- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Canım zor kullanırsın ben bile hep 1 numara aldım hiç 0 almadım yinede bakarsın bi belki olur çünkü ben prematüre kıyafetleri aldım olmadı 1 hafta anca giydi sonra çok zor olsada 0 ay buldum 50cm takım ve tulumlardan buldum aldım en kötü değiştirirsin bezleri olursad zaten 2 paket bez en fazla 10 günhhaha iyiymişş :).. Anladım cnm prima beyaz olanlardan alıyoruz o zmn.. bide ben erken doğum die premature bez almıştım onları napıcam şimdi bilmiyorum 2,5 kilo altı diyo 3,5 kiloysa kullanamazmıyız canım.. hemde 2 paket :S
Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina
Canım yemek yemek aklıma gelmiyotki o kadar yoğunum.. Canım ne lohusalık ne ameliyat sonrası iyileşme dönemini yaşayabildim. Eşimin ailesi bizi boşanma aşamasına getirdi. Son zamanlarda yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız. Tuhaf olan eşim bana değil onlara inanıyor. ve yanımda olması gerekirken bana sırtını dönüyor. Hayatımın en güzel günleri kabusa döndü. Üstelik kendileri ettiler sonra benim dediklerimi çarpıtıp eşimi doldurdular. ne diyim allah ıslah etsin.
kızlar buarada bnm çarşamba sabhı allah nasip ederse doğumum. bgn evin mutfak dolapları ve banyo dolapları hariç her yerini sildim süpürdüm yerleştirdim. yarn da eşim kalanları yapacak. ama varya bir haftadır çok kötüyüm ve her geçen gün daha da kötüleşiyorum. ağrılarım böyle bıçak saplanması gibi aniden giren kramplarım giderek artıyor. düzenli değil ama sıklaştı. çok uykusuz ve yorgunum. bu yüzden çok gerginim barut gibi. kim ne yapsa batıyor. bnm lohusalık zor geçicek sanırım..
kızlar buarada bnm çarşamba sabhı allah nasip ederse doğumum. bgn evin mutfak dolapları ve banyo dolapları hariç her yerini sildim süpürdüm yerleştirdim. yarn da eşim kalanları yapacak. ama varya bir haftadır çok kötüyüm ve her geçen gün daha da kötüleşiyorum. ağrılarım böyle bıçak saplanması gibi aniden giren kramplarım giderek artıyor. düzenli değil ama sıklaştı. çok uykusuz ve yorgunum. bu yüzden çok gerginim barut gibi. kim ne yapsa batıyor. bnm lohusalık zor geçicek sanırım..
Canım yemek yemek aklıma gelmiyotki o kadar yoğunum.. Canım ne lohusalık ne ameliyat sonrası iyileşme dönemini yaşayabildim. Eşimin ailesi bizi boşanma aşamasına getirdi. Son zamanlarda yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız. Tuhaf olan eşim bana değil onlara inanıyor. ve yanımda olması gerekirken bana sırtını dönüyor. Hayatımın en güzel günleri kabusa döndü. Üstelik kendileri ettiler sonra benim dediklerimi çarpıtıp eşimi doldurdular. ne diyim allah ıslah etsin.
fmfm Allah nazarlardan saklasın maşallah bebişlerine:) darısı da başımıza diyelim:)
canım sana da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah..
ahh gökçe ah.. öbür dünya da olmasa insan kafayı yer burada.. neler oluyor neler de bizim eşlerimiz kör kör.. bende hep bebeğimi düşünmeye çalışıyorum yoksa içinden çıkılabilecek gibi değil bu konular. bende çok zor günler geçirdim ve hep yanlızdım.. kötü günde anlıyorsun daha çok kimin ne ... olduğunu zaten. Allah şu halimizde bizi yanlız bırakanları da eziyet edenleri de eşimizin gözünden düşürmeye çalışanlarıda el kızı diye elinden geleni ardına koymayan iki yüzlü maskeli insanları da onların yanında olanların da yanına bırakmaısn inşallah yaptıklarını.. boşver iki tane paşan var Rabbim sağlık versin ve huzur versin yuvalarımıza inşallah..
Hepsi mi aynı bu bebislerin :) biz de yeni beze yapıyoruz.tabi erkek oldugumuz icin her alt acmada annenin ustune iseme huyumuz da var :)
yormasaydın bu kadar kendini be cnm doğuma gideceksin yat dinlen.. yok mu yapacak kimse başka
Canim hayirli olsun insallah.. agrilarin icinde gecmis olsun..
bugun bile dua ettim bu crs. Insalalh suyum gelirde hayirlisi ile dogum yaparim die. 39. Hf.tam okacak cunku tam..Takigim anlayacagin bu ara o yuzden soruyorum sezaryen olacak
Sanirim senin tercihin mi zorunlu mu...
Slm kızlar. Dogum yapanlar hayrli olsun. Rabbim bebislerinize uzun ömür versin... Çarşmba doguma giden arkadaşmzda rabbim sağsaglim kurtarsin sizi.. benimde dogum cuma günü. Hem Cok uzak hem yakin geliyor.. cok tuhaf bir heyecan sardi beni .. ama artik bebegimi görmek istiyorummmmmm. :)
Slm kızlar. Bizde bugün tam 1 haftalığız.1 hafta nasıl geçti gece gündüz birbirine karıştı.düzenleri oturuncaya kadar öyle olacak. Beni zorlayan uykusuzluk ki herkeste öyledir. Birde sütüm halen yok damla damla o da zaten doyurmaz. Mecburen mama ağırlıklı besleniyoruz. Gelir mi onuda bilmyorum . Gelmessede ys
Merhbalr arkdslar
bn de dgm yaptm iki gun oldu
kizim 3.400 gr 52 cm dgdu
darisi bekleyenlerin basina
haftaya kontrolüm var ozaman öğrenicem ama 3 hafta önce 42 cm.di. devam eder o sen üzülme şimdiki kilosuyla doğmaz o bence illaki alı. hem zayıf bile olsa zayıf doğan bebekler çabuk kilo alırmış...
Benim bebegim gelmeyecek anladim. Beni terbiye etmeye devam ediyor bugun 38+3 ama tik yoookkkkk.....((((
ikiside değil. çok uykum vardı hatta 11 de yattım ama sıcaktan herhalde yastığa kafamı koyar koymaz uykum kaçtı. sineklerde tuz biber ekti. sabah duş aldım rahatladım biraz uyuyabildim. ama sineklerle kavgamı görseniz ölürdünüz gülmekten.... tam öldürüyorum ışığı kapatıp yatıyorum 15 dk sonra kulağımda ses viiiyyyyyyy....