Selam kızlar şimdi geldik dr.dan ve uykusuzluktan ölüyorum...Bebeğim sağlıklı şükür kıpır kıpırdı 6.7 cm boyumuz olmuş kalbide çok güzel atıyordu...Karın zarımda kan gördü ve dinlenmeye devam etmemi söyledi ve o kadar iğne ilacın yanında her gün karından olacağım yeni bir iğne verdi hemde doğuma kadar yapacakmışım,neyse sağlıklı olsunda bebişim vuracağız artık ne yapalım...PAMPAM senin sorduğun o soruyuda sordum akıntı o önemli değil bebeğin suyu gayet normal diye cevap verdi dr.um...Yarım saate yakın ultrasonda kaldık ense kalınlığı 1.72 çıktı 2.5 a kadar normalmiş burnunada baktı normalmiş sonrada kan verdik haftaya arayıp öğrenecekmişim sonucu...Kredi kartı geçmiyo kızlar peşin alıyorlar hazırlıklı gidin...Beklentimde az istediler 55 tl dediler...Ben bazı arkadaşlardan 120 falan diye duymuştum...Eeee başkaa başkaaa ne dedi he kara kara gelirse lekelenme korkma dedi çok olursa aramamı söyledi karın zarındakilerin hepsi çıkacakmı dedim emilebilir çıkmayabilir dedi...Cinsiyetinede büyük ihtimal erkek dedi ama bir daha ki sefere garantileriz dedi..İşte böyle kızlar kanamam bile olsa bebeğimi görünce keyffim yerine geldi işte...Abileyyy sen ne durumdasın....Yazılan hiçbişeyi okuyamadım akşama açarım bilgisayarı uyuyacağım kızlarrr...
içimi rahatlattin canm. Genelde bicok hamisin çay gözünde kararır. Iyiki ben icebiliyorum.. yoksa dr inaniyorimki banada su içme kotası koyacaktı. Ve ben icemicektim...
Ve ben 11hft.2d bebegimi hissediyorum her nekadar dokturum ve kocacim mümkün degil desede. Benim bebisim onlara nispet kendini bana hissetiriyor.. ultrasondan baktigimzda daha 10haftalikken maşallah oyle bi hareketliydiki hissettigime inanıyorum...
içimi rahatlattin canm. Genelde bicok hamisin çay gözünde kararır. Iyiki ben icebiliyorum.. yoksa dr inaniyorimki banada su içme kotası koyacaktı. Ve ben icemicektim...
ben daha Cok kırılgan oldum.. hasta oldum arayanim annemdi .sadece. Aslında bu durumda kırılgan olmuyorum . Dimi. Canim. Saolsun allah eşimi başımdan eksik etmesin o bakti bana annem baska bir ilde. Anneme o kadar cok hasta olduğumuda soyleyemiyordum. Çok üzülür diye... Hamileliğimin su gününe kadar bir corba verenim olmadı canm eşimden baska.. Cok üzgünüm.. oysa ben yardım zamanında nasil davrandm.. bunlar aklıma geldikçe Cok üzülüyorum. Ve uzuldugumde nefes darlığım var nefesim kesiliyor... Sadece rabbime dua ediyorum. Sen herkesin gönlüne göre ver inşallah diyorum... Beni kimseye muhtaç etme diyorum rabbime... Normal doğumu nasip etki ilk günden kalkıp her işimi yapip kimseye muhtaç olmiyim insallah diyorum.... Rabbim Cok büyük... Bunu hicbiselkilde hamilelik duygusalligina yoramam. Çünkü herşey ortda... Insanın sadece keyifli mutlu zamanlarında yanında olanlar. Onlari allaha havale ediyorum...
çiçekdemeti canm. Bende kusarken diyorum heriste bi hayır vardir. Bebeğim Cok şükür orda diyorum. :) çünkü bende pinpirikliyim. Bak ikigundur kasiklarim agrimiyor diye acaba biseymi oldu diyorum.... Bazı gebeler 5.6 aya kadar bisey hissetmiyor. Yani ben o sekil daha Cok sitrese gircegimi düşünüp razi geliyorum bu halime.. ki beni istifra ederken duysan biri bogazliyor sanırsın. Çünkü mide bos olunca... Ve ben okadar zorlaniyorumki afedersiniz altima kaciriyorum... Baya çiş ediyorum..:) yani.. ilk korkuyordum ama anneme soylence rahatladm ondada öyle oluyormuş.. ki annemin hamileliği öyle dillerdedir cok zor geçiyormuş ilk3 ayi.. benm bi Cok kişiye gore iyidir bence... Bulantim henüz bitmedi ama eskisi gibi gunde iki defa istifra etmiyorum. 1haftadır 3.4defa oldu yani. Bugnle ... Ama ogurme. Acligimi hisseder hissetmez gün içinde oluyor.hemen. daramamindi yanlış yazmadysam onu kullanıyorum.mide bulantisi için. Sabah atmadan kahvaltı yapamıyorum... Normalde sabah birde aksam almam ii ediyordu beni ama dün 3e cikti. Tabi araliklarla. Yani bugüm dünden sinyal vermiş bana... Bendede bazen karamsarlık oluyor ama geçen haftalara göre ii olduğum için geçer inşallah diyorum canm...
