Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

evet canım ac kalmıştım yiyemedim onlarda beni cezalandırdılar sanırım birde sıkıştılar artık bende carşamba ya gidiyorum sen kaldın ikiz olarak aynıyız.bana doktor dediki dogunca küveze girer kendini toparlamak acısından 3 5 gün sendede küvez söz konusu oldumu canım saglıkla kucagımıza alalım hayırlısıyla.

Hadi inşallah önce sen ardından ben. Hayırlısı olsun canım 3 5 gün varsın kalsın sağlıkla gelsinler . Doktorumuz Kuvez anlamında bişey demedi bilmiyorum ki girerlermi Sali kontrolümüz var bir sorayım bakalım ne dicek. Sevilcodan da haber yok doğurdu o zaman.5 kişi falandık ikiz bekleyen. Bebişlerin kilosu kaçtı en son?

Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.
Moralim çok bozuk.tek tesellim Allah büyük,inşallah bu da geçer

Hadi inşallah önce sen ardından ben. Hayırlısı olsun canım 3 5 gün varsın kalsın sağlıkla gelsinler . Doktorumuz Kuvez anlamında bişey demedi bilmiyorum ki girerlermi Sali kontrolümüz var bir sorayım bakalım ne dicek. Sevilcodan da haber yok doğurdu o zaman.5 kişi falandık ikiz bekleyen. Bebişlerin kilosu kaçtı en son?

İkiz bekleyen ben de varımmm... unutturdum kendimi biraz ama hep takip ediyorum sizi. bugün 36+1 olduk. bebekler 2600 ve 2400 gr. ne güzel sizin doğum tarihleriniz belli. benim şakacı doktorum "seni patlayana kadar doğurtmayacağım " diyor. belirsizlik çok kötü. hele hele tuvalete giderken bile yürüyemezken. Siz nasılsınız? ödemleriniz var mı? Bebeklerin ağırlıklarıyla ultrason ölçümleri örtüşecek mi acaba çok merak ediyorum.

Biz Çarşamba günü kızlarımla taburcu olduk.allaha bin kere şükür.ama çok sevinemedim.küçük kızımın tsh hormonu yani tiroit hormonu yüksek çıkmış.normal değer aralığı 0.2ile4 arası.benim bebeğimde 58 çıkmış.ve zeka geriliğine sebep oluyormuş.
Bebeklerinizin hormon testlerine dikkat edin.kızlar korkularım bitmiyor,inşallah Allah yardım eder de bunu da atlatırız.
İnternet olmadığından yazamıyorum ama bi haftaya kalmaz internet olacak.şimdi annemdeyim.ama dediğim gibi çok korkuyorum tiroit hormonu ile ilgili sıkıntıdan dolayı.ve sütüm gitti gidiyor.bu kadar sıkıntı ve stresle bir ay anca gelebilirdi...
Kızlar çevreniZde ya da ne bileyim akrabalarınızda bu sıkıntıyı yaşamış ve atlarmış birileri varsa nolur paylaşın.

Çok geçmiş olsun goks. Allah yardımcınız olsun. Çocuk endokrine götürmeniz gerekir diye düşünüyorum ama tabi doktorlarınız sizi yönlendirmiştir zaten. Üzülme miniklerin allaha emanet. Hiç birşey olmadan bunu da atlatacaksınız inşallah.

Gökçe bebeklerin çok güzeller. Resmi görünce eşimle ekrana yapıştık. Maşallah çok güzeller. Allah bağışlasın. Darısı başımıza inşallah.

cok gecmis olsun canim ,insallah bir sey yoktur bunuda atlatirsiniz ,

tatlim alt komsumuzun kizi suan 2 bck yasinda ve cok saglikli ve onun degerler senin bebeginin degerlerinden yuksekti .. bnmde troidlerim yok bu konuda cok sikinti yasadim..o bebekte ayni bnm gibi ilac kullaniyor bi sikintisi yok sukur.. cokta hareketli munzur bisey :)).. hatta yablis hatirlamiyosam hic calismiyodu onunkiler.. degerin cok cikmasi az calistigini gosterir bu arada biliyosundur gerci ..

Son düzenleme:
Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim

sevilco 9 temmuzda dogurdu. dün ölcüm yapıldı bana 2600 2450 de biriydi dogunca 300 gr da veriyorlar ilk hafta sonra almaya başlıyorlar kaldı 3 gün gecmiyor zaman of puf halinde penguven gibi dolanıyorum annem geldi benim birde kızım var3 yaşında oda sürekli banannenin yanında evde yatıyor kalkıyor gidiyor babanneye benden cok uzaklaştı sahip cıkamıyorum bu beni cook üzüyor ilgilenemiyorum kızımla. sen hangi ildesin?

