ya arkadaslar kasım ayı hamılelerı yanı agustos 2013 anne adayları =)) olarakdan bırbırımızi arkadas lıstesıne eklesekde tanıssak nasıl olur ben hepınızle tanısmak ısterım sonucda artık ortak bır yonumuz var ve burdayız sureklı yazıscaz sızce nasıl olur cevaplarınızı beklıyorum mutlakaaaa
Az önce doktordan geldim.bebeğim 5 hafta 5 günlükmüş kesesini gördük çok şükür.kalp atışları için haftaya perşembe çağırdı doktor.kalp atışlarını duyana kadar endişelerim bitmeyecek galiba.hayırlısını diliyorum artık..kızlar doktorum çiğ ete dokunma dedi kedi köpeğe dokunmamam sebze meyveleri bol yıkamam gerektiğini falan biliyordum ama bunu bilmiyordum.ete falan dokunacaksanız eldiven kullanmanızı öneririm.hoşçakalın...
kedi köpeği sahipli ve aşılıysa sevebilir sonradan ellerini yıkayabilirsin ama çiğ et çok önemli, sucuk, salam, sosis hamilelik boyunca yasak((
kızlar betahcg 322 cıktı dun vermıstım kanı sızlerın kac cıktı
kedi köpeği sahipli ve aşılıysa sevebilir sonradan ellerini yıkayabilirsin ama çiğ et çok önemli, sucuk, salam, sosis hamilelik boyunca yasak((
canım ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 318 çıkmıştı ve 3 haftalık demişti. şuan 5 haftalık oldum ama doktorum bir daha istemedi. Sen şuan kaçıncı hafta içerisindesin... :)
kızlar betahcg 322 cıktı dun vermıstım kanı sızlerın kac cıktı
Canım köpek o kadar değilde kedi için çok tehlikeli diyorlar hamileler için. Minikler için hiç birini ellemesekde olur bir süre uzaktan da sevsek yeter :)) Salam,sosis geçtimde benim acayip sucuk istiyor canım yedimde hafta sonu valla ama iyi pişirdim ne yapim :))))
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde tahmini 6 ağustos görünüyor henüz 5 haftalık oldu burdan çok şey paylaşıcaz inş herkesin bebeği hayırlısıyla dünyaya gelir inş
merhaba anne adayları...bugun doktora gittim yarın için kan tahlili yaptıracakmış..dun aksamki hcg 420 idi.kaç haftalık oldugunu soyleyemem şimdi dedi..off neden ama herkes biliyo..neden soylemediki..
benimde bebeğim 5-6 ağustos gibi dünyaya gelecek.ilk bebeğim, doktora gittim keseyi gördüm ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.Bide size bişey soracağım benim doktorum betahcg me bakmadı ve folik asit vermedi bu normal mi?
Bende varım bendeeeeeeeee benımkıde 12 agustos allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah arkadaslar =))
ya arkadaslar kasım ayı hamılelerı yanı agustos 2013 anne adayları =)) olarakdan bırbırımızi arkadas lıstesıne eklesekde tanıssak nasıl olur ben hepınızle tanısmak ısterım sonucda artık ortak bır yonumuz var ve burdayız sureklı yazıscaz sızce nasıl olur cevaplarınızı beklıyorum mutlakaaaa
Az önce doktordan geldim.bebeğim 5 hafta 5 günlükmüş kesesini gördük çok şükür.kalp atışları için haftaya perşembe çağırdı doktor.kalp atışlarını duyana kadar endişelerim bitmeyecek galiba.hayırlısını diliyorum artık..kızlar doktorum çiğ ete dokunma dedi kedi köpeğe dokunmamam sebze meyveleri bol yıkamam gerektiğini falan biliyordum ama bunu bilmiyordum.ete falan dokunacaksanız eldiven kullanmanızı öneririm.hoşçakalın...
benimde bebeğim 5-6 ağustos gibi dünyaya gelecek.ilk bebeğim, doktora gittim keseyi gördüm ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.Bide size bişey soracağım benim doktorum betahcg me bakmadı ve folik asit vermedi bu normal mi?
canım inşallah bebeğinin o pıt pıt sesini duyarsın.bende daha keseyi göremedim pztesi görücem inşallah.buarada ete dokunmamayı ilk defa duydum.neden acaba dokunmuyacakmışız bilen varmı acaba ?
kedilerden toksoplazma geçebileceğinden yasaklıyorlar ama etin nedenini tam olarak bilemiyorum.belkide ondanda bir tür bakteri geçebiliyor olabilir.çünkü doktor bana sütü yoğurtuda pastorize yiyip içmemi söyledi kesin hayvanlardan insanlara geçebilecek bakterilerden dolayı söylüyorlar neyse beni şaşırttı doktor öyle deyince bende paylaştımki kimse sıkıntı yaşamasın diye neyse çokta takıntı haline getirmemek lazım.bu aralar düşündüğüm tek şey boş gebelik.hiç bir sıkıntım yok ama acayip korkuyorum şuand. öbür hafta perşembe günü randevum ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.sizlerdede öyle korkular varmı acaba?