- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
cnmmm çok güzel haberler allah analı babalı büyütsün.. uykusuz geceler başladı yani :)canım analı babalı büyüsün yavrun. çok şükür sağ salim almışsın kucağıma. ben şimdi iyice tutuştum Rabbim hayra çevirsin inşallah....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnmmm çok güzel haberler allah analı babalı büyütsün.. uykusuz geceler başladı yani :)canım analı babalı büyüsün yavrun. çok şükür sağ salim almışsın kucağıma. ben şimdi iyice tutuştum Rabbim hayra çevirsin inşallah....
aynı dert benim iki veletde de var. valla ağlıcam artık. derin uykuya geçemiyorlar sancı yüzünden. sürekli aglıyorlar. artık ne yapacağımı bilemiyorum kullanmadığım şeyde klmadı. Hadi sen süt veriyorsun ben mama veriyorum mama daha beter yapıyor zaten.. her geçen gün daha kötü oluyorlkarKavun karpuz yemedim de canım istemisti yesem mi diye dusunmustum iyiki yememisim zaten suanda bile kıvranıyor yavrum.cok meyve yiyorum sut olsun diye belki o arrtırmıstır gaz sorunumuzu.yarın komposto yapıyım bari.cok uzuluyorum ya hic uyuyamıyor kuzum gazdan
cnmmm çok üzüldüm.. bulabilecek misin peki?kızlar sinirden ağlıyorum doktorum defolmuş gitmiş hastaneden ve hastanede başka doktor yok....
bugün bebeğim 8 günlük oldu...
kızlar her emzirmeden sonra bebeğin gazını çıkarıyor musunuz? bizim daha göbeğimiz düşmedi oyüzden yüzüstü yatmak istemiyor..omuzumdada ağlayıp kıpkırmızı oluyor...sırtını sıvazlıyorum tık tık vuruyorum daha çıkartamadım gazını...alttan yapılan kaka ve gazla ağızdan çıkan gazın bi farkı var mı acaba????? yoksa illa ağızdan mı çıkmalı???
arkadaşımda korkuttu beni her emzirmeden sonra çıkarmalısın kolik yaparsın çocuğu diye...çıkmıyor yada ben çıkartamıyorum:2::2:
sağolun kızlar bugün sakinleştim. samatyaya randevu almıştım bugün oraya gidicem.
dün o kadar kızdımki doğum yapacağım hastanede geçici doktor bulmuşlar akşamüstü iki saat hastalara bakıyo. annem bi gidelim bakalım doktorun numarasınıda alırız belki dedi. bi gittikki adam 35 dk bi hastaya bakıyo. çok bekledim zor sıra geldi. o da dediki ben bir hafta burdayım haftaya bayan bir doktor gelecek alttan muayene eder seni sonraki haftada başka doktor kalıcı olarak gelecek dedi ... yuh dedim beni doğurtacak kadın hayatında ilkkez görüyor olacak. bide nst çektir gel dedi. çektirmedim bende. nasılsa yarın randevum var gerekirse orda çekerler dedim.
doktorum başka hastane ile anlaşmış ama bu ayın sonuna kadar kalacakmış. hastane iş bulduğunu öğrenince erkenden son vermişler işine. doktorumda bahçeşehirde bir hastaneye gitmiş. söylemediler hangi hastane numarasını falan vermediler.
yok kızlar bugün dünden daha kötü oldu, daha kötü şeyler duydum daha çok ağladım....
şimdi kötü şeyler yazmak istemiyorum, tanıdıkları aradık artık para falan düşünmüyorum artık ne kadar olursa olsun tanıdık bir doktora randevu aldık özel çamlık hastanesine yada ethica da doğuma alıyormuş. yarın ne lazımsa yapılsın renkli ayrıntılı ultrason ne gerekiyosa...riskli bir durum gerçektende varsada en azından tam teşekküllü bir hastanede olmak istiyorum.
bu arada bilesiniz koskoca İstanbul eğitim araştırma hastanesinde ne çocuk doktoru ne de yenidoğan bakım servisi yokmuş....
bana abuk subuk bir sürü şey söyleyip başka hastanede doğum yap deyip çıktılar işin içinden...
dün gittiğim gebe polikliniğinde çakma doktorların bana söyledikleri, bebeğin suyunun sınırda olduğu, 3 hafta küçük olduğu, muhtemelen bir probleminin olduğu doğumdan sonra muhtemelen yoğun bakım gerektiği küveze alınması gerektiği ve başka hastane bulmam gerektiğiydi...
