- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
yok canım yatağını aldım yarısı pamuk yarısı vistone. annem incecik yatak pedi yapmış bide yorganını yünden. nevresimi eşşek desenli çok şirin. sıpama sıpalı nevresim diyorum anneme
yerim senin sıpanı ne güzel demişsin az kaldı artık sıpaların gelmesine benim 20 günüm falan kaldı allah ın izniyle düşündükçe böyle oluyorum aynı
canım benimde hep aşağıda bence korkma bu akşam arkadaşımın düğünü vardı neden geldin doğurucan burda diyo herkesayyyy çok az kalmııışşşş
banada herkes bebek aşağı inmiş diyo annemde öyle dedi bugün, erken doğum belirtisi değildir inşallah. zaten aşağıya baskı yapıp duruyo...
Eşi yanında olmayanlar aranıza bende katıldımeşim bir haftalığına gitti ama en son bi haftalığına gittiğinde 1,5 ay gelmemişti. Şimdiden özledim :106: işin kötüsü eşim o kadar yavaştır ki çocuğunu okula yetiştiren anneler gibi onu uçağa yetiştirecem diye sarılıp öpme fırsatım bile olmadı, taksinin arkasından bakakaldım öyle. Neyse bugün annem geliyor yanıma.
Kizlar selam. Giremiyorum ilgilenemiyorum ama aklim sizde. Hastanede yasiyorum desem yeridir. Ogluslarimi bekliyorum besliyorum eve geliyorum. Uyku saatlerim 3 saate dustu simdiden. Gece sag gunduz sag oglen ogluskara kosuyorum. Artik emirmeye basladim. Goks aklinda olsun emzirince sutun cogaliyor. Sarp tembel emme konusunda biberonla aliyor Aras biberonun yogunluguna alistigi icin gogsumu alinca kiyamet kopuyor ama sabirla emziriyorum bir sure sonra susuyor zate. Bu arada kizlar Aras cok huysuz cok agliyor. Hemsireler illallah dedi artik. Aras aglayacak diye odleri kopuyor cunku butun yogun bakim inliyor. Eve cikinca pesinde pervane edecek bizi belli. Gerci onlar cikainlarda ben kole olurum onlara. Goks seni merak ediyorum sen ne yaptin.
irish cokcom gecmis olsun Allahim korumus ikinizide.
Zeyaybar sana cok tesekkur ediyirum Naz hanimla tanistim cok tatki insan halinden anlayan biri. Simdiye kadar birsey isteme geregi duymadim ama gorunce hal hatir sormasi bile guc veriyor insana. Allah indan da senden de razi oksun.
Mokn meraktayim seni bebisinle nasilsin
Ben hep bebeklerimle aşağı yukarı aynı olanlarla istemeden kıyaslana yapıp kendimi yıpratıp üzdüğüm için senin de aynı şeyi yapabileceğini düşünerek ayrıntılı yazmayım dedim.
Cnm ben 9gündür minik kuzumu emziriyorum.ama diğeri hala beslenme konusunda sıkıntı yaşıyor.bugün öğününü 20cc ye çıkarmaya çalışacaklar.bebeklerimin birini kucağıma alıp diğerini alamadığım için kendim de bi tuhafım.bu sebeple seni etkilememek için 9gündür emzirdiğimi paylaşamadım.zaten aklım hep diğerinde.duygularım karma karışık.yanlış yaptıysam paylaşmayarak senden de arkadaşlardan da özür dilerim ama dediğim gibi benim gibi kıyaslama yaparsın diye paylaşmadım.hepinizi öptüm.
