Benim doğum zamanım 7 Ağustos 2013 Gözüküyorrr. Hadi sizin doğum yapacağınız tarihi ve neler hissettiklerinizi öğrenelim...
benim bebişimde 13 ağustos gözüküo,ben adetime 7 gün varken öğrendim bhcg 44 çıktı dün yani 2 gün sonra 146 oldu..kaç haftalık mrk ediom adete göre 3 ,değer fazla gibi değere göre 4 anlamadım...cmtesi günüm bide günümde yaptırıcam bakalım...değerler nasıl kızlar?
bende 5 haftalık hamileyim cuma günü gittik keseyi gördük, bebek ne zaman görünür acaba :)
slm kızlar bende kısmetse aranıza katılacak testım pozıtıf cıktııııııııama dah doktora gdemedım
ıkıncı cocugum ılk heycan yok tabıkıııııı ama cok mutluyum oglum bıraz kucuk endıselıyım 19 aylık oluck bu ayın 10dda,,,
adet tarıhım 24 ekım
test ogrenme zamanım 2 aralık
test sonucların nasıl cktı benım kırmızıya yakın cktı ıkıncı cızgı
merhaba arkadaşlar.benim de sat 10 kasım bat 6 aralıktı dün bata 3 gün kala idrarda silik çizgi görmemin üzerine kan testi yaptırdım ve 34 çıktı ama yine de günüm geçmeden sevinemiyorum nedense
kızlaaarr merhaba batım batmasından buraya transfer oldum bende
batım 29 ekim di test yaptım dün çift çizgiyi gördüm
daha kan tahlili yaptırmadım cumartesi gideceğim inş doktora
3,5 yaşında bi kızım var
umarım 9 ay boyunca burda güzel paylaşımlarda bulunur fikir alışverişi yaparız herkese hayırlı olsun...
sen bat ım a hiç gelmicen mi de transfer falan diyosun acaba canımmm:44::44::44::44::44:
Herkese merhaba. Bende geçen hafta öğrendim bebek beklediğimi. Şuan 4 haftalık ve ilk bebeğim :) inanılmaz güzel bir duyguymuş, Allah hayırlısı ile tüm bebek bekleyen annelere hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Benim doğumumda 08 Ağustos 2013 gözüküyor. Yalnız şimdi ilk bebeğim olduğu için birşeyler sormak istiyorum. Pazartesi günü doktora gittim. Keseyi gördük ve 7,9 mm çıktı bu normal mi acaba gerçi doktorum şuan sağlıklı gözüküyor ay sonunda gel kalp atışlarına bakıcaz dedi ama yinede endişe oluyor insanda. Cevap verirseniz çok sevinirim... :))
merhaba kızlarrrr.dün gittim muyene oldum kese görünmedi 4 haftalık oldugu için sanırım doktor haftaya gel dedı bakalım inşallah görürsem içim rahatlıcak.Allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşlar.Benim de sat 10 kasım bat 6 aralıktı dün bata 3 gün kala idrarda silik çizgi görmemin üzerine kan testi yaptırdım ve 34 çıktı ama yine de günüm geçmeden sevinemiyorum nedense