Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende bgn saat. da yeni bir dr.a gidiceğim. nenehatun hastanesinde hilal hanım.. benim sancım falan yok diyordum ya kızlar 2 gündür pubik bölgeme iğneler batıyor gibi yada bıçak kesiyor gibi. bide baş dönmesi başladı günde 1 kere geliyor mutlaka.. umarım normall belirtilerdir.. bebişimin tüm kıyafetlerini ütüledim. yastığı ve yorganı yıkama kaldı. onlarda bitince valizimi hazırlamak kalıyor. bgn gittiğiimde bana gün verirler sanırım sezeryan için. biran önce doğsun istiyorum artık..

doktor ilişkiyi falan banada yasakladı. hoş biz zaten aylardır yeltenmiyoruz bile :KK1: :KK1: :KK1: çok yürüyüş yaptığım zaman karnım kaskatı oluyo alt tarafa ağırlık artıyo sanki baskı oluyo. bende eskisi kadar yürümüyorum. şu gecelik alış verişim de bitseydi, beğenmedim bzim buralarda çokta gezmekte istemiyorum...

Haftalarimiz ayni oldugu gibi durumlarimizda ayni cnm seninle :) Bende gecelik bulamadim :KK43: Esofman takimi aldim..Benimde yuruyus yaptigimda karnim tas gibi oluyordu..bu haftasonu son gezmemi yaptim oda gecelik bakmakla gecti :) Bakalim bundan sonrasi Allah kerim diyorum artik ..bol bol oturacagim galiba ..Is yerinde de oturuyorum zaten.Bu hafta calisabilir raporu alacagim ama bebis cok asagidaysa nasil alacagim bilmiyorum da :KK43:

Mrb Kızlar

Bende durumlar aynı hala yatıyorum sürekli kynvalidem sağolsun yemegimi önüme getiriyor.. Yalnız sürekli yatmak çok kötü bişeymiş,hicbi faaliyet yapamıyosunuz, sürekli o şekilde olduğum icin kafa dağılmıyor bi türlü ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi ama güzel düşünmeye calışıyorum..Yarın kontrolum var bakalım ne durumdayız..

Bu arada kıyafetlerimizi yıkayıp üteliyip yerleştirdiler..kücük bi raflı dolap vardı ona koyduk cünkü odamız hala alınmadı boya isi falan hepsi duruyor yani bebek gelse beşiğimiz bile yok :).. Olsun sağlığımız yernde olsunda yatacak yer buluruz illaki.. Hastane cantamızıda yakın zamanda hazırlarız herhalde.. Ama siz mutlaka hazırlayın, cünkü hastaneye yattığımda gidip dışardan pijama takımı almışlardı bi kaç tane.. 3 gün yattığım icin bide kirleniyor ister istemez 3 tane pijama değiştirdim yani bütün ihtiyaclarınızı alın derim sonra bnm gibi hastaneye yatınca gidip yakınlarınız eksiklerinizi almak zorunda kalabilir..

Hepinizi takip ediyorum Rabbim hepinizin dertlerine sıkıntılarına bir bir derman,şifa versn inşallah..

aman cnm sen kendini uzme ki , bebisinde icerde uzulmesin di mi annesi. Ne guzel en azndan yanind abiri var sana destek olabiliyor oyle dusun :)
Hadi bakalim yarin buyuk gun ozaman , ne diyecekler ? bizede haber ver olur mu cnm ? Dualarimizdasin sen ve kucuk kuzun..

:KK43: Kismet cnm ozaman ..Naapsin is iste :KK43: Esin olmadi surece annen yaninda kalabilecek di mi ? aman yanliz kalma..Son duzluge girdik malum..

canım problemde orda zaten annemi fazla tutamam, annem giderse bende ya onunla gidecem ya evde yanlız kalacam. annemle gidersem dönüş zamanı yolculuğu kaldırabilecek miyim bilemiyorum. bu gidişle doğum eskişehirde olacak. o da ayrı stres evimde herşey hazır orayamı taşıcam şimdi. hayırlısı olsun artık ...

bende bgn saat. da yeni bir dr.a gidiceğim. nenehatun hastanesinde hilal hanım.. benim sancım falan yok diyordum ya kızlar 2 gündür pubik bölgeme iğneler batıyor gibi yada bıçak kesiyor gibi. bide baş dönmesi başladı günde 1 kere geliyor mutlaka.. umarım normall belirtilerdir.. bebişimin tüm kıyafetlerini ütüledim. yastığı ve yorganı yıkama kaldı. onlarda bitince valizimi hazırlamak kalıyor. bgn gittiğiimde bana gün verirler sanırım sezeryan için. biran önce doğsun istiyorum artık..

cnm benim hadi bakalim hayirli guzel haberlerle gel insallah ..Ayy ben heyecanlandim burda simdi :) Hadi bakalim ne zaman gelecek acaba :)

Ben daha hic yikama ve utu isine baslamadim ama benimde pubik kemigim agriyo..Bana asagida demisti en son .Pers. gunu tekrar gidecegim bakalim ne diyecek ?

canım problemde orda zaten annemi fazla tutamam, annem giderse bende ya onunla gidecem ya evde yanlız kalacam. annemle gidersem dönüş zamanı yolculuğu kaldırabilecek miyim bilemiyorum. bu gidişle doğum eskişehirde olacak. o da ayrı stres evimde herşey rayamı taşıcam şimdi. hayırlısı olsun artık ...

Benim bildigim 36 dan sonra normal gebelikte yasak yolculuk k i biraz asagidaysa sanada yasaklanabilir..Ucaklarda 37 den itibaren almiyo zaten .. OZamana kadar gidip gelmen cok zor olur da .. bide orda dogursan cocuk icin en az 20 gun orda kalacaksin , 8 hafta burdan , 3 haftada oyle nerdeyse 3 ay evinden ayri oda zor olur ..

buyuk problem cnm yaa :KK43:Insallah bir cozum bulursunuz cnm ,

o bıcak sapması bendede olmuştu hastaneye gittik sancım cıktı canım.. gittiğinde bi baksınlar nst falan.. ihmal etme..

aman cnm sen kendini uzme ki , bebisinde icerde uzulmesin di mi annesi. Ne guzel en azndan yanind abiri var sana destek olabiliyor oyle dusun :)
Hadi bakalim yarin buyuk gun ozaman , ne diyecekler ? bizede haber ver olur mu cnm ? Dualarimizdasin sen ve kucuk kuzun..

Saol tatlım bende o üzülmesn diye kendimi sıkıyorum.. evet kynvalidem sğolsun bukadar beklemiyodum Allah razı olsun.. Dualarımız hepimiz icin cnm yarın geldiğimde yazarım durumları..

canım problemde orda zaten annemi fazla tutamam, annem giderse bende ya onunla gidecem ya evde yanlız kalacam. annemle gidersem dönüş zamanı yolculuğu kaldırabilecek miyim bilemiyorum. bu gidişle doğum eskişehirde olacak. o da ayrı stres evimde herşey hazır orayamı taşıcam şimdi. hayırlısı olsun artık ...

Canım eşin gelene kadar bişeylerle oyalan seni yormayacak şeylerle tabi..cok boş kalınca insan ne düşüneceğini şaşırıyor.. Tez zamanla gelsn eşin inşallahh onların yokluğu kimseye benzemez..

Benim bildigim 36 dan sonra normal gebelikte yasak yolculuk k i biraz asagidaysa sanada yasaklanabilir..Ucaklarda 37 den itibaren almiyo zaten .. OZamana kadar gidip gelmen cok zor olur da .. bide orda dogursan cocuk icin en az 20 gun orda kalacaksin , 8 hafta burdan , 3 haftada oyle nerdeyse 3 ay evinden ayri oda zor olur ..

buyuk problem cnm yaa :KK43:Insallah bir cozum bulursunuz cnm ,

bende istemiyorum zaten kendi doktorumu istiyorum :KK43: inşallah zorunda kalmam

bugün doktor kontrolümüz vardı..benim bebiş kilosuda boyuda 2 hafta önden gidiyor dedi...kemikli bi bebek olucak dedi..

6 ağustosta epudural sezeryan için gün aldık...arefe gününe geliyo :)

Benimde catimda agrim vardi.Dr.a sordum cati genisliyo saniyordum ama benim sipa biraz asagidaymis :KK43: Ondanmis.Belki seninkide asagidadir ? Anlattiklarin bende de var cnm.Bana yuruyus yasak artik..Bide iliski yasak.Haberin olsun cnm..Surekli ayagini uzatman gerekiyor.Bana oyle dediler..

benimkide aşağıda olabilir evet çok yürüyünce benımde karnım kaskatı oluyo ve çatıda çok baskı oluyo, birde bi arkadaş pubik bölgemde acı vardı sancı çıktı demiş bende de bazen ince ağrılar oluyor sancı değildir inşallah zamanında gelsin bebişler

geldim kızlar dr.dan.. süper bir dr. buldum sonunda:) bebişimi tek tek inceletti bana resmen:) çok iligili ve tecrübeli. buarada 2350 olmuş yavrum.. emrhanseda cım buarada o bıçak gibi arada bir girenler de sancıymış gerçekten:) 2 hafta sonrasına gün verdi. yani 16 temmuza. veeeeeeeeeeeeee en heyecanlısııııı sezeryan tarihim belli oldu kızlar. 1 AĞUSTOSSS... kalbim durucak gibi oluyor düşününce:)

bugün doktor kontrolümüz vardı..benim bebiş kilosuda boyuda 2 hafta önden gidiyor dedi...kemikli bi bebek olucak dedi..

canım hayırlı olsun, benim miniş 5 gün büyük olucak desene:) düşünmesi bile insana anlatılamaz bir heyecan veriyor dimi:) buarada dr. bana dediki birdahaki geldiğinde yaparız testlerini dedi. epidural spinal vs. uygun mu değilmi diye. senin şimdi yapıldımı canım?

Selam kızlar.

Doğum tarihi alanlara hayırlı olsun diyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Uzun zamandır haber alamadığım Purmelal ve Cansın ı merak ediyorum. Haber alan olursa lütfen bana da haber verin bazen yazdıklarınızı kaçırabiliyorum. Purmelal habersiz bırakmazdı sanırım doğum yaptı. Cansın da annesinin mevlüdüyle falan ilgileniyor diye düşünüyorum. Allah sabır versin.

Göğüs problemimi çözdüm. Önce ılık duşla masaj sonra da 2 saatte bir sağdım kendimi. Daha iyiyim. Ağrılarım çok azaldı. Ama siz doğumdan sonra emzirirseniz kalanı mutlaka sağıp boşaltın göğüslerinizi. Çok önemliymiş.

Bu arada hastaneyedeydim bugün yine. Aksi birşey olmazsa hafta sonuna taburcuyuz. Mutlu muyum bilmiyorum. O kadar yorgunum ki tüm duygularımı kaybetmiş gibiyim. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Çok zor geldik bu zamanlara Allahım boşuna bekletmesin. Darısı Goksun başına.

Selam kızlar.

Doğum tarihi alanlara hayırlı olsun diyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Uzun zamandır haber alamadığım Purmelal ve Cansın ı merak ediyorum. Haber alan olursa lütfen bana da haber verin bazen yazdıklarınızı kaçırabiliyorum. Purmelal habersiz bırakmazdı sanırım doğum yaptı. Cansın da annesinin mevlüdüyle falan ilgileniyor diye düşünüyorum. Allah sabır versin.

