Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Dogum yapan arkadaslar bebege gaz yapmasın diye yediklerinize dikkat ediyor musunuz?karpuz kavun yesem gaz yapar mı bebege?

Dogum yapan arkadaslar bebege gaz yapmasın diye yediklerinize dikkat ediyor musunuz?karpuz kavun yesem gaz yapar mı bebege?

Benim doktorum karpuz kavundan uzak dur dediği gibi meyve yeme gaz yapar komposto gibi yap öyle ye demişti. Aynı zamanda salata yeme dedi. Yeşilliklerde gaz yapıyormuş.

Benim doktorum karpuz kavundan uzak dur dediği gibi meyve yeme gaz yapar komposto gibi yap öyle ye demişti. Aynı zamanda salata yeme dedi. Yeşilliklerde gaz yapıyormuş.
evet aynı zamanda kafeinli içecek ve yiyeceklerde gaz yapıyor unutma ama tahin sonra meyve suyu bunlar sütünü arttırır

kızlar herşey gaz yapıyo onu yeme bunu yeme ne yicez ya.. soda ieçbilirmiyiz biliyomusunuz?
soda gaz yapmaz bi zararıda olmaz çünkü hamileykende çok içiliyor ben çok tüketim mesela dogumdan sonrada çok içtim hiç bir zararı olmadı duyduguma göre daha sütü arttırıyormuş ama ben cok fark etmedim

bende çok içtim hamileyken ama şuan içebiliyor olmama da sevindim.. ben gaz yapar sanıyordum çünkü

Kavun karpuz yemedim de canım istemisti yesem mi diye dusunmustum iyiki yememisim zaten suanda bile kıvranıyor yavrum.cok meyve yiyorum sut olsun diye belki o arrtırmıstır gaz sorunumuzu.yarın komposto yapıyım bari.cok uzuluyorum ya hic uyuyamıyor kuzum gazdan

geçmiş olsun canım. ama anlamadığım meyve sebzede gaz yapar diye yemezsek ne yicez? ben karpuz yiyorum 10 gündür.. zaten pilav makarna vs. yemediğim için salata karpuz çorba ile akşam ediyorum.. ama öyle aman aman gaz sancımız olmadı yani.. kompostuda çok işe yarıyor 10 gündür içiyorum sabh akşam kayısı. belki ondan mı okadar gaz olmadı acaba bilemiyorum..

Bunyeye gore degisiyor sanırım canım.sabahtan beri uyanıktı kuzum simdi banyo yaptırdık uyudu bakalım insallah guzel uyur

kızlar sinirden ağlıyorum doktorum defolmuş gitmiş hastaneden ve hastanede başka doktor yok....

Diğer ikiz anneleri nerdesiniz napıyorsunuz? Bi paylaşım yapın sütünüz ne alemde ? Bebişler uğraşırıyor mu?

Diğer ikiz anneleri nerdesiniz napıyorsunuz? Bi paylaşım yapın sütünüz ne alemde ? Bebişler uğraşırıyor mu?
merhaba nes benim bebişlerin gaz sorunu 3 gündür cıkmaya başladı 3 hafta olunca, sütümde günde 2kere mama 1 kerede küvezdeyken süt sagıp koymuştum dolaba ondan veriyorum geri kalanında emziriyorum 27 günlük oldu benimkiler. sen mama veriyormusun kac kere kac ml veriyosun.

Slm canım bizde 22 günlük olduk, bizimde gaz sancılarımız başladı bi uyuyoruz bide uyanıyoruz geceleyin. Benim sütüm ilk başta yok denecek kadar azdı,o sebeple mama verdik şimdi de çok yok fakat emziriyorum mamada veriyorum çünkü doymuyorlar. Şuanda 60 75 90 ml götürüyorlar, doktorumuzda yetmez ikiz olunca dedi. ÜZülüyorım esasında ama yapacak bişey de yok sağlıklı olsunlar yeter Bana..

kizlar ben dün saat öglen 12:30 da dogum yaptim :)) pespembe bir kizim oldu...3500 gr 50 cm..bayram icin yazliga gitmistik marmara ereglisine...cumartesi gece saat 12 de suyum gelmeye basladi azar azar..saat 01o de duramaz oldum..hemen doktoru aradik o da yurt disindaymis ucaga biniyorum dedi..siz de istanbula gecin..velhasil sag salim kucagimiza aldik..epidural sezeryan oldu..agrisiz diyemem..ama o kadar olacak diyebilirim..evet dokunmalarin hepsini hissediyorsunuz...sadece agri duymuyorsunuz..acikcasi korktum..esimde girdi doguma..simdi yanimda uyuyor melegim :)) yarin taburcuyuz..sütüm az simdilik mama takviyesi aldik 2 defa,,gece hic uyumadi..dolayisiyla bende artik yorgun anneler kervanindayim :) gecmisi okuyayim biraz simdi..hepinizi kucaklariz kizimla..resim yuklerim eve gecince..

günaydın tatlım hayırdır neden aglıyorsun

canım doktorum basmış gitmiş ayrılmış hastaneden. bugün kontrolüm vardı ne yapıcam bilmiyorum. yarına samatyaya randevu aldım.
hastane geçici doktor bulmuş akşam saat 4-6 arası muayeneye gelecekmiş. napayım ben o doktoru yaa...

çok kötü olmuş dogum yapmadın dimi nasıl olacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…