Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlarrr yarın sabah gidiyorum bende dualarinizi eksik etmeyin...

Canım sanırım Kavuşmuşsundur bebeğine haberlerini bekliyoruz.. :)).. Rabbim yüzünüzü soldurmasın hic..

Cok cok gecmiş olsun artık daha dikkatli ve yavaş olmak zorundayız.. ben ztn doğru düzgün yürümüyorum ama yinede dikkat etmeye calışıyorum cünkü gercekten dengelerimiz bozuldu... dedene de cok gecmiş olsun umarım sana yardımcı kalabilecek birileri olur.. O laf sokmaları vs hep yaşıyoruz cnm maleseeff.. dünde biri eşyaları hazırlamama laf etmiş mesela.. kendisi 5 aylık ben daha hazırlamadım demiş işte ben baya bi hazırlık yapmışım güyaa.. doğurcam neredeyse odamız yok .. park yatağımızı bile kurmadık bunların yüzünden ama napaıcan göz yumucan :).. bşver

Ay tatlım bnm yaa artık sıkıntılı riskli dönemleri atlattık.. bnm doktorum ilacları bıraktırıyo bi kaç gün sonra ztn hemen doğuracağımada inanmıyo zamanını beklermiş bnmki :)..Ztn doğucaksada doğsun dedi.. Bizim etrafımızdada 1 aydan fazladır erken doğum diye yattığımdan laflar geliyo kandırdı doğurcam diye.. yok doğsaydıda bişey olmazdı yok abarttık bilmem nee..yok hala yatıyomusun doğursana.. artık umursamıyorum susuyorum ne diyim.. ben nasip olurda dğurduktan sonrakiler icin endişelenmeye başladım ne olacak diye..:))

O nasil laf yaa dogurdun mu ? Belli olmuyo mu , etrafindakiler salak mi yada kor mu ? bu milleti anlamak gercekten zor.. Ben karnin buyumus diyenelre iyice kil olmaya basladim..buyuyecek tabi , bebek buyuyo sonucta..Ama sonrada kafama takiliyo acaba cok mu buyuk diye bu sefer kendime kiziyorummilletin lafini takiyorsun diye ..

cnm iste bizimki sans..Millette bir akraba var gercekten kardes gibi . bizimkilerde akbaba resmen , aman birsey istersin belki , aman kotu ol onlar lafini etsin ama sen onlarin kapisi calma .. sans iste ne diyelim..ama esim gelse artik Son zamanlarin ya ..Valla benim aklim sende kaliyo

Cnm dogum sancisi olmasin sakin ? belinede vuruyorsa , duzenli sanciysa dogum sancisi diyorlar ya ?

cnm benimm.. Coksukur ki birsey olmamis sanadaa bebegine de..

O laf sokanlarin laflarini durup durup kendilerine ileteceksin..Uyuzlar yaa , ben deli oluyorum bu tip insanlara .. Arkadasim sana ne , sen kendine bak , dana gibi sismis gitmissin , kocaman gobeginle .. ama yook onlar cocuk dogurdu ondan , sanki seninki cocuk degil kedi yavrusu ..

Deden icinde cok buyuk gecmis olsun, rabbim sifalar versin insallahh ..

cok bilen milletimizle , lohusalik nasil gececek bende onu dusunuyorum..sutun var mi , az mi , yet miyor mu ?bide kendilerini anlatirlar ya , benim bir sutum vardi soyle yarar di , yok ben soyle uyuturdum ,yok bebegim soyleydi boyleydi..Sanki onlara soran var.. Hep boyle olumsuz cumleler.. Arkadasim isin gucun yok mu senin di mi ? Stres sutu kaciriyo yaa bile bile herkes iyice strese sokuyo insani .. Allahimm yaa ..

Cnm hadi hayirlisi ozaman..Saglicakla gelsin kuzucukk .. Artik vaktide geliyo nede olsa 39 un icindesiniz :) Ayyy cok heyecanli :) Yerinede yerlesmis , gerci asil yeri senin kucagin , onun icinde hazirlik yapiyo masallah :)

Cnm ben senin etrafindaki insalari hic anlamiyorum..Senin ailenin yerinde olsam , kapiyi kimseye acmam kizim rahatsiz uyuyo der kapatirirm..Milletin basian sicaklar mi gecti nee ? Bu kadar saygisizlik olmaz ki ?

Dogurunca onlr bakacak sanki ? Kime ne arkadas , ne zaman gelecekse gelecek.. Masllah sen iyi sabrediyorsun , ben olsam terslerim..Normalde guzle laf sokarim ama , artik hamileikten hormonal diyorum kusura bakmayin tutamiyrum icimde deyip , kizdiranlardan hic esirgemiyorum lafimi :)

sorma yaa kendi annemde bi alem, naz yapıyo gelmek için, eşim gideli 5 gün oldu daha yeni gelecek. dünde gelebilirdi yarın gelcem dedi, bügne bilet aldı şimdide otobüsü kaçırdı. zannedersin işten çıkacakta yetişecek. vaktiyle çık dimi... istemiyosa gelmesin yaa. çok sinirliyim şu an anneme. hiç kimseyi görmek istemiyorum. şöyle gözümü kapatıpta sırtımı yaslayacağım hiç kimse yok yaa...

