Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende şimdi ilk başta memeyi verirken dişlerimi kıracak gibi oluyorum ne zormuş ama sonrasında pek acıtmamaya başladı. emzirdikten sonra anne sütü kurutuyorum üzerinde. netten araştırmıştım içime çok sindi ve etkili olduğunu düşünüyorum. yapacak birşey yok minişim emsinde yeterki..

dün gece öldüm öldüm dirildim. gecenin ortasında birde uyandım miğdemi sanki kerpetenle buruyorlar nasıl sesler geliyor miğdemden gurul gurul. bebeğimde rahatsız olmuş iki ayağıyla çiğner gibi nasıl kıvranıyor karnımda yavrum benim.
bikere istifra ettim geçmedi, sonra hem ishal çıkardım ve bidaha kustum, içim boşaldı. gastrit yüzünden boğazım cayır cayır yandı, tahriş oldu. ondan sonra kuzucumda bende rahatladık uyuyabildik....

canım bu ishal doğuma yakın zamanda olan ishalmi acaba:) bnde sebepsiz ishal olmuştum 38-39. haftamda, bebek gelebilir demişlerdi...

canım bu ishal doğuma yakın zamanda olan ishalmi acaba:) bnde sebepsiz ishal olmuştum 38-39. haftamda, bebek gelebilir demişlerdi...

bilmiyorum canım ama aynısı geçen ayda olmuştu. yediğim bişey rahatsız etmiş olmalı. çünkü miğdem boşalınca geçiyo rahatlıyorum, devam etmiyo ishal.

Kislar bebeginiz gunde kac kere buyuk tuvaletini yapio. Yaginim bugun 7 gunluk oldu ve 4 kere yapti. Annemler normal yedikleri yario gazini ole cikario dedi. Sizde durum nedir..

Kislar bebeginiz gunde kac kere buyuk tuvaletini yapio. Yaginim bugun 7 gunluk oldu ve 4 kere yapti. Annemler normal yedikleri yario gazini ole cikario dedi. Sizde durum nedir..

Canim benim cok normal, benim eve gelen ebe yeni doganlarda gunde 5-6 defada olabilir haftada 1 defa olabilir korkma demisti.

Birde ebe memislerdeki yaralara, bebeklerin popolarindaki veya cinsel organlarindaki pişiklere, bebegin cildi cok kuru degil ise cildinede yag yerine Anne Sütü surmemi soyledi. Birde ilk bir yilda bebekleri yikarken basina direkt sampuan dokmek yerine kuvetin icine dokup oyle yikamanin daha iyi oldugunu soyledi. Birde cok su icmesi gerektigini yani gunde 3 litre su icmenin sart oldugunu soyledi heleki sicaklarda...Pazartesi yine gelicek aklima takilan herseyi soruyorum.

KİZLAR VALLA DEDİGİNİZ TUM SEYLERİ YAPT ZATEN RESENE ANASON DEMLEYİP İCİRDİM OLMADİ. Ne gaz damlalarinkullandik bana misin demedi. Dogum yaptihimdan beri corapsiz gezmem yediklerime de dikkat ederim kaldi ki anne sutunu gunde iki kez ancak icebikiyorlarvbiz coktan mamaya gectik. Zaten mama bu kadar fazla gaz yaparmis. Bunun caresi yok maalesef onlar bagira bagira aglayacaklar bizde cekecegiz.

pampam lansinoh kullan ama hemen gecirmeyecektir. Benimde sagmaktan parcalandi ama hic kullanmamazlik yapmadim lansinohu. Cunku meme ucunun islak ve yumusak kalmasinlazim. Ben dene derin.

Lili gunde bir kez de cikabilir 4 kezde ama anne sutu alip sik kaka yapiyoraa sut yaramiyir demektir.Yani annemler bilinenin tersini soylemis canim. Onemli olan beegin doyuyor mu sik acikiyor mu emzirikten sonra huysuz mu? Bunlar varsa muhtemelen sutun yaramiyor cnm . Benimkide aksine 5 gun kakaya cikmadi dr a soyledim sutun yariyor ondan dedi. sonunda fitille cikarttim kakaya. duzene girdi ama simdi. sen mama takviyesi yapiyor musun

