kizlar ben dün saat öglen 12:30 da dogum yaptim :)) pespembe bir kizim oldu...3500 gr 50 cm..bayram icin yazliga gitmistik marmara ereglisine...cumartesi gece saat 12 de suyum gelmeye basladi azar azar..saat 01o de duramaz oldum..hemen doktoru aradik o da yurt disindaymis ucaga biniyorum dedi..siz de istanbula gecin..velhasil sag salim kucagimiza aldik..epidural sezeryan oldu..agrisiz diyemem..ama o kadar olacak diyebilirim..evet dokunmalarin hepsini hissediyorsunuz...sadece agri duymuyorsunuz..acikcasi korktum..esimde girdi doguma..simdi yanimda uyuyor melegim :)) yarin taburcuyuz..sütüm az simdilik mama takviyesi aldik 2 defa,,gece hic uyumadi..dolayisiyla bende artik yorgun anneler kervanindayim :) gecmisi okuyayim biraz simdi..hepinizi kucaklariz kizimla..resim yuklerim eve gecince..
çok kötü olmuş dogum yapmadın dimi nasıl olacak şimdi
sadece samatya hastanesine güvenebilirim geçen yılı o hastanede geçirdik eşimin tedavisi için, bütün bina yenilendi. Başka birşey gelmiyor aklıma.
kizlar ben dün saat öglen 12:30 da dogum yaptim :)) pespembe bir kizim oldu...3500 gr 50 cm..bayram icin yazliga gitmistik marmara ereglisine...cumartesi gece saat 12 de suyum gelmeye basladi azar azar..saat 01o de duramaz oldum..hemen doktoru aradik o da yurt disindaymis ucaga biniyorum dedi..siz de istanbula gecin..velhasil sag salim kucagimiza aldik..epidural sezeryan oldu..agrisiz diyemem..ama o kadar olacak diyebilirim..evet dokunmalarin hepsini hissediyorsunuz...sadece agri duymuyorsunuz..acikcasi korktum..esimde girdi doguma..simdi yanimda uyuyor melegim :)) yarin taburcuyuz..sütüm az simdilik mama takviyesi aldik 2 defa,,gece hic uyumadi..dolayisiyla bende artik yorgun anneler kervanindayim :) gecmisi okuyayim biraz simdi..hepinizi kucaklariz kizimla..resim yuklerim eve gecince..
canım çok talihsiz bi durum olmuş çok haklısın inş bi çözüm bulunur hangi hastaneye gideceksin şimdi devlet özel off şimdi kafan nasıl karışmıştır ben bile iki kelimeyi bir araya getirip yazamadım hayırlısı olsun allah yardımcın olsunbebeğimin kafasına küçük diyolar,
doktorum yok oldu gitti, son haftada doğum için başka doktor ve hastane bulmam lazım,
annem hiç yardımcı olmuyor üstelik çok üstüme geliyor,
eşim yanımda yok ona çok ihtiyaç duyuyorum....
herşey üst üste geldi, şu an dünya dursun istiyorum ve eşimin omzunda ağlamak istiyorum....
Oyle iyi anliyorum ki sani Rabbim sabir versin beni hatirlamionmi psikopata baglamistum artik doguramicam diebak simdi bebegim yanimda sabret canim az kaldi
hayırlısı olsun, bende bu dört gün doktorum yok ya sanki gelcekmiş gibi diken üzerindeydim. şimdi ise sıpamın hareketleri bayağı iyi daha en az bi hafta rahat bekler diyorum. doğuma yakın hareket edemiyolar fazla.
canım benim bi teyzem var gözü çok pis nazarlıyo. daha öncede oldu demiştim ya o akşamda onlarla iftar yapmıştık gecesi yine böyle oldum. bundada bayramlaşmaya gittik bana diyoki kalk bi göreyim. annemde kızıyodu ne kaldıyosun diyene kadar ben saftirik saftirik kalktım. "aaaaa düşmüş düşmüş bu " dedi o an pişman oldum niye kalktım salak gibi diye. o gece yine böyle oldum. artık gitmicem hiç kimseye.
Dogurursunuz kızlar sabredin dinlenin huzurlu ve sakin olmaya calısın son gunlerinizde.hepsine ihtiyacınız olacak.bakın ben 6 hafta dogum sancısı cektim defalarca hastanede yattım kac kere doguruyorum die gittim dogurmadım artık umidi kesmistim ki doktorum hadi doguma alıyoruz dedi kendim bile inanamadım :) simdi 19 gunluk olmusuz saka gibi :) birkac hafta sonra burda hic hamis kalmıcak herkes cici anne olucak ohhh misss :)
kızlar sinirden ağlıyorum doktorum defolmuş gitmiş hastaneden ve hastanede başka doktor yok....
canım doktorum basmış gitmiş ayrılmış hastaneden. bugün kontrolüm vardı ne yapıcam bilmiyorum. yarına samatyaya randevu aldım.
hastane geçici doktor bulmuş akşam saat 4-6 arası muayeneye gelecekmiş. napayım ben o doktoru yaa...
bebeğimin kafasına küçük diyolar,
doktorum yok oldu gitti, son haftada doğum için başka doktor ve hastane bulmam lazım,
annem hiç yardımcı olmuyor üstelik çok üstüme geliyor,
eşim yanımda yok ona çok ihtiyaç duyuyorum....
herşey üst üste geldi, şu an dünya dursun istiyorum ve eşimin omzunda ağlamak istiyorum....
Cnm benim yaanotta mi birakmamis ayda cep tlf U yok mu i arasan nerdeyse oraya gidersin olmazsa aListigin birinden son anlarda vazgeçmek çok zor çok haklisin valla
Canım hic uzulme mutlaka vardır bi hayır benimde dogumdan bir hafta once doktorunla tartıs cok ciddi bi sekilde.ve doktorumu degistirdlm.simdi iyi ki olmus o tartısma diyorum.son anda doktor dehistirdim diye cok ahladım uzuldum ama dogumum cok guzel oldu doktorum cok iyiydi sende oyle dusun demekki daha iyi olscsk hersey ki son anda boyle bisey yasadın.Allah melegin icin yardım edecektir sana uzulme lutfen
Haklisin cnm. Ya.ben nisa hastanesine gidiyorum istersen tavsiye ederim
Ay cnm benim aman sakin olmaya Calisk bak dogumu tetikler mazallahnolar dayanmaya Calis bebeğini eşini duşun
Kzmrl.. canim gecmis olsun buldun mu hastane ve dr. Kendine
Esin ne zaman gelecek...
Zelda... hayirli ugurlu olsum canim..
Canım endişelenme hemen. Kolik dediği zaten gaz sancısı.. Etrafı çok dinlemeyin lütfen. bebeğini sol kolunun üzerine yüzüstü yatır sırtına değil tam iki omuz arasına vuracaksın. Bayılıyorlar o pozisyona dur benimkinin resmini çekip gönderim.bugün bebeğim 8 günlük oldu... kızlar her emzirmeden sonra bebeğin gazını çıkarıyor musunuz? bizim daha göbeğimiz düşmedi oyüzden yüzüstü yatmak istemiyor..omuzumdada ağlayıp kıpkırmızı oluyor...sırtını sıvazlıyorum tık tık vuruyorum daha çıkartamadım gazını...alttan yapılan kaka ve gazla ağızdan çıkan gazın bi farkı var mı acaba????? yoksa illa ağızdan mı çıkmalı??? arkadaşımda korkuttu beni her emzirmeden sonra çıkarmalısın kolik yaparsın çocuğu diye...çıkmıyor yada ben çıkartamıyorum:2::2: