- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
hayır olsun canım bence biz korkuyoruz bilinçaltımızda bunlar kayıtlı sonuçta rüyalarla ortaya çıkıyor Allahım hepimizin yavrularını sağ salim bizlere bağışlasınKızlar akşam çok kötü rüya gördüm bebeğim karnımda ölmüş nasıl çığlıkla uyandım anlatamam ben artık çok yoruldum kabuslardan sabah apar topar doktora gittik çok şükür iyiymiş kuzum günler geçsin artık kucağıma alıyım sağlıcakla
canım rabbim sabır versin kolaylık versin baya zorlnıyorsun allahım yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun allah tez zamanda kurtarsın inşKızlar gunlerdir sancı cekiyorum.arada acile gidiyorum ama sancılar oyle duzensiz ki nst de bikac tane anca cıkıyor oyle olunca da doktor doguma almıyor.geceden beri daha bi perisanım cok fena sancılarım oluyor tam hastaneye gidicez geciyor.cok yoruldum mahvoldum kacgundur.dua edin hayırlısıyla artık dogurmak istiyorum
canım ii olsunlarda elbet çıkacağınız günlerde gelir inş bu zor günlerin sonunda aydınlık güzel günlerde yasıcaksınız ben inanıyorumCanım ben bizim o kadar çabuk çıkabileceğimizi sanmıyorum.Senin adına çoooook sevindim.
Doktor bişey söylemiyor tarih ile ilgili.hatta iyiler bile demedi hiç.
Ben bu akşam hemşireye sordum ne zaman çıkılıyor diye.2 kilo olmalıymış,kanında ve idrarında enfeksiyon olmamalı,topuk kanı temiz çıkmalı,ultrasonları temiz çıkmalı.Bu saydıklarımın hepsi tam olup 2 kilo olduğunda çıkarır dedi.Benim yavrularımın tekinde idrar yolu enfeksiyonu varmış.Enfeksiyın için ilaç alıyor dedi hemşiresi.
Doktor çıkılımızla ilgili tarih vermiyor.bence2-3hafta daha hastanedeyiz kiloları 1700-1750 gr idi dün sabah.öyle işte.inşallah darısı kısa zamanda bize olur.ben misafirhanelerde kaldığından daha da yorgunun kızlar.allah kızlarıma sağlığını bağışlansın yeterki 2-3hafta daha sürünmeye razıyım.kalın sağlıcakla