Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar yaa saat 19.00 gibi 15 günlük progestan atıkları içimde birikmiş gibi o çıktı.1 saat sonrada elimi dolduracak kadar kahverengi kanama...Dr u da aramadim ağrım da yok ama şaşkındı gene ya...Diktim ayaklarimi yatıyorum.Tuvalete gitmeye korkuyorum.Persembeydi randevum yarın mi gitsem

Canım kanama kahverengiyse endişelenme. Ama bence yarın git doktoruna. Bir gün önceden gitmenin sakıncası yok bence. Bu jel atıklarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum ben.

Canım kanama kahverengiyse endişelenme. Ama bence yarın git doktoruna. Bir gün önceden gitmenin sakıncası yok bence. Bu jel atıklarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum ben.

Anlamadım ki Gökçe ya.Ama bu sefer daha bilinçli olduğum için daha az endiselendim.Bir kez geldi ve durdu kanama ama bana gene uyku yok...Ayaktayken vücut her gün ki progestani düzenli atıyordu vücuttan,15 gündür yattığım için birikim oldu tamamda demekki öncesinde kanama olmuş içimde onlar çıkınca tıkanıklık açıldı ve kahverengi olan eski kanama çıktı diye düşündüm.Ben gene dayanamayip dr'u aradım yarın sabah gel dedi,hayırlısı bakalım.ABILEY çok geçmiş olsun sanada canım ya...Bu arada geçen seferde 3 gün önce olmuştu kanaman benden,bu sefer de aynı...bir daha yasamayiz inşallah...Pampam sende korkma canım seninki de kesin jel birikimi....Dua edin kızlar banadaaaa

dr bana da kahverengi gelen şeylerden korkma demişti kırmızı yada pembe olursa hemen gel demişti ama öyle olmuyo işte.. benden de geldi dün o birikinti hemde baya büyüktü. dediğin gibi eskisine nazaran çok daha kısıtlı hareket ediyoruz yatıp dinleniyoruz jelde emilmio doğru düzgün.. çok geçmiş olsun, biran önce güzeel hayırlı haberlerini bekliyorum.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah..

bir de bişey sorucam kızlar size, bende genelde otururken sanki 1-2 damla diyim su gibi bir akıntı oluyor. yani akıntı demek yanlış olabilir çünkü bildiğin su damlası gibi sümüksü değil yani.. 1 aydır falan var. iki gün önce dr.a gittiğimde sorucaktım unuttum gene.. sizde de oluyor mu acaba

Bir daha birşey olmadı ama sıfır uykuyla doktora gidicem birazdan.Ara ara benden de geliyor o su gibi şey soracaktım dr.a yazarım gelince Pampam

kızlar çok geçmiş olsun neler olmuş öyle paniklemeyin demek istiyorum ama insanın elinde değil benimde dün kasıklarımda inanılmaz ağrım vardı korktum çok sabaha kadar devam etti şuan hafifledi ama çok korkuttu beni çok oturup bebeği mi sıkıştırıyorum acaba

Bir daha birşey olmadı ama sıfır uykuyla doktora gidicem birazdan.Ara ara benden de geliyor o su gibi şey soracaktım dr.a yazarım gelince Pampam

canım benden de geliyor o önce sıvı geliyor sonra arkasından kremsi beyaz birşey normaldir diye düşünüyorum ama haber et bizede ne olur ne olmaz

Çok çok geçmiş olsun,Allah bir daha bu korkuları yaşatmasın kızlar,çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Neyse ki bebişleriniz olumsuz etkilenmemiş bu kanamalardan.Bünyeden bünyeye değişebiliyor bu durum,eşimin yeğeni iki hamileliğin de de çok yoğun kanamalar yaşadı.Çok şükür ki şimdi biri 6 yaşında biri 2 aylık yavrularının.Bebekleri hiç etkilenmedi bu kanamalardan.Sizler de içinizi ferah tutun.Tabii ki o anda soğukkanlı olabilmek imkansız ama Allah herşeyin gücünü veriyor bir şekilde.
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.

Benim de dün gece alttan alttan vuran ağrılarım olunca epey bir panikledim. Biraz dinlendim,azaldı,sonra da yatıp uyudum,sabaha birşey kalmamıştı.Cuma doktor kontrolüm var,2'li testimiz yapılacak.Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı ve her kontrolden güle oynaya çıkmayı nasip etsin.

