Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar Purmelal den haber alan var mi? Yazamiyorum kac gundur ama meraktan yarildim valla. Allahin ins iyi haberleriyle karsilastirir

goks canım benim ne kadar ince düşüncelisin.. gerçi bu sitedeki tüm arkadaşlarım özenle seçilmiş gibi hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.. bence Allahın sevgili kullarıyız. herbirimiz kendi çevresinde ya da şehrinde kalabalık içinde yanlız kalmayı tercih eden ya da zaten yanlız olan kişileriz ve buarada annelik gibi mükemmel bir ortaklıkla brbirimzi bulduk tanıdık.. dr.larımızdan fazla birbirimize güvendik:) sizide minişleirinizide çok seviyoruz ben ve minişim.. buarada inşallah herkesten iyi haberler gelmeye devam eder.. artık zaman azaldı ya heran hepimiz doğurabiliriz.. haber gelmeyince doğum mu yaptı diye düşünüyor insan ister istemez:26:

Kızlar dün akşam tosun kızımı da emzirmem için verdiler.öğlen ve akşam ikisini de emzirmeye başladım.ama uyumaktan pek ememiyolar.olsun koklaşıyoruz bari.
Teyzelerimize duaları ve tüm güzel dilekleri için teşekkür ederiz.
Allah sizlere zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hepinizi 3 kişilik öpüyoruz

bi iki gündür yazamıyorum , nasılsınız kızlar.. goks gökçe iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum. purmelal ve diğerleri herkes iidir umarım.
benim kaburgalarımdaki ara ara giren sancılar şiddetini arttırdı, epey zorlanıyoruz.yataktan eşimin yardımıyla kalkıyorum bazen kuşlar gibi bağırıyorum. bu gidişimde (salı günü) hayırlısıyla tarih verir belki doktorumuz. hala ciğer geliştirici vurmadı bize, onu da danışıcam çok merak ediyorum. işte böyle,,
herşeyin hayırlısı diyelim.
sizleri seviom,,dualarımdasınız hepiniz. siz de benim ve prenseslerim için dualar edin ne olur.:KK3::KK3:

nebilim ya bende tuhaf oldum normal olmazsa öyle istiyorum çünkü ama tabi şimdi herkesi acı yaşama çıtası farklı oluyormuş ya o yüzden kişiden kişiye değişir tabii korkutmayayım kimseyi

böyle saçma şey olur mu ya...bikere epudural anestezi ile sezeryanda doktorun sana ne yaptığını görmüyorsun o nerden görmüş karnını eliyle ayırdığını....

tövbe yarabbim...böyle felaket tellali insanlara sinir oluyorum...sonuçta sen doğum yapmamışsın insan böyle şey anlatır mı yaaa...

çevremde konuştuğum herkes epudural sezeryanı öneriyor...bende allah kısmet ederse böyle doğum yapmak istiyorum...

hem doktor,,,hastane,,,doktorun tecrübesi değişken şeyler bunlar..sakın etkilenme...

bi iki gündür yazamıyorum , nasılsınız kızlar.. goks gökçe iyi haberlerinizi aldıkça seviniyorum. purmelal ve diğerleri herkes iidir umarım.
benim kaburgalarımdaki ara ara giren sancılar şiddetini arttırdı, epey zorlanıyoruz.yataktan eşimin yardımıyla kalkıyorum bazen kuşlar gibi bağırıyorum. bu gidişimde (salı günü) hayırlısıyla tarih verir belki doktorumuz. hala ciğer geliştirici vurmadı bize, onu da danışıcam çok merak ediyorum. işte böyle,,
herşeyin hayırlısı diyelim.
sizleri seviom,,dualarımdasınız hepiniz. siz de benim ve prenseslerim için dualar edin ne olur.:KK3::KK3:

canım biri yazmayınca doğurdu zannediyoruz haberin ola:KK9: arada yaz merak etmeyelim tatlım zordur tabi ikiz olunca artık ben bile çooook zorlanıyorum salı günü güzel haberlerle dön inşallahhh hepimiz duacıyız canım sende eksik etme dularını kendinize iyi bakın üçünüzde:KK16::KK16::KK54::KK54:

Kızlar dün akşam tosun kızımı da emzirmem için verdiler.öğlen ve akşam ikisini de emzirmeye başladım.ama uyumaktan pek ememiyolar.olsun koklaşıyoruz bari.
Allah sizlere zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hepinizi 3 kişilik öpüyoruz

cok sevindim canim .cok sukur iyilestiler allaha emanet olun canim fistiklarida op yerimize...

arkadaşlar bir haftadır falan bacak içlerimde ve özellikle sol bacağımda bir ağrı var çatı kemiğimde ağrıyor bazen zor yürüyorum baskı hissediyorum baya aşağıda, aynı haftada olupta bunları yaşayanınız var mı acaba korkmalı mıyım yoksa normal mi, herkes erken doğuruyo bende korkuyorum sanki biraz :/

Canım ya benimkilerde uyuyor emmiyorlar. Ya da iki kere emip bırakıyor gücü yok ki yavruların. Zaten 10 dakikadan fazla memede tutmayın yorulursa biberonuda emmez dedi hemşire.

