Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar nasılsınız belim fena ağrıyo başka zorum yok ama kopacak sanki:KK50:haftasonu düğün var ayakkabı almaya çıktım gezmedim bile 35 numara ayaklarım 38 numara olmuş 39 bile oldu neredeyse çok şiş albümünün çok düşmüş tansiyonum yüksek nolcak böyle

Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim

Ayrica sunu soyleyim. Yogun bakima girerken bir benek goturuyorlardi ameliyathaneye dayanamadim agla agla oldum. İcim para landi beyin kanamasi gecirmis beyin ameliyayi olmaya gitti. Dukrettim halimize erken dogumdanolsansaglikli yavrularim. Allahim evlat acisiyla sinamasi. kimseyi. Ben burakarda cok seye sahit oldum. Bazen korktum bazen endiselendim bazen sukrettim bazen yildin bazen utandim gucsuzlugune. Bugunse buyudum yine. O bebek icin dua edin arkadaslar. Allahim ailesine bagislasin diye. o minicik bedeniyle cok buyuk birsey gogusluyir o yavru. Eminim dualarimizla guc bulacaktir.

ayy rabbim en kisa zamanda kavustursun insallah seni meleklerineee... Gonlumuz seninle , sarp la , ayazla , irem ve selin le , purmelal le ve ihtiyaci olan tumm minik meleklerle ve onlarin anneleriyle..

Ne kadar guzel bir haber yaa :) cok mutlu oldum ben valla :) Seni birak ben duramiyorum heyecandan :)

Gokcecimmm canım benimmm oyle seviniyorum ki senin adına..eminim yakında goks un prensesleri de aynı mutlulugu yasatacak.

Ben hala evde sancı cekiyorum .Allahım gunahlarıma kefaret olsun diyorum.her sancı daha cok baglıyor beni ogluma.sancılar dinince arada tekmelemeye baslıo kurban olurum annemmm vur annemmm diyorum sen rahat ol annecin sabreder senin icin diyorum.

Normalde benim canım cok tatlıdır.annem cok sasırıyor halime.sancılarımın
Siddetti bazen oyle cok oluyor ki ama elime sıkıstırıp sıkacak biseyler alıp ayaklarımı direyip bi sekilde bagırmadan ama bazen inleyerek atlatıyorum sancıları.cunku gecen gun okumustum anne sancı sırasında cok bagırırsa kendini cok kasarsa bebek korkudan kakasını yaparmıs anne karnında.ben bebegimin korkmasını istemiyorum.bana acı cektirdigini de dusunmesini istemiyorum o yuzden bagırmıyorum.umarım daha daha siddetlenince sancılarım yine boyle dayanırım.bunun icin Rabbimden guc sizden de dua istiyorum kızlar.
Ne kadar zor olursa olsun boylesine bir mucizeyi sizlerle paylasabildiim icin de cok mutluyum.sancılardan gozumu acabildigim zaman okuyorum yazdıklarınızı.hepiniz dualarımdasınız..sevgiyle kalın guclu,guzel annelerr

Cnm yaa seni cok taktir ederek okudum yazdiklarini .. Oglun okadar sansli ki senin gibi muthis bir annesi var..Ne kadar dusuncelisin , ne kadar guclusun..ınsallah sanci aninda bende senin gibi olabilirimmm ..

Canım çok şükür ki sorunsuz besleniyorlar sadece küçük oldukları için biberonu emerken yoruluyorlar. Solunum cihazlarından çıktılar ama Aras hala antibiotik tedavisinde. Aras ın antibiotik tedavisi bittiğinde ve beslenmeleri doktoruaçısından düzeldiğinde taburcu edecekler. Ne kadar sürer bilmiyorum.

ayy kuzum...emmmek bile yoruyo bidigi..Rabbim guc kuvvet versnde cabucak iyilessinler, guclensinler insallah ..

