Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnm surekli aklimiz sendeydi ..cok sukur iyiymissin .. Kocaman olmussunuzda masallah ..Hadi hayirlisi bakalim ..

Yavrunu kucagina al .. Acilarin biraz daha hafifler insallah ..

Oyy masallah size.. Ne guzel artik 15 gunde bire dustu kontroller..Saglicakla zamaninda da gelsin insallah kuzucukk :)

Canim oyle guzel yureklisiniz ki varlignizla guc buldum desteginizle yureklendim ben. Hala da sizr tutunarak sabir buluyorum. Allahim yureginizden gecen tum guzellikleri versin size. Esine soyle canim biz cok iyiyiz sipacani. pesinde pervaneyiz valla. Gunduz uyuyup gece mizmizlaniyoruz :) Maksat anneyi uyutmamak. Aras a hazirlik yapiyor Sarp. Ne de olsa Aras gelincede uyumayacagim :) Saat 10 dan aksam 5 e kadar Arasima aidim kalan surede Sarpimin :) İnan kas biyik iciin bile kuafore gidemiyorum :)

İlerleyen zamanda da hep birlikte olalim. Kucuk meleklerimizinde topigi olsun buradi. Bu arada resim istemissin. Aras gelince hemen paylasacagim.

cnm bende severim benimle ilgilenilsin falan ama benimde annem yanimda yok ..Benim annemde benden hevesle bi suru sey aldi , 3 aylik hamileyken , 3 yasina kadar giyecegi yun kiyafetler yapti..bana surekli sen bilmezsin diyo :) Ona kalsa agıstosun ilk haftasi geldiginde alacaktik kuzuma kiyafetleri ki ben simdiden agirlastim yurumem zorlasti ..
Benimde annem panik..Yarim saat gec geldigimde ( lise 2 deydim ozaman )polise haber vermisti :) doguruyorum desem ne olur bilmiyorum :)

cnm bende sigamiyorum yaa Tombik oldum alsam ne kadar giyecegim , almasam ne giyecegim bilemiyorum bende ..

Benimde kayinvalidem ve annesi yanima gelmisti.Evde bi cihaz var minigimin kalbini dinlemeye yariyo .. Onunla kalbini dinliyoruz yapmayin cocuga diyo :) Tekmelerini seviyoruz bak bak cocugu simdiden oyuncak etmisler iyi olmaz diyo :) Yasli kadin gulup geciyorum napiim .. Ama ben ne oyunlar oynuyorum kuzumla :)

Bende sevmem benden cok sahiplensinler bakalim bizde ne olacak.. Benim doguma gelecek sayi tahmini 10-12 kisi .. :) O kadar kisi icinden bana ne kadar dusecek cocuguma bakmak bilemiyorum .. Cunku herkes 1hafta 10 gune geri gidecek .. Bakalim neler olacak ?

ayy masallah size cnm..Hayirlisiyla bak az kaldi 5 gun sonra sarpt kucaginda olacak.. Ozaman baslasin telaslar :) Ayy kucaginda 2 tane bidik :) Resimleri bekliyoruz yakisikli pasalarin

cnm bende sigamiyorum yaa Tombik oldum alsam ne kadar giyecegim , almasam ne giyecegim bilemiyorum bende ..

ay kızlar bende kocaman oldum görmeniz lazım benimde kıyafetler olmamaya başladı cuma günü gittim hayatımın kurtarıcısına :) lcw yani 1 büyük bedenlerin içinde tiril tiril gömlek buldum ama çok şık bişey lacivert beyaz tiril tiril tülbent kumaşı gibi dökümlü birde altına aynı kumaştan düz lacvert pantolon aldım bu hamile pantolonlarının içindeydi çok rahat ettim tavsiye ederim artık kotlarım üzerime yapışıyordu sıcaktan 1 tanede elbise aldım göğüs altından kiloşşşşş çok cici bişey ikisiyle idare ederim artık

................

Canım benm yaaa bende resim bekliyorum.. Bizdede herkes sizi biliyor annem kardeşm eşim.. Hastaneden cıkmış sarp diyorum Bnm gibi onlarda seviniyo oh oh maşallahh digeride cıkar inşllh diyolar :).. Arasın gelmesine az kaldı.. Rabbim Goks un bebeklerininde çıkmasını nasip eder inşşşlhh..

