiyorum. 1haftadır 3.4defa oldu yani. Bugnle ... Ama ogurme. Acligimi hisseder hissetmez gün içinde oluyor.hemen. daramamindi yanlış yazmadysam onu kullanıyorum.mide bulantisi için. Sabah atmadan kahvaltı yapamıyorum... Normalde sabah birde aksam almam ii ediyordu beni ama dün 3e cikti. Tabi araliklarla. Yani bugüm dünden sinyal vermiş bana... Bendede bazen karamsarlık oluyor ama geçen haftalara göre ii olduğum için geçer inşallah diyorum canm...

Selam kızlar şimdi geldik dr.dan ve uykusuzluktan ölüyorum...Bebeğim sağlıklı şükür kıpır kıpırdı 6.7 cm boyumuz olmuş kalbide çok güzel atıyordu...Karın zarımda kan gördü ve dinlenmeye devam etmemi söyledi ve o kadar iğne ilacın yanında her gün karından olacağım yeni bir iğne verdi hemde doğuma kadar yapacakmışım,neyse sağlıklı olsunda bebişim vuracağız artık ne yapalım...PAMPAM senin sorduğun o soruyuda sordum akıntı o önemli değil bebeğin suyu gayet normal diye cevap verdi dr.um...Yarım saate yakın ultrasonda kaldık ense kalınlığı 1.72 çıktı 2.5 a kadar normalmiş burnunada baktı normalmiş sonrada kan verdik haftaya arayıp öğrenecekmişim sonucu...Kredi kartı geçmiyo kızlar peşin alıyorlar hazırlıklı gidin...Beklentimde az istediler 55 tl dediler...Ben bazı arkadaşlardan 120 falan diye duymuştum...Eeee başkaa başkaaa ne dedi he kara kara gelirse lekelenme korkma dedi çok olursa aramamı söyledi karın zarındakilerin hepsi çıkacakmı dedim emilebilir çıkmayabilir dedi...Cinsiyetinede büyük ihtimal erkek dedi ama bir daha ki sefere garantileriz dedi..İşte böyle kızlar kanamam bile olsa bebeğimi görünce keyffim yerine geldi işte...Abileyyy sen ne durumdasın....Yazılan hiçbişeyi okuyamadım akşama açarım bilgisayarı uyuyacağım kızlarrr...

rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canm.. maşallah.. ..:emir_bebek:

Ayy canımm nasıl hissediyorsun... Neye benziyor....

ya canım böyle belli ufacık bişey pıt pıt vuruyor.. hani kalsiyum eksikliği sebebiyle vucutta bazı bölgelerde derimiz atarya hani öyle bir his.. ama bu daha içten.. yani bende ilk başta gaza falan yoruyordum.. ama geçen günkünü kesinlikle gaza falan yoramam.. yani.. kimse beni o olmadığına inandıramaz.. :) ilk gebelik çok geç hissedilrde deniyor.. ama sanırım ben hissetiğime inanmaktan vazgeçmicem :) ve kanepede iki ayağımda karınma dayalı kitap okuyordum. onu sıkıştırdım sanırım. rahatsız oldu.. :)bıcırım..

Ama bende içmek istiyorum yaaa... Bu arada bende olağanüstü zeytin yiyorum.. Elimde pet şişe ölçe ölçe su içiyorum. İnsaf yaaa.. Kahvaltı da bile çay değil su içiyorum. Artık süt içmeyi deneyeceğim. Belki başlayabilirim.

canım içersin inşallah 1...2 haftaya kadar..şu küçük meyve sıkacaklarından alıp portakal sıkıp içsen nasıl olur.. ben kahvaltıda yapmak istiyorum ama hiç çekmiyor canm..

canım içersin inşallah 1...2 haftaya kadar..şu küçük meyve sıkacaklarından alıp portakal sıkıp içsen nasıl olur.. ben kahvaltıda yapmak istiyorum ama hiç çekmiyor canm..

Canım herşeyi içiyorum. Sıkma portakal diğer meyve suları sadece çay içemiyorum. Bir de doktorum çok fazla meyve suyu içmemi tavsiye etmiyor malum ilerde şeker sorunu yaşayabilirim diye.

meltem angel : 01.08.2013
afrasyab : 01.08.2013
pınark1 : 01.08.2013
CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
armena : 03.08.2013
nihal_tde : 04.08.2013
worlds_diamonds : 05.08.2013
mtmtk : 05.08.2013
beyazcekirge : 05.08.2013
mutlu80 : 06.08.2013
Symrt : 06.08.2013
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
NKT-EFE : 06.08.2013
miaw : 06.08.2013
hatice1988 : 06.08.2013
onurumsun : 06.08.2013
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
jezabel20 : 07.08.2013
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
eylul050 : 08.08.2013
shcne : 08.08.2013
FKM : 08.08.2013
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
bezmicihan : 08.08.2013
salvana : 09.08.2013
kokkoos : 09.08.2013
eymen-berat : 09.08.2013
womanbaby : 09.08.2013
sekercm : 10.08.2013
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
polianna : 11.08.2013
mty4961 : 12.08.2013
kukla38 : 12.08.2013
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
vedax : 12.08.2013
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gulsun01 : 13.08.2013
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
pastelcik : 15.08.2013
Kace : 15.08.2013
sevgiseliseliseli : 15.08.2013
aycaf : 15.08.2013
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
deeniiz : 16.08.2013
pinks : 16.08.2013
lili08 : 17.08.2013
ayla_te : 17.08.2013
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
milka84 : 20.08.2013
tondero : 20.08.2013
gamze : 20.08.2013
tuuuuuuba : 21.08.2013
ilktos : 21.08.2013
anneyim83 : 21.08.2013
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mız mız : 23.08.2013
gezgin : 23.08.2013
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
sunbal : 24.08.2013
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
yasamayiseviyorum : 24.08.2013
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tutimucize : 26.08.2013
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
delimavi86 :27.08.2013
Arzu2755 :27.08.2013- Kesesi göründü.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
mdaa : 28.08.2013
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
rooc : 29.08.2013
ladubirddd : 30.08.2013
gizz : 30.08.2013
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Seyllaa : 07.09.2013