Kızlar hastaneye gidip gelmekten düzensiz süt sağmaya başladım. Sağ göğsümde inanılmaz ağrı var. 3 saatlik sağma aralığını 2 saate düşürdüm ama ağrım devam ediyor. Bugün hastanede sağarken ucuna topak süt geldi. Sanırım sütüm kesiliyor ya da kesilmeye yönelik hareketlenme var.Bununla ilgili neler yapabilirim. Sütümün kesilmesini istemiyorum üstelik bu git gel arasında bu acıları çekmeyide istemiyorum.Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

arkadaşlar bir haftadır falan bacak içlerimde ve özellikle sol bacağımda bir ağrı var çatı kemiğimde ağrıyor bazen zor yürüyorum baskı hissediyorum baya aşağıda, aynı haftada olupta bunları yaşayanınız var mı acaba korkmalı mıyım yoksa normal mi, herkes erken doğuruyo bende korkuyorum sanki biraz :/

ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. bebek ağırlaştığı için kemik ağrıların normal. Benimde pubik bölgemde ağırlık vardı sanki yürüyünce bebişim düşecekmiş gibi. Hatta oturup ayağa kalkınca hemen wc ye gitmek istiyordum baskıdan. Muhtemelen kafası aşağı dönüktür o yüzden tüm ağırlığı rahmin taşıyor. Yine de doktoruna sor canım

ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. bebek ağırlaştığı için kemik ağrıların normal. Benimde pubik bölgemde ağırlık vardı sanki yürüyünce bebişim düşecekmiş gibi. Hatta oturup ayağa kalkınca hemen wc ye gitmek istiyordum baskıdan. Muhtemelen kafası aşağı dönüktür o yüzden tüm ağırlığı rahmin taşıyor. Yine de doktoruna sor canım

doktora gittiğimde ağrım daha yoktu ama bebeğin kafası aşağıda normal doğum pozisyonunu almış demişti doktor, sende inş en kısa zamanda yavrularınla evinde olursun canım okudum tüm yorumları ama cevap yazmak kısmet olmamıştı

doktora gittiğimde ağrım daha yoktu ama bebeğin kafası aşağıda normal doğum pozisyonunu almış demişti doktor, sende inş en kısa zamanda yavrularınla evinde olursun canım okudum tüm yorumları ama cevap yazmak kısmet olmamıştı

canım bebeğin baş aşağı dönmesi tüm ağırlığı rahimin taşıması demek. o yüzden baskı hissediyor ağrılar hissediyoruz. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.

inşallah canım, bundan sonrada daha çok dinlenmeye önem vermem lazım ayakta çok kalmamalıyım galiba

Şahsen erken doğuran biri olarak şiddetle tavsiye ederim. ben hafta sonu misafir ağırladım devam eden perşembe hastaneye yattım düşün yani.. iş yapmak yorulmak dinlenememek tetikliyor erken doğumu. Hiç birşey evlatlarınızdan önemli değil. Bırakın pis kalsın..

oyyy maşallah, gökçeyle sen anlattıkça bende sabırsızlanıyorum kucağıma alayım diye.
annanemiz sıpama uyku seti yaptı. kuzu yününü bulmuş, çarşafını, iki yastığını, yorganını, yatak pedini, mağazadan alınmış gibi öyle güzel olmuş ki, yumuşacık. beşiğine serdim hemen harika oldu :109:

oyyy maşallah, gökçeyle sen anlattıkça bende sabırsızlanıyorum kucağıma alayım diye.
annanemiz sıpama uyku seti yaptı. kuzu yününü bulmuş, çarşafını, iki yastığını, yorganını, yatak pedini, mağazadan alınmış gibi öyle güzel olmuş ki, yumuşacık. beşiğine serdim hemen harika oldu :109:
güle güle kullan tatlım iyi günlerde güzel olmuştur tabi anneannesi yaptıysa çok sağlıklıymış ben ekstra bi yatak yaptırmadım park yatatğın yatağı var bide karyolasının ama en iyisi yün yatak diyolar eline sağlık annenin:KK16:

güle güle kullan tatlım iyi günlerde güzel olmuştur tabi anneannesi yaptıysa çok sağlıklıymış ben ekstra bi yatak yaptırmadım park yatatğın yatağı var bide karyolasının ama en iyisi yün yatak diyolar eline sağlık annenin:KK16:

yok canım yatağını aldım yarısı pamuk yarısı vistone. annem incecik yatak pedi yapmış bide yorganını yünden. nevresimi eşşek desenli çok şirin. sıpama sıpalı nevresim diyorum anneme :KK1:

X