Son düzenleme:

canım yaaa Allahım kolaylık versin inşallah size bebeklerle ilgilenmekten lohusalığını bile bilemedin sen kendin nasılsın ameliyat yeriye ilgili sıkıntın varmı

canım senin tiroid ne alemde iyidir inşallah

Eki Görüntüle 750467 Eki Görüntüle 750466
Normal bir bebek hastane çıkışı ve oğluşumun kıyafetleri arasındaki fark şu an ne kadar küçük olduğunu eminim anlatacaktır size :)

Oyyy yerimm ben onu ya mınıcık bırsey desene-benım ıcın kokla olur mu cok severım mınık bebıslerı
Rabbım korusun onları.... Ve gozun aydın olsun canım cok sevındım eve gelmesıne ınsallah darısı arasımız ıcın

Oyy masallah size.. Ne guzel artik 15 gunde bire dustu kontroller..Saglicakla zamaninda da gelsin insallah kuzucukk :)

amınnn hepımızınkı ınsallah canım...

Kızlar bende hamıle pantolonu aldım-ne kadar rahatsız edıyormusum meger bebegımı gıydıkten sonrakı rahatlıgı gorunce anladım.

Bu arada yürüyüş yapan var mı aramızda?
Ben ılk kızımda son ıkı hafta cok yurudum-doguma faydası olsun dıye .
Ama sımdı ne zaman baslasam dıye dusunuyorum karar veremıyorum

ben sürekli evde dolanıp duruyorum huzursuz bacak sendromundan dolayı ama zaten biraz fazla kaçırayım ayarı başlıyor belim ve göbüşüm ağrımaya uzanınca rahat ediyorum

canım yaaa Allahım kolaylık versin inşallah size bebeklerle ilgilenmekten lohusalığını bile bilemedin sen kendin nasılsın ameliyat yeriye ilgili sıkıntın varmı

Amin canim Allah hepimize kolaylk versin. Canim benim ameliyat yerimle ilgili sikintim kalmadi. Zaten doktor ikinci gun atmisti sargi bezini acikti dikis yerlerim. Ne zaman iyilestim e zaman agrilarim gecti hatirlamiyorum ama kendimi iyi hissediyorum. Bazen oglusum tepiyor ameliyat yerime fazla acimiyor. 1 ay sonra kontrolum var. Bu arada 8 kilo verdim dogumdan beri fakat kilom 15 gundur 64 e sabitlendi. Sanirim 10 kilom var kendimi. vermesi gerekm. Cunku hastanede oldugum icin pek besleneniyirum az yememe ragmen onama yok.

Yeni cicilrrini gule gule kullan. Asil sorun dogumdan donra ne giyecegine karar vermek. Hamilekiayeafetleri buyuk gelecek kendi kiyafetlerinizde kucuk :) Ben yine tayt tunik takiliyorum ama bu monotonluktan sikildim :)

Aynen benimde kıyafetler artık olmuyor bir tişört bide pantolon aldım tril tril sıcaklarda dar şeyler zaten giymezdim bu halde hiç giyemiyorum. Ay bu sıcaklar beni çok bunaltıyıor rüzgar olmasa yandım ki ne yandım:)

ben sürekli evde dolanıp duruyorum huzursuz bacak sendromundan dolayı ama zaten biraz fazla kaçırayım ayarı başlıyor belim ve göbüşüm ağrımaya uzanınca rahat ediyorum

ayneenn bende cok oturamıyorum aynı pozısyonda mutlaka kalkıp gezmem gerekıyor.
Yatmayı cok ıstemıyorum kalkmak ayrı dert oluyor.püf ıdare edıyoruz ıste ama bırde yuruyuse baslasam ıcım rahat edıcekkk
sımdı erkendır bebek kucuktur bırsey olur dıye cekınıyorum.10 gun sonra sanırım baslasam bırsey olmaz :26::26:

kızlar siz nasıl yürüyüş yapıyorsunuz ya? Ben 8 kilo aldım fazla da almadım ama belim çok ağır, dışarı çıktığımda yürümekte zorlu çekiyorum, karnım aşağı iniyor, tepikler yiyorum, yani evde değil ama dışarı çıktığımda inanın adımlarım çok yavaş hele yokuş yukarı ya da merdiven oldu mu bitiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…