Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İste vicdansiz insalar ne olacak..Bu kadar kolay mi yaa 3 kurus icin ?

Ooohh masallah masallahh size :) Insallah saglicakla alirsin kucagina kuzummm ..isimleride birbirinden guzel valla ..Kaderleride guzel olsun insallahh..

cnm benimm az kaldi insallah az kaldii ..Rahatlamaya calis ki eliz de stres olmasin cnm..Dualarimiz seninle ..Rabbim yardim etsin size ve hepimize..

cnm ben ac karninda zeytinyagi da iciyorum oda etkili oluyo..onu da dene istersen , arada kayisida yersen ilaca gerek kalmayabilir..

Cnm o bebege bagli ablam 34. haftada dogurdu ve direk kucagina aldi ama bir arkadasimda 37. haftada dogurdu , 4 gun kuvezde kaldi ememiyo diye..ama genelde 36 haftadan sonra kuveze girmiyo..Sen icini rahat tut yeter o .. Rabbimin izniyle hersey yoluna girer..Insallah hemencecik kucagimza aliriz bidiklarimizi:)

cnmm hadi insallah saglicakla gelsin bidiklar..Dualarimiz seninle :) Bu arada isimleri ne olacak?

cnm bende asagida hissediyorum dr.umda biraz asagida dedi en son..Zamanini beklerler insallah yaa ..

cnm ben 34. haftadan itibaren her hafta gidecegim.. bakalim ne olacak:)cok heyecanliyimmm :) O test ne ki ilk defa duyuyorumm.. yaptirirsan haber ver bizede..

cnm anlatsana yaa .. Kotu seyler mi oldu ? iyisiniz di mi ? hem Dr. niye degistirdin ?

Cok cektin cnm saglicakla al insallah kuzunu ..

Masallah sze cnm..Dikkat et te yorulmayin ikinizde ..

Cnm dogum yapan kadinlar icin dogum bezi varmis.Hasta bezinden daha kullanisliymis.Eczanelerde satiliyormus..Bende onlara bakacagim.. Bakalim neymis nasilmis ?

süpermiş doğumlar aynı yani. sağlıkla gelsinler kuzum. özel egepolde canım. sezeryan evet.
hayırlısı , bol bol dualar edelim

Canim bak konusmayim, korkutmayim ortami panikletmeuim diye birsey demek istemedim ama senin bu doktorunun yaptigi is degil. Senin 1 cm acilman ve sancin varken seni eve gondermesi inan bana basindan beri sacma geldi. Ben neden dogum yaptim biliyor musun? Unutma sanci ve 1 cm acilmayla yattim ben hastaneye. Nidilat ve serum tedavisi bana da uygulandi. Sancilarim 180 vurdu bana misindemedo doktorum bekledi. Ta ki bebeklerde tasikardi yani kalpritim bozuklugu baslayana kadar. Brn surekli nst ye bagli ve basimda bir hemsire ile yattim birak eve gondermeyi ec ye bile izinle kalkiyordum. Sancilari cok onemsemiyordum hatta bazen nat de sanci ciksa da ben hissetmiyordum. Ben oh ne guzel derken doktorum bu durumun rahimi acacagini soyledi. Cum ku hissetyigim sanci 60 iken hissetmedigim sanci 120 150 arasi vuruyordu. Don gun kendimi iyi hissetmeme ragmen nst ye bahlandim. Yaklasik yarim saat sonra 180 lik sancilar vurmaya basladi aaa bir baktim Aras in kalp ritmi bi 260 a cikiyor bir 90 a dusuyor sanci vurdukca. 15 dakikalik izleme sonucunu hemsirenin hemen dorora ulastirmasini istedim. Gecesi doguma aldi cunku acikmami bekledi. anestezi verecegi icin. Bu sanci olayi bu kadar onemliyken eve gonderilmeni anlayamiyorum. Birsey demeyim dedim ama bebegininde thkikeyegirmesininistemiyorim lutfen baska doktora da gorun. Kaybedecek hicbir sey yok. Allahim hayirli haberlerle dondursun