Göğüs problemimi çözdüm. Önce ılık duşla masaj sonra da 2 saatte bir sağdım kendimi. Daha iyiyim. Ağrılarım çok azaldı. Ama siz doğumdan sonra emzirirseniz kalanı mutlaka sağıp boşaltın göğüslerinizi. Çok önemliymiş.

Bu arada hastaneyedeydim bugün yine. Aksi birşey olmazsa hafta sonuna taburcuyuz. Mutlu muyum bilmiyorum. O kadar yorgunum ki tüm duygularımı kaybetmiş gibiyim. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Çok zor geldik bu zamanlara Allahım boşuna bekletmesin. Darısı Goksun başına.

Hadi gözün aydın :KK9:

Selam kızlar.

geçmiş olsun umarım ağrılarında azalır.. yok kaçırmadın yazmadılar bizde haber alamadık inş.herşey yolundadır..

selam kızlar,
bugun itibari ile izne ayrıldım çok şükür.. şimdi biraz dinlenip eksikleirmi tamamlayıp bebeğim için hazırlıklara başlayacam.
çok geç kaldım biliyorum :KK43:

beşimizi aldık ıkea dan beyaz kurunca resimlerim..
gardolabımızı 2 gündür babamız balkonda uğraşıo.. el emeği olsun istedik çok az kaldı, babamız yapıyor.. onuda resimleyeceğim..

tasınma durumumuz var 1. hf netleşir.. taşınmaz isek evde boya badana yapılacak hafta sonu onu bekliom.. taşınır isek birşey yapmadan 2-3 aylık idarelik temizlik felan yapacam..

çantalarımız hazır değil.. bu hafta onlarla meşgul olacam..

bugün doktorda ıdım.. yağınım 2630 gr olmuş..
3500 altı olur ise normal, üstü olur ise sezaryan olacakmış.. bende önce Allaha sonra doktoruma bıraktım..

Rabbim yardımcımız olsun..

Selam kızlar.

oooh maşallah gözümüz aydın :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

selam kızlar,
bugun itibari ile izne ayrıldım çok şükür.. şimdi biraz dinlenip eksikleirmi tamamlayıp bebeğim için hazırlıklara başlayacam.
çok geç kaldım biliyorum :KK43:

beşimizi aldık ıkea dan beyaz kurunca resimlerim..
gardolabımızı 2 gündür babamız balkonda uğraşıo.. el emeği olsun istedik çok az kaldı, babamız yapıyor.. onuda resimleyeceğim..

tasınma durumumuz var 1. hf netleşir.. taşınmaz isek evde boya badana yapılacak hafta sonu onu bekliom.. taşınır isek birşey yapmadan 2-3 aylık idarelik temizlik felan yapacam..

çantalarımız hazır değil.. bu hafta onlarla meşgul olacam..

bugün doktorda ıdım.. yağınım 2630 gr olmuş..
3500 altı olur ise normal, üstü olur ise sezaryan olacakmış.. bende önce Allaha sonra doktoruma bıraktım..

Rabbim yardımcımız olsun..
kolay gelsin canım bebişinede maşallah
geldim kızlar dr.dan.. süper bir dr. buldum sonunda:) bebişimi tek tek inceletti bana resmen:) çok iligili ve tecrübeli. buarada 2350 olmuş yavrum.. emrhanseda cım buarada o bıçak gibi arada bir girenler de sancıymış gerçekten:) 2 hafta sonrasına gün verdi. yani 16 temmuza. veeeeeeeeeeeeee en heyecanlısııııı sezeryan tarihim belli oldu kızlar. 1 AĞUSTOSSS... kalbim durucak gibi oluyor düşününce:)
hayırlı olsun maşallah bebeişine

ohh herkescikler gün almaya başlamış bakalım bizim nolucak hayırlı olsun masllah kuzuya

X