Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

sorma canım bizdede herkes bekliyo kızımın geleceği yok hergün çağırıyoz ama tık yok hayırlısı olsun hepimiz için

sorma canım bizdede herkes bekliyo kızımın geleceği yok hergün çağırıyoz ama tık yok hayırlısı olsun hepimiz için

valla biz sona kalanlar bebişlerimiz kalpazan çıktı
artık çıksın istiyorum bende çünkü karnımın sertliğinden oturup kalkmak bile zor oldu artık rahatlamak istiyorum...

valla biz sona kalanlar bebişlerimiz kalpazan çıktı
artık çıksın istiyorum bende çünkü karnımın sertliğinden oturup kalkmak bile zor oldu artık rahatlamak istiyorum...

bekledikçe insanın stresi artıyor sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor bilinmeyen bişeyi beklemek zormuş gerçekten hayırlısıyla gelsinler beklicez elden gelen bişi yok maalesef ii olsunlarda

evet bende cok moral buldum bu doktorun yazılarında-dikişsiz dogumlar yaptrması ıse benı cok sasırttı-genel olarak hastaneler daha dogum baslamadan kesıyorlar cunku-hıc ıstemedıgım bır durum ama her doktor kabul etmez tabı....
Sende sıtres yapma canım sıkıntı etme-dıkısın coklugu dogumda bellı olur-sımdıden onu dusunme sen...

bi gelseydi oglum onu dusunmeyecemde uzerime cok stres yapti herkes..Sancim olsa ayy diyorlar panik oluyorlar , olmasa Seda bugun bizden iyi dogurmayacak herhalde diyorlr .. Biktim ayni seyi soylemekten

kızlar;

ameliyat kesimi üstten elleyince iç kesi elime şişmiş geliyor...sert sert geliyo...acaba ödem falan mı olduki...kendimi hiç korumadım bebeği hep indirip kaldırdım ondan mı acaba

bi gelseydi oglum onu dusunmeyecemde uzerime cok stres yapti herkes..Sancim olsa ayy diyorlar panik oluyorlar , olmasa Seda bugun bizden iyi dogurmayacak herhalde diyorlr .. Biktim ayni seyi soylemekten

gözümde canlandırdımda komik geldi, herkesin gözü senin üstündedir şimdi...
benimkide babasını bekliyo diye düşünüyorum bazen, düşünsene daha iki hafta gelmediğini
ayyy çatlıcam valla...

Kizlar minigim karsimda simdi.dogum yapmayan arkadaslar gercekten cok iyi dinlenin dogum sonrasi buna firsatiniz olmiycak

kızlar;

ameliyat kesimi üstten elleyince iç kesi elime şişmiş geliyor...sert sert geliyo...acaba ödem falan mı olduki...kendimi hiç korumadım bebeği hep indirip kaldırdım ondan mı acaba

Dr. Mutlaka gorun canim. Bn 2 hf gittim simdi 15 gun sonra gideceğim sakin ihmal etme. Bendede sivi birikmis mesela önemli değil dedi dr.um. biraz daha fazla olsa imis kusumdan patlatip akitmasi gerekir imis ama suan icin önemli değil dedi. 15 gun snra bir daha bakacaz..

kızlar;

canım bende de hafiften var.. ama ben muayene olmuştum bişey demedi dr. normal sanırım ama sen genede git istersen. ağrı ateş falan yapıyormu gerçi ağrı vardır yeni ameliyatlıyız daha..

Kizlar minigim karsimda simdi.dogum yapmayan arkadaslar gercekten cok iyi dinlenin dogum sonrasi buna firsatiniz olmiycak

allah analı babalı büyütsün canım:)

selam kızlar
kadir gecesi günü doğum yaptım, 15 günlük oldu kızım. normal doğum yaptım. 18 saat sancı çektim. kendim hep kolay olacak umuduyla korkmadan istemiştim normal doğumu. doktor da çatın iyi yaparsın diyordu. ama çocuğun kilolu olduğunu söylemedi. 3,820 doğdu kızım. haliyle çok zor bir doğumdu. açılmam da 18 saat geçmesine rağmen tam olmadı. kilolu bir hemşire üstüme çıktı resmen çocuk çıksın diye. bir de doğumdan önce başladı yırtılmalarım. çok kan kaybettim, doğumdan sonra bayıldım, iki ünite kan verildi. bir gece yattım hastanede. velhasıl sanırım ilk olduğu için zor bir doğumdu. Allaha çok şükür 5. 6. gün toparlandım dikişlerimin acısı azaldı. doğumdayken çok pişman oldum normal yaptığıma ama şimdi düşünüyorum ikinciyi de herhalde normal yaparım. ben iyiydim ama ailem çok endişelenmiş. onlar izin vermeyebilir normal yapmama:) şimdi kızımı büyütüyorum, uyku düzeni almaya çalışıyoruz. yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. ilk hafta çok kötü geçiyor ama sonra gelen giden de olunca rahatlıyorsun. şimdi tek derdim göbeğim. hala hamile gibiyim yaa. 6 aylık hem de. karnım çok fazla kaldı. iner diyolar ama benim umudum yok. kendimi çok kötü hissediyorum. şişliklerim var ama hala. ayaklarım hala hamileleiğimdeki gibi.
doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. hele normal yapacaksanız bol bol dua etmeyi unutmayın. gerçekten hayatın dönüm noktası o çektiniz sancılar.

kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor ya kremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu

ben emzirirken ağlıyorum resmen. iki farklı krem kullandım ama nafile. emziriş şeklinden kaynaklanıyo. kızım gidip gidip ucunu emiyo ondan. zamanla geçer inşallah

maşallah tosuncuk kızına zor bi doğum olmuş. doğum sırasında karına baskı yapmak yırtılmaya sebep oluyormuş o yüzden olmuştur belkide. hepsi geçer yavaş yavaş takma kafana. sonuçta kucağında muhteşem bir hediyen var...

ben emzirirken ağlıyorum resmen. iki farklı krem kullandım ama nafile. emziriş şeklinden kaynaklanıyo. kızım gidip gidip ucunu emiyo ondan. zamanla geçer inşallah

öncelikle allah analı babalı büyütsün inşallah.. 3 gün var meleklerimiz arasında tayzesi:) göbek konusunda ben doğumdan sonra 5-6 aylık hamile gibiydim. şuan 3-4 aylık hamile gibiyim:) sık sık emzirip bol su içersen sanırım biraz hızlı gidiyor kilolar. ben 10 günde 2.5 kilo vermişim. birde hırkanı ve çoraplarını çıkarmamanı tavsiye ederim.:) göbeğimin daha fazla küçüleceğini bende hiç sanmıyorum ama olsun zamanla gidicektir 3 ay olmasa 5 ay olsun çok takma kafana.. göğüslerim içinde 4-5 gündür 2 farklı krem karıştırıp sürüyorum ama inan azalmayı bırak banamısın demedi yani. fena canım yanıyor. göğsümü kızım ağzını kocaman açana kadar korkudn veremiyorum çekiyorum minicik çenesi titreye titreye beni bekliyo çok üzülüyorum ne zaman rahat rahat emzirebilicem

allah analı babalı büyütsün maşallah kızına allah ömürünü uzun bahtını açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…