Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Peki arkadaşının testi kötü çıkınca ne yaptırdılar. Bildiğim kadarıyla amniyosentez yapıyorlarmış.

Başka bir dokt.gitti oda aynı sonuçu soyledi.Amniyosentez yaptırmadı çocugum benim o kıyamam neolursa olsun evladımdır dedi.

Canım benimkine gel diyeceğim ama benimki de pahalı. Ama şöyle bir güzelliği var. Profesör olduğu için 300 TL muayenesi ama ikinci muayenen ücretsiz. Ultrasonmuş, ekstra şeylermiş onlara para almıyor. Muayenen 150 tl ye geliyor gibi düşün. İkiz olunca riske atamadım bende bırakamadım kendi doktorumu. Ama çok güveniyorum. Senin eşin hangi bölümde çalışıyor canım. Tesadüfe bak. Görüşmek istersen veririm doktorumun telini.. Bir de kendini tek bir yere takip ettirmeni öneririm. Yeni başlangıçlar yanlışlıkları çıkarmasın ortaya. Ablam da yaşamıştı. Hamile kaldığını öğrenince 4 doktor değiştirdi. Son doktoru tam hesaplama yapamadığı için bebek anne karnında fazla kaldı dolayısıyla pisliğini yedi. 1 hafta yoğun bakımda yattı yeğenim. Yani korkma aynısı sana olacak değil. Ama seçtiğin kimse onda kalmalısın Memorial dan sonra.

Şu anda aynı doktorum daha değiştirmedim. Bende ikiz olduğu için değiştirmek pek istemiyorum ama ne bilim muayenesi 220 tl.tabi diğer şeyler hariç hadi kan testlerini falan orda yaptırmıyorum.mesela Şubat'ın 5 inde gideceğim doktorun muayenesi 285 tl bide ultrason için 200 tl falan dediler ense kalınlığına ve diğer şeylere baktırmak için de ona canım sıkıldı zaten muayenede ense kalınlığına falan bakıcak ayrıcaki parayı anlamadım. Benim eşim üroloji bölümünde senin görümcen hangi bölümde? Bakıcam duruma göre ya türkiye hastanesine Yada Florence Nightingale gidicem herman beye ben tüpden önce aşılamayı hermanda yaptırmıştım bilmem duydun mu? Oda iyi bir doktor

Şu anda aynı doktorum daha değiştirmedim. Bende ikiz olduğu için değiştirmek pek istemiyorum ama ne bilim muayenesi 220 tl.tabi diğer şeyler hariç hadi kan testlerini falan orda yaptırmıyorum.mesela Şubat'ın 5 inde gideceğim doktorun muayenesi 285 tl bide ultrason için 200 tl falan dediler ense kalınlığına ve diğer şeylere baktırmak için de ona canım sıkıldı zaten muayenede ense kalınlığına falan bakıcak ayrıcaki parayı anlamadım. Benim eşim üroloji bölümünde senin görümcen hangi bölümde? Bakıcam duruma göre ya türkiye hastanesine Yada Florence Nightingale gidicem herman beye ben tüpden önce aşılamayı hermanda yaptırmıştım bilmem duydun mu? Oda iyi bir doktor

Canım yaaa valla ohaaaa diyorum. Ben benimkine pahalı diyordum ama bedavaymış valla. Bir de öyle hadi baktım git yoktur. Dakikalarda izlettirir bebeklerimi gösterir herşeylerini. Hatta oturup sever yani. Ben mesela 9 haftalık kontrolümde 300 TL vermiştim. Şimdi ölçümler için para ödemeyeceğim. Bence bekleme başka doktor bak sen.

Canım yaaa valla ohaaaa diyorum. Ben benimkine pahalı diyordum ama bedavaymış valla. Bir de öyle hadi baktım git yoktur. Dakikalarda izlettirir bebeklerimi gösterir herşeylerini. Hatta oturup sever yani. Ben mesela 9 haftalık kontrolümde 300 TL vermiştim. Şimdi ölçümler için para ödemeyeceğim. Bence bekleme başka doktor bak sen.

