Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım zor kullanırsın ben bile hep 1 numara aldım hiç 0 almadım yinede bakarsın bi belki olur çünkü ben prematüre kıyafetleri aldım olmadı 1 hafta anca giydi sonra çok zor olsada 0 ay buldum 50cm takım ve tulumlardan buldum aldım en kötü değiştirirsin bezleri olursad zaten 2 paket bez en fazla 10 gün

fmfm Allah nazarlardan saklasın maşallah bebişlerine:) darısı da başımıza diyelim:)

Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina

canım sana da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah..

ahh gökçe ah.. öbür dünya da olmasa insan kafayı yer burada.. neler oluyor neler de bizim eşlerimiz kör kör.. bende hep bebeğimi düşünmeye çalışıyorum yoksa içinden çıkılabilecek gibi değil bu konular. bende çok zor günler geçirdim ve hep yanlızdım.. kötü günde anlıyorsun daha çok kimin ne ... olduğunu zaten. Allah şu halimizde bizi yanlız bırakanları da eziyet edenleri de eşimizin gözünden düşürmeye çalışanlarıda el kızı diye elinden geleni ardına koymayan iki yüzlü maskeli insanları da onların yanında olanların da yanına bırakmaısn inşallah yaptıklarını.. boşver iki tane paşan var Rabbim sağlık versin ve huzur versin yuvalarımıza inşallah..

kızlar buarada bnm çarşamba sabhı allah nasip ederse doğumum. bgn evin mutfak dolapları ve banyo dolapları hariç her yerini sildim süpürdüm yerleştirdim. yarn da eşim kalanları yapacak. ama varya bir haftadır çok kötüyüm ve her geçen gün daha da kötüleşiyorum. ağrılarım böyle bıçak saplanması gibi aniden giren kramplarım giderek artıyor. düzenli değil ama sıklaştı. çok uykusuz ve yorgunum. bu yüzden çok gerginim barut gibi. kim ne yapsa batıyor. bnm lohusalık zor geçicek sanırım..

son 2 gün seni heycan stres basmıştır bebişini görünce herşey güzelleşecek bence allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş

yormasaydın bu kadar kendini be cnm doğuma gideceksin yat dinlen.. yok mu yapacak kimse başka

Canim hayirli olsun insallah.. agrilarin icinde gecmis olsun..
bugun bile dua ettim bu crs. Insalalh suyum gelirde hayirlisi ile dogum yaparim die. 39. Hf.tam okacak cunku tam..Takigim anlayacagin bu ara o yuzden soruyorum sezaryen olacak
Sanirim senin tercihin mi zorunlu mu...

Caniiim... Allah sana sabir guzel bebekleeine saglik.. esine merhamet versin insallah.. soylenecek okadar cok sey varki inan saygisizik yapmamak icin zor tutuyorum kendimi baska bi form olsa idi sayacaktim baya. Ama sen iki meleginin yuzune bak huzur bul insallah. Yaptiklari yanina kalmaz kimsenin sabret.. sabir sabir biz kadinlarin en ck yaptigi zaten.. offf..

Sağol canım benim çok teşekkür ederim darısı başına sağlıkla bebeğini kucakla inşallah

Slm kızlar. Dogum yapanlar hayrli olsun. Rabbim bebislerinize uzun ömür versin... Çarşmba doguma giden arkadaşmzda rabbim sağsaglim kurtarsin sizi.. benimde dogum cuma günü. Hem Cok uzak hem yakin geliyor.. cok tuhaf bir heyecan sardi beni .. ama artik bebegimi görmek istiyorummmmmm. :)

Slm kızlar. Bizde bugün tam 1 haftalığız.1 hafta nasıl geçti gece gündüz birbirine karıştı.düzenleri oturuncaya kadar öyle olacak. Beni zorlayan uykusuzluk ki herkeste öyledir. Birde sütüm halen yok damla damla o da zaten doyurmaz. Mecburen mama ağırlıklı besleniyoruz. Gelir mi onuda bilmyorum . Gelmessede ys

yormasaydın bu kadar kendini be cnm doğuma gideceksin yat dinlen.. yok mu yapacak kimse başka

var da yok:) yardım eden yok yani. neyse fazla konuşmak istemiyorum sinirlerim bozuluyor:) eşim yapacak bgn işten gelince. zaten bir mutfak dolaplarım kaldı.