KİZLAR VALLA DEDİGİNİZ TUM SEYLERİ YAPT ZATEN RESENE ANASON DEMLEYİP İCİRDİM OLMADİ. Ne gaz damlalarinkullandik bana misin demedi. Dogum yaptihimdan beri corapsiz gezmem yediklerime de dikkat ederim kaldi ki anne sutunu gunde iki kez ancak icebikiyorlarvbiz coktan mamaya gectik. Zaten mama bu kadar fazla gaz yaparmis. Bunun caresi yok maalesef onlar bagira bagira aglayacaklar bizde cekecegiz.

pampam lansinoh kullan ama hemen gecirmeyecektir. Benimde sagmaktan parcalandi ama hic kullanmamazlik yapmadim lansinohu. Cunku meme ucunun islak ve yumusak kalmasinlazim. Ben dene derin.

Lili gunde bir kez de cikabilir 4 kezde ama anne sutu alip sik kaka yapiyoraa sut yaramiyir demektir.Yani annemler bilinenin tersini soylemis canim. Onemli olan beegin doyuyor mu sik acikiyor mu emzirikten sonra huysuz mu? Bunlar varsa muhtemelen sutun yaramiyor cnm . Benimkide aksine 5 gun kakaya cikmadi dr a soyledim sutun yariyor ondan dedi. sonunda fitille cikarttim kakaya. duzene girdi ama simdi. sen mama takviyesi yapiyor musun
Yok canim sadece memeden anne sutu. Basta anlamiyordum ne kadar sutum geio dio sut sagip veriodum ilk ewe geldimizde simdi 8 gunluk olduk 4 gundur sadece memeden anne sutu..
Ama annelerin dedine sole katiliom. Taramali tufek gibi salio ve rahatca uyuyo gaz problemi olmuo cidden.. :KK66:

benimkide 3-4 kere yapıyor canım.. tamamen altın sarısı renginde.

Ayni bizimde findikli :KK66: altin sari renginde :KK66:

bugün bayağı korkuttu beni. evde ablamla annem var, mutfak ve balkon çok pisti baktım kimsenin yeltendiği yok süpürüp sildim ve tuvaleti yıkadım. balkonu bile yıkamak yerine viledayla sildim kaymayayım diye. ama sonra birden belimden karnıma bir sancı gelip gitti. o zaman korktum. ama Allahtan bidaha olmadı.
ev işleri konusunda çok dertliyim. mızmızlanmak istemiyorum ama bayram temizliğini bile ne yapabilirsem ben kendim yaptım.
kendi anneme söylenmek istemiyorum ama insanın çok gücüne gidiyor. hele ben bel ağrıları içinde bi iş yaparken o oturup kitap okuyor ya....
bende artık şöyle düşünüyorum sancım başlayınca çantamı yanımda getircek biri olsun yeter.

Cnm yaa :KK43: annen kimse olmadigi halde niye böyle yapiyo ki :KK43: şimdi yapmayacaksa hiç yapmasine zaten ...bu zamanlarda geçecek inşallah ..

Bende senin gibiyim ama kimseye minnet etmem olsemde kendim yaparım.. Hayirlisiyla bi geçsin bu zamanlar da .. Benim pek sancim da yok ne olacak böyle gelmeyecek mi sipam acaba ?pek sancimda yok benim..

kızlar birtek ben mi bitmiş durumdayım bu yaralar birtek bende mi var.. emzirirken canım fena yanıyor ya:KK43: kremmiş şuymuş buymuş geçmedi.. herkes zamanla geçer diyor doğrumu:KK43:

Cnm kuru sogani sür diyorlar kuruduktan sonra yikayacakmissin 2 güne geciyormuş doğru mu bilmiyorum :KK43: annem diyo

dün gece öldüm öldüm dirildim. gecenin ortasında birde uyandım miğdemi sanki kerpetenle buruyorlar nasıl sesler geliyor miğdemden gurul gurul. bebeğimde rahatsız olmuş iki ayağıyla çiğner gibi nasıl kıvranıyor karnımda yavrum benim.
bikere istifra ettim geçmedi, sonra hem ishal çıkardım ve bidaha kustum, içim boşaldı. gastrit yüzünden boğazım cayır cayır yandı, tahriş oldu. ondan sonra kuzucumda bende rahatladık uyuyabildik....

