Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Eşi yanında olmayanlar aranıza bende katıldım :KK53: eşim bir haftalığına gitti ama en son bi haftalığına gittiğinde 1,5 ay gelmemişti. Şimdiden özledim :106: işin kötüsü eşim o kadar yavaştır ki çocuğunu okula yetiştiren anneler gibi onu uçağa yetiştirecem diye sarılıp öpme fırsatım bile olmadı, taksinin arkasından bakakaldım öyle. Neyse bugün annem geliyor yanıma.

Eşi yanında olmayanlar aranıza bende katıldım :KK53: eşim bir haftalığına gitti ama en son bi haftalığına gittiğinde 1,5 ay gelmemişti. Şimdiden özledim :106: işin kötüsü eşim o kadar yavaştır ki çocuğunu okula yetiştiren anneler gibi onu uçağa yetiştirecem diye sarılıp öpme fırsatım bile olmadı, taksinin arkasından bakakaldım öyle. Neyse bugün annem geliyor yanıma.

ay canım benim allah kavuştursun inşallah uzun sürmez

Kizlar selam. Giremiyorum ilgilenemiyorum ama aklim sizde. Hastanede yasiyorum desem yeridir. Ogluslarimi bekliyorum besliyorum eve geliyorum. Uyku saatlerim 3 saate dustu simdiden. Gece sag gunduz sag oglen ogluskara kosuyorum. Artik emirmeye basladim. Goks aklinda olsun emzirince sutun cogaliyor. Sarp tembel emme konusunda biberonla aliyor Aras biberonun yogunluguna alistigi icin gogsumu alinca kiyamet kopuyor ama sabirla emziriyorum bir sure sonra susuyor zate. Bu arada kizlar Aras cok huysuz cok agliyor. Hemsireler illallah dedi artik. Aras aglayacak diye odleri kopuyor cunku butun yogun bakim inliyor. Eve cikinca pesinde pervane edecek bizi belli. Gerci onlar cikainlarda ben kole olurum onlara. Goks seni merak ediyorum sen ne yaptin.

irish cokcom gecmis olsun Allahim korumus ikinizide.

Zeyaybar sana cok tesekkur ediyirum Naz hanimla tanistim cok tatki insan halinden anlayan biri. Simdiye kadar birsey isteme geregi duymadim ama gorunce hal hatir sormasi bile guc veriyor insana. Allah indan da senden de razi oksun.

Mokn meraktayim seni bebisinle nasilsin

Kizlar selam. Giremiyorum ilgilenemiyorum ama aklim sizde. Hastanede yasiyorum desem yeridir. Ogluslarimi bekliyorum besliyorum eve geliyorum. Uyku saatlerim 3 saate dustu simdiden. Gece sag gunduz sag oglen ogluskara kosuyorum. Artik emirmeye basladim. Goks aklinda olsun emzirince sutun cogaliyor. Sarp tembel emme konusunda biberonla aliyor Aras biberonun yogunluguna alistigi icin gogsumu alinca kiyamet kopuyor ama sabirla emziriyorum bir sure sonra susuyor zate. Bu arada kizlar Aras cok huysuz cok agliyor. Hemsireler illallah dedi artik. Aras aglayacak diye odleri kopuyor cunku butun yogun bakim inliyor. Eve cikinca pesinde pervane edecek bizi belli. Gerci onlar cikainlarda ben kole olurum onlara. Goks seni merak ediyorum sen ne yaptin.

Zeyaybar sana cok tesekkur ediyirum Naz hanimla tanistim cok tatki insan halinden anlayan biri. Simdiye kadar birsey isteme geregi duymadim ama gorunce hal hatir sormasi bile guc veriyor insana. Allah indan da senden de razi oksun.