canım tüp bebek olduğu için devlet hastanesi bile sezeryanla alıyoruz riske hiç atmıyoruz dedi. ama normal doğuma uygunsun bebeğin pozisyonuda uygun dediler. 6-7 dr.a gitmişimdir rahat. ama hepsi ameliyat tarihi verip yolladı. benim seçimim değil yani. hoş, ben şimdi tuttursam illa normal doğacak diye kimse zorlayamaz ama birşey olursa kendimi de ömür boyu affetmem yani..o yüzden vardır bir bildiği diyerek dr.uma bıraktım. bir yandan heyecanlıyım çarşambaya bişey kalmadı, beklemeye sabredemiyorum artık.. beni anladığınızı biliyorum:) ama bir yandan da normal doğum yapacaklara imreniyorum biraz korku başladı tarih yaklaşınca. ameliyat sonrası için.. buarada epi sez. çıkan arkadaşlar iyi şeyler yazmış okuyunca rahatlıyorum ne biliyim lilicim ya değişik duygular içindeyim Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

sağolasın amin teyzesi. benden başka bir de çiçekdemeti vardı bu çarşamba. buarada cumaya da birşey kalmadı 4 gün bile demiyorum 3 gün sayılır. senin de sezeryandı değilmi? tüp bebekmi seninkide, yoksa bebekmi iri yada?

senin bebeiş doğduya günler sana jhıhzlı geçiyor tabi:) göbeği düşüncemi yıkadın cnım? buarada süt artırıcı şeyler var onları denemedin mi?

Gelmezse de yapacak şey yok. Annelik tarifi imkansız bileymiş onu anladım kucağına alanlar bilirler almayanlar aldıklarında hak verecekler. Şimdi mışıl mıll uyuyorlar hareketerini izliyorum bildiğin melekler gülücük atıyorlar suratlarını kızdırıyorlar gözleri bi açıp bi kapıyolar Rabbim korusun minikleri..
Diğer ikiz anneleri napıyorlar acaba? Yeni doğum varmı topik te varsa maşallah maşallah.

yumurtaları haşlayıp yiyoruz kızlar ...

bebeklerine kilo aldırmak isteyenler gece yatarken günlük süt ve activia sade yoğurt yiyor..bu yoğurdun içinde probiyotik var..

muz yeyip üstüne süt için...

morali bozuk annecikler hemen kendinize gelin içerde bebişleride üzmeyin..onlar gelecekleri zamanı biliyorlar...yüzdük yüzdük sonuna geldik artık...sabredin bakalın azcık daha...

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina

Ay masallah cnm.. Saglickla gelmis kuzucun..Darisi bize olsun..Normal dogummu oldu ? Koskoca topicte henuz normal doguran kimse olmadi .. Bizim minikler aceleci hep.. Acaba nasil birsey, yasayan birileri anlatabilse ne guzel olur !!!

haftaya kontrolüm var ozaman öğrenicem ama 3 hafta önce 42 cm.di. devam eder o sen üzülme şimdiki kilosuyla doğmaz o bence illaki alı. hem zayıf bile olsa zayıf doğan bebekler çabuk kilo alırmış...

cnm bastan boyle olsa uzulmezdim zaten..Bir anda durdu yaa ona canim sıkılıyo..Yoksa saglikli olsun da kucuk olsun onemli degil ..Ya saglikli da olmazssa , gelisimi durursa diye endiseliyim..Buarada beni goren herkes doguma coka z kalmis karnin iyice inmis asagi diyo..Sende durum nasil ? Seninle tarihlermiz ve cinsiyetlerimiz ayni ya :)

O ses insani cildirdiyo yaa ..Ortamda 100 tane adamolsun , sineklerin hepsi gelir beni yer.. Benimde sinekleri icin tatli bi kanim var galiba..Gelsin heryerimi yesin ama o sesleri cikartmasinn Ben cokuyuz oluyorum o sese..

Cnm benimm..Sen hicbirseyini normal yasayamadin ki Lohusaliginia esin yasiyo galiba..
Banada eslerin tavri , bu garip geliyo.. arkadas kac yildir evlisin , sen karini bilmiyor musun ? Anneden daha iyi taniyo artik esler birbirlerini .. Rabbim buyuk ama .. Sen guclu biri oldugun icin hepsini asarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…