Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

hayır olsun canım bence biz korkuyoruz bilinçaltımızda bunlar kayıtlı sonuçta rüyalarla ortaya çıkıyor Allahım hepimizin yavrularını sağ salim bizlere bağışlasın
canım rabbim sabır versin kolaylık versin baya zorlnıyorsun allahım yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun allah tez zamanda kurtarsın inş
canım ii olsunlarda elbet çıkacağınız günlerde gelir inş bu zor günlerin sonunda aydınlık güzel günlerde yasıcaksınız ben inanıyorum

Dün doktora gittik. Bebeğim hala ters duruyor.31. hafta bitti. 1100 gram olmuş daha. bir hafta geri çıktı gelişimi.Doktor minyon bi bebek olacak dedi kilosu iyi dedi ama bence üzülmeyeyim diye öyle dedi. nts de sancım çıktı. hem de çok yüksek dercede sancıların var bunları hissetmemen çok ilginç dedi.
Gerçekten hiç hissetmiyorum. Sadece bazen karnım sertleşiyor. meğerse bunlar sancıymış. Yani erken doğum yapacaklar furyasına ben de katıldım. magnezyumu günde iki sefere çıkardı.Ekstradan düşük önleyici bi ilaç da verdi. Haftaya bi daha gel dedi nts için dedi. Bebek çok küçük erken doğarsa çok zor olacak. Kilo alsın diye ne yapmalıyım bilmiyorum. İştahım çok açık yemek yiyorum ama kilo almıyorum.Kilo alan arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz.

canım son ayda artık organlara baskı arttığı için rahat uyuyamama kabus görme gibi şikayetler oluyo, kötüye yorma etklemesin seni

kızlar iki gündür bu saatlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normalmı:18:

Kızlar rüyam çok korkuttuda iyiyim şimdi çiçekçim hayır olsun demek beni gördün Rabbim göstersin o günleri sağlıkla gelsin kuzum
sunbal canım kasık ağrısı normal benimde var arada bıçak saplar gibi olduğu oluyo çiçekçim akıntı bende en başından beri var fitil falan kullandım kaç kez geçmedi doğal şeyler galiba bunlar

evet teyzesi, bugün kontrolüm nstem vardı..kızlarım için bi kez daha sordum ciğer geliştiriciyi.doktor o herkese gerekmez dedi, erken doğum riski olanlarda yapılıyor dedi. cumaya nst verdi bi daha. suyu azalmış kuzularımın ama çok riskli değilmiş. 2 haftayı daha bulabilsek süper olacak Allahımın izniyle. ama bugün çok yoruldum, bi de kafaları aynı yerde bizimkilerin , kafa kafayalar ve benim ordaki kaburgam mahvoluyo. geceelri ve özellikle yorulunca. benden şimdilik böyle fıstıklar ve anneleri.
umarım herkesler iyidir.

moon canım böyle şeyler çok normal, ben de sık görür oldum. korkuyoruz yavrularımız için haliyle.
inşallah hersey ii gidecek. benim kuzular az daha büyümüş 2 kiloyu geçmişler teyzesi..
bakalım 36 yı geçince fazla risk yok dio doktorumuz. haftaya da gün konusuruz dedi sezeryan için inşallah.
öptüm seni.

Maşallah canım ya inşallah dayanırlar daha iki hafta büyümüşler kuzuların keşke iğneyi yapsaydı bana daha 28. Haftada yaptı doktorum herhangibi bi risk yokken ama vardır doktorununun bi bildiği zaten bebişlerde büyümüş Ay canım zordur ya iki bebekle ben bi taneyle nefes alamıyorum sanki Allah yardımcın olsun tatlım benimde 3 hafta sonra sezeryanım

aman hergün kafaya takacak birşeyler buluyoruz canım artık korkular başladı erken gelir mi suyumuz azalır mı bu akıntı neyin nesi hareket edecek mi hep bir korku telaş

ya bu aralar bu su azalıyor mu ne herkese aynı şeyleri söylüyorlar inşallah toparlarız

Kızlar selam. Bugün yine hastanede akşamladım. Oğluşlarımı besledim. Hastanede 12,30 beslenme saatine gittiğimde Aras' ı çok aplıyor diye hemşiresi doyurmuş. oğluşumda uyumuş malumunuz karnı doyunca. Anam gittim emmiyor uyanmıyor çocuk. Açlıktan kıyamet koparan çocuk uyuyor. Sonunda dayanamadım acaba beslemiş olabilirler mi dedim hemşireye. Deme mi ben biraz önce 30 cc süt verdim. Dedim aferin doymuş bu çocuk. Zaten sağmadan gidiyorum göğüslerimi oğluşlarıma süt yetsin diye. Taş kesiyor sonra. Kötü olmamak için o zaman uğraşıp uyandırmanın faydası yok yatsın küvezde dedim. Çıkarkende hemşirelerin şefinden çocukların raporunu istedim. tamam siz emzirin ben hazırlatayım dedi. Dedim beslemişler Aras'ı ben dizi dışarıda bekleyim. Ayyy benim dememle hemşireye bir fırça kaydı anne buradayken bebeği neden besliyorsunuz diye. O fırçalarken ben dışarı çıktım. Saat 15:30 beslenmesine bir gittim Aras ağlıyor. Ama öyle böyle ağlamak değil iç çeke çeke Kimbilir ne zamandır ağlıyordu. Çocuğum acıkmış hemşirede fırçayı yiyince ilgilenmemiş çocuğumla. Dedim çıkar hemen ver. Beslemeden önce altını değişiyorlar. Altını değişene kadar katılarak ağlamaya başladı oğlum. Sinirim bozuldu başladım ağlamaya. Yavrumu memeye tutuyorum ağzına alıyor bir kere çekiyor o kadar içlenmişki içini çeke çeke ağlıyor. Sonra yine bir kere çekiyor yine içli içli ağlıyor. Sakinleştirene kadar canım çıktı. Sakinleşince konuştum sevdim. emzirmem bitip biberona geçincede hemşireyi çağırdım. Bu çocuk acıkınca besle beni bekleme ben gelirim gerekirse emzirmeden giderim. Çocuk 5 dk memede kalacak diye bu kadar ağlatılmaz. Zaten prematüre olduğu için fazla emmesini istemiyorlar efor sarfedip zayıflamasın yorulmasın biberonada gücü kalsın diye. 5 dk emzireceğim diye çocuğumu mahvettiler bugün.Neyseki Allahın izniyle Cuma ya kadar çıkacaklar. Çok moralim bozuldu.

Goks canım 2 kilo kavramı bizimkilerde de vardı. Ama bebek günlük yaşama ayak uyduracak gibiyse bekletmiyorlar veriyorlar anneye.. Bana da öyle demişlerdi. Ama biz daha 2 kilo olmadık. Ayy çok değişik bir duygu. Son bir kaç gündür yatak odama girmeye başladım. Çok heyecan verici ama bir o kadar da endişelendirici :) Allahım sana da tez zamanda nasip etsin..

Canım anne yüreği değilmi dayanamıyosun ağlamasına kıyamam sana ama bak ne güzel zor günleri atlattın kısmetse evine götürücen kuzularına ben heyecanlanıyorum inan çok stres yaşadın tatlım zor günlerdi bak Allah a şükürler olsun çıkıyo paşaların evdeyken emzirirsin elinden geldiğince çünkü emme üstüde arttırıyomuş iç güdüsel olarak sağmaktan daha fazla süt olurmuş

canım normaldir herhalde ya bende bu aralar akıntıya taktım kafayı sizlerde akıntı durumu nasıl

benimde akıntım çok var. ama doktorum kültür alıp tahlile verdi normal akıntı çıktı. sen yinede bi tahlil iste doktorundan. enfeksiyon varsa erken doğum riski yaratıyo

ayyy içim gitti okurken yaaaa. o hemşireler o bebeklerin ağlamasına nasıl dayanıyolar, nasıl kıyıyolar yaa... insan dayanamaz...

Ewet canim basladim artik hazirliklara insallah dogumdan once bitirebilirim.. cok heyecanliyim
Izinde olmak supermis gercekten.. pisman olurmuyum diye dusundum ama hic pisman degilim 35. Hftada ayrilmis oldum.. aklim fikrim artik hep bebegimde... bir gozumde maillerimde tabii kopamadim hala

Tatlim bende bu gece esimin burnunda cok afedersin sumuk gordum.. bi baktim bebek dogumu demekmis.. korktum gelecekmi bebegim acaba diye..

kızlar iki gündür bu saatlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normalmı:18:
Adet sancisi bendede cok oluyo karnima vuruyi. Sanirim sancilar basladi dr.umda oyle dedi. Artik normal dedi..

Rabbim yardim eder insallah hepimize..
Tum hamislere dua ediyorum
Saglikla insallah kavusalim bebeklerimize..

Rahminde miyop olan bir arkadasim 2 gun once dogum yapti.. yapamazain dediler ama
3200 gr la normal dogum yapti ...
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah...

bizde annemle bugün kaldırıp kopardık evi, halılar yıkamaya gitti. hazır evde süpürgenin sesine gıcık olup kapattırana kadar temizliği burnumdan getiren koca sıpam yokken rahat rahat giriştik. bu arada yenidoğan bezlerinide aldım, o kadar küçücükler ki.... 68lik iki paket aldım, başkada kullanılmazmış zaten 2 numaraya geçiliyomuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…