Canımmm üzme sakın kendini. Bak ben hayatta hiç bir zaman ben herkese koştum kimse bana gelmiyor demedim. Çünkü ben güçlü bir insanım herşeyin altından kalkacağımı biliyorlar diyorum. Bir şey diyim mi gelip başımda bekledikleri zaman kendimi aciz hissediyorum işte bu yüzden bu kadar agresifleşiyorum. Yani bu konuları ne düşünür kendimi üzerim ne de bebeklerimi yorarım. Kocam bana yeter :) Allah bize dayanak olarak eşlerimi vermiş zaten. Bir şey istiyorsan ondan iste en azından borçlu kalmıyorsun.. Ama şimdi bir bana bir adım gelince ben 3 adım koşuyorum. Kendimi yoracağıma kocam yorulsun değil mi :) :KK16:

yok canm emin ol bende oyleyim .dayanamam sürüne sürüne bile olsa kendi işimi kendim yaparım.. ben yanıma gelme işini falan geçtim . ki ben eşim4--5 günyanmda olmuyor bazen .yani böylee..
bir telefon yemin ediyorum bana bir telefon yeterdi... ama onu bile çok gördüler bana demekki...benm bir akrabam var 5-6 tane çocugu var. onlara bakana kadar canı çıkıyor.. beni arayıp canın ne istiyorsa söle bana yapayım gel ye dedi... ben onu arayıp hiç bişey istemedim.. ama aradığı ogünden beri sanki hergün bana bişey yapıp geitirıyorda ben yiyiorum.gibi hissediyorum.. bir telefon yeterdi bana geçekten .ve ben o telefonuda onlardan uzaklaşmak istemediğim için istiyorum.söyledğin gibi onlar bana 1 gelse yemin ediyorum ben 3-5-10 giderim. ama böyle olunca benm içimdeki his ve sevgi gidiyor ve ben onlara eskisi gibi olamam...bu beni üzüyordu taki dün çok düşünüp nefesim kesillinceye kadar. kalktım ve silkelendim... kimler için üzüyorum yavrumu dedim.. inşallah takmayacağım bunları dedim.. söyledğin gibi canm bende hep içimden onu söylüyorum.. herkez sağlıklı olsun evinde olsun rabbim ne beni kimseye muhtaç etsin nede başkasını bana muhtaç etsin.... rabbim annemi babamı ve tabiki canım kocamı başımdan eksik etmesin.. kocam benm herşeyim.. rabbim onu ve bebeğimi bana bağışlasın.. herkesinki inşallah...ALLAH herkesin gönlüne göre versin...

Canım herşeyi içiyorum. Sıkma portakal diğer meyve suları sadece çay içemiyorum. Bir de doktorum çok fazla meyve suyu içmemi tavsiye etmiyor malum ilerde şeker sorunu yaşayabilirim diye.

hmm anladım canm onada dikkat etmek lazım tabi...ilk cinsiyet belli oldu bakalım.. bizimkiler neler ..:KK49::KK49::emir_bebek:

$Çin takvimi.jpg $Çin takvimi.jpg
Yaşınıza göre hamile kaldığınız ayı seçin. Bakalım neyiniz olacakmış..

Yooo dur hemen bakayım.... NASIL BAKACAĞIM?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

bu topikte canm bebişlerinin sanırım12.hafta 13.hafta resimleri daha kesin sonuç verirmiş.. çıkıntıya bakıyorlar.. eğer resimde çıkıntı gözükoyrsa tahmin yürütürler ordaki arkadaşlar bana bi arkadaş kız dedi bi arkadaş erkek dedi.. ama benm 10 haftalıkkenki resmi bebişimin yani o haftalarda ki çıkıntı herikisindede aynı olabiliyormuş...bende kız diye tahmin yürütüyorum nuba göre bakınca daha çok ama içimdende erkek geçiyor .. bilemiyorum yani resmi varsa bebiklerin paylaş istersen. yorumlarsınlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

bu topikte canm bebişlerinin sanırım12.hafta 13.hafta resimleri daha kesin sonuç verirmiş.. çıkıntıya bakıyorlar.. eğer resimde çıkıntı gözükoyrsa tahmin yürütürler ordaki arkadaşlar bana bi arkadaş kız dedi bi arkadaş erkek dedi.. ama benm 10 haftalıkkenki resmi bebişimin yani o haftalarda ki çıkıntı herikisindede aynı olabiliyormuş...bende kız diye tahmin yürütüyorum nuba göre bakınca daha çok ama içimdende erkek geçiyor .. bilemiyorum yani resmi varsa bebiklerin paylaş istersen. yorumlarsınlar..

Yok cnm benimkilerin resmi 9 haftalık. Görünmez orada..

Kulun rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.kendisine dua edenleri geri çevirmeyen;günahları bağışlayan ,herşeyi bilen,gören ve duyan yüce allah tüm dualarımızı kabul etmesi dilegiyle mevlid kandiliniz mübarek olsun.işlh güzel allahım kandillerin yüzü suyu hürmetine herkesin yavrusunu bagışlasın amin...bende iyi olmaya çalışıyom allaha şükür biraz azaldı cuma günü kontrolüm var işlh artık herşey yoluna girer .bebegim gayet saglıklı ama şu kanamada bi geçseydi rabbbim sabrınıda veriyo

X