hayır olsun canım bence biz korkuyoruz bilinçaltımızda bunlar kayıtlı sonuçta rüyalarla ortaya çıkıyor Allahım hepimizin yavrularını sağ salim bizlere bağışlasınKızlar akşam çok kötü rüya gördüm bebeğim karnımda ölmüş nasıl çığlıkla uyandım anlatamam ben artık çok yoruldum kabuslardan sabah apar topar doktora gittik çok şükür iyiymiş kuzum günler geçsin artık kucağıma alıyım sağlıcakla
canım rabbim sabır versin kolaylık versin baya zorlnıyorsun allahım yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun allah tez zamanda kurtarsın inşKızlar gunlerdir sancı cekiyorum.arada acile gidiyorum ama sancılar oyle duzensiz ki nst de bikac tane anca cıkıyor oyle olunca da doktor doguma almıyor.geceden beri daha bi perisanım cok fena sancılarım oluyor tam hastaneye gidicez geciyor.cok yoruldum mahvoldum kacgundur.dua edin hayırlısıyla artık dogurmak istiyorum
canım ii olsunlarda elbet çıkacağınız günlerde gelir inş bu zor günlerin sonunda aydınlık güzel günlerde yasıcaksınız ben inanıyorumCanım ben bizim o kadar çabuk çıkabileceğimizi sanmıyorum.Senin adına çoooook sevindim.
Doktor bişey söylemiyor tarih ile ilgili.hatta iyiler bile demedi hiç.
Ben bu akşam hemşireye sordum ne zaman çıkılıyor diye.2 kilo olmalıymış,kanında ve idrarında enfeksiyon olmamalı,topuk kanı temiz çıkmalı,ultrasonları temiz çıkmalı.Bu saydıklarımın hepsi tam olup 2 kilo olduğunda çıkarır dedi.Benim yavrularımın tekinde idrar yolu enfeksiyonu varmış.Enfeksiyın için ilaç alıyor dedi hemşiresi.
Doktor çıkılımızla ilgili tarih vermiyor.bence2-3hafta daha hastanedeyiz kiloları 1700-1750 gr idi dün sabah.öyle işte.inşallah darısı kısa zamanda bize olur.ben misafirhanelerde kaldığından daha da yorgunun kızlar.allah kızlarıma sağlığını bağışlansın yeterki 2-3hafta daha sürünmeye razıyım.kalın sağlıcakla
Kızlar akşam çok kötü rüya gördüm bebeğim karnımda ölmüş nasıl çığlıkla uyandım anlatamam ben artık çok yoruldum kabuslardan sabah apar topar doktora gittik çok şükür iyiymiş kuzum günler geçsin artık kucağıma alıyım sağlıcakla
kızlar iki gündür bu saatlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normalmı:18:
canım normaldir herhalde ya bende bu aralar akıntıya taktım kafayı sizlerde akıntı durumu nasıl
Bende de akinti vardi enfeksiyonmus vajinal fitil kullaniyorum cok sukur gecti.bence akintiyi ihmal etme .akintiyla birlikte kasinti oluyomu
yok canım olmuyor kaşıntı sadece mesela kalkıyorum otururken azcık geliyor kremsi gibi açık renkte
cnm her gebeye ciger gelistirici yapmiyorlar yaa , cok sukur iyiyseniz ,zamaninizi bekleyecek gibiyseniz yapmazlar ciger gelistirici..Ama insallah iyisinizdir ve kuzucunda guzel guzel gelismistir..
Benim evde L takim var.Tam koseye oturdugumda , arkamda 2 yastik olmasina ragmen ben ordan kalkamiyorum..Geceleri de wc de geciyo nerdeyse ve her kalktigimda esimide kaldiramiyorum yazik kiyamiyorum onada .. Bende bi yarim saatte kalkiyorum yataktan :)
Kızlar rüyam çok korkuttuda iyiyim şimdi çiçekçim hayır olsun demek beni gördün Rabbim göstersin o günleri sağlıkla gelsin kuzum
sunbal canım kasık ağrısı normal benimde var arada bıçak saplar gibi olduğu oluyo çiçekçim akıntı bende en başından beri var fitil falan kullandım kaç kez geçmedi doğal şeyler galiba bunlar
Maşallah canım ya inşallah dayanırlar daha iki hafta büyümüşler kuzuların keşke iğneyi yapsaydı bana daha 28. Haftada yaptı doktorum herhangibi bi risk yokken ama vardır doktorununun bi bildiği zaten bebişlerde büyümüşmoon canım böyle şeyler çok normal, ben de sık görür oldum. korkuyoruz yavrularımız için haliyle.
inşallah hersey ii gidecek. benim kuzular az daha büyümüş 2 kiloyu geçmişler teyzesi..
bakalım 36 yı geçince fazla risk yok dio doktorumuz. haftaya da gün konusuruz dedi sezeryan için inşallah.
