- 7 Şubat 2011
- 850
- 7
Selam kizlar. Surekli hastanedeyim takip etmeye calisiyorum ve guzel haberlerinizi aldikca ne kadar sviniyirum anlatamam. Artik hadtaneden cikamaz oldum oylr mutluyum ki Dun ogleden sonra 25:30 da Sarpimi doyurdum yine gazini cikarip emanet ettim hemsirelere. Doktoruyla konustum guzel seyler soyluyor cok sukurki. abuyun 12:30 da geldim Sarpimi doyurum gene. Her kucagima alista daha bir baglaniyorum yavrularima. Alisiyoruz boyle boyle birbirimize. Bugun Darpi doyururken hemdire saat 15:30 da ds Arss i doyurabilevegimi soyledi. Allahim inananmiyorum bugunde Arasimi alacagim kucagima koklayacagim yavrumu. Allahima sukurler olsun bu gelismeler icin. Sabah grlip aksmaa kadar hastanede duruyorum. Belki 5-6 saatlik uykuyla duruyorum ayakta. Ama yavrularim oyle guc veriyorki bana uykusuzluk yorgunluk umurumda degil. Allahim Gokse ve meleklerine de kavusma sansi versin. Kucagina alsin kokladin kafasini opsun elini tutsun hep bunun icin dua ediyorum. Dun koca hastaneye sigamadim mutluluktan bugunde bu satirlara sigamiyorum. Allahim izjn verdigi zaman eve gotrursem cocuklarimi o zaman nerelere sigamayacagimi merak ediyrum. Bu oyle buyuk kutufki degerini anlatamam. Allah hepinize zamaninda saglikla ya rukarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin. Ve bu topigi hic ayrmadin. Sizlerin gucu ve dualari olmasa gelemezdim bu asamaya. Dira Goksumde yakindir alacak kucagina hissediyorum ben. /Allahim
Ayrica sunu soyleyim. Yogun bakima girerken bir benek goturuyorlardi ameliyathaneye dayanamadim agla agla oldum. İcim para landi beyin kanamasi gecirmis beyin ameliyayi olmaya gitti. Dukrettim halimize erken dogumdanolsansaglikli yavrularim. Allahim evlat acisiyla sinamasi. kimseyi. Ben burakarda cok seye sahit oldum. Bazen korktum bazen endiselendim bazen sukrettim bazen yildin bazen utandim gucsuzlugune. Bugunse buyudum yine. O bebek icin dua edin arkadaslar. Allahim ailesine bagislasin diye. o minicik bedeniyle cok buyuk birsey gogusluyir o yavru. Eminim dualarimizla guc bulacaktir.
canım ikiside anne sütüyle sorunsuz beslenmeye alışınca belki çıkarırlar
solunumları ne durumda canım artık makinalardan kurtuldularmı? hastaneden çıkmaları için beklenen başka bişey varmı ki?