- 5 Aralık 2012
- 198
- 2
Herkez erkek hissediyor neden acaba?
ben kız hissediyorum kız istiyorum ondan galiba :) pembiş pembiş giydiriyim onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha yeni başladım.Başlarken değerim 5.20 idi.Yaklaşık 10 gündür hap içiyorum 50 mg.Gelecek hafta kontrolüm var gitmeden tsh ölçtürüp gideceğim.Bilmiyorum bu kadar kısa zamanda etki gösterir mi?Senin sanırım bu ikinci gebeliğin.İlk gebeliğinde de bu sorunu yaşayıp rahatsızlık oğluna mı geçti? Ben mi yanlış anladım.
evet canım öyle söylüyorlar ama topuktan alınan testte çıkmamıştı.olsa çıkardı muhakkak.ama şimdi hamilelikte geçmiş diyorlar anlamadım bende yani.
iyi dilekleriniz için saolun kızlar doktorum normal dio bebek iyi ama gel görde o kanı görünce sen iyi ol kafayı yedim ya 10 gündür önce kanama sonra kahverengi leke tekrar kanama hayatım alt üst oldu.allahım sen yardım et yarabbim .ilaç olarak crino jel kullanıyom en baştan beri tüp bebek oldugu için haftada birde pruluton iğne sürekli yatıyom.ama neden durmuyo doktor bile bilmiyo damar çatlamsı söylemişti bebekle alakası yok diyoda benim içim hiç rahat degil her kanda bebegim gittimi korkusu öldürüyo beni.
kızlar bende hipotrioid var ilaç kullanıyorum.oğlumda geçmişti ama çok yüksek deil değerleri.3 ayda bir kontrolü oluyor.benim midem 2 gündür yine coştuğu için eşim gelip götürdü hastaneye.nolur dua edin değerleri çok yüksek çıkmasın.strese girdim((
kızlar ya, pazar günü kanamam olmuştu ya, bgn benden bir cevizin yarısı kadar nerdeyse, kahverengi bir parça gbi bişey geldi. ama ağrım sızım falan yok. neden olabilir başınıza geldimi böle bişey ya nasıl moralim bozuldu gene ya
kızlar ya, pazar günü kanamam olmuştu ya, bgn benden bir cevizin yarısı kadar nerdeyse, kahverengi bir parça gbi bişey geldi. ama ağrım sızım falan yok. neden olabilir başınıza geldimi böle bişey ya nasıl moralim bozuldu gene ya
canım benimde 7. haftada kanamam oldu bende hiç ağrı hissetmedim kanı da eşim fark etmiş hemen hastaneye gittim doktor parça geldi mi diye sordu yoktu bende parça olursa daha riskli galiba hastaneye gittin mi
iyi dilekleriniz için saolun kızlar doktorum normal dio bebek iyi ama gel görde o kanı görünce sen iyi ol kafayı yedim ya 10 gündür önce kanama sonra kahverengi leke tekrar kanama hayatım alt üst oldu.allahım sen yardım et yarabbim .ilaç olarak crino jel kullanıyom en baştan beri tüp bebek oldugu için haftada birde pruluton iğne sürekli yatıyom.ama neden durmuyo doktor bile bilmiyo damar çatlamsı söylemişti bebekle alakası yok diyoda benim içim hiç rahat degil her kanda bebegim gittimi korkusu öldürüyo beni.
Kızlar kilo takibi yapıyor musunuz? Ben 3. ayda 700 gr. alarak 54.9 olan kilomu 55.6 ya taşımış bulunmaktayım. Bebikler büyüyor ohhh ne güzel
Maşallah zayıfsın sen bende 69 kiloydum Kasım ayında şuan 71 kiloyum eyvah korkuyor kilodan çok alırsam gideceğim diyetisyene:)
2 kilo çok değil bence. İçtiğin su zaten bir sürü yer kaplıyor vücudunda. Sen cinsiyetlerini ne hissediyorsun.. Ayrıca bence ikizleri diyetisyende az beslemeye çalışma. Onların maalesef gelişimi için düzenli yemek lazım. Çünkü ikisini de besleyebilmeliyiz.
Canım doktorun dediği parça daha saydam oluyor. Bu durumda düşük kesinleşmiş olur. Ama tahminimce pampamın yuvarlak kahverengi ama orta yumuşaklıktadır.
evet aynen öyle yumuşak kahverengi bişey, inşallah içerdeki jeldir dediğin gibi. çünkü düşük olsa ağrı yada kanama bişey olurdu sanırım. eşimde dedi jeldir o diye ama gene de korktum. senin mesajın rahatlattı ama saol canım.. yaşayan birinden duymak, anlayan birinden duymak daha farklı oluyor tabi:)
Canım düşük olsa kanamayla birlikte parça gelirdi. Güven bana jeldir. Zaten bastırsan ezilir kremsidir. Stres olup bebeğini de üzme.. Dua ettim senin için inş. yazdığımı bir an önce okur da stres olmaz diye.
amin canım benim ya çok teşekkür ederim, ne kadar temiz kalplisin bek hemen geri geldim:) sayende geçti stresim:)
Nasıl iş anlamadım. Ben çok sabırlı bir insandım. Şimdi bende herkes gibi endişeleniyorum, panikliyorum, stres oluyorum, yani kendime engel olamıyorum. Sanırım hamilelik çok yerden sınıyor bizi. Geçsin stresin canım bebeğin iyi öyle olmaya da devam edecek...