İkiz bekleyen ben de varımmm... unutturdum kendimi biraz ama hep takip ediyorum sizi. bugün 36+1 olduk. bebekler 2600 ve 2400 gr. ne güzel sizin doğum tarihleriniz belli. benim şakacı doktorum "seni patlayana kadar doğurtmayacağım " diyor. belirsizlik çok kötü. hele hele tuvalete giderken bile yürüyemezken. Siz nasılsınız? ödemleriniz var mı? Bebeklerin ağırlıklarıyla ultrason ölçümleri örtüşecek mi acaba çok merak ediyorum.

Evet bak seni unutmuşuz daha doğrusu senin deyimin le kendin unutturmuşsun:) Aslında tarihin belli olmalı ikiz ya çok bekletmezler. Önümüzdeki hafta alabilirler. Ya ben Perşembe gittim o heyecanla unuttum onlarda söylemedi en son ortalama 2400 2500 civarındalardı 34. Hafta da.100 gr falan oynuyor diyorlar ultrasonla. Yürürken bende zorlanıyorum sanki çıkacak gibiler :) ödem olarak ayaklarım şişiyor yüksekte tutarsam gidiyor . İnşallah hayırlysıyla kavuşuruz bebişlerimize:)

Canım taburcu olmana çok sevindim meraktaydık seninle ilgili . Canım inşallah bişey çıkmaz bol bol dua edelim. Stresle sütün gider tabi biraz rahat olmaya çalış canım Rabbim büyüktür sınanıyorsun. Bizi habersiz bırakma..

sevilcoaaa 9 temmuzda dogurdu. dün ölcüm yapıldı bana 2600 2450 de biriydi dogunca 300 gr da veriyorlar ilk hafta sonra almaya başlıyorlar kaldı 3 gün gecmiyor zaman of puf halinde penguven gibi dolanıyorum annem geldi benim birde kızım var3 yaşında oda sürekli banannenin yanında evde yatıyor kalkıyor gidiyor babanneye benden cok uzaklaştı sahip cıkamıyorum bu beni cook üzüyor ilgilenemiyorum kızımla. sen hangi ildesin?

aaa demek doğurdu oh ne güzel darısı bize olsun. Şurada ne kaldı canım hadi biraz daha sabır. Bir penguende benim:) ay senin işinde zor mecburen bu halde nasıl ilgileneceksin Kızınla. Üzülmen gayet normal fakat elinde değilki canım biraz daha babaanne ilgilenecek . Sen sıkmamaya çalış canını. Ben İstanbul dayım.

Kızlar biz geldik ama kuzum küvezde kaç gün kalıcak belli değil inşallah kalmıcak çok şekeri çok düşüktü muhtemelen beslenememesiyle alakalı doktorum tam zamanında almışız dedi kontrollerinizi sıklaştırın olur mu.
Epidural sezeryan oldum çok şükür iyiyim 2 kez ağrı kesici oldum 3. Yü istemedim bile yinede normal doğurun bence sütümde eh işte çok şükür geldi sayılır 3cc falan kuzum babasının kopyası alakamız yok ama ayrı olmak çok. Zormuş bi tarafım hep buruk dua edin olur mu biran önce evimize gidelim

Biz haberini aldık canım inşallah çok kalmaz kuvezde. Kurtuldun sende darısı bize olsun, bide bebişi alıp evine gidersen daha ne isteriz.sütünde emdikçe gelir diyorlar inşallah öyle olur. Dualarımız seninle ve tüm doğum yapmış yapacak annelerle olsun.

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

Oyyyyy Sübhanallah Maaşallah,yaradana kurban çok güzeller Gökçe,şükürler olsun kavuşturana..
Allah'ım hiçbir üzüntülerini göstermesin bu meleklerin,analı babalı,sağlıkla sıhhatle,huzurla mutlulukla büyüsünler inşallah.
Bizim için de kokularını içine Çek yavrularının ..

Gözünüz Aydın canım benim.Allah güç kuvvet kolaylıklar versin.Çok öperim ..

Kizlar sozum soz buyrun. Edmer olan Sarp kumral olan Aras, Biz tanistigimiza memnun olduk :)

oyyyy maşallah maşallah maşallah gözünaydın cnm Allah bi daha hiç ayırmasın sizi inşallah :KK34::KK34::KK34:
çok tatlılar yaa ben de oğlumu görmek istiyorum artıkın çok merak ediyorum çoook :KK52::KK52::KK52::KK52:
Darısı başımıza gökçe cimmm :KK76::KK76::KK76:Allah ım bebiş bekleyen herkesi hepimizi sağlıkla bebeciğine kavuşturur inşallah :KK52::KK52::KK52:

Maşallah cnm gözünaydın Allah bize de bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Çıkar kuzucuğun pek yakında kesin zordur aylardır bekledin çıksında öpüyüm kokluyum die bi kaç gün daha beklemek zor gelir şimdi ama sık dişini :KK34::KK34::KK34:

göks gözün aydın canım tiroid sorunuda en kısa zamanda çözülür inş bi sorun yasamamzsınız moon ikinizde isiniz çok şükür bi kaç güne eve dönersiniz elizle beraber inş sevilcoda doğurmuş inş iilerdir

X