- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Gökçe neden bilmiyorum ama senin iki tane birbirinden güzel kız evlatların olacak gibi geliyor.Aynı şekilde demetcim senin içinde bir prenses olacağını düşünüyorum.
hafta sonunda beri yeniden başladı kanamam hala devam ediyo doktortan geldim bebegim iyi kalpi atıyo ama bu kan beni çok korkutuyo allahım bir an önce kurtulsam başka bişe istemiyom,10 haftalık olmuş bebegim allahım sen herkesin yavrusunu koru
Aslında evimin hemen yanında tıp merkezi var gitsem belki söyler ama; 31 ocak gününü bekliyorum.Ben 31 ocak günü yazabilirim ancak.
Benim kontrolüm 30 Ocak daaa... Haftaya Perşembe gelir mi yaaaa....
Benim kontrolüm 30 Ocak daaa... Haftaya Perşembe gelir mi yaaaa....
öyle deme gökçem benimki 5 şubatta seninki gelcek ki benimki gelsin dimi:)
mrb kızlar bu afp yani 3 lü test 2 li testten önce yapılıyor galiba dimi yrn dooktor randevum varda
Ayy evet ama senin haftaya çarşamba oluyor.Benim ise perşembe...Allahım heyecandan mahvoluyorum.Hele o ikili test kabusu.Allah yardımcımız olsun.Amin.
Ay canım yanlış yazmışım yaaa. 31 Ocak benimki de. Perşembe yani. Desene aynı gün öğreneceğiz :) Bu daha heyecan verici oldu. Ben ikili test konusunda endişelenmiyorum nedense.. Hepimizin bebikleri sağlıklı...
ay canım benim inşallah hayırlısı ama ben erkek hissediyorum hep nedense :) bu arada bebike bişeyler almamak için kendimle savaşıyorum resmen :)
:) Bak işte testmiş,cinsiyetmiş nasıl heyecan verip insanı aklından alıyor değil mi? Evet aynı gün öğreneceğiz.Ay ne mutlu bize.Fakat ibzden önce öğrenecekler vardı ama isimlerini net hatırlamıyorum.
kızlar bende hipotrioid var ilaç kullanıyorum.oğlumda geçmişti ama çok yüksek deil değerleri.3 ayda bir kontrolü oluyor.benim midem 2 gündür yine coştuğu için eşim gelip götürdü hastaneye.nolur dua edin değerleri çok yüksek çıkmasın.strese girdim((
kızlar bende hipotrioid var ilaç kullanıyorum.oğlumda geçmişti ama çok yüksek deil değerleri.3 ayda bir kontrolü oluyor.benim midem 2 gündür yine coştuğu için eşim gelip götürdü hastaneye.nolur dua edin değerleri çok yüksek çıkmasın.strese girdim((
Aaa geçmiş olsun.Benimde ilk gebeliğim ve bende de çıktı.Şimdi sabahları aç karna kahvaltıdan önce içiyorum.Benimde yüksek.İlaç kullanınca düşmüyor mu?
Canım çok geçmiş olsun. Ama ilaç tedavilerinin cevap verdiğini duymuştum. Allahım korusun bebeğini stres yapma lütfen..
Canım embriyoların cinsiyetlerini anlamak için genetiklerine bakmak gerekiyor. Bu da ülkemizde yasak. Düşünsene o zaman kız isteyen tüp bebek yapar sadece kız embriyoları transfer ettirirdi. Bu işin sonu cinsiyet ayrımına girdiği için yasal değil. O yüzden bende doktorumda bilmiyoruzBu şekilde bilip transfer ettirmekte istemezdim. Zaten zor hamile kalıyoruz bir de tercih mi yapacağım Canım ben uzun uğraşlar sonucu hamile kaldığım için cinsiyetlerinin ne olduğu benim için hiç önemli değil. Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter.
cinsiyet belirleme türkiye de yasak evet ama bazıları kıbrısa gidiyor sırf bunun için orda yasak değil ama çok yanlış Allahın takdiri sonuçta Allah doğada dengeyi her zaman kuruyor insanın elinde olsa cinsiyet kaos ortamı oluşur herhalde
evet canım ilaç kullanınca düşüyo değerler.yani normale dönüyor.bende sabahlaı aç karnıma içiyorum benimdeğerlerim iyi şimdilik.bakalımyarın endokrin doktorundan randevum var gebelik haftama göre ilacın dozunu ayarlayacak.yarın sabah inşallah midem iyi olurda oralarda sorun yaşamam.bakalım oğluşumun değerleri de iyi çıkarda biraz rahatlarım:)