Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçe neden bilmiyorum ama senin iki tane birbirinden güzel kız evlatların olacak gibi geliyor.Aynı şekilde demetcim senin içinde bir prenses olacağını düşünüyorum.

ay canım benim inşallah hayırlısı ama ben erkek hissediyorum hep nedense :) bu arada bebike bişeyler almamak için kendimle savaşıyorum resmen :)

çok şükür bebeğini görmüşsün Allah yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. peki neden kanaman olmuş ne dedi dr.un yatıcakmısın ne önerdi? buarada Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah ne kadar zor olduğunu ben ve buradaki bir çok kişi biliyor... dualarımız seninle, inşallah bundan sonra kanama haberleri almayız. inan ben de her lavaboya gidişimde kanama anımı hatırlıyor korkuyorum, zor.. çok zor.. rabbim sabır saplık versin inşallah..

mrb kızlar bu afp yani 3 lü test 2 li testten önce yapılıyor galiba dimi yrn dooktor randevum varda

Ayy evet ama senin haftaya çarşamba oluyor.Benim ise perşembe...Allahım heyecandan mahvoluyorum.Hele o ikili test kabusu.Allah yardımcımız olsun.Amin.

Ay canım yanlış yazmışım yaaa. 31 Ocak benimki de. Perşembe yani. Desene aynı gün öğreneceğiz :) Bu daha heyecan verici oldu. Ben ikili test konusunda endişelenmiyorum nedense.. Hepimizin bebikleri sağlıklı...

:) Bak işte testmiş,cinsiyetmiş nasıl heyecan verip insanı aklından alıyor değil mi? Evet aynı gün öğreneceğiz.Ay ne mutlu bize.Fakat ibzden önce öğrenecekler vardı ama isimlerini net hatırlamıyorum.

ay canım benim inşallah hayırlısı ama ben erkek hissediyorum hep nedense :) bu arada bebike bişeyler almamak için kendimle savaşıyorum resmen :)

Demetcim nedendir bilmiyorum ama benim aklıma hep kız gibi geliyor.Ay inan hiç sorun.Nasıl olsa benim yavrim ilk.İki farklı cinsiyete de ihtiyacım var.

CAN_SIN var benim hatırladığımmm.. Gerçi listeden belli olur..

kızlar bende hipotrioid var ilaç kullanıyorum.oğlumda geçmişti ama çok yüksek deil değerleri.3 ayda bir kontrolü oluyor.benim midem 2 gündür yine coştuğu için eşim gelip götürdü hastaneye.nolur dua edin değerleri çok yüksek çıkmasın.strese girdim((

Aaa geçmiş olsun.Benimde ilk gebeliğim ve bende de çıktı.Şimdi sabahları aç karna kahvaltıdan önce içiyorum.Benimde yüksek.İlaç kullanınca düşmüyor mu?

Canım çok geçmiş olsun. Ama ilaç tedavilerinin cevap verdiğini duymuştum. Allahım korusun bebeğini stres yapma lütfen..

Aaa geçmiş olsun.Benimde ilk gebeliğim ve bende de çıktı.Şimdi sabahları aç karna kahvaltıdan önce içiyorum.Benimde yüksek.İlaç kullanınca düşmüyor mu?

evet canım ilaç kullanınca düşüyo değerler.yani normale dönüyor.bende sabahlaı aç karnıma içiyorum benimdeğerlerim iyi şimdilik.bakalımyarın endokrin doktorundan randevum var gebelik haftama göre ilacın dozunu ayarlayacak.yarın sabah inşallah midem iyi olurda oralarda sorun yaşamam.bakalım oğluşumun değerleri de iyi çıkarda biraz rahatlarım:)

Ben daha yeni başladım.Başlarken değerim 5.20 idi.Yaklaşık 10 gündür hap içiyorum 50 mg.Gelecek hafta kontrolüm var gitmeden tsh ölçtürüp gideceğim.Bilmiyorum bu kadar kısa zamanda etki gösterir mi?Senin sanırım bu ikinci gebeliğin.İlk gebeliğinde de bu sorunu yaşayıp rahatsızlık oğluna mı geçti? Ben mi yanlış anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…