Cnm benim yaa yaninda Esin yok tam çektiklerine bak :KK43: niye böyle oldu acaba usuttunmu ki ?

Moon. Canim iyimisin nerelerdesin..
Kzmrl . Emirhan.. aman dinkenin kizlar digumda cok ihtiyaciniz olacak bu enerjiye aman dinlenin yormayin kendinizi.. iyi haberlerinizi bekliyiruz

Cnm haklisin bu enerjilere ihtiyacimiz olacak, ama sanki ben hiç doğruymayacağım gibi geliyo bana :KK43: hiç belirti yok. Bende sadece geceleri dönerken sancim var onun disinda tik yok ...

Sizlerde mis kokulu meleklerinizi benim yerimde koklayin :KK66:

Cnm haklisin bu enerjilere ihtiyacimiz olacak, ama sanki ben hiç doğruymayacağım gibi geliyo bana :KK43: hiç belirti yok. Bende sadece geceleri dönerken sancim var onun disinda tik yok ...

Sizlerde mis kokulu meleklerinizi benim yerimde koklayin :KK66:

Oyle iyi anliyorum ki sani Rabbim sabir versin beni hatirlamionmi psikopata baglamistum artik doguramicam die :KK66: bak simdi bebegim yanimda sabret canim az kaldi :KK66:

Cnm yaa :KK43: annen kimse olmadigi halde niye böyle yapiyo ki :KK43: şimdi yapmayacaksa hiç yapmasine zaten ...bu zamanlarda geçecek inşallah ..

Bende senin gibiyim ama kimseye minnet etmem olsemde kendim yaparım.. Hayirlisiyla bi geçsin bu zamanlar da .. Benim pek sancim da yok ne olacak böyle gelmeyecek mi sipam acaba ?pek sancimda yok benim..

hayırlısı olsun, bende bu dört gün doktorum yok ya sanki gelcekmiş gibi diken üzerindeydim. şimdi ise sıpamın hareketleri bayağı iyi daha en az bi hafta rahat bekler diyorum. doğuma yakın hareket edemiyolar fazla.

Cnm benim yaa yaninda Esin yok tam çektiklerine bak :KK43: niye böyle oldu acaba usuttunmu ki ?

canım benim bi teyzem var gözü çok pis nazarlıyo. daha öncede oldu demiştim ya o akşamda onlarla iftar yapmıştık gecesi yine böyle oldum. bundada bayramlaşmaya gittik bana diyoki kalk bi göreyim. annemde kızıyodu ne kaldıyosun diyene kadar ben saftirik saftirik kalktım. "aaaaa düşmüş düşmüş bu " dedi o an pişman oldum niye kalktım salak gibi diye. o gece yine böyle oldum. artık gitmicem hiç kimseye.

Dogurursunuz kızlar sabredin dinlenin huzurlu ve sakin olmaya calısın son gunlerinizde.hepsine ihtiyacınız olacak.bakın ben 6 hafta dogum sancısı cektim defalarca hastanede yattım kac kere doguruyorum die gittim dogurmadım artık umidi kesmistim ki doktorum hadi doguma alıyoruz dedi kendim bile inanamadım :) simdi 19 gunluk olmusuz saka gibi :) birkac hafta sonra burda hic hamis kalmıcak herkes cici anne olucak ohhh misss :)

mrabalar sizin konunuza dahil değilm ama bakarken online oldğnuzu görünce yazmak, bişeyler sormak istedim tecrübelerinzden yararlanmak için ..sorabilir miyim acaba ??

canım adaçayı yağını denedinmi ayak altlarıan sürüyormuşsun karnına masajda yapabilirsin ben kendimde ve kardeşimde denedim gaz ağrısını alıyor ve rahatlatıyor

Yok canim sadece memeden anne sutu. Basta anlamiyordum ne kadar sutum geio dio sut sagip veriodum ilk ewe geldimizde simdi 8 gunluk olduk 4 gundur sadece memeden anne sutu..
Ama annelerin dedine sole katiliom. Taramali tufek gibi salio ve rahatca uyuyo gaz problemi olmuo cidden.. :KK66:

Ayni bizimde findikli :KK66: altin sari renginde :KK66:

Canim ebekledde gaz sancisi uc haftaan sonra baslar daha cok minik seninki

X