kızlarrrrrr hastaneden geldik

aldık çalışabilir raporumuzu
kilomuz 2250 olmuş boyumuz 46 cm büyümüş kuzucukkkkkkkk:KK16:
annesi onu yer yer yerrrrr

yanlız çok su içmen lazım dedi suyu azalmış sanki biraz dedi ama problem görünmüyor şükür

1 ay sonraya gideceğiz tekrar

Ayy bidiga masallah masallahhh .. annesi ne guzel hersey yolundaymis..Sende dikkat et kendine suyu aman ihmal etme..Ben geceleri sabaha kadar oturdugum icin gunluk suyumun yarisini gece iciyorum :) Gunduzde gecede 1 er lt. dengeliyorum :)

Selam annecikler ;

Bu kadar basiretsiz bir topicte ben de payıma düşeni almasaydım olmazdı değil mi?

Dün evde temizlik vardı.Yardıma gelen kıza pizza sipariş ettim Dominostan,ben de yedim 2 dilim.Aman yemez olaydım.Zehirlendim,dünden beri perişan oldum,yeni yeni toparlıyorum.İçim dışıma çıktı.
İshal,bulantı,kusma,başdönmesi,halsizlik yerlerde süründüm resmen.Uyudum da uyudum halsizlikten.Doktorumu aradım,şükür bebeğe bir etkisi yokmuş ama karnımın ağrısından yavrum da kasılıp kaldı içimde.Haşlanmış patatesli,pirinç lapalı diyet verdi,halsizlik sürerse acile gidip serumla potasyum takviyesi yaptır dedi.Annem geldi o baktı akşama kadar bebek gibi de biraz toparladım.Yine de midem fena,içim çekiliyor.
Aradım Alo 174'e şikayet ettim az önce,çok ilgilendiler,takip No filan verdiler,bakalım ne olacak.Gerçi bana olan olduktan sonra ne fayda?Kızım da çok üzüldü beni o halde görünce sabah okula bile gitmek istemedi yavrum.:KK43:

Salı günü de bizim kontrolümüz vardı teyzecikler.Nevbaharım 2100 gr olmuş,herşey yolunda görünüyormuş ve başaşağı dönmüş yavrum doğum pozisyonunu almış.Zaten epey bir gümbürdemişti karnım geçen Haftasonu,o ara döndü demek :KK66:
Yüzünü yine göstermedi bize Nazlı kızım.Olsun sağlıkla gelsin de bakmaya doyamayız artık inşallah Gül yüzüne :)

Purmelal Allah yardımcın olsun canım,bebeğin fazladan 1 gün bile seninle kalsa çok önemli.Gökçenin de dediği gibi sancı geldiği anda burundan karnını dolduracak alabildiğin kadar derin bir nefes al,ağızdan ver.Ben de normal doğum yaptığım için çok faydasını görmüştüm.Sancı gelince kasılıp oksijen girişini azaltıyor insan refleks olarak ama bu sancıyı daha da çok hissetmeye neden oluyor.Allah sana dayanma gücü versin canım.

Gökçeeee çok sevindim prenslerinle ilk kavuşmanıza canımmm.Allahım ayırmasın sizi birbirinizden.En kısa zamanda evci çıkacaklar artık belli oldu :)

Aman cnm benim yaa..O kadar dikkat ediyoruz herseye olacaksa oluyo iste :KK43: Cok sukur ciddi bir durum olusturmamis .. Aman rabbim saglik sihhat sifa versin hepimize ..
ooh kuzucukta buyumuss :) Tostop olmus masallahh .. Benim kide hic gostermiyordu yuzunu..Gecen ukudaymis..Yakaladik sonunda yuzunu :)
Zaman hemencecik gecse bii..kuzucuklar sag salim gelse bii..Insallah hadi bakalimm :)

Kızlar nasılsınız belim fena ağrıyo başka zorum yok ama kopacak sanki:KK50:haftasonu düğün var ayakkabı almaya çıktım gezmedim bile 35 numara ayaklarım 38 numara olmuş 39 bile oldu neredeyse çok şiş albümünün çok düşmüş tansiyonum yüksek nolcak böyle

cnm benimm benimde ayakalarim sisiyo..Ben hem oturuken , hem yatarken ayagimin altina kocaman yastik koyuyorum..Ve sismelerim rahatladi..