Yeni cıktım canım hastaneden.degistirdim hastanemi de doktorumu da.bu doktor tek tek acıkladı herseyi.digerinin yaptıgı uygulamayı da yanlıs buluyorum ddi.cunku diger tarafta evine git dogum sancıların baslayınca gel diyorlardı.ben hergun evde deli gibi sancılar cektim.her defasında dogum basladı tekrar durduruldu.ölümden beterdi benim icin..simdiki doktor dusuk dozda nidilat verdi.10 mg lık.gunde 3 kez kullanıcam sancım yoksa hic kullanmıcam.diger tarafta 25.mg lık nidilatı dogum basladıgında 6 tane blrden yukluyorlardı serum igne fitil haricinde.bu doktor diyor ki her seferinde dogum baslasın tekrar durdurulsun bunu benim mantıgım almıyor dedi.sancılar kasılmalar olur bunu kontrollu bi sekilde engellemeye calısırsın.eve git dogurcak gibi olumca gel diye degil...biz de bu yuzden bıraktık diger trafı dedik.resmen bebegim de bende isgence cektik.Allahtan ikimiz de iyiyiz suan.
Simdi 2 hafta daha durdurucaz sancıları.dusuk dozda ilacla ve beni ve bebegi cok zorlamadan.sonra 20 temmuzda Allahın izniyle dogacak bebegim.bi de diger doktorun hic onemsemedigi bir konu var kan seviyem dogum icin yetersizmis.bu doktor dediki doguma kadar beslenmene ilaclarına dikkat et.ama buna ragmen sezeryan da olsan normal de dogursan sana 2 unite kan vermemiz gerek dogumdan sonra dedi.bunu duyunca diger doktora daha da sinir oldum cunku kan tahlilllerinde gormesine ragmen ilac kullan falan demedi.kac ay once hastanede yatmıstım kan serumu takılmıstı bi o.ondan sonra bisey uygulamadı ve ben dogumdan sonra bilmedigim bi kanı kullanmak zorundayım.
Kızlar ozetle icinize sinmeyen seylerde lutfen doktorunuzu degistirin ya da baska bir doktora daha gidip fikir alın.yoksa benim gibi bosu bosuna sancı ceker stres olur ilac yuklemelerine maruz kalırsınız.bu yasadıklarımla inanın 7-8 defa normal dogum yapardım

canım yaa bak her işte bir hayır var, sancın olmasa doktorundan şüphelenmesen başka doktora gitmicektin kansızlık yüzünden Allah korusun kötü bişey olabilirdi, o doktor sana yanlış bişeyde yapabilirdi. İnşallah 20 temmuza kadar rahatça geçirirsin canım...

kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. pazartesi doktoruma görünücem ama şu an çok stresliyim karar veremiyorum. eşimin şehir dışındaki işi herzamanki gibi uzadı. işin kötüsü işlerin ne zaman biteceğide kesin belli değil. Annemide fazla tutamıyorum eskişehirde kardeşimde var. eskişehire gitmek zorunda kalabilirim duruma göre. ama hiç istemiyorum son 3 ay çok tavsiye etmiyolar , 5-6 saatlik yol. bide orda doğurursm evimde herşeyim hazır eksiğim kalmadı. bu kadar şeyi orayamı taşıcam yaa... hem eşim iki gün sonra dönüyorum derse bide onları tek başıma nasıl geri getiricem. off evde kalsam yanlız kalıcam... araştırmama göre kara yolculuklarında 1-2 saatte bir mola verilmesi gerekiyormuş, bide idrar sık geldiği için sık sık tuvalete çıkmak gerekiyormuş, tutulursa enfeksiyon yaparmış. otobüsü olmaz ki öyle bişey....
son aylarda böyle aksilik olumu yaaaa

normal dogum tarihim 25 agustos ancak sezeryan olması muhtemel 16sında doğacak sanırım.. son 40 gün artık cok heycanlıyım ilk gebeliğim.. saglıkla gelsin hepimizin bebişleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…