üzülme cnm stres yapma.. bende yanlızım evde 7 gibi eşim gelio işte annemlerle aynı şehirdeyiz o avantajım var tabii bi şey olursa aricam hemen ama allah korusun düşüp kalsam kimsecikler duymaz komşumda yok doğru dürüst evde olup ziyaret eden allaha emanetiz..

Kızlar bizim bu topikte bi ara mama konusu konuşulmuştu.bi arkadaşımız iki mama markasının aynı üretim olduğunu sadece fiyatlarının farklı olduğunu yazmıştı.bunu da fabrikasında çalışan birinden öğrendiğini paylaşmıştı.habgi mamaydı hatırlamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim

Ah canım benm yaa kendi ailemde pek dengeli sayılmaz :).mesela annem 10 dk mesafede gelmemesi icin tek bi nedeni yok ama haftada 1-2 gn gelio..eniştemler geldi gecenlerde köye gidiceklermiş, annemlere sizde gln diye tutturdular..annem doğumum olcak diye istemedi.. vay efendm doğurcaksa doğursun benm onlarla ne isim varmış vs diye tartışma cıktı.. Nitekim ben kızarım diye gitmiyo annem yani yoksa gitcekte.. hicbişey demedm.. kynvaldem bakıo 1 bck aydır bana..

ben bebeğimden sonra olacaklardan korkuyorum asıl. Eltm kynvalidem hepimiz bi apartmandayız eltim cocuğunu bebekliğinden 14 yaşına kdr kynvalidemde bırakmış.. hamileliğimde cok lafı oldu eşim bile bırakalım annem yalnız yukarda dedi.. ağladım kavga ettm bırakmam diye.. eltim gelip ben babannesinden koparmadım fedakarlık yaptım dedi..vs vs..şu halime sükür ediyorum..daha kötüsü olmasın die dua ediyorum..

canım Rabbim sanada kolaylık versin, sabır versin. babaneden koparmamışta anasından koparmış. hiç kimse annesi gibi bakamaz.

senin minişlerin nasıllar? hiç bahsetmiyosunuz biz burda merak ediyoruz yenidoğanları...

Canım üzülme bnm yanımda yine kynvalidem var senn yanında kimse de yok .. sıkıntı yapma inan bende cok üzülüyorum herkes kendi kabuğunda.. bebeklerimiz gelince unuturuz görmeyız kimseyi belkide.. varımız yoğumuz onlar olur.. Annenin yeri ayrı tabi ama napalım belkide hamilelikten daha cok etkileniyoruz.. bnm annem 10 dk mesafede gelmiyo gelemiyo belkide.. ha tabi hediyeler alıyo bişeyler yapmaya calışıyo arıyo ama ben kynvalidem yerine onun olmasını istiyorum anne sonucta..
Canım eşin ne zmn geliyo.. walla akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum o olmasa napardım bilemiyorum.. Rabbim eşlerimizide anenelerimizide korusun inşallaahh.. üzülme lütfen..

bayrama kadar uzayabilir belli olmaz onun ne zaman geleceği.
hamilelik olmasa zaten annemi çağırmam buraya. kendimden çok yavrumu düşünüyorum. bi yerden düşerim, bi erken doğum olur ne bileyim başıma bişey gelse kimsecikler yok kim bilir ne zaman bulurlar beni evde. insanın aklına bin türlü şey geliyor. zaten evlendiğimizden beri hastanelerdeyiz, çok korkuyorum bir bela daha gelir diye....

Aman azından yel alsın.. Düsünme öyle şeyler bugün gelemez yarın gelir annen.. hic sıkılma, bunalma uğras bişeylerle güzel düşün.. bak biz burdayız yaz canın sıkıldığında.. dikkatli olursan Allahın izniyle hicbişey olmaz....

senin minişlerin nasıllar? hiç bahsetmiyosunuz biz burda merak ediyoruz yenidoğanları...

Cnm benimkiler Allah'a şükür iyiler.minikte tiroit ilacı kullanıyoruz tek derdimiz o.kilo aldılar maşallahları var büyüdüler.ptesi 2350-2650 gr olmuşlardı.prematüre mana kullanıyorduk 2 buçuk kiloyu aşınca diğer mamalara geçiliyomuş.şimdi mama araştırıyoruz.
Burdan da sizler neler yapıyosunuz ona bakıyoruz ara ara girip.çünkü telefondan yazmak çok zor.anca açıp okuyorum...
Hepinizi öpüyorum kızlar.sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin allahım hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…