öptüm seni.
Kızlar rüyam çok korkuttuda iyiyim şimdi çiçekçim hayır olsun demek beni gördün Rabbim göstersin o günleri sağlıkla gelsin kuzum
sunbal canım kasık ağrısı normal benimde var arada bıçak saplar gibi olduğu oluyo çiçekçim akıntı bende en başından beri var fitil falan kullandım kaç kez geçmedi doğal şeyler galiba bunlar
evet teyzesi, bugün kontrolüm nstem vardı..kızlarım için bi kez daha sordum ciğer geliştiriciyi.doktor o herkese gerekmez dedi, erken doğum riski olanlarda yapılıyor dedi. cumaya nst verdi bi daha. suyu azalmış kuzularımın ama çok riskli değilmiş. 2 haftayı daha bulabilsek süper olacak Allahımın izniyle. ama bugün çok yoruldum, bi de kafaları aynı yerde bizimkilerin , kafa kafayalar ve benim ordaki kaburgam mahvoluyo. geceelri ve özellikle yorulunca. benden şimdilik böyle fıstıklar ve anneleri.
umarım herkesler iyidir.
Canım anne yüreği değilmi dayanamıyosun ağlamasına kıyamam sana ama bak ne güzel zor günleri atlattın kısmetse evine götürücen kuzularına ben heyecanlanıyorum inan çok stres yaşadın tatlım zor günlerdi bak Allah a şükürler olsun çıkıyo paşalarınKızlar selam. Bugün yine hastanede akşamladım. Oğluşlarımı besledim. Hastanede 12,30 beslenme saatine gittiğimde Aras' ı çok aplıyor diye hemşiresi doyurmuş. oğluşumda uyumuş malumunuz karnı doyunca. Anam gittim emmiyor uyanmıyor çocuk. Açlıktan kıyamet koparan çocuk uyuyor. Sonunda dayanamadım acaba beslemiş olabilirler mi dedim hemşireye. Deme mi ben biraz önce 30 cc süt verdim. Dedim aferin doymuş bu çocuk. Zaten sağmadan gidiyorum göğüslerimi oğluşlarıma süt yetsin diye. Taş kesiyor sonra. Kötü olmamak için o zaman uğraşıp uyandırmanın faydası yok yatsın küvezde dedim. Çıkarkende hemşirelerin şefinden çocukların raporunu istedim. tamam siz emzirin ben hazırlatayım dedi. Dedim beslemişler Aras'ı ben dizi dışarıda bekleyim. Ayyy benim dememle hemşireye bir fırça kaydı anne buradayken bebeği neden besliyorsunuz diye. O fırçalarken ben dışarı çıktım. Saat 15:30 beslenmesine bir gittim Aras ağlıyor. Ama öyle böyle ağlamak değil iç çeke çeke Kimbilir ne zamandır ağlıyordu. Çocuğum acıkmış hemşirede fırçayı yiyince ilgilenmemiş çocuğumla. Dedim çıkar hemen ver. Beslemeden önce altını değişiyorlar. Altını değişene kadar katılarak ağlamaya başladı oğlum. Sinirim bozuldu başladım ağlamaya. Yavrumu memeye tutuyorum ağzına alıyor bir kere çekiyor o kadar içlenmişki içini çeke çeke ağlıyor. Sonra yine bir kere çekiyor yine içli içli ağlıyor. Sakinleştirene kadar canım çıktı. Sakinleşince konuştum sevdim. emzirmem bitip biberona geçincede hemşireyi çağırdım. Bu çocuk acıkınca besle beni bekleme ben gelirim gerekirse emzirmeden giderim. Çocuk 5 dk memede kalacak diye bu kadar ağlatılmaz. Zaten prematüre olduğu için fazla emmesini istemiyorlar efor sarfedip zayıflamasın yorulmasın biberonada gücü kalsın diye. 5 dk emzireceğim diye çocuğumu mahvettiler bugün.Neyseki Allahın izniyle Cuma ya kadar çıkacaklar. Çok moralim bozuldu.
