Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sakın kavun karpuz yeme çok kötü gaz yapar o bebegeDogum yapan arkadaslar bebege gaz yapmasın diye yediklerinize dikkat ediyor musunuz?karpuz kavun yesem gaz yapar mı bebege?
Dogum yapan arkadaslar bebege gaz yapmasın diye yediklerinize dikkat ediyor musunuz?karpuz kavun yesem gaz yapar mı bebege?
evet aynı zamanda kafeinli içecek ve yiyeceklerde gaz yapıyor unutma ama tahin sonra meyve suyu bunlar sütünü arttırırBenim doktorum karpuz kavundan uzak dur dediği gibi meyve yeme gaz yapar komposto gibi yap öyle ye demişti. Aynı zamanda salata yeme dedi. Yeşilliklerde gaz yapıyormuş.
soda gaz yapmaz bi zararıda olmaz çünkü hamileykende çok içiliyor ben çok tüketim mesela dogumdan sonrada çok içtim hiç bir zararı olmadı duyduguma göre daha sütü arttırıyormuş ama ben cok fark etmedimkızlar herşey gaz yapıyo onu yeme bunu yeme ne yicez ya.. soda ieçbilirmiyiz biliyomusunuz?
ilk üç ay sen ne kadar ugraşsanda gazı olucak sadece sen biraz dikkat edebilirsin o da azalmasına yardımcı olurbuarada bnm bebekte de gaz var. daha 2 haftalık olmak üzereyiz. demekki bebekten bebeğe değişiyor..
soda gaz yapmaz bi zararıda olmaz çünkü hamileykende çok içiliyor ben çok tüketim mesela dogumdan sonrada çok içtim hiç bir zararı olmadı duyduguma göre daha sütü arttırıyormuş ama ben cok fark etmedim
Kavun karpuz yemedim de canım istemisti yesem mi diye dusunmustum iyiki yememisim zaten suanda bile kıvranıyor yavrum.cok meyve yiyorum sut olsun diye belki o arrtırmıstır gaz sorunumuzu.yarın komposto yapıyım bari.cok uzuluyorum ya hic uyuyamıyor kuzum gazdan
günaydın tatlım hayırdır neden aglıyorsunkızlar sinirden ağlıyorum doktorum defolmuş gitmiş hastaneden ve hastanede başka doktor yok....
merhaba nes benim bebişlerin gaz sorunu 3 gündür cıkmaya başladı 3 hafta olunca, sütümde günde 2kere mama 1 kerede küvezdeyken süt sagıp koymuştum dolaba ondan veriyorum geri kalanında emziriyorum 27 günlük oldu benimkiler. sen mama veriyormusun kac kere kac ml veriyosun.Diğer ikiz anneleri nerdesiniz napıyorsunuz? Bi paylaşım yapın sütünüz ne alemde ? Bebişler uğraşırıyor mu?
merhaba nes benim bebişlerin gaz sorunu 3 gündür cıkmaya başladı 3 hafta olunca, sütümde günde 2kere mama 1 kerede küvezdeyken süt sagıp koymuştum dolaba ondan veriyorum geri kalanında emziriyorum 27 günlük oldu benimkiler. sen mama veriyormusun kac kere kac ml veriyosun.
günaydın tatlım hayırdır neden aglıyorsun
canım doktorum basmış gitmiş ayrılmış hastaneden. bugün kontrolüm vardı ne yapıcam bilmiyorum. yarına samatyaya randevu aldım.
hastane geçici doktor bulmuş akşam saat 4-6 arası muayeneye gelecekmiş. napayım ben o doktoru yaa...