ay kızlarrrrrrrrrrr şu çizelgeye baktım yüreğim hopladı 45 gün kaldı hem korku heyecan hemde bebeğime kavuşma sevinci ne acayip duygular ama bir o kadarda güzelnasıl geçti zaman hiç anlamadık hep beraber olunca
kızlar malum annemler ankaradan gelmişti. giremedim kaç gündür nete.. sayfalar birikmiş onları okudum. neler olmuş neler. hastaneye yatan arkadaşlar Allahtan acil şifalar diliyorum size ve meleklerinize. umarım sağlıcakla alır herkes yavrusunu kucağına. gökçecim emzirmişsin inanamıyorum nasıl bir duygudur kim bilir:) rabbim devamını nasip etsin bir an önce evine dönmeyi nasip etsin inşallah. goks canım prenseslerinle sanada Rabbim sağlık versin sütünüzü artırsın inşallah.. buarada kızlar bende marmara ünv. eğitim araştırma hastanesine gittim cuma günü. berbat. tek kelime ile. Allah düşürmesin yani oraya. şimdi yine kendime özel hastane arıyorum doğuma nekadar kaldı şurda ben hala iyi sezeryan yapan bir hastane peşindeyim. pendik bölge hastanesi var hiç gitmediğim bir o kaldı. tavsiyeleriniz varmı pendik civarı iyi bir dr. için? buarada bebişim 2100 gr olmuş ve 49 cm olmuş. ve odası boyandı mobilyaları yerleşti.. sadece çamaşırlarımızı ütülemek kaldı. onuda ben yavaş yavaş bitiricem inşallah.. yarısı bitti bile hatta. hepsi bitsin resmini paylaşacağım teyzeleri.. birde terlik almam lazım ve büyük beden alt çamaşır almalıyım. sonrada çantamı hazırlıyorum hemen:) çok heyecanllı ya:) buarada kızlar bende ağrı pek yok. yani şöyle varda ağrım, adet ağrısı gibi.. 2 gündür falanda kramp şeklinde günde 1-2 kez yokluyor. eğer bu sancıysa ben sanırım lili gibi pek çekmiyorum sancı.. tek şikayetim gece uyuyamamk sağdan sola dönememek.. birde ayaklarım fena şişiyor ayakta kalmak benim için zorlaştı. tansiyonunumda u geçmiyordu normalde ama çıktı geçen gün sanırım yükselmeye başladı. pztsi yada perşembe yeni bir dr.a gidicem inşallah
bende çok kamasşık duygular içindeyim hem seviniyorium hem korkuyorum nasıl bakıcam becerebikirmiyim ii anne olabilirmiyim endişesi yasıyorum ama heycan daha fazla bebişinin uyku seti çok güzel içinde mışıl mışıl uyusun
bende onu çok merak ediyorum kaç gündür ses yok:18::18::18:
Kızlar dün akşam tosun kızımı da emzirmem için verdiler.öğlen ve akşam ikisini de emzirmeye başladım.ama uyumaktan pek ememiyolar.olsun koklaşıyoruz bari.
Teyzelerimize duaları ve tüm güzel dilekleri için teşekkür ederiz.
Allah sizlere zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hepinizi 3 kişilik öpüyoruz
bi iki gündür yazamıyorum , nasılsınız kızlar.. goks gökçe iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum. purmelal ve diğerleri herkes iidir umarım.
benim kaburgalarımdaki ara ara giren sancılar şiddetini arttırdı, epey zorlanıyoruz.yataktan eşimin yardımıyla kalkıyorum bazen kuşlar gibi bağırıyorum. bu gidişimde (salı günü) hayırlısıyla tarih verir belki doktorumuz. hala ciğer geliştirici vurmadı bize, onu da danışıcam çok merak ediyorum. işte böyle,,
herşeyin hayırlısı diyelim.
sizleri seviom,,dualarımdasınız hepiniz. siz de benim ve prenseslerim için dualar edin ne olur.
arkadaşlar bir haftadır falan bacak içlerimde ve özellikle sol bacağımda bir ağrı var çatı kemiğimde ağrıyor bazen zor yürüyorum baskı hissediyorum baya aşağıda, aynı haftada olupta bunları yaşayanınız var mı acaba korkmalı mıyım yoksa normal mi, herkes erken doğuruyo bende korkuyorum sanki biraz :/
Kızlar hastaneye gidip gelmekten düzensiz süt sağmaya başladım. Sağ göğsümde inanılmaz ağrı var. 3 saatlik sağma aralığını 2 saate düşürdüm ama ağrım devam ediyor. Bugün hastanede sağarken ucuna topak süt geldi. Sanırım sütüm kesiliyor ya da kesilmeye yönelik hareketlenme var.Bununla ilgili neler yapabilirim. Sütümün kesilmesini istemiyorum üstelik bu git gel arasında bu acıları çekmeyide istemiyorum.Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
oyyy maşallah, gökçeyle sen anlattıkça bende sabırsızlanıyorum kucağıma alayım diye.
annanemiz sıpama uyku seti yaptı. kuzu yününü bulmuş, çarşafını, iki yastığını, yorganını, yatak pedini, mağazadan alınmış gibi öyle güzel olmuş ki, yumuşacık. beşiğine serdim hemen harika oldu :109:
canım benimde hep aşağıda bence korkma bu akşam arkadaşımın düğünü vardı neden geldin doğurucan burda diyo herkesbence aşağıda olması vücut yapısıyla alakalı gerçi bazen çıkıcak zannediyorum o kadar aşağıda oluyo
allah kavustursun cnm yaa..Insallah bu sefer gercekten 1 hafta sonra doner :)
Kizlar asagida hissediyorsaniz nolur ayakta kalmayin ve yurumeyin mumkun oldugunca..Benim sipada 30 haftalikken gittihimiz kontrolde 35 haftalik gibi asagida cikti.. Dr. dikkat et uzat ayaklarini surekli dedi...yuruyus yasak.. Surekli uzanir modda ol ki daha fazla asagi inmesin dedi..Tedbirli olalimda biz , gerisi rabbime emanet ..