Goks canım 2 kilo kavramı bizimkilerde de vardı. Ama bebek günlük yaşama ayak uyduracak gibiyse bekletmiyorlar veriyorlar anneye.. Bana da öyle demişlerdi. Ama biz daha 2 kilo olmadık. Ayy çok değişik bir duygu. Son bir kaç gündür yatak odama girmeye başladım. Çok heyecan verici ama bir o kadar da endişelendirici :) Allahım sana da tez zamanda nasip etsin..
canım normaldir herhalde ya bende bu aralar akıntıya taktım kafayı sizlerde akıntı durumu nasıl
Kızlar selam. Bugün yine hastanede akşamladım. Oğluşlarımı besledim. Hastanede 12,30 beslenme saatine gittiğimde Aras' ı çok aplıyor diye hemşiresi doyurmuş. oğluşumda uyumuş malumunuz karnı doyunca. Anam gittim emmiyor uyanmıyor çocuk. Açlıktan kıyamet koparan çocuk uyuyor. Sonunda dayanamadım acaba beslemiş olabilirler mi dedim hemşireye. Deme mi ben biraz önce 30 cc süt verdim. Dedim aferin doymuş bu çocuk. Zaten sağmadan gidiyorum göğüslerimi oğluşlarıma süt yetsin diye. Taş kesiyor sonra. Kötü olmamak için o zaman uğraşıp uyandırmanın faydası yok yatsın küvezde dedim. Çıkarkende hemşirelerin şefinden çocukların raporunu istedim. tamam siz emzirin ben hazırlatayım dedi. Dedim beslemişler Aras'ı ben dizi dışarıda bekleyim. Ayyy benim dememle hemşireye bir fırça kaydı anne buradayken bebeği neden besliyorsunuz diye. O fırçalarken ben dışarı çıktım. Saat 15:30 beslenmesine bir gittim Aras ağlıyor. Ama öyle böyle ağlamak değil iç çeke çeke Kimbilir ne zamandır ağlıyordu. Çocuğum acıkmış hemşirede fırçayı yiyince ilgilenmemiş çocuğumla. Dedim çıkar hemen ver. Beslemeden önce altını değişiyorlar. Altını değişene kadar katılarak ağlamaya başladı oğlum. Sinirim bozuldu başladım ağlamaya. Yavrumu memeye tutuyorum ağzına alıyor bir kere çekiyor o kadar içlenmişki içini çeke çeke ağlıyor. Sonra yine bir kere çekiyor yine içli içli ağlıyor. Sakinleştirene kadar canım çıktı. Sakinleşince konuştum sevdim. emzirmem bitip biberona geçincede hemşireyi çağırdım. Bu çocuk acıkınca besle beni bekleme ben gelirim gerekirse emzirmeden giderim. Çocuk 5 dk memede kalacak diye bu kadar ağlatılmaz. Zaten prematüre olduğu için fazla emmesini istemiyorlar efor sarfedip zayıflamasın yorulmasın biberonada gücü kalsın diye. 5 dk emzireceğim diye çocuğumu mahvettiler bugün.Neyseki Allahın izniyle Cuma ya kadar çıkacaklar. Çok moralim bozuldu.
Goks canım 2 kilo kavramı bizimkilerde de vardı. Ama bebek günlük yaşama ayak uyduracak gibiyse bekletmiyorlar veriyorlar anneye.. Bana da öyle demişlerdi. Ama biz daha 2 kilo olmadık. Ayy çok değişik bir duygu. Son bir kaç gündür yatak odama girmeye başladım. Çok heyecan verici ama bir o kadar da endişelendirici :) Allahım sana da tez zamanda nasip etsin..
yok cnm kenini cok agir hissetmiyorsan gec kaldik diye dusunme sadece kendini cok yormamaya calis..Evdesin ya artik daha rahat olur.. :) Simdi senin icin guzel guzel hazirlik vakti :)
Bende bu pers. calisabilir raporu alacagim insallah ..bakalim ne kadar daha calisabilecegim ?
Kızlar akşam çok kötü rüya gördüm bebeğim karnımda ölmüş nasıl çığlıkla uyandım anlatamam ben artık çok yoruldum kabuslardan sabah apar topar doktora gittik çok şükür iyiymiş kuzum günler geçsin artık kucağıma alıyım sağlıcakla
Adet sancisi bendede cok oluyo karnima vuruyi. Sanirim sancilar basladi dr.umda oyle dedi. Artik normal dedi..kızlar iki gündür bu saatlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normalmı:18: