Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

yok canım yatağını aldım yarısı pamuk yarısı vistone. annem incecik yatak pedi yapmış bide yorganını yünden. nevresimi eşşek desenli çok şirin. sıpama sıpalı nevresim diyorum anneme
yerim senin sıpanı ne güzel demişsin az kaldı artık sıpaların gelmesine benim 20 günüm falan kaldı allah ın izniyledüşündükçe böyle oluyorum aynı

yerim senin sıpanı ne güzel demişsin az kaldı artık sıpaların gelmesine benim 20 günüm falan kaldı allah ın izniyledüşündükçe böyle oluyorum aynı

ayyyy çok az kalmııışşşş
banada herkes bebek aşağı inmiş diyo annemde öyle dedi bugün, erken doğum belirtisi değildir inşallah. zaten aşağıya baskı yapıp duruyo...

ayyyy çok az kalmııışşşş
banada herkes bebek aşağı inmiş diyo annemde öyle dedi bugün, erken doğum belirtisi değildir inşallah. zaten aşağıya baskı yapıp duruyo...
canım benimde hep aşağıda bence korkma bu akşam arkadaşımın düğünü vardı neden geldin doğurucan burda diyo herkesbence aşağıda olması vücut yapısıyla alakalı gerçi bazen çıkıcak zannediyorum o kadar aşağıda oluyo

allah kavustursun cnm yaa..Insallah bu sefer gercekten 1 hafta sonra doner :)

ooyy oyy masallah size..Aras zipkin gibi bi delikanli olacak ozaman ilerde :) Hani insallah sag salim kuzularini alip evinizede gecin insallahh..

kızlar bu uyku setini aldım kızıma taç nasıl bir bakın

Eki Görüntüle 744752

cnm cok guzel ..Gule gule saglikla kullansin insallah Eylul prenses..

Bende tac a cok baktimda cnm tac in olculeri senin besige uydu mu ? Benim besik 60*120 uymuyordu..Yan koruyucular basla birlikte tek parcaydi ..Oyuzden benimde cok begendigim alamadigim bi suru model var

Hadi insallah digerinide emzirebilrisinn .. Yavas yavas oda toparlanacaktir Allah in izniyle..Rabbim raglik sihhat versin hepinize de saglicakla evlerine donun insallahh .

Boyle bakinca evet cok cabuk gecmis gibi ama hala dr. kontrolleri icin gun gecmiyor sanki :) Ben hala gun sayiyorum kuzumu goreyim diye ve bir turlu gecmiyo zaman ..

cnm benimde dun aklimdan geciyordun sen..N e oldu pampam da mi dogurdu diye..cok sukur iyiymissin :) OOhh kuzu masallah kocaman olmus , islerde bitmis..Hadi saglicakla vaktinde gelsin ve gule gule kullansin ciclerini insallah :)

Bende cok korkuyorum cnm yaa .. Ne olacak ne bitcek , bide benim esim askere gidecek aralik gibi O yokken cocugumda babaisndan ayri kalacak..Hem anne hem baba olmam gerekecek..Yetebilecek miyim ? Yavruma babayi nasil unuttamayacagim ?

sonra da diyorum ki Rabbim buyuk..Hersey yoluna girecek insallah saglikli olalimda gerisi hallolur insallahh ..

gunun en guzel haberii :) Ayy masalllah masallahh..Darisi gokce nin sarp ina da olsun insallahh..Hadi guzel guzel emsinler , guzel guzel buyusunlerde artik evlerine gitsinler insallahh :)

cnm her gebeye ciger gelistirici yapmiyorlar yaa , cok sukur iyiyseniz ,zamaninizi bekleyecek gibiyseniz yapmazlar ciger gelistirici..Ama insallah iyisinizdir ve kuzucunda guzel guzel gelismistir..

Benim evde L takim var.Tam koseye oturdugumda , arkamda 2 yastik olmasina ragmen ben ordan kalkamiyorum..Geceleri de wc de geciyo nerdeyse ve her kalktigimda esimide kaldiramiyorum yazik kiyamiyorum onada .. Bende bi yarim saatte kalkiyorum yataktan :)

Benimde catimda agrim vardi.Dr.a sordum cati genisliyo saniyordum ama benim sipa biraz asagidaymis Ondanmis.Belki seninkide asagidadir ? Anlattiklarin bende de var cnm.Bana yuruyus yasak artik..Bide iliski yasak.Haberin olsun cnm..Surekli ayagini uzatman gerekiyor.Bana oyle dediler..

Cnm kotu dusunme..Dr.a sor mutlaka .. Keske bilsem de bir yorum yapabilsemm Ama stres yapma ki azalmasin sutun.. Belki arada oluyordur oyle..Dr. ne diyecek bakalim..ınsallah sutunun kesilmesi gibi birsey yoktur cnmcmm..

Masallahh marifetli anneannenin ellerine kollarina saglik..Kuzucukta saglicakla yatsin insallahh :) Resmini cekte bize gorelim cnm :)

Kizlar asagida hissediyorsaniz nolur ayakta kalmayin ve yurumeyin mumkun oldugunca..Benim sipada 30 haftalikken gittihimiz kontrolde 35 haftalik gibi asagida cikti.. Dr. dikkat et uzat ayaklarini surekli dedi...yuruyus yasak.. Surekli uzanir modda ol ki daha fazla asagi inmesin dedi..Tedbirli olalimda biz , gerisi rabbime emanet ..

doktor ilişkiyi falan banada yasakladı. hoş biz zaten aylardır yeltenmiyoruz bile çok yürüyüş yaptığım zaman karnım kaskatı oluyo alt tarafa ağırlık artıyo sanki baskı oluyo. bende eskisi kadar yürümüyorum. şu gecelik alış verişim de bitseydi, beğenmedim bzim buralarda çokta gezmekte istemiyorum...

Son düzenleme:
Mrb Kızlar

Bende durumlar aynı hala yatıyorum sürekli kynvalidem sağolsun yemegimi önüme getiriyor.. Yalnız sürekli yatmak çok kötü bişeymiş,hicbi faaliyet yapamıyosunuz, sürekli o şekilde olduğum icin kafa dağılmıyor bi türlü ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi ama güzel düşünmeye calışıyorum..Yarın kontrolum var bakalım ne durumdayız..

Bu arada kıyafetlerimizi yıkayıp üteliyip yerleştirdiler..kücük bi raflı dolap vardı ona koyduk cünkü odamız hala alınmadı boya isi falan hepsi duruyor yani bebek gelse beşiğimiz bile yok :).. Olsun sağlığımız yernde olsunda yatacak yer buluruz illaki.. Hastane cantamızıda yakın zamanda hazırlarız herhalde.. Ama siz mutlaka hazırlayın, cünkü hastaneye yattığımda gidip dışardan pijama takımı almışlardı bi kaç tane.. 3 gün yattığım icin bide kirleniyor ister istemez 3 tane pijama değiştirdim yani bütün ihtiyaclarınızı alın derim sonra bnm gibi hastaneye yatınca gidip yakınlarınız eksiklerinizi almak zorunda kalabilir..

Hepinizi takip ediyorum Rabbim hepinizin dertlerine sıkıntılarına bir bir derman,şifa versn inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…