Tamam iyi hastane ama çok kazık:) bakalım şimdilik devam sonra bırakıcam benim 5 Şubat'ta olucam ense kalınlığı kontrolüm oda 13 haftata denk geliyor normal dediler senin nezaman yapıldı canım eşimde 12 haftada baktıralım diyor doktorum da olur o zamanda dedi

Tamam iyi hastane ama çok kazık:) bakalım şimdilik devam sonra bırakıcam benim 5 Şubat'ta olucam ense kalınlığı kontrolüm oda 13 haftata denk geliyor normal dediler senin nezaman yapıldı canım eşimde 12 haftada baktıralım diyor? Stres oldum resmen :)

Sen erken mi diyorsun bende geçmi diyorum? 11-14. hafta arası diyorlar bu ense kalınlığı için Ama en ideali 12.haftaymış.

benim geç döllenme canım 1 hafta geriden geliyor ultrasonda onuda hesaba kattı galiba normali 12 ama 11 gibi oluyor hayırlısı inşallah şuan tek telaşımız bu dimi aklıma geldikçe korku basıyor ama rabbime sığınıyorum

Sen erken mi diyorsun bende geçmi diyorum? 11-14. hafta arası diyorlar bu ense kalınlığı için Ama en ideali 12.haftaymış.[/QU

Kızlar bende 12-14 hafta arası diye biliyorum. 11 hafta çok erken değil mi ya. Beni 13. hafta çağırdı. Biraz daha büyümesini istedi herhalde...

benim geç döllenme canım 1 hafta geriden geliyor ultrasonda onuda hesaba kattı galiba normali 12 ama 11 gibi oluyor hayırlısı inşallah şuan tek telaşımız bu dimi aklıma geldikçe korku basıyor ama rabbime sığınıyorum

En ideali 12. Haftaymış ama bende 13. Hafta gidicem doktor 12 hafta izne ayrıldığı için ne şans.ne gelirse Rabb'inden ama dediğin gibi ister istemez korkuyorsun ama bi iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Tamam iyi hastane ama çok kazık:) bakalım şimdilik devam sonra bırakıcam benim 5 Şubat'ta olucam ense kalınlığı kontrolüm oda 13 haftata denk geliyor normal dediler senin nezaman yapıldı canım eşimde 12 haftada baktıralım diyor? Stres oldum resmen :)

Canım ben daha yaptırmadım 13. haftada gideceğim. Ama bence eşin acele etmesin 13. haftada uygundur. Bu arada benim görümcem Dahiliye 2 de çalışıyor. Boşuna stres etme kendini..Yazık valla

Sen erken mi diyorsun bende geçmi diyorum? 11-14. hafta arası diyorlar bu ense kalınlığı için Ama en ideali 12.haftaymış.[/QU

Kızlar bende 12-14 hafta arası diye biliyorum. 11 hafta çok erken değil mi ya. Beni 13. hafta çağırdı. Biraz daha büyümesini istedi herhalde...

İnşallah bebişler sağlıklı sıhhatli gelir canım bende 13. Haftada gidicem 1 hafta nasıl geçecek acep:)

En ideali 12. Haftaymış ama bende 13. Hafta gidicem doktor 12 hafta izne ayrıldığı için ne şans.ne gelirse Rabb'inden ama dediğin gibi ister istemez korkuyorsun ama bi iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

canım bilmyiyorum vallahi doktor o güne verdi randevuyu nasip artık zaten bekledikçe daha çok stres oluyorum artık doktor ne önderdiyse onu yaptırıcaz hakkımızda hayırlısı

Evet bana 15gün sonra sonuç alıcaksın dedi.Dediğim arkadaşın 2li testi sorunlu çıktı oyüzden ona sormak istedim bende işte oda bisey oldugunda soyluyolar dedi ense kalınlığında yada burun ölçümünde

2li testin sonucu neden okadar uzun sürede çıkıyor. sonuçta ultrasonla bakılmıyormu? yada ultrason normal çıksa bile, kan sonucu başlı başına bir risk mi?

olsun canım biz çağırılan zamanda gidelim rutini bozmayalım:) ne ka erken o ka az stres :)

en azından bebşleriimizi görmüş oluruz , bayılıyorum zaten muayeneye gitmeye:) inşallah görürürz bi an önce sağlıklılıdırlar inşallah.. zaten görmedim diye 1 hafta sonra çağırırsa tekrar hoş olmaz, muayene parası çok tutuyor ya:KK43: sen istanbuldamısın

Benim 2li test 11+4 de oldu ense kalınlığını ölçtü bide burnunu kan aldılar 15 gün sonra sonuç ddi

X