Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

herkese iyi geceler kontrolüm vardı bugün doğum öncesi tahlillerimde yapıldı bebeğim 3000 olmuş, normal istiyorum dedim ama böyle devam ederse bebek iri olacağından normal olmayabilir dedi anlamadığım analarımız nasıl doğurmuş eskiden 4-5 kilo bebekleri :)

Canim gecmis olsun, gögüs icinde sut kalinca iltihap yapiyor bu konuda tecrubeliyim aman dikkat et!!!, gögsüne minik minik daireler cizer gibi cok bastirmadan masaj yap faydasi cok vede nane sütü kesiyor icinde nane olan yiyecek ve iceceklerden mümkun oldugunca uzak dur! Rabbim yardimcin olsunnnn...

canım sen nasılsın evdesin değil mi?sancıların geçti mi?

Canım ben bizim o kadar çabuk çıkabileceğimizi sanmıyorum.Senin adına çoooook sevindim.
Doktor bişey söylemiyor tarih ile ilgili.hatta iyiler bile demedi hiç.
Ben bu akşam hemşireye sordum ne zaman çıkılıyor diye.2 kilo olmalıymış,kanında ve idrarında enfeksiyon olmamalı,topuk kanı temiz çıkmalı,ultrasonları temiz çıkmalı.Bu saydıklarımın hepsi tam olup 2 kilo olduğunda çıkarır dedi.Benim yavrularımın tekinde idrar yolu enfeksiyonu varmış.Enfeksiyın için ilaç alıyor dedi hemşiresi.
Doktor çıkılımızla ilgili tarih vermiyor.bence2-3hafta daha hastanedeyiz kiloları 1700-1750 gr idi dün sabah.öyle işte.inşallah darısı kısa zamanda bize olur.ben misafirhanelerde kaldığından daha da yorgunun kızlar.allah kızlarıma sağlığını bağışlansın yeterki 2-3hafta daha sürünmeye razıyım.kalın sağlıcakla

cok sukur iyiler ,insallah aksi bir sey olmaz allahin izniyle,dualarimiz hep sizinle canim.insallah goksunun boyle guzel haberlerini aliriz tez zamanda.allaha emanet olun...

Kızlar gunlerdir sancı cekiyorum.arada acile gidiyorum ama sancılar oyle duzensiz ki nst de bikac tane anca cıkıyor oyle olunca da doktor doguma almıyor.geceden beri daha bi perisanım cok fena sancılarım oluyor tam hastaneye gidicez geciyor.cok yoruldum mahvoldum kacgundur.dua edin hayırlısıyla artık dogurmak istiyorum

Kızlar akşam çok kötü rüya gördüm bebeğim karnımda ölmüş nasıl çığlıkla uyandım anlatamam ben artık çok yoruldum kabuslardan sabah apar topar doktora gittik çok şükür iyiymiş kuzum günler geçsin artık kucağıma alıyım sağlıcakla

ayy cnm benimm .. Allah yar ve yardimciniz olsun minik oglusunla..Masallah ama bak ne kadar guclusun , ne guzel karsiliyorsun sancilarini..Aizik daha dayanmaya calis cnm..Dualarimiz seninle..Insallah sag salim yavrunu kucagina al bi..gor bak nasil unutacaksin bu zamanlar .. :)

Senden haber gelmeyince o kadar korkarak aciyorum ki bu topigi .. cok sukur henuz dogmamis..Demekki daha zamani var annesi.. Oglusun anne karnindaki bu son zamanlarin tadini cikartiyor galba :)

Insallah sancilarin azalir cnm..Yada soyle demek daha dogru galiba insallah hakkinizda hayirlisi neysse oyle olur ama sende minik oglunda zorlanmadan mutlu sona kavusursunuz.. :)

ayy cnmm belli olmaz, belki sen hergun bugun mu cikiyoruz diye umitlenme diye oyle demislerdir..İkiside iyilessinler cikarsiniz insallah..Evinden uzakta bide senin isin cok zor .. Ama kizlarin bi gelsin kucaklarina bi al da evinize gidin , insallah hersey unutulacak ozaman ..Hatta yogunlugunumzu , uykusuzlugumuzu , gaz problemlerimiz konusacagiz insallah :)

cnm benim dr.umda normal dogumlarda bebegin cok iri olmasini istemiyoruz demisti.Bende hep dusunuyorum onceden nasil oluyormus diye..Ben sansimi denemek istiyorum insallah cunku ultrasonda cok guvenilir degil zaten..Ablama 4.5kg dogar dediler 3.750 dogdu cocuk..

yok cnm kenini cok agir hissetmiyorsan gec kaldik diye dusunme sadece kendini cok yormamaya calis..Evdesin ya artik daha rahat olur.. :) Simdi senin icin guzel guzel hazirlik vakti :)

Bende bu pers. calisabilir raporu alacagim insallah ..bakalim ne kadar daha calisabilecegim ?

ayy cnmm benimm ne kadar guzel bir haber buu... :) Cok sukur cok sukur .. Suanda soktasin herhalde ondan sevinemiyorsun..Ne kadar guzel artik yatak odandaki besikler dolu olacak gerci belki ikiside yaninda yatar belli bir sure..Cok ozlediniz birbirinizi anali ogullu :)

Agrilarinda gecmis cok sukur , bak ne kadar guzel ..bekledigin mutlu sona cok az kaldi..Darisi goks un basina..Darisi rahat bir dogumla purmelal in basina ve hepimize olsun insallahhh :)

ayy benim kalbim burda deli gibi carpiyoo.. 1 haziran aman allahimmm ayyy bidik geliyor sonunda... ben suanda duramiyorum yerimde seni hayal edemiyorum..Artik uykular haram sana heyecandan uyuyamazsinda :)

Agrin oldugunda bi git istersen cnm , dr.un uzak degilse .. Sanci ise bilinir en azindan .. Belki istirahat falan verirler sanada.. Bebisinin vakti var ya daha ..

ya canım kaç gündür bizde perişan olduk seni düşünmekten burda Allah yardımcın olsun hayırlısı inşalah en kısa zamanda dualarımız seninle

bugün doktor kontrolümüz vardı..benim bebiş kilosuda boyuda 2 hafta önden gidiyor dedi...kemikli bi bebek olucak dedi..

6 ağustosta epudural sezeryan için gün aldık...arefe gününe geliyo :)

ayy cnmm gozun aydinn... saglicakla gelsin insallahh..Ben cok heyecan yaptim yaa :) amanin amaninnn :) ohh masallah kuzucugada :) Sen pampam , bakalim yavas yavas belli oluyor gunler..:) Ayy benimki ne zaman acaba ?

Hayirdir insallah diyelim hayir olsun..Kotu dusunme..Bence senin kiz kendini sana gostermek istiyo oyuzden arada sanci , agri yada ruyalarla seni dr.a yolluyo :)

Cok sukur iyi kuzucun ya hem azda kaldi zaten .. Kendini kotu hissetme olur mu cnm ?

moons rüyamda seni gördüm canım hayır olsun doğurmuşsun sağlıkla almışsın elizi kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…