Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım analı babalı büyüsün yavrun. çok şükür sağ salim almışsın kucağıma.
ben şimdi iyice tutuştum Rabbim hayra çevirsin inşallah....

sadece samatya hastanesine güvenebilirim geçen yılı o hastanede geçirdik eşimin tedavisi için, bütün bina yenilendi. Başka birşey gelmiyor aklıma.

olan olmuş doktor gitmiş ben herzaman zaten 2 doktora muayene olurum hani olurda biri gider ortada kalırım diye keşke sende öyle yapsaydın

Allah analı babalı büyütsün canım. çok sevindim bir melek daha katıldı aramıza.. darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah:)

bebeğimin kafasına küçük diyolar,
doktorum yok oldu gitti, son haftada doğum için başka doktor ve hastane bulmam lazım,
annem hiç yardımcı olmuyor üstelik çok üstüme geliyor,
eşim yanımda yok ona çok ihtiyaç duyuyorum....
herşey üst üste geldi, şu an dünya dursun istiyorum ve eşimin omzunda ağlamak istiyorum....

canım çok talihsiz bi durum olmuş çok haklısın inş bi çözüm bulunur hangi hastaneye gideceksin şimdi devlet özel off şimdi kafan nasıl karışmıştır ben bile iki kelimeyi bir araya getirip yazamadım hayırlısı olsun allah yardımcın olsun

Oyle iyi anliyorum ki sani Rabbim sabir versin beni hatirlamionmi psikopata baglamistum artik doguramicam die bak simdi bebegim yanimda sabret canim az kaldi

Hatirlamaz olur muyum cnmcm :) bendeyi stresin nedeni anneler kayinvalidemler hepsi uzaktan geldiler dogurmami topluca bekliyoz oyuzden yani :)

Cnm ya bol bol nas felak ve ayetleri kursi oku .. Ah bu düşüncemiz insanlar ....

Ay inşallah bizde sizlerin bu muhabbetlerine en Kisa zamanda saglicakla katiliriz :) bemişler aynımızda söyle ohh

kızlar sinirden ağlıyorum doktorum defolmuş gitmiş hastaneden ve hastanede başka doktor yok....

Cnm benim yaa notta mi birakmamis ayda cep tlf U yok mu i arasan nerdeyse oraya gidersin olmazsa aListigin birinden son anlarda vazgeçmek çok zor çok haklisin valla

Cnmcmmm tebrik ederimi saglicakla büyüsün inşallah prenses darisi tümmm dogurmayanlara :)

Canım hic uzulme mutlaka vardır bi hayır benimde dogumdan bir hafta once doktorunla tartıs cok ciddi bi sekilde.ve doktorumu degistirdlm.simdi iyi ki olmus o tartısma diyorum.son anda doktor dehistirdim diye cok ahladım uzuldum ama dogumum cok guzel oldu doktorum cok iyiydi sende oyle dusun demekki daha iyi olscsk hersey ki son anda boyle bisey yasadın.Allah melegin icin yardım edecektir sana uzulme lutfen

Haklisin cnm. Ya. ben nisa hastanesine gidiyorum istersen tavsiye ederim

Ay cnm benim aman sakin olmaya Calisk bak dogumu tetikler mazallah nolar dayanmaya Calis bebeğini eşini duşun

Kzmrl.. canim gecmis olsun buldun mu hastane ve dr. Kendine
Esin ne zaman gelecek...
Zelda... hayirli ugurlu olsum canim..

bugün bebeğim 8 günlük oldu...

kızlar her emzirmeden sonra bebeğin gazını çıkarıyor musunuz? bizim daha göbeğimiz düşmedi oyüzden yüzüstü yatmak istemiyor..omuzumdada ağlayıp kıpkırmızı oluyor...sırtını sıvazlıyorum tık tık vuruyorum daha çıkartamadım gazını...alttan yapılan kaka ve gazla ağızdan çıkan gazın bi farkı var mı acaba????? yoksa illa ağızdan mı çıkmalı???

arkadaşımda korkuttu beni her emzirmeden sonra çıkarmalısın kolik yaparsın çocuğu diye...çıkmıyor yada ben çıkartamıyorum:2::2:

Cnm benim yaa notta mi birakmamis ayda cep tlf U yok mu i arasan nerdeyse oraya gidersin olmazsa aListigin birinden son anlarda vazgeçmek çok zor çok haklisin valla

Haklisin cnm. Ya. ben nisa hastanesine gidiyorum istersen tavsiye ederim

Ay cnm benim aman sakin olmaya Calisk bak dogumu tetikler mazallah nolar dayanmaya Calis bebeğini eşini duşun

Kzmrl.. canim gecmis olsun buldun mu hastane ve dr. Kendine
Esin ne zaman gelecek...
Zelda... hayirli ugurlu olsum canim..

sağolun kızlar bugün sakinleştim. samatyaya randevu almıştım bugün oraya gidicem.
dün o kadar kızdımki doğum yapacağım hastanede geçici doktor bulmuşlar akşamüstü iki saat hastalara bakıyo. annem bi gidelim bakalım doktorun numarasınıda alırız belki dedi. bi gittikki adam 35 dk bi hastaya bakıyo. çok bekledim zor sıra geldi. o da dediki ben bir hafta burdayım haftaya bayan bir doktor gelecek alttan muayene eder seni sonraki haftada başka doktor kalıcı olarak gelecek dedi ... yuh dedim beni doğurtacak kadın hayatında ilkkez görüyor olacak. bide nst çektir gel dedi. çektirmedim bende. nasılsa yarın randevum var gerekirse orda çekerler dedim.
doktorum başka hastane ile anlaşmış ama bu ayın sonuna kadar kalacakmış. hastane iş bulduğunu öğrenince erkenden son vermişler işine. doktorumda bahçeşehirde bir hastaneye gitmiş. söylemediler hangi hastane numarasını falan vermediler.

Canım endişelenme hemen. Kolik dediği zaten gaz sancısı.. Etrafı çok dinlemeyin lütfen. bebeğini sol kolunun üzerine yüzüstü yatır sırtına değil tam iki omuz arasına vuracaksın. Bayılıyorlar o pozisyona dur benimkinin resmini çekip gönderim.

bu pozisyonda hem alttan hem ustten rahat ciksrtir gobek baginida etkilemez

Eklentiler

• $image.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…