- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
Kızlar oglen taburcu oldum hastaneden.artık dogumu durdurmuyoruz.aksam ustu yine sancılarım oldu acile gittik acılmam hala 1 cm.sancılar dayanılmıcak gibi degildi ama sezeryan olacagımız icin gitmistik.bebegim 2200 gr 45 cm suan.doktorumuz dedi ki acıklıgım 3-4 santim olana kadar almıcam bebegi sık disini dedi.sancıları evde atlatmaya calıs cok dayanamazsan nidilat veririz ama az veririz kac gundur kullanıosun cunku dedi.ben senin dayanabildigin yere kadar dayanmanı ve bebegin biraz daha kilo almasını istiyorum keyfi sezeryan yapmak istemiyorum dedi.ben de tamam dedim tabiki bende bebegimin icimde gelismesini isterim sıkıcam disimi dedim.bir hafta daha dursa cok guzel olucak ama o kadar surecegini sanmıyorum sen yine de dayandıgın yere kadar dayan dedi.
Bizde haberler boyle.evde kan ter icinde kalıyorum sancılar girdikce..oyle cok yoruyor ki beni sancılar.evde ye ic yat dedi.ozellikle bol su ic seni cok rahatlatır dedi.simdi yiyip yiyip su iciyorum wc den baska biseye asla kalkmıuorum hatta soldan saga bile donmuyorum.bebis iyice yerlesmis dogum pozisyonu almıs ama acıklık olmadıgından duruyor simdilik.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bebegim icin sabredicem.cok yoruldum cok gucsuzum ama dayanıcam.sancılar beni cıyak cıyak bagırtana kadar da tutucam bebegimi icimde.
umarım cnm bebekte birazcıkın daha durur yerinde, hayırlısınlada dünyaya gelir vakti gelince ... bol bol dinlen dr dediği gibi...