bugün ethica incirlide tanıdığımız beni kendi doğum yaptığı doktoruna götürdü. suyunun çok çok iyi olduğunu bebeğin bayağı bir yeri olduğunu bana gösterdi. kafası biraz küçük ama iyice aşağı yerleşmiş olduğundan o şekle girmiş olabilir dedi, problem yok dedi. uzun uzun inceledik tek tek organlarına bile baktık. bu haftada zaten ölçümler tam doğru çıkmazmış, bebeğin duruşuda çok etkiliyomuş. 3 kilo çıktı oğlumun kilosu. bu arada bir parmak açılma var doğuma bayağı az kalmış dedi. geldi gelecek oğlummm
çok mutlu oldum kızlar. böyle bi doktorun lafına bakıp kendini kahredenlere kızıyodum niye üzülüyosun diye ama insan dayanamıyo, iki gündür oturduğum yerde gözlerim doluyo... çok şükür Rabbime. Allah hepimize kolay doğum versin inşallah...
dün gittiğim gebe polikliniğinde çakma doktorların bana söyledikleri, bebeğin suyunun sınırda olduğu, 3 hafta küçük olduğu, muhtemelen bir probleminin olduğu doğumdan sonra muhtemelen yoğun bakım gerektiği küveze alınması gerektiği ve başka hastane bulmam gerektiğiydi...
bugün ethica incirlide tanıdığımız beni kendi doğum yaptığı doktoruna götürdü. suyunun çok çok iyi olduğunu bebeğin bayağı bir yeri olduğunu bana gösterdi. kafası biraz küçük ama iyice aşağı yerleşmiş olduğundan o şekle girmiş olabilir dedi, problem yok dedi. uzun uzun inceledik tek tek organlarına bile baktık. bu haftada zaten ölçümler tam doğru çıkmazmış, bebeğin duruşuda çok etkiliyomuş. 3 kilo çıktı oğlumun kilosu. bu arada bir parmak açılma var doğuma bayağı az kalmış dedi. geldi gelecek oğlummm
çok mutlu oldum kızlar. böyle bi doktorun lafına bakıp kendini kahredenlere kızıyodum niye üzülüyosun diye ama insan dayanamıyo, iki gündür oturduğum yerde gözlerim doluyo... çok şükür Rabbime. Allah hepimize kolay doğum versin inşallah...
Canım Ethica ya gittin madem keşke Medical Park bahçelievler De benim doktorum Suat beye gitseydin. Çok yakın mesafeler zaten. gerçi bebişin birşeyi yokmuş baksana nasıl güzel bir haber bu anlatamam. Ama dersenki referansı sağlan doktor ben kefilim. Doğum için düşünebilirisn. Allahım bu tipleri parça parça edip denize atmak istiyorum. Nereden buluyoruz bende anlamıyorum
Bu arada kzmrl senın belırtılerın ne suan? neler yasıyorsun agrı sızı vs olarak?
canım bel ağrıları, rahim kasılmaları arttı, hatta karnım neredeyse sürekli sert. ara sıra sancı gibi anlık girip çıkıyo bi ağrı.
3bagustis sabahi rutin kont. Icin hastaneye gittik. Artik epey gerilmistim bebegim gelmiyor sancim yok kasilma ck az felan felan aryik gelsin istiyorum ama ne kanala girmis ne bilmem ne.. 39 hf 3 gnluktu gittimizdw 41. Hf ya kadar bekleyebilirdim ama bir onceki gece ck dua ettim Rabbim hayirlisi nasip et hayirlisi bana guzel goster yolunu kolaylastir diye..
Gece ruyamda sezeryan oldumu gordum.. sabahta dr. Gittik.
Dr. Um karari tamamen bana birakti gece nobetteyim dusun istersen gece gel dogumu yapalim istersen bekleyelim dedi. Kararsiz bi vaziyette ciktim hastaneden. Hep kadir gecesi dogumum olsun die 9 ay her namazda dua ettim bunlar bence kaderdi. Esim ile eve giderken karar verdik aksam gelmek icin.. esim kendi islerini haletti aksama kadar ben bakimimi yaptim saclarimi fonlettim giyindim hic yemek yemedim su icmwdum tabi..
Ewden cikarken kv. Ve annemi aradik aksam disarda yemek yicez merak etmeyin ulasamazsani vs. Senoryo yazdik.. kimsenin haberi olmadan yatisim yapildi sa 8 civari idi..
Spinal anestesi oldum bebegimi gosterdiler korkunc bir duygu idi. Beni hayata baglayacak sey tam karsimda duruyordu..
Odama cikardilar bebegimi yanima getirdiler cok huzurlu bir gece gecirdik ertesi gun oglene dogru artik sondam cikmis ben ayaklanmistim makyaj yaptim saclarimi duzelttim gizelce gecelimi giydim ve anneler basta olmak uzere herkese haber verdik... 2 kisi ciktimiz ewimize pasamizla geri donduk )
bu pozisyonda hem alttan hem ustten rahat ciksrtir gobek baginida etkilemez
anladım canım aynı seyler yanı yasananlar - ben dun bır sıte buldum doktoru acayıp moral verıyor normal dogal dogum ıle ılgılı.
Sende hıkayelerı oku ıstersen ınsana enerjı gelıyor ınan ki Doğum Haberleri