Selam kızlar şimdi geldik dr.dan ve uykusuzluktan ölüyorum...Bebeğim sağlıklı şükür kıpır kıpırdı 6.7 cm boyumuz olmuş kalbide çok güzel atıyordu...Karın zarımda kan gördü ve dinlenmeye devam etmemi söyledi ve o kadar iğne ilacın yanında her gün karından olacağım yeni bir iğne verdi hemde doğuma kadar yapacakmışım,neyse sağlıklı olsunda bebişim vuracağız artık ne yapalım...PAMPAM senin sorduğun o soruyuda sordum akıntı o önemli değil bebeğin suyu gayet normal diye cevap verdi dr.um...Yarım saate yakın ultrasonda kaldık ense kalınlığı 1.72 çıktı 2.5 a kadar normalmiş burnunada baktı normalmiş sonrada kan verdik haftaya arayıp öğrenecekmişim sonucu...Kredi kartı geçmiyo kızlar peşin alıyorlar hazırlıklı gidin...Beklentimde az istediler 55 tl dediler...Ben bazı arkadaşlardan 120 falan diye duymuştum...Eeee başkaa başkaaa ne dedi he kara kara gelirse lekelenme korkma dedi çok olursa aramamı söyledi karın zarındakilerin hepsi çıkacakmı dedim emilebilir çıkmayabilir dedi...Cinsiyetinede büyük ihtimal erkek dedi ama bir daha ki sefere garantileriz dedi..İşte böyle kızlar kanamam bile olsa bebeğimi görünce keyffim yerine geldi işte...Abileyyy sen ne durumdasın....Yazılan hiçbişeyi okuyamadım akşama açarım bilgisayarı uyuyacağım kızlarrr...
Ayy canımm nasıl hissediyorsun... Neye benziyor....
Ama bende içmek istiyorum yaaa... Bu arada bende olağanüstü zeytin yiyorum.. Elimde pet şişe ölçe ölçe su içiyorum. İnsaf yaaa.. Kahvaltı da bile çay değil su içiyorum. Artık süt içmeyi deneyeceğim. Belki başlayabilirim.
canım içersin inşallah 1...2 haftaya kadar..şu küçük meyve sıkacaklarından alıp portakal sıkıp içsen nasıl olur.. ben kahvaltıda yapmak istiyorum ama hiç çekmiyor canm..
Canımmm üzme sakın kendini. Bak ben hayatta hiç bir zaman ben herkese koştum kimse bana gelmiyor demedim. Çünkü ben güçlü bir insanım herşeyin altından kalkacağımı biliyorlar diyorum. Bir şey diyim mi gelip başımda bekledikleri zaman kendimi aciz hissediyorum işte bu yüzden bu kadar agresifleşiyorum. Yani bu konuları ne düşünür kendimi üzerim ne de bebeklerimi yorarım. Kocam bana yeter :) Allah bize dayanak olarak eşlerimi vermiş zaten. Bir şey istiyorsan ondan iste en azından borçlu kalmıyorsun.. Ama şimdi bir bana bir adım gelince ben 3 adım koşuyorum. Kendimi yoracağıma kocam yorulsun değil mi :)
Canım herşeyi içiyorum. Sıkma portakal diğer meyve suları sadece çay içemiyorum. Bir de doktorum çok fazla meyve suyu içmemi tavsiye etmiyor malum ilerde şeker sorunu yaşayabilirim diye.
hmm anladım canm onada dikkat etmek lazım tabi...ilk cinsiyet belli oldu bakalım.. bizimkiler neler ..
Bence bütün topik erkek olacakÇin takvimi öyle diyor... Sende bak.. in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
:) şu genital nub teorisi topiğine baktınmı canm sen.. o daha bilimsel ve gerçekçi.. ama benm bizimkinde arada kaldım... sen baktınmı canm.
Yooo dur hemen bakayım.... NASIL BAKACAĞIM?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
bu topikte canm bebişlerinin sanırım12.hafta 13.hafta resimleri daha kesin sonuç verirmiş.. çıkıntıya bakıyorlar.. eğer resimde çıkıntı gözükoyrsa tahmin yürütürler ordaki arkadaşlar bana bi arkadaş kız dedi bi arkadaş erkek dedi.. ama benm 10 haftalıkkenki resmi bebişimin yani o haftalarda ki çıkıntı herikisindede aynı olabiliyormuş...bende kız diye tahmin yürütüyorum nuba göre bakınca daha çok ama içimdende erkek geçiyor .. bilemiyorum yani resmi varsa bebiklerin paylaş istersen. yorumlarsınlar..