Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ooohh maşallah kuzucuga :) sancin için sen seydin Dr a erken değil mi diye :) artik normal muhabbette erken lafi geçse akılıma sen geliyorsun :))

Cnm çok güzel olmuş ellerine saglikk :)

Ay cnmm benimmmm maşallah bak emebiliyo çok şükür en Kisra zamanda kucagina gelecek inşallah eve bi gelsin sen onu bir güzel beslersin tosbikte olur hiç merak etme :)

Odsanız harika olmuş cnmm bayildim valla teyzenin ellerine saglik..:) senin güzel kuzucuklrla tamamlaniyordur :) ay maşallah size çok şükür kötü günler geride kaldi :)

bendede haşimato var hormonlarım normaldi ama antikorlarım yüksekti düzenli ilaç kullanıyorum şimdide hormonlarım normal çok şükür ama bebeişim için endişeliyim bi sorun çıkarmı acaba

Cikmaz inşallah icini ferah tut Rabbim büyüktür :)

Çok teşekkürler cnmm inşallah tüm isteyenler cocuk sahibi olur...

CNm ben 4 hafta önce gıttıgımde donmuştu Dr un bilir sen anlayamazsınki.. Donmuştur gor bak iyidir inşallah.ama dediğin gibi zaman bi geçse ama biz daha 33 haftaligiz eğmiyor gunlerrrr !!!

Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi
ayyy ne güzel maşallah ikinizede allahım analı babalı büyütsün canım
Cikmaz inşallah icini ferah tut Rabbim büyüktür :)

öyle canım rabbime emanet bebeğim onun emeneti takdir O nun

biiirrr senin doğum tarihin belli mi canım çizelgende 16 gün yazıyor:)

kontrolüm vardı cnm gittim işte normal istediğim için bekliyomuşuz sancı gelsin diye... bugünde olabilirmiş 10 gün sonrada ama en son işte ağst 1 e kadar bekleyecekmişiz kontrollerim haftada 1 e düştü bakalım bekliyorum

Arkadaşlar yavrum kucağımda herşey yolunda 3150 gr 50 cm çok tatlı bembeyaz bir oğlan sancım da çok az öpüyorum herkesi

Amanda bir bebişimiz daha olmuş maşallah Rabbim analı Babalı sağlıcakla büyütsün. Tebrik ederim canım.

fmfm canım allah analı babalı büyütsün:) sezeryan mı olmuştun sen normal doğummu? buarada kızlar teşekkürler beğenileriniz için

gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun .saglikli mutlu uzun omurler insallah

fmfm canım allah analı babalı büyütsün:) sezeryan mı olmuştun sen normal doğummu? buarada kızlar teşekkürler beğenileriniz için

Amanda bir bebişimiz daha olmuş maşallah Rabbim analı Babalı sağlıcakla büyütsün. Tebrik ederim canım.

ayyy ne güzel maşallah ikinizede allahım analı babalı büyütsün canım

öyle canım rabbime emanet bebeğim onun emeneti takdir O nun

Çok sağolun arkadaşlar. Çok güzel herşey bugün taburcu olucam sezeryandı ama kolay geçti dünden beri dolaşıyorum bügünde gazım çıktı akşam üstü çıkacağım. Bebişim de uyuyor çok tatlı bembeyaz kiraz dudaklı bir erkek.darısı sizlere olsun inşallah

ayy tatli olmaz miiii cennet kokulu bir melek o .. :)Saglicakla buyusunnn , hayirli evlat olsun insallahh..Herseyde yolunda olmus cok sevindim cnmm..Darisi dogurmayan tuumm hamilelere :)

ayyyy hepimiz artık teker teker doğuruyoruz....çok güzel...darısı bana ve gününü bekleyenlere inşallah

ay canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza herşeyin yolunda gitmiş sanırım bizimde öyle olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…