Benimde belim degilde geniltal kismimda agrim var.Yururken falan..Bebegim asagidaymis biraz oyuzden demisti dr. Baski yapiyo yavrum..Aman zamanini beklesinde baski yapsin tek..Agrilari cekeriz napalim son zamanlarimiz olacak artik ..
Tansionun tehlikeli ama kuzum yaa..Bu aralar zaten yukseliyormus tansiyon ..Tuzu falan azalt , biraz sarimsak tuketmeye calis.Aman dikkat et cnm benimm..eliz in kafasi guzel olmasin daha dogmadan :)

canım benimde ayaklarım çok şişiyor ve geceleri kalkıp yürüyorum evin içinde huzursuz bacak sendromu olmuşum krem verdi doktorum benimde tansiyonum yükseliyor normalde dün ilk defa 10/6 çıktı doktorun yanında inanamadım hayret yani suyuda bol tüketin dedi yanımdan ayırmıyorum artık suyu

Selam annecikler ;

Bu kadar basiretsiz bir topicte ben de payıma düşeni almasaydım olmazdı değil mi?

Dün evde temizlik vardı.Yardıma gelen kıza pizza sipariş ettim Dominostan,ben de yedim 2 dilim.Aman yemez olaydım.Zehirlendim,dünden beri perişan oldum,yeni yeni toparlıyorum.İçim dışıma çıktı.
İshal,bulantı,kusma,başdönmesi,halsizlik yerlerde süründüm resmen.Uyudum da uyudum halsizlikten.Doktorumu aradım,şükür bebeğe bir etkisi yokmuş ama karnımın ağrısından yavrum da kasılıp kaldı içimde.Haşlanmış patatesli,pirinç lapalı diyet verdi,halsizlik sürerse acile gidip serumla potasyum takviyesi yaptır dedi.Annem geldi o baktı akşama kadar bebek gibi de biraz toparladım.Yine de midem fena,içim çekiliyor.
Aradım Alo 174'e şikayet ettim az önce,çok ilgilendiler,takip No filan verdiler,bakalım ne olacak.Gerçi bana olan olduktan sonra ne fayda?Kızım da çok üzüldü beni o halde görünce sabah okula bile gitmek istemedi yavrum.:KK43:

Salı günü de bizim kontrolümüz vardı teyzecikler.Nevbaharım 2100 gr olmuş,herşey yolunda görünüyormuş ve başaşağı dönmüş yavrum doğum pozisyonunu almış.Zaten epey bir gümbürdemişti karnım geçen Haftasonu,o ara döndü demek :KK66:
Yüzünü yine göstermedi bize Nazlı kızım.Olsun sağlıkla gelsin de bakmaya doyamayız artık inşallah Gül yüzüne :)

Purmelal Allah yardımcın olsun canım,bebeğin fazladan 1 gün bile seninle kalsa çok önemli.Gökçenin de dediği gibi sancı geldiği anda burundan karnını dolduracak alabildiğin kadar derin bir nefes al,ağızdan ver.Ben de normal doğum yaptığım için çok faydasını görmüştüm.Sancı gelince kasılıp oksijen girişini azaltıyor insan refleks olarak ama bu sancıyı daha da çok hissetmeye neden oluyor.Allah sana dayanma gücü versin canım.

Gökçeeee çok sevindim prenslerinle ilk kavuşmanıza canımmm.Allahım ayırmasın sizi birbirinizden.En kısa zamanda evci çıkacaklar artık belli oldu :)

canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın az kaldı artık şu günleride sağ sağlim atlatıp alsaydık kucağımıza

kızlar badana ve temizlik faslı bitti evde yıkanmayan iğne ucu kalmadı düşünün artık o kadar dip köşe yapıldı odamızda 15 i ve 19 u arası gelecek nasipse o haftada yıkama ütüleme işleri bittimi rahatlayacağım

cnm benimm benimde ayakalarim sisiyo..Ben hem oturuken , hem yatarken ayagimin altina kocaman yastik koyuyorum..Ve sismelerim rahatladi..

Benimde belim degilde geniltal kismimda agrim var.Yururken falan..Bebegim asagidaymis biraz oyuzden demisti dr. Baski yapiyo yavrum..Aman zamanini beklesinde baski yapsin tek..Agrilari cekeriz napalim son zamanlarimiz olacak artik ..
Tansionun tehlikeli ama kuzum yaa..Bu aralar zaten yukseliyormus tansiyon ..Tuzu falan azalt , biraz sarimsak tuketmeye calis.Aman dikkat et cnm benimm..eliz in kafasi guzel olmasin daha dogmadan :)
Canım tansiyon gerçekten tehlikeli preklemsiye neden oluyo Allah korusun genital bölgemde benimde ağrı var offf günler yaklaştıkça dahada zorlaşıyor napalım bebelerimiz iyi olsunda biz zorlanalım annelik böyleymiş demek:KK16:
canım benimde ayaklarım çok şişiyor ve geceleri kalkıp yürüyorum evin içinde huzursuz bacak sendromu olmuşum krem verdi doktorum benimde tansiyonum yükseliyor normalde dün ilk defa 10/6 çıktı doktorun yanında inanamadım hayret yani suyuda bol tüketin dedi yanımdan ayırmıyorum artık suyu
Canım benim normalde tansiyonum 8 6 falandır şimdi 14 lerde bana ağır geliyo sürekli ölçüyorum tansiyonumu canım o huzursuz bacak sendromu çok kötü bişeymiş ağrısı Allah yardımcın olsun krem iyi geliyo mu az kaldı ama napalım sağlık olsun kuzular iyi olsun

kızlar arkadaşım doğum yaptı yeni epidural ve hiç tavsiye etmiyorum dedi :44: üstelikte 3 günden beri hastanede duruyor bi aksilik olmamasına rağmen yani gecelik vs çamaşır ona göre bulundurmak lazım ne oalcağı belli değil

Canım tansiyon gerçekten tehlikeli preklemsiye neden oluyo Allah korusun genital bölgemde benimde ağrı var offf günler yaklaştıkça dahada zorlaşıyor napalım bebelerimiz iyi olsunda biz zorlanalım annelik böyleymiş demek:KK16:

Canım benim normalde tansiyonum 8 6 falandır şimdi 14 lerde bana ağır geliyo sürekli ölçüyorum tansiyonumu canım o huzursuz bacak sendromu çok kötü bişeymiş ağrısı Allah yardımcın olsun krem iyi geliyo mu az kaldı ama napalım sağlık olsun kuzular iyi olsun

canım kremi daha almadım buralarda bulamadım nette var bakalım çok ihtiyacım olursa deneyeceğim ihtimal vermiyorum gerçi ama

bu arada senin suyunda az demişti doktorun dimi yanlış hatırlamıyorum şuan ne alemde acaba su iç dedi bana bol bol ama onun etkiside pek yokmuş nette okuduğum kadarıyla

kızlar arkadaşım doğum yaptı yeni epidural ve hiç tavsiye etmiyorum dedi :44: üstelikte 3 günden beri hastanede duruyor bi aksilik olmamasına rağmen yani gecelik vs çamaşır ona göre bulundurmak lazım ne oalcağı belli değil

neden tavsiye etmiyor canım ağrılardan dolayı mı

canım kremi daha almadım buralarda bulamadım nette var bakalım çok ihtiyacım olursa deneyeceğim ihtimal vermiyorum gerçi ama

bu arada senin suyunda az demişti doktorun dimi yanlış hatırlamıyorum şuan ne alemde acaba su iç dedi bana bol bol ama onun etkiside pek yokmuş nette okuduğum kadarıyla
evet tatlım az demişti su çok içiyorum şimdi daha iyi yeterli yani en az 3 lt içiyorm günde şimdilik sorun yok sende iç bol bol

X