Beyaz akıntılar rengi beyaz olduğu sürece(şeffaf jelimsi de olabilir,kremsi de olabilir),kokusuz da olduğu sürece son derece normal.
Hamilelik hormonları bu tür salgıların artmasına yol açıyor.Ben günlük ped kullanıyorum ve bazen günde 3-4 kez değiştiriyorum.
Doktorum da gayet normal olduğunu söylüyor.

canım ağrı seninde kasıklarındamıydı bende dün bayağı bir panikledim eve gider gitmez yattım bir daha kalkmadım sabah hafiflemişti şimdi 10 dk da bir kalkmaya çalışıyorum yerimden bir turlayıp oturuyorum yine mecburen çalışıyoruz başka şansımız yok

Kasıklarımda değildi canım,alttan vurdu 5-6 kez,ağrılı adet olduğum zamanlardaki gibi.Karın veya kasık bölgemdeki ufak ağrılar batmalar beni endişelendirmiyor tecrübeli olduğum için :) Kzııma hamileyken de olmuştu ve rahmin yavaş yavaş büyürken bir gerilme hissi yaratması ve küçük batmalar,hafif ağrılar olması çok normal.Ama alttan vurunca ve bir hayli keskin bir sancı olunca korktum gerçekten ve wc.ye bile endişe içinde gittim.Neyse ki bir sorun olmadı .
Dün biraz fazla ayakta kaldım sanırım,biraz da stres yaptım,k.validem katarakt ameliyatı oldu,bizdeydi.Aile içi sorunlar olmuş,onları anlatınca gerildim biraz,belki de bu yüzden

üzmesek kendimizi iyi ama olmuyor işte birde benim ilk hamileliğim kendimi o kadar dinlemeye başladım ki böyle oldu bişey mi olur şöyle oldu ne olur karnım ağrıdı başım ağrıdı falan filan bunlarlada kendimizi strese sokuyoruz ama olacak bişey varsa olur zaten önüne geçmemiz ne mümkün rabbim sabır versin bizlere bu dönemde birde elimde olmadan yaptığım sinirlilik durumları var bulantılardan kaynaklandığını düşünüyorum bu bulantılar beni mahfetti

Bende kilo aldım ya neolucak sonum bilmem dokt.ilk tarttıgında 59la başlamıştım p.tesi yine tarttı :) 63 olmuşum kılo artışını anladı sanırım :):)

Gebelik hormonları da ruh halini değiştiriyor sık sık,bu çok normal.Aynı şekilde bu endişeleri taşıman da çok normal.Annelik endişeleri Allah'ın bir hikmeti aslında ve daha bebek anne rahmindeyken başlıyor onu koruma, kollama ,sahiplenme duyguları.
Tabii ki En ufak şeyleri bile büyütmek,herşeyde bir sebep aramak gereksiz,yoksa başka türlü geçmez bu 40 hafta,bitmez bu askerlik :)
Tabii ben bunları 2.bebeğime hamile olmanın verdiği tecrübeli bir anne adayı olmanın rahatlığı ile söylüyorum,yoksa ilk hamileliğimde ben de kendimi çok dinlemiştim,herşeyi netten araştırıp duruyordum doktoruma ulaşamadım zamanlarda.insanı çok yoruyor ve yıpratıyor.Bizim en çok keyif aldığımız şeleri yapmamız gerek fırsat buldukça.Zira Bebişler gelince dünyası değişiyor insanın,hele de aileden yardımcı olacak kimse yoksa yakınında.
Şahsen eşimle ben tam 3.5 sene aradan sonra ilk kez geçen ay sinemaya gidebildik.O da kızım okuldayken,gündüz matinesine :)

Canım muhtemelen ondandır. Hatta doktorum imkan vermesede ben o birikimlerin kanamayı tetiklediğini düşünüyorum. Benden mandalina büyüklüğünde gelmişti düşünsene. Geldikten sonra bir müddet daha devam etti kanamam sonra 1-2 saate kesildi. Bir daha birikim olmaması için dolandım durdum kanama olmadı. Bakalım doktorun ne diyecek haber et canım mutlaka...

Evet canım o da kullandığımız jelle alakalı..

Canım senin muhtemelen gaz sancın var. Sık sık tuvalete çıkabiliyor musun? Bende de oldu. Bende bel ağrısı da vardı. Dedim şimdi kanamam başlayacak herhalde o denli şiddetli yani. Meğerse tuvalete çıkmadığım içinmiş.

Bende kilo aldım ya neolucak sonum bilmem dokt.ilk tarttıgında 59la başlamıştım p.tesi yine tarttı :) 63 olmuşum kılo artışını anladı sanırım :):)

Canım yaa anormal bir şey olsaydı söylerdi. Yavaş git diye. Demek ki çok fazla bir artış değil.Ses çıkarmadığına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…