CANIM BENDE ARAYACAKTIM SENİ HABER GELMEYİNCE 1 GÜNDÜR MERAK ETTİM BİRŞEY Mİ OLDU DİYE ALLAH KORUSUN TABİ İYİ OLMANIZA SEVİNDİM AĞLASIN ARAZCIK AĞLAMASI DAHA İYİ DEMEKKİ CİĞERLERİ İYİ DURUMA KUZUMUN :nazar:

kızlar bu uyku setini aldım kızıma taç nasıl bir bakın

$pr_01_500750_max.jpg

İyi günlerde kullansın çok güzel canm ne kadara aldın

canım 170 tl ye aldım kargo dahil

Canim cok begendim inanilmaz sevimli. Bende o kapiya asilan camasirliklardan istiyrum. Hatirlamiskr. hastanenin karsisinda sadec cocuk malzemmeleri sayilan bir is merkezi var ona bir bakayim. Belki tekli olarak satilanlardan vardir

teklide var canım satılıyor bir bak istersen :KK16:

Ben hep bebeklerimle aşağı yukarı aynı olanlarla istemeden kıyaslana yapıp kendimi yıpratıp üzdüğüm için senin de aynı şeyi yapabileceğini düşünerek ayrıntılı yazmayım dedim.
Cnm ben 9gündür minik kuzumu emziriyorum.ama diğeri hala beslenme konusunda sıkıntı yaşıyor.bugün öğününü 20cc ye çıkarmaya çalışacaklar.bebeklerimin birini kucağıma alıp diğerini alamadığım için kendim de bi tuhafım.bu sebeple seni etkilememek için 9gündür emzirdiğimi paylaşamadım.zaten aklım hep diğerinde.duygularım karma karışık.yanlış yaptıysam paylaşmayarak senden de arkadaşlardan da özür dilerim ama dediğim gibi benim gibi kıyaslama yaparsın diye paylaşmadım.hepinizi öptüm.

:nazar::nazar::nazar::nazar: canım ya ne güzel emzirmeye başladın inşallah eve dönmene az kaldı kolay mı annesi işin zor iki erkek bebek bide prematüre olunca daha da zor hiperaktif oluyo biliyosun prematüre bebeler biz bitaneyle zor baş etmiştik:KK9:şaka bi yana çok güzel duygular canım en yakında zamanda evinize dönersiniz artık madem emiyo kuzular çok tutmazlar sizi biz iyiyiz canım ya günler yaklaştıkça daha da zor oluyo bide sıcak bunada şükür sağlıklı olsunda kuzum
kızlar bu uyku setini aldım kızıma taç nasıl bir bakın

Eki Görüntüle 744752
canım çoook güzel güle güle kullan :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Ben hep bebeklerimle aşağı yukarı aynı olanlarla istemeden kıyaslana yapıp kendimi yıpratıp üzdüğüm için senin de aynı şeyi yapabileceğini düşünerek ayrıntılı yazmayım dedim.
Cnm ben 9gündür minik kuzumu emziriyorum.ama diğeri hala beslenme konusunda sıkıntı yaşıyor.bugün öğününü 20cc ye çıkarmaya çalışacaklar.bebeklerimin birini kucağıma alıp diğerini alamadığım için kendim de bi tuhafım.bu sebeple seni etkilememek için 9gündür emzirdiğimi paylaşamadım.zaten aklım hep diğerinde.duygularım karma karışık.yanlış yaptıysam paylaşmayarak senden de arkadaşlardan da özür dilerim ama dediğim gibi benim gibi kıyaslama yaparsın diye paylaşmadım.hepinizi öptüm.
göks çüm haırlı olsun demek emzirmeye başladın inşallah diğerinide emzirmeye başlarsın ne güzel bi duygudur canım kendini nasıl rahat hissedecksen öyle davran zor bi psikoloji sizin için ama habersiz bırakmayın bizi

ay kızlarrrrrrrrrrr şu çizelgeye baktım yüreğim hopladı 45 gün kaldı hem korku heyecan hemde bebeğime kavuşma sevinci ne acayip duygular ama bir o kadarda güzel :KK16: nasıl geçti zaman hiç anlamadık hep beraber olunca:nazar:

kızlar malum annemler ankaradan gelmişti. giremedim kaç gündür nete.. sayfalar birikmiş onları okudum. neler olmuş neler. hastaneye yatan arkadaşlar Allahtan acil şifalar diliyorum size ve meleklerinize. umarım sağlıcakla alır herkes yavrusunu kucağına. gökçecim emzirmişsin inanamıyorum nasıl bir duygudur kim bilir:) rabbim devamını nasip etsin bir an önce evine dönmeyi nasip etsin inşallah. goks canım prenseslerinle sanada Rabbim sağlık versin sütünüzü artırsın inşallah.. buarada kızlar bende marmara ünv. eğitim araştırma hastanesine gittim cuma günü. berbat. tek kelime ile. Allah düşürmesin yani oraya. şimdi yine kendime özel hastane arıyorum doğuma nekadar kaldı şurda ben hala iyi sezeryan yapan bir hastane peşindeyim. pendik bölge hastanesi var hiç gitmediğim bir o kaldı. tavsiyeleriniz varmı pendik civarı iyi bir dr. için? buarada bebişim 2100 gr olmuş ve 49 cm olmuş. ve odası boyandı mobilyaları yerleşti.. sadece çamaşırlarımızı ütülemek kaldı. onuda ben yavaş yavaş bitiricem inşallah.. yarısı bitti bile hatta. hepsi bitsin resmini paylaşacağım teyzeleri.. birde terlik almam lazım ve büyük beden alt çamaşır almalıyım. sonrada çantamı hazırlıyorum hemen:) çok heyecanllı ya:) buarada kızlar bende ağrı pek yok. yani şöyle varda ağrım, adet ağrısı gibi.. 2 gündür falanda kramp şeklinde günde 1-2 kez yokluyor. eğer bu sancıysa ben sanırım lili gibi pek çekmiyorum sancı.. tek şikayetim gece uyuyamamk sağdan sola dönememek.. birde ayaklarım fena şişiyor ayakta kalmak benim için zorlaştı. tansiyonunumda u geçmiyordu normalde ama çıktı geçen gün sanırım yükselmeye başladı. pztsi yada perşembe yeni bir dr.a gidicem inşallah :KK43:

maşallah size ne güzel emzirmeyede başladın süper aras yaramaz demek annesinin kokusunu aldıkça sakinleşir o minik kuzu:nazar:

allah kavuştursun canım

ay kızlarrrrrrrrrrr şu çizelgeye baktım yüreğim hopladı 45 gün kaldı hem korku heyecan hemde bebeğime kavuşma sevinci ne acayip duygular ama bir o kadarda güzel :KK16: nasıl geçti zaman hiç anlamadık hep beraber olunca:nazar:

bende çok kamasşık duygular içindeyim hem seviniyorium hem korkuyorum nasıl bakıcam becerebikirmiyim ii anne olabilirmiyim endişesi yasıyorum ama heycan daha fazla bebişinin uyku seti çok güzel içinde mışıl mışıl uyusun :KK16:

Kuşum artık sona doğru yaklaşıyoruz hayırlysıyla. İnsanın duyguları karman Çorman oluyor. Herşey hepimiz için güzel olacak inşallah Doğuma kadar hamilelikle ilgili şeyleri doğumdan sonra da bebişlerle ilgili şeyleri paylaşıcaz inşallah..

Kuşum artık sona doğru yaklaşıyoruz hayırlysıyla. İnsanın duyguları karman Çorman oluyor. Herşey hepimiz için güzel olacak inşallah Doğuma kadar hamilelikle ilgili şeyleri doğumdan sonra da bebişlerle ilgili şeyleri paylaşıcaz inşallah..

inşallah canım benim rabbim o günleride göstersin bize sağ sağlim

Canimsin yaaa hic ozur dilemr arkadasim. Herkesin dusuncesi farkli. Bende burada paylasinca umut olurum diye dusunuyordum :) Sende aman paylasmayim Gokce uzummesin diyordun. Kiyamam ben sana. Canim senin cocugun benim cocugum farketmez . Senjn verecegin haberler umut olur bana da keyiflenirim olumlu dusunmeye baslarim. Sen etkileniyor olabilirsin cunku hassas bir donemden geciyruz. Ama iyi haberlrinizi aldigima sevindim. Canim oteki prensesin nazli sadece gorursun en tombigi en tuttugunu koparani o olacak. Een yeterki olumludusun. Donra yazacagiz burada